Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az alap simhez meg az egyetemhez szar cracket vannak, miniimage-t használj (faq-ban megtalálhatod..) de ha felteszel vmi újabb kieget, azokhoz már van jó crack

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Olcsy
Hát, én most megteszem, amit a topic házigazdájának kéne megtennie:Légyszíves ne warezoljatok nyilvános helyen!

nha mind1 fent van az alap sims2 meg az egyetem és amikor indítanám az egyetemet kiírja h tegye be az egyetem cd-t és akkor indítsa és haverom azt mondta h meg kell crackelni és azé írja ki ezt!!!de én meg nem találok sehol se cracket:s
nem a legrégebben megjelent! a legutoljára megjelent!

(bocs a kiabálásért)

rage
Ne crackeld, csak az Évszakokat
S utána arról fog indulni a játék úgyis.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

crackel az összes kiegészítõnél kell am?
szal akkor tök mind1 h milyen sorrendbe rakom fel?csak az a lényeg h a kiegészítõk közül amik fent vannak azt kell elindítanom ami a legrégebben jelent meg
szerintem az alappal önmagában bármikor lehet játszani
legjobb tudomásom szerint pedig a kieg-eket olyan sorrendben rakod fel, ahogy Neked tetszik, a lényeg, hogy mindig a legutoljára megjelenttel kell indítani a játékot

de van itt a fórumon tõlem jártasabb is, biztos lesz, aki segít
(nekem fönn van mindegyik kieg., ezért fogalmam nincs, hogy mit csinálhat, ha hiányzik valamelyik<#nemtudom>)

mert elakarom indítani csak úgy simán a sims 2-õt h még 1 kkiegészítõt se tettem fel hozzá és akkor az jön elõ h kérjük ellenõrizze h a The Sims2:egyetem cd/dvd-je van e a konyvtárban😮közbe én meg fel se tettem az egyetem részt és nem is akarom feltenni
az baj hogy ha nem rakom fel az egyetem kiegészítõjét hanem 1bõl az éjszakai életet teszem fel???
nem!mind1 már találtam,am nem tok a simával játszani hogy ha nem teszem fel az egyetemes részt?:o
a lap tetejét nem olvastad?

csõ all!dobjatok már nekem lécci 1 telepító kódot az sims2 alaphoz!!!
Mike
de igen, tudjuk

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
akkor csak rendetlenkedik a szerver, túl van terhelve

csá all nem tudjátok hogy a sims 2 játékokhoz mi a pénzkód??
több, mint elég - de már máskor is fordult elõ ilyen, aztán hipp-hopp rendbe jött - magas nekem ez a technika<#confused>

(az 50 megából 1 foglalt eddig)

Mike
van elég szabad helyed a galériádban?

Mike, miért van az, hogy idõnként nem enged a galáriába képet feltölteni?
(jpg, mindig ilyet csinálok, csak mintha néha megbolondulna...)

sziasztok.tom hom hogy ez off de mégis sims.azt szeretném kérdezni hogy a sims 1 hauz pary-t hogy kell krekkelni mert nálam cd hibát ír.légyszi segítsetek.

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

Vagy befektetek még 2 GB RAM-ba...

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Ja és dzsinn még mindig nincs!!!!

A következõ expansionnak v. valami újnak v. szupesztáros varázslónak kell lennie..😊

Azért jók voltak a tippjeim,idõjárás van,jöhet az üdülés.Novemberben meg a The Sims 2: Teen Style Stuff.Pafff.....Mondjuk az igaz,hogy az eddig megjelent stuffoknak elég az alap,de már az állatkákra is gondolhatna ez a szarkupac íé...

Bakker,ez fingatni fogja a gépem,fõleg ha mindent bekapcsolok...
De megéri..😊)Majd játszom megint Win98 alatt..

Mike
de én inkább meg sem nézem, legyen meglepetés 😊

miche
ok, csak siettem és így könnyebb volt 😊 legközelebb úgy csinálom.

Mike

Mike
tehát így

képek
még képek

Mike
legközelebb ezeket inkább linkeld

url beszúrása gomb itt alul

köszi, hg

miche
Találtam még képeket 😊

http://www.fantasymundo.com/galeria/galeria.php?galeria=Los%20Sims%202:%20Bon%20Voyage
http://foro.simsolucion.es/viewtopic.php?p=54567#54567

miche
Bon voyage képek! nem valami jó minõdég, de mégis.
http://sims.capitalsim.net/galeria/bonvoyage

És videók! És a sim úszik a tengerben és a víz hullámzik! 😊 Íme:
http://es.youtube.com/watch?v=p01QszzzIVg

És még:
http://es.youtube.com/watch?v=muDVUZzzbkI&NR=1
http://es.youtube.com/watch?v=XFVO6nPozTM&mode=related&search=
http://es.youtube.com/watch?v=-8nK74AbYBM&mode=related&search=

<#vigyor>

Mike at home
aha
és csak a fogónak kell becsuknia a szemét?
mert úgy csak fele olyan izgalmas 😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

A Marco Polo egy medencés fogócska, a fogónak elvileg úszva végig behunyt szemmel kell Marcó-t kiáltozni, és a többiek a medencében Poló-val válaszolnak, és a hangjuk alapján kell követni és elfogni õket. Néha azt is megengedi a szabály, hogy a bújó játékos csendben kimásszon a medencébõl, és egy másik oldalon visszamásszon - ezt a Sims2-ben is láttam már. A Sims2-ben a marcopolóhoz (vagy sim-nyelven "timle tourneau-hoz)nagy és négyszögletes medencét (nem gömbölyített sarkút)ajánlanak a készítõk. Elég nehéz összehozni egy rendes játékot, nekem folyton kimásznak a vízbõl és otthagyják a fogót.<#levele>

