32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
gettobuxa #27894 alapból asszem nincs, csinálj egy downloads mappát -
Era40 #27893 Na..kérek egy kis segítséget..légyszi ..letöltöttük a mysimsről azt a hacket..de..a The sims 2-ben a gépen nekem nincs downloads mappa..amibe bekéne tenni ezt a fájlt..hol találom én azt meg? -
Hoz_Hun #27892 Amúgy ez a simed marhajópofa. Már a képeken is tetszett. Az normál haj vagy letöltött? Egy ilyen én is öszerakok, igen megkapó. :) -
Hoz_Hun #27891 Ez a hegyiember tánc. Sajna nagyon hülyén van megoldva, akár melyik simed táncolta már és nem irányítod akkor maguktól táncolják és akkor nagyon sokan csatlakoznak. Elég egy pillanat, hogy megtanulják és ez a dühítő. Nálam a már a fél város tud tai-csizni, mert az egyik közösségi telken mikor nem figyeltem a simem elkezdte. Utánna maguk gyakorolják és tovább "fertőznek". Erre mondják, hogy megtanulni és megszertni egy pillanat műve volt csupán. -
Hoz_Hun #27890 Na megnéztem ezt a meditációs teleportot. Hát ló.. nem ér. Ha elég soká meditálsz akkor valóban tudsz teleportálni ide-oda míg meditációs állapotban vagy (valóban kék lángal/füstel). Azonban ha nem akkor újra sokat kell meditálnod, hogy teleportálhass. Ez mókás, de közlekedni így nem lehet. A nindzsa teleport az egészen más. Az egy közlekedési forma, mint a menni, futni, szögdelni, stb. Nagyon gyors, azaz a leggyorsabb haladási forma, semmi sem szab korlátot. Hmm illetve azt nem próbáltam, hogy közösségi telken olyan helyre teleportályjak ahova az ajtón keresztül nem engedne be... erre kiváncsi vagyok (pl másik simem boltjában az irodába csak az üzletvezető simem mehet be). -
#27889 feltettem ide -
#27888 nem emlékszem hogy valaha tanulta volna -
Gólya #27887 otthon meg egyáltalán nem jön ez elő, pedig van olyan sim, aki már megtanulta - hiába na, még sokat kell gyakorolnom.... -
Gólya #27886 nem, a vakációszigeten -
#27885 akkor én kussolok, mert én ide szoktam irogatni miközben tölt a játék, mert mondjuk elmegyek a belvárosba
-
#27884 azt jelenti
öltözőszekrényhez sokat kell tölteni -
#27883 nekem simán szokott annyi lenni, egy simnek is
egy 4 fős családnak van vagy 28-30 barátja
régebben igyekeztem fenntartani minden barátságot, ma már nem, ahogy az életben, itt is vannak akiket elsodor az élet, de mindig lesznek újak -
#27882 973 -
#27881 nem vettem észre -
#27880 nem erről beszélek
nyitsz egy üzletet köztelken, akkor eddig nem lehetett aludni, most máár lehet, sátorban
a sátor lehet épületen belül is
sőt az alkalmazottak is elmennek szunyálni -
#27879 otthon? -
#27878 nekem most az a bajom hogy a Crypt'o Night-ban nem hozzák ki eléd az ételt, az animáció megvan, de nincs tányér, nem lehet enni, persze fizetni kell. Ugyanakkor meg más éttermekben jól működik -
Era40 #27877 persze a probléma rövid o:))) -
Era40 #27876 pfff...öltözőszekrényt még nem is próbáltam mióta fent van a Bon Voyage..tálcára meg le sem tudom tenni a játékot mert annyira belassul a gép hogy az valami iszonyat..utána meg alig bírja visszatölteni..a szünettel még eddig nem volt próblémám..ha megállítottam akkor szünet volt..Mindenképpen szóljatok ha kijön a javítás..a karakterfájlokat hol tudom megnézni?? -
Gólya #27875 töltsd le amit a mysimsen ajánlanak - én is megcsináltam, valami majdcsak lesz...
és azt hogy értelmezzem, hogy ha leteszem tálcára, tovább fut a játék?
az feltűnt, hogy ha nyaraláson van a sim és közben mászkálok a Windowsba, amikor visszalépek a játékba - hiába állítottam meg a játékot - szépen megy tovább (de időben nem halad, csak mintha nem szüneteltettem volna)
a másik ami feltűnt, hogy az öltözőszekrényre kattintva mélyen elgondolkodik a program, hogy most akkor csinálja vagy ne csinálja? -
Era40 #27874 Most akkor mi is van? A visszataszító sarlatánt töröljem a házam elöl vagy ne??..Még csak háromszor voltam nyaralni..csak a nyaralás során lesz több a karakterfájl?? Mer akkor addig nem megyek nyaralni amíg ki nem jön a javítás..Egyébként az a kód nem jó? Olvastam valahol ha bekapcsolom játék közben akkor mindig frissít..vagy valami ilyesmi..
De lehet nem jól értelmeztem..
