32098

FAQ - Mielőtt kérdeznél

warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket

• Coolfire
    Ezt a magaméra akartam bocsi Gólya..:)
  • Coolfire
    4gb
  • Coolfire
    Hát az egyik a "régi" Fatal1ty 3.2 proci,2gb ram és a 6600gtés egy 160gb sata vinyó,a másik az asus a8n 3500+ professzor 2gb ram és egy radeon 1500-as 2db 160gb-s sata2-es vincsivel.Ezekkel a konfigokkal,hogy offoljak egy kicsit röhögve megy a Bioshock,MOHA Airbone,Rainbow Six:Vegas etc...szóval a géppel semmi gond..Eddig ha 20-an voltak a telken,akkor sem röccent meg.Most egy egyszerű parancsnál leáll gondolkozni.Ja meg minden rendszer Windows Xp SP2 !gb virtuális memóval.
  • Gólya #27931
    ez nálam is megvan - a fene a jódolgukat, egyre dühösebb vagyok a Maxisra
  • cenobite
    Tegnap este elszökött az egyik kutyum, miután balhézott egyet a másikkal... :( Vissza fog jönni? Mert a képe még ott van a családtagok között, de egy ilyen "batyu" ikon van rajta.
  • Hoz_Hun
    Engem az nem mert elég jó az a skin. Egy időben fenn volt nálam az a hack amitől "irányítható" péniszük :) lett a simeknek (férfiaknak természetessen). Csak vagy a pets vagy az évszakok óta nem működik. Nagyon korektül kidolgozott volt, kattintásra fel lehettet neki állítani. Meg volt egy ilyen "Love Bed" amin szabályossan lehetett dugni (akár családtagok is). Ez ugyanakkor vált használhatatlanná mikor a csávók pénisze.
  • Mike
    ja és 1 cica meg 1 kutyus is
  • Mike
    engem kockázás nélkül meg zavar hogy szegények kasztráltak :)
  • Mike
    nálam is esett tavasszal a hó, és a nyár sem volt olyan meleg mint a sivatagban (a középső sivatagos pályán játszom, igaz már jóideje bluewaterben, az meg ugye nem sivatag)
    szerintem mostm ár arra is figyel a program, ki mikor születik, és olyan lesz a jegye
  • Mike
    nekem az öltözőszekrénynél sokat homokórázik, de 2 gigányi letöltött tartalommal ezen annyira nem csodálkozom
    megakadni hosszabb időre meg akkor szokott, amikor valaki megfahy, leég
    no meg a vakáció installja után a rejtélyes 1-1 másodpercre megállások, de az mára elmúlt

mi a telken vagyunk családilag 7-en, ehhez jön még a permanensen ott táborozó 3-6 vendég, és nincs akadozás
    pedig annyira nincs jó gépem (1280x1024-ben játszom, minden high)
  • Mike
    géped paraméterei?
  • Mike
    táncos video 2.
  • Hoz_Hun
    Ha az anti-npc-generátorra gondolsz azt én is betettem. Nem tudom működik-e, de gondot nálam nem okoz. Előtte volt kb 40 "Túravezetőm", meg tizen pár "Undorító Sarlatánom".
    Nekem a download könyvtárba csak kb 4 package van: az uncensor (ez alap, nem tudnék kikockázással együtt játszani), a "tinédzserek is kefélhessenek" package, meg két meztelen skin, hogy emberibben nézzenek ki meztelenül. Na meg most ez az anti npc generátorszerűség.
  • Hoz_Hun
    Korábban kitöröltem a robot simemet (akkoriban még naivan azt hittem tényleg kitörli a játék). Aztán később kapcsoltam, hogy ő volt a "munkás" simem üzletvezetője. A tulaj simemmel betudtam menni a telekre, de bármely másik simmel kifagyott, úgy hogy el kellet adnom majd újra megvennem a boltot. Így törlődtek a dolgozók, de a 10 csillagom is. Most újra húzom a boltot felfele, de még csak 4 csillagnál járok. Szerencsére legalább rengeteget profitáltam az eladásból és a simem akinek sok üzleti csillagjutalma megvolt, most tovább addagolhatom (már csak a 3 pénzjutalom hátra az összes többi jutalom a csucson van ... cápák cápája).
  • Era40
    ez nálam is van..eddig fel sem tűnt..szóval mondja meg már valaki működik -e nekem az a fájl amit betettem a the sims 2 mappába a downloadsba..lejjebb írtam még tegnap este meg ma reggel..légyszi..
  • Hoz_Hun
    Na ez a fás bug nálam is volt/van. Én is csak a moveobjects-el tudtam törölni odébtenni. Ennél jobban idegesít az ágy-bug. Eddig mindig oda feküdtek le ahova kattintottam (franciaágyról van szó), BV óta viszon MINDIG jobbról mennek az ágyhoz akkor is ha már fexik ott valaki csak akkor utánna átmennek a másik oldalra. Nálam mindig a faszi feküdt bal oldalt a csaj jobb oldalt, most aki először az ágyhoz ér az alszik jobboldalt. :(
  • Hoz_Hun
    Nálam most hevesebb az időjárás mint előtte. Főleg a tél lett kemény, még tavasszal is esett a hó.
  • Shiwo
    nekem csak tavasszal szokott befagyva maradni
  • Shiwo
    annyira nem zavaró, hogy ne bírjam ki a patchig :)
  • Gólya #27915
    nekem pl. nincs túl sok dekor, de néha így is igen hosszan gondolkodik a program...