Mike at home
õszintén? fogalmunk sincs
max csak annyit tudunk elmondani, nekünk miért mûködik
ha gondod van, fordulj a hivatalos supporthoz, ugyanis ez nem az

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
akkor kell elõvenni a porszívót 😊))

zolo
Xp helyett Vista....
Nincs tehát rá megoldás? Éjszakák gond nélkül megy.....

http://flickr.com/photos/zolika90/

leginkább azt értékelném a Sims3-ban, hogy 1. a házat a telek nélkül lehessen mozgatni, 2. ne csak megadott méretû telkek legyenek, hanem lehessen mondjuk "venni" a szomszéd telekbõl annyit, amennyire szükségem lenne
s nem rossz ötlet az sem, hogy lehessen "váratlan vendég"et játszani
el tudom képzelni a szomszéd sim arcát, amikor váratlanul beállít egy "cseppet sem kedves" szomszéd (valahogy úgy festhet, mint én, amikor megérkezik a kedves rokon elõzetes bejelentés nélkül<#violent>

aztán lennének még ötleteim......

még addig sem jutottam vele, hogy a medencében kell/lehet játszani
nekem eddig csak az egyetemen jelent meg lehetõségként egy épp arra járó diákkal kapcsolatban, de hiába jelöltem ki, a csaj szépen kisétált a telekrõl és így semmi többet nem tudtam meg róla<#nemtudom>

Mike
Meg tudja nekem vki mondani mi ez a Marco Polo játék amit a medenceben játszanak ketten?

Mike
Vista helyett XP

zolo
Hello

Alap magyar+ magyar éjszakák van meg, Vistán játszok, a Vista patch segítségével megy is. Megvan a Pets is magyarul, de ha azt felrakom, akkor nemindul el, az intro után kilép, egy ok gomb és egy piros x van a képen. Ezt mi okozza?Van megoldás?
Ha feltenném a Petset, akkor újra kéne kezdenem, vagy mûködnének a mostani családaim?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Akkor az üzletvezetõ kinevezésével lehet gond - lehet, hogy rossz feladatkört nyomtál neki, mielõtt hazamentél, és a játék úgy veszi, hogy onnantól csak beosztott lett...? Szerintem étteremnél ugyanúgy kellene mûködnie, mint más boltoknál, az nem zavarhatja. De olyan sok tapasztalatom nekem sincs az üzletvezetõkrõl. <#idiota>

Akkor az üzletvezetõvel lehet a gond? 😊 Próbáltam én is az üzlet ellenõrzését, de mikor rámegyek kijön az üzenet hogy nincs üzletvezetõ a boltban, kit keresek. Még a bltban rámentem az üzletvezetõ simre és nyomtam olyat hogy vigyázzon a boltra, de így is mikor rámegyek a kocsira és go home akkor elõtte elkezd sípolni és kizavar mindenkit a boltból. Azon is gondolkoztam, lehet azért nem engedi mert éttermem van és ezt csak más típusú üzletekben lehet csinálni?

rage
Az, hogy az Évszakokat mindenképp crackelni kell, nem igaz, van belõle clone image, amihez csak DT kell, meg SD4Hider vagy YASU.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Risu Führer
sziasztok.azt szeretném kérdezni hogy hova kell beilleszteni azokat a zenéket amiket a játékban akarunk lejátszani.sajna a faqban nem találtam rá választ.

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Önmûködõ üzlet: én nagyon régen egyszer csináltam ilyet (azóta is nehéz alkalmas üzletvezetõt találni <#vigyor> ); úgy emlékszem, nekem is úgy tûnt, mintha távozáskor az üzletvezetõ is bezárna, de valójában úgy mûködik, hogy amikor a tulaj sim otthon van, akkor minden nap egyszer fel kell hívnia az üzletet telefonon ("check in business" vagy valami ilyesmi az angol nyelvû változatban); tök sokáig beszél az üzletvezetõvel telefonon (illetve attól függ,milyen sokáig, hogy hányas fokozatú az üzlet 1 - 10), és aztán kijön egy üzenet, hogy aznap mennyit jövedelmezett a bolt. Ezt kb. 4 sim-napig lehet csinálni, aztán be kell menni az üzletbe egy napot újra végigdolgozni, és nyereséget csinálni, mert úgy tudom, kb. 5 sim-naponként átlagolja a bevételeket a game. Ki kell tapasztalni.

Prince23
Én a SIMS 3-ba újitanék az idõ terén:
Tehát:
Van a megszokott:
- Sims Idõ (1 secundum 1 perc) és ez tripla sebbel is. szal ua.
- és végül újitásként betennék egy: VALÓS idõt...

Na és a kettõ közt tudnánk változatatni.... soxor nincs idõm a másikra, kész idegbajt lehet kapni, fõleg reggel, meg amikor hazajön a sulis azt megy dolgozni meg küldeném bulizni...

Az önmûködõ üzlet kérdésemre nem tudja senki a megoldást? 😞

Már harmadjára szedtem le, és az a baj hogy crackelni mindenképp kell az évszakokat. egyébként az egész sims + kieg a wanaddo ról, és magyar. :s