-
Gólya #27873
az immár tinivé serdült Tina Traveller szervezi a jövőjét - csak szegény Tucker még nem tud róla -
Gólya #27872 azt hiszem, azért írták éppen, hogy ne töröljük őket, mert tönkreteszi a játékot
nálunk még nem sok vakációzás volt, de én megpróbálok egy olyat, hogy a towniekat összeszedegetem (már akik nem fontosak) és őket törlöm ki a játékból (erre egyébként már készülök egy ideje, mert nálunk rengeteg townie van) -
Hoz_Hun #27871 Ez az NPC generálás ez most akkor hogy van, vagy mi ez, mert nem értem? Tehát ha nyaralni megyek generál npc-ket? Ezeket hova teszi és hogy szabadulok meg tőlük? Arra cleaner-re azt írták ott az oldalon, hogy megnézhetem mennyi +van, de ne töröljem. Akkor hogy töröljem őket? -
Coolfire #27870 Hát igen a PC-s játékok közül a sims sorozat kelt el a legnagyobb példányszámban,meg mindenféle eladási listát vezet etc..ergo bolond lenne az íé ha ezt a fejőstehenét veszni hagyná.Pedig anno maga Will Wright mondta,hogy nem kellenek a kiegészítők,de aztán rájött,hogy mégis..sőt stuffok is kellenek.:)Gondolom az EA vezetése olyan rabszolgahajcsár módjára követeli a féléves ciklusokban a kiegészítőket,és magasról leszarja,hogy bogaras.Nem úgy mind mondjuk az ID Softwrenál,mikor aszongya Carmack bácsi kijön ha kész lesz,az Activision meg kussol,mert örül,hogy ilyen "alvállalkozója" van...:)) -
Coolfire #27869 Ezt az öngyulladást már hivatalosan is kijavították.Tud tűz lenni az udvaron-szokott is-de ez a villámlás miatt van,ami természetes. -
Gólya #27868 egyébként meg tudod, pénz beszél... -
Gólya #27867 elvileg minden soron következő kiegben benne van az előző javítása- ezt tőlem hozzáértőbbek mondták -
#27866 Az öngyulladás elkerülésére van hack, teljesen jól működik. Így aztán a simjeim annyit csókolóznak, meg ücsörögnek a jacuzziban vagy a tűző napon, amennyit csak akarnak. Melegük lesz, de meg nem gyulladnak. -
#27865 Na ezért van nekem csak a Pets-ig bezárólag a játék. Se az Évszakokat, se ezt az utazós kiegészítőt nem vettem meg. Már az Évszakoknál se tetszett a sok öngyulladás, medence(!) lángra kapása, hogy a simsek kiismerhetetlen és kontrolálhatatlan hőérzetéről ne is beszéljek. Ezen kívül is sok bug volt benne, amiknek jó része máig nincs javítva.
Most hip-hop gyorsan kidobták a Bon voyage-t, ez is hemzseg a hibáktól. Nem azért, de jobb lenne, ha ritkábban adnának ki kiegészítőt, de nem ilyen fatális hibákkal. Csak hát mindig az a hülye biznisz... -
Gólya #27864 mindenesetre Kodlovag ezer köszönet, hogy szóltál!
Coolfire Neked is!
- osszátok be -
Gólya #27863 viszont azt írja a srác a mysimsen, hogy ne töröljük ki a felesleget - gondolom, azért a játékon belül ha kirakom a simet a tárolóba, onnan azért lehet törölni? -
Gólya #27862 nekem még megvannak azok a simek, akikkel a legelején játszottam (saját kreálmány), csak kiraktam őket townienak, de akkor is pofátlanság, hogy kétszer ugyanazt el.....
ha én másodszor elkövetem ugyanazt a hibát, a főnököm páros lábbal rúg ki - hát hogy van ez?
na mindegy, én már bepakoltam a könyvtárba, meglátjuk, mi lesz... -
Era40 #27861 hát nekem nem kellett 13 barát..
-
Coolfire #27860 A saját családjaidból fog karaktereket eltüntetni ez a legrosszabb.Ezért mondom én még nyugodtan játszhatom vele,de akinek sos simje van az vagy hanyagolja a patchig,v. ezt a hacket szedje le. -
Coolfire #27859 Hát igen...aki a kezdetektől fogva gyártja a családokat,annak nagyon vigyáznia kell..mondjuk ez rám speciel nem vonatkozik,de ha lenne jópár családom biztos kinyomogatnám a szemüket..:) -
Gólya #27858 hogy a háromnapos cifra jöjjön rájuk egy lavorral a kezükben
bocs, ha durva, töröld ki Mike
hogy lehetnek ennyire bambák?
ilyen vizeslufi-rohamai az enyémeknek nincsenek - vagy még majd ezután jön? -
Coolfire #27857 Itt nem a skill a lényeg,ha nem a 13 barát.Azt nagyon nehéz megszerezni és megtartani...ez tapasztalat. -
Coolfire #27856 Paff...megelőztél..:) -
Coolfire #27855 A www.mysims.hu-n írják,hogy kritikus progihiba van a BV-ben.Olvassa el mindenki!