Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szedd le az egészet mentésestõl,rakd fel újra,és minikép+dt+yasu-val játssz..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Köszi, végülis én csak azért nem akartam frissíteni mert crackellt a seasons meg a pets is.

most viszoint ki vagyok akadva, mivel a gépemmel lehet valami, mert amikor elindítom a játékot akkor általában elõször mindig egy lilás-kékes háttér jelenik meg, utána az ea games stb. ehelyett amikor elíndítom várni kell 1 percet, akkor kiadja az évszakokból az üdvözlünk virágfalván-os képet, utána ea games, de mielõtt eltünne az ea games felirat csíkok jelennek meg, meg behozza néha a háttérképem.

nem tudom mi a gond, mert két hónappal ezelõtt vígan futott az összes kieggel, kár volt uninstallozni. :S
Ha mind megvan,akkor a 2 utolsó a celebrity és a hm automatikusan frissíteni fogja a Petset és a Seasont,mivel benne van a telepítõkészletében(ua. mint amit a hivi oldalról tudsz leszedni).Ajánlott updatelni,a tapaszokat nem véletlenul írják,ergo akkor is frissíts,ha nem kellenek a cuccok.A gef6200-es karira nem nagyon tudok mit mondani,talán monitor v. kártyadriver.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

bocsi, hogy harmadjára írok, de alaposabban átnéztem a dolgokat, és végül arra jutottam hogy a gépemmel van valami gond.

mivel: már két verzióját is feltelepítettem az alap-játéknak, és mindegyik íyg indult. gondoltam a direct x-re, ezért letöltöttem a legújabbat, feltettem de íyg sem jó. valaki valami ötlet?
mégsem a a divatos cuccok lehet a hibás, mert letöröltem, és anélkül is ez a helyzet, igazából valamelyik cuccok a pets-t is frissítette, sajnos ha nem frissítek akkor nem lehet feltelepíteni. :s áhh ... asszem megleszek cuccok nélkül is. 😄
nekem az lenne a bajom, hogy az évszakok után feltettem az utána követõ cuccokat. elindítottam az évszakokkal megy meg minden, de egyrészt lassú és fagy nagyon, illetve néha egy másodpercre "beigrik" a háttérképem stb.

azt tudni kell hogy az utolsó divatos cuccok telepítésének végén magától jött az évszakok frissítõje, gondolom ez lehet a baj ... :s
Sziasztok. Két kérdésem lenne.
1: Hogy lehet a Vár az üzletben a saját vállalkozást önmûködõre csinálni? Elõléptettem egy csajszit üzletvezetõnek, tudom kezelni is meg minden, de amikor a utlajt hazaküldöm akkor bezárja a boltot 😞
2: Miért van az hogy GeForce 6200-as videókártyával csak 800*600-ban engedi futni a játékot? Ennél a régebbi szarabb gépem is jobban kente.
Elõre is kösz a válaszokat

Mike
Ha van 1 tini akkor igen

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Prince23
Na igen... most a Verona városban kezdtem el építeni a Monty családot....
De még is mi a fenét csináljak, nem ad semmi küldit, csak az elején... meg amit én kiválasztok munkaálláskánt, közben kipurcant az apa, influenzát kapott, azt cu. 3-an maradtunk... Télleg mi van akkor, ha az anya is meghal? vajon folytadódik a 2 pujával XD az élet?
Most jelenleg viszem úgyahogy én tenném azt a monty családot...
Közben megtörtént az elsõ csók, bejátszott valami vidit is... ebbõl hiány van...
Elakarnám venni a csajt, de még csak 18+ köröliek vaunk, azt nincs semmi infó a házasságról...

Shiwo
nahja..kicsit american dream feelingje van a dolognak..minden szép, minden jó, csak néha döglik be ez-az..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Mike
Én azt szeretném h a 3. részben ne legyen bezoomolva háromszög ujjaik
A hímek ne legyenek kasztráltak, legyen külön zokni, és koszolódjon a ruha. A gyerkõcök meg lehessenek már vásottak, mert ami most van az tiszta nyál
Ja és legyen szexmeter a 18+ játékosoknak, bár ehhez úgyis túl gyávák

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Shiwo
az túl egyszerü lenne.. majd tán a 3. részben..

Prince23
Télleg: miért nem lehet bemenni gyalog a városba VAGY a szomszédba (telefon meg minden segitsége nélkül) Miért nem mászkálhatunk HÁZON KIVÜL?

adios
Oké,köszi a segítségeteket.