ja és Mike: a szekrénnyel korábban nem volt ilyen gond, sőt most sincs semmi mással, csak az öltözőszekrénnyel...
  • Gólya #27914
    ezt a fát én is megnéztem - moveobjects-el be lehet rakni a hátizsákba, ki is lehet szedni ugyanúgy, de azt nem tudom, utána lesz-e termés rajta...
  • Gólya #27913
    ááá...a páromnál éppen nyár volt, beérett a narancs és a kerti tó teljesen be volt fagyva...
    az enyémeknél úgy tűnik, ugyanolyan szeszélyes, szélsőséges az időjárás, mint itt nálunk a valóságban (lehet, hogy kifigyelte a Maxis?)
  • Era40
    Tedd meg..én kíváncsi vagyok rá..
  • Era40
    szóval..a letöltött fájl bekerült a the sims 2 mappájába..kicsomagolva..este 8-kor..később simseztem..és utána mikor kiléptem a játékból,fájlra rakva az egeret azt írja ki,hogy a fájl módosítva este 10-kor..ezek szerint akkor működik??
  • Era40
    azt hittem ez attól van nálam ,hogy nagy a ház és tele van mindenféle dekorációval..de akkor mégse??
  • Era40
    ja bocsi..nekem is volt ilyen..üsd be a moveObjects on-t..vagy a szabad építkezés kódját bár én azt hiszem mindkettőt beütöttem..és próbálgasd forgatni a képet..menj közelebb a fához vagy távolabb...előbb-utóbb sikerülni fog..nekem ez segített..
  • Coolfire
    Az a röhej,hogy nálam mikor csak 4-en vagyunk otthon a kéróban,akkor is beakad a játék.Hát most vmit nagyon elqrtak...
  • Coolfire
    Ha frissen kezdel,elég nehézkes a dolog,de mivel az ikrek is felnőttek,nár nincs gond el is érte mindkét simszülő a platina módot.Amúgy marhajó az a szerény ami az oktatási karrier jutalma.Nem elég,hogy minden tanulható,iszonyat gyorsan főleg ósszel egy körtés sapival megspékelve pillanatok alatt bármelyik skillt ki lehet fullozni.
  • gettobuxa
    kell a downloads mappa... miből áll csinálni egyet? :))
    az meg, hogy kell-e még a fájllal valamit csinálni, attól függ, hogy milyen kiterjesztésű... asszem a .package fájlokkal semmit nem kell, a többire meg rákatt és telepít, vagy pont fordítva?
    majd reggel jönnek az okosok és megmondják, én most lépek pár napra (nem nyaralni sajna...)
  • Mike
    nálam egész nyáron esett
  • Mike
    letöltött haj
    ha gondolját felteszem az egyik közös táncot is, ahol ő irányítja a többieket
  • Shiwo
    senki nem állította, hogy minden bug mindenkinél jelentkezik..speciel nálam nem esett semmi..lehet, hogy fog, csak gyanus..miután feltettem a szezont, 2-3 naponta esett valami..most meg semmi..
  • Flora2
    Ezt tudom cáfolni, nálam gyakran esik a BV óta, főleg, ha vakációzni akarok. Öntisztító kutya: végre egy jó bug!
  • Shiwo
    X kommenttel ezelött már írtam...gyümifák..nem lehet őket se áthelyezni, se kitörölni,,
  • Era40
    Na akkor még egy kérdés..kell az a download mappa??Nem elég ha az a letöltött hack fájl simán oda van másolva a the sims 2-be??Oda ahol a többi mappa van.. Egyszer ezt megértem..iszok rá valamit:)DD
  • Era40
    Milyen kiírthatatlan fák?? Még nem futottam bele ilyenbe..
  • Era40
    csináltam egy downloads mappát..oda beteszem a hackből azt a fájlt és más dolgom nincs?? Ettől akkor most nem csinál új (nem játékos) karaktereket?? Francba ezt a sok szarságot..fene se igazodik ki rajta:)D
  • Shiwo
    a "kiírthatatlan" fák után újabb érdekes dolgokat tapasztaltam..egyrészt lement ősz/tél/tavasz, de egyszer nem esett még se eső, se hó, mióta fentvan a bv, a másik dolog nem is annyira zavaró, miszerint öntisztító lett a kutyám..olyan mint a macsek, hipp-hopp tiszta lesz magától, nem kell fürdetni
  • gettobuxa
    nekem vagy 2000 fájl van benne, lassul is néha, főleg a legnagyobb telkem...
  • gettobuxa
    c->doku&settings->neved->dokumentumok->sims2->ide, ahol a többi mappa is van ezen belül lehet tovább almappázni, floor, wall meg ilyenek, én azzal nem szarakodtam, jó az ömlesztve is :)