32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
#27974 szép -
#27973 Alkottam egy kertecskét a simjeimnek. 13000§-be került nekik medencéstől, sövényestől. De szerintem inkább megérte, mint egy nyaralás vagy egy autó.
-
#27972 pontosítok...azokhoz olyan crack van, amivel müxik az építkezés... -
#27971 mini image-t lényegében tök mind1, hova teszed...
amúgy magyar vagy angol nyelvü a daemonod ? ill. megspórolnál nem kis fáradtságot, ha feltennéd mondjuk a petset, bon voyage-t vagy a season-t, mert azokhoz már van crack -
#27970 Sziasztok, segítenétek nekem, hogy építeni tudjak a sim2-el, hogy kell használni a daemon toolst és mini imaget, hová kell betenni, és hogyan ezt a mini imaget-et?
Köszönöm szépen -
clipperfilms #27969 csak a jóutat nem megy. ő valahogy különállóan nem találja a vidókártyát jónak. há hogy van ez? :D -
#27968 Igen, az a majomkenyérfa magyarul, és nevelik cserépben is, szóval elvileg lakásban is lehet. Tetőkertben is lehet szerintem, csak ugye kell neki bizonyos talajvastagság a gyökerei miatt. -
Era40 #27967 köszi..már mindent megtaláltam..sminket,hajat,arcokat,letöltött simeket..Megint egyedül:))Köszi mindenkinek a segítséget..
Egyébként nálatok járt már a Mikulás?? Valahol olvastam,hogy fel kell díszíteni a házat,este kell mikulás sütikéket sütni,kint hagyni az asztalon..és le kell feküdni aludni..állítólag éjjel jön a mikulás..és ajándékot is hoz..ha megromlik a süti szenet kapsz az ajándék helyett..tehát későn kell megsütni..Én is kipróbálom.Ja és vihar volt ,kigyulladt az a kenyérfa..és 3 napig lángolt..erre kitöröltem..és tettem másikat..Gondolom ez is hiba.. -
#27966 Letöltött hajakat tükör előtt választhatod, de persze a családkészítőben is ott vannak. Ruhákat a simnek el kell mennie megvenni, mint minden más ruhát is, de persze a családkészítőben ezek is ott vannak a választékban. -
Era40 #27965 A letöltött hajakat a játékban már a meglevő simem is használhatja a tükör előtt?? És a ruhákat?? Bekerül a szekrényébe? vagy el kell mennie megvásárolni?? Azt gondolom,hogy a családkészítőben eleve benne lesz..
Ja és sikerült betennem a letöltött házakat a játékba....totál egyedül..szőke létemre:)DD -
#27964 nyah..arra is rájöttem, hogy miértnem kell mosdatnom a kutyám..ha már elég koszos, kimegy a kertbe és jáccik a locsipocsi (vagy mianeve) játékkal, amit a játékkészítő géppel lehet készíteni (asszem ezüst medállal) -
#27963 jelentem, tényleg müxik az eső..nem tom mé nem esett normál telken, de az orientál vidéken sikerült megáznia a simemnek :) -
Era40 #27962 na..első dolog siekrült..köszi a segítséget..a házak amiket letöltöttem zip-ben vannak..kicsomagoltam..de aleírás valami userdata könyvtárat emleget..meg valami hause könyvtárat..amit nem találok..valami normális ahol házakat lehet letölteni?? a letöltött házakat is a downloads mappába tegyem? -
#27961 A Downloads mappába jkerülne a package file-ok
az elején megkérdezi engedélyeted-e a egyéni tartalmat, azt mondod igen
aztán az opciókban letiltod ennek megkérdezését, mikor már idegesít, hogy minden egyes indításkor megkérdezi
a letöltött házak sim2pack file-ban vannak, elindítod a file-t, mire felinstallálja
-
Era40 #27960 kérlek benneteket..előbbi kérésemre választ szeretnék.. -
#27959 csoportkép:
sajnos se a kutyust se a cicust, sem az npc simeket nem lehetett odahivni, meg jó lett volna, ha egymásba karolnak, stb
-
#27958 nem sértődtem meg :) kicsit se :) -
Era40 #27957 Jaj nekem ..segítség.. beraktam kicsomagolás után a the sims2 downloads mappába a package fájlt..a játék mikor indul kiírja hogy felismeriodaírja a helyét is a fájlnak...de döntsem el hogy engedélyezem-e az egyedi tartalmat..engedélyeznem kell??
és a letöltött házakat kicsomagolás után hova kell raknom hogy bekerüljenek a játékba?? és a játékban kell valamiket beállítanom??ha igen..hol??sürgős..köszi.. -
Gólya #27956 meg ne sértődj már naaa...
csak furcsállom, hogy eddig a Maxis-fákat normálisan a földre lehetett rakni, nem a háztetőre -
#27955 természetesen nem vagyok hülye biológiából, szal tudom mi a majomkenyérfa pl. csak simsben én még nem láttam, arról nem beszélve, hogy a játékban minden lehet -
Coolfire #27954 Ekkora marhát mint én...most vettem csak észre,hogy a sámánnál a mikrót is meg kell javítani... -
Gólya #27953 ajjajj, akkor nemcsak én nem vagyok ismerős növényéknél
a pontos neve breadfruit tree - de ez elég hülyén hangzik, hogy kenyérfa gyümölcse fa
egyébként most jött az új kieggel
szóval normális, hogy a háztetőn is tartózkodhat?
(egyébként a majomkenyérfáról már hallottál? vagy A kis herceget sem olvastad?) -
#27952 kenyérfa? mi terem rajta? kenyér? :D -
#27951 microsoft oldaláról szedd le a legfrisebb directx-et -
#27950 akkor még eggyel vissza? az a baj, hogy az itteni winfos magyar, is nincs benne olyan hogy basic, sem hogy alap, csak vmi homáélyos gagyarászás
egyébként mi lehet még a baj szerinted? -
Coolfire #27949 Erre nem gondoltam,majd utánanézek.Kösz.Lehet,hogy a BioShock driverei kavarnak. -
Gólya #27948 figyeljetek: az normális, hogy a kenyérfát akár a háztetőre is föl lehet tenni? (nem vagyok valami jó növényekből) -
clipperfilms #27947 hali all. leszedt..megszereztem az összes simset. jó. feltettem mindet. jó. megy évszakoig faján. na de ha felteszem a bv-t akkoron az van h kiírja nékem hogy tegyek fel direct x 9 kompatibilis drivert. namármost. feltettem (újra) de ugyanaz. többi játék megy. miért nem simeri fel a bv? nemtudjátok? valaki? meghálálnám. köfi -
#27946 Nem optimálisra, hanem basicre :) -
#27945 és ha el nem feljtem a zöld szart is leszedem a fejük fölül -
#27944 nem is kell bevethető
csak ne androgének rohangáljanak már
olyan ágyam egyébként nekem is volt
ismeretlenek is simán használták
-
Hoz_Hun #27943 Hát olyan volt nekem