Devids Pro
Ne az egyetem kieget rakd fel elõször, hanem valamelyik másikat, és csak késöbb az egyetemet. Telepítési sorrend az mind1, csak mindig a legutoljára megjelent kiegészítõt indísd el.
Shiwo
a sorrend az elvileg tökmind1, szval szerintem próbálj meg telepíteni egy másik kieget, és arra rá az egyetemet..ha úgysem jó, lehet hibás az egyetem kieged..

adios
A telepítés végén kiírja azt hogy a ...exe hibát észlel ezért leáll.A kellemetlenségekért...És nem is indul el.Még semmit nem tettem fel mellé,mivel sorban akarom õket telepíteni.

Shiwo
mit ír ki és mit tettél fel mellé... illetve a telepítés maga megy-e, vagy már az se indul el ? kicsit pontosíts, plz

adios
És az miért van hogy eddig kb 3 helyrõl szereztem be az egyetemet,de egyik sem akar indulni.Ennek van vmi megoldása?

Prince23
Én miért nem tudom lejátszani itten ezt a videót?? Mien progi hiányzik a gépemrõl?

Devids Pro
az egyetemet kivéve, de azt írta az magyar neki
Shiwo
kivéve asszem az egyetemet vagy az éjszakákat, melyhez külön van magyarítás..

Devids Pro
cuccokban meg minden kiegben van alapból magyar nyelv
Shiwo
ez a megjelenési sorrend, csak gyakorlatilag a bulis és divatos cuccok akkor mennek az évszakokkal, ha az utóbbit indítjuk el..

adios
Mert ahonnan én szedem a simseket ott vegyesen van fölrakva,tehát magyar az alap,az egyetem stb,viszont az ilyen cuccok,ruhák stb. azok angolok.Azt lehet úgy?

miche
párdon, igazatok van, pets a business után. 😊

miért akarsz angolt telepíteni magyarra?

Olcsy
Egyetem
Éjszakák
Karácsonyi csomag
Vár az Üzlet
Mesés Díszletek
Csilli-Villi
Télapós
Házi kedvenc
Évszakok
Bulis
Divatos H&M Cuccok

Ez a helyes sorrend!<#beka2>

adios
Amúgy az mindegy hogy hogy teszed fel a cuccos kiegeket(Télapós cuccok,Csilli-vill cuccok stb.)?És mi történik ha a magyar verzióra teszem fel az angol cuccokat?

adios
Nem úgy van hogy az éjszakák után a Vár az üzlet jön,s utána a Pets?

Tomi77
De nem így jelentek meg sorrendben, hanem így: Egyetem (university), Éjszakák (nightlife), Megnyitottunk-Vár az üzlet (Open for Business), Állatok (pets), Évszakok (seasons).Tehát így ajánlatos felrakni.

cseri001
Vannak benne állatok. Kutya, macska, halak, hörcsög, madár. Trükkökre taníthatod õket, meg ha akarod, és szerencséd van, lesznek kiskutyák-kismacskák...

Úristen hód, fújd már ki!!!

Prince23
Pets?! És az jó?
Mi újat ad? Olyat nem vettem észre<#wow2>

miche
hát majdnem 😊 egyetem, éjszakák, pets, üzletes, évszakok

szerintem nyugodtan tedd fel ilyen sorrendben, nem érdekes ha az egyik feltelepítése után nem indul ugyebár. a lényeg h az uccsó menjen, a többi is jó lesz. nekem legalább is 😊

Prince23
Ugye ez a sorrend?
Sims2:
University (ez nem indul)
Nightlife (ezt még nem tom)
Open for business (ez indul)
Business (nem tom még)

Az alapra elõször a Bizniszes kieget tettem fel, utána pedig a Uni-t tettem fel, de az nem indul, ja és igen néztem a FAQ-ot! De nem találtam a registryt sehol sem.
No jelenleg az alap van fent, de remélem a Nightlife el indul rajta és majd aztán a Seasons.

Hentaiki
www.modthesims2.com<#eljen>

Hentaiki
Srácok ez kötelezõ!<#alien>

cseri001
a Seasons (évaszkok) a legújabb, azzal indítsd.😊

Prince23
No akkor már csak az az infó kéne, h melyik a legújabb kieg?
Az üzletes vagy a szezonos?
Tehát akkor a kettõ közül ezzel kellesz elindítanom a sims 2-õt.
csak akkor melyik a legújabb kieg? Ezt nem tudom.

cseri001
Mindig a legutolsóként megjelent kiegészítõvel tudod (és kell) indítani a játékot. Abban az esetben, ha fent van az alap, és felteszed az Üzletes kieg-et, akkor az üzletessel kell indítani.
Ha mondjuk fent van a gépen az Üzletes, és felteszed az Egyetemet és az Éjszakákat, akkor is az Üzletes-sel indítod a játékot.
Ha már egyszer feltetted az Egyetemet és az Éjszakákat, akkor tudsz velük játszani, nem számít, hogy utána még melyik kiegészítõt teszed fel.. (az Egyetem és az Éjszakák az Üzeltes elõtt jelentek meg). Csak az a fontos, hogy mindig a legújabbal tudod indítani a játékot (de bármelyik kiegészítõ által kínált lehetõséget használhatod).
A játék felépítését inkább úgy képzeld el, mint egy emeletes házat. Ha felépítesz 2 emeletet a meglévõ 5-re, attól még az alsó ötöt is tudod használni, nemcsak az újonnan építetteket. (Mondjuk kicsit más, de jobb hasonlat nem jutott eszembe.. 😊 <#vigyor>

Prince23
És még valami: az alapjátékot miért nem tom elindítani? Vagy kiegészítõként ez úgy mûxik mint a Medal of honor kiegészítõi, h az alappal nem tok jácani?

Prince23
Na meg még az Universityt meg a Nightlife-ot ill. a Season-t is megszerzem...
A kérdésem a következõ:
Pl. elindítom a Businesses kiegészítõt... na már most, akkor abban nem lesz Egyetem meg Éjszakai élet?
Tehát ha egyetmezni akarok, akkor mindenképp az egyetmest kell elindítani? Nem ismeri fel bármely verziót, tehát nem írja felül a többieket? és akkor így mind1, h melyik kiegészitõre kattintok. Ez így van?
elõre thx

cseri001
Ja! És az ürge gyakorlatilag beköltözött Alice-hez, mivel a játék úgy látja, hogy nincs teljesítve a Cél... Szóval patthelyzet.

Prince23
Jah nem kell most jelenleg serial, találtam hozzá...

cseri001
Van egy rohadt bug a Pet Stories-ban... A szõke csajjal kezdtem játszani (Alice Whitt), és a "Vihar elõtti csend" résznél tartok (asszem valami ilyesmi címe van), jön az ürge (Thomas Jones), a cél az, hogy csevegjek vele... meg is teszem, de semmi nem változik, és ezt akárhányszor megcsinálhatom, akkor sem történik semmi... A muki ad egy kutyakiképzõ alagutat (aminek a történet-jutalmak között a következõ lenne, de miután odaadja, aztán is zárolva marad), talán azért, mert a hátizsákba kerül, és nem a helyére, a történet-jutalmak közé??? Azért nem tudok továbblépni??
Mit lehet ezzel kezdeni? Lehet egyáltalán valamit? Valaki találkozott már ilyen problémával?
Segítség!!!

Prince23
Oké. akkor remélem is h úgy lesz.
Amúgy töltöm a Bíznisz kiegészítõjét.
Ahhoz is jár serial?
ha igen akkor valaki nem küldené el az mél címemre? Mert ahhoz nem találok cd kulcsot.

cseri001
A játék indítása után választani kell, hogy melyik faluképernyõn akarsz játszani... Válaszd azt, amelyiken elõször játszottál. Abba a házba "menj be", amelyikkel játszottál. És ugyanonnan folytathatod, ahol abbahagytad (ahogy miche is mondta). Csak ugyanazt a családot kell választanod.

miche
az simek élete ott folytatódik ahol abbahagytad. 😊

Prince23
Meg van a gém.
Csak elkezdtem vele játszani... mentettem vagy kétszeris ez idõ alatt, kiléptem, elindítottam újra... és nem találok betöltés menüt...hová tünt akkor a mentésem?<#wow2>

cseri001
Diák/egyetemi hallgató akkor lehetsz (igazi szemeszterekkel), ha megveszed az Egyetem kiegészítõt is... De amúgy az alapjátékkal is elég sok foglalkozás elérhetõ. Olvasgasd a FAQ-ot, sok okosság van benne 😊

bármi lehetsz - ez tképpen egy életszimuláció -; születéstõl a halálig követheted simjeid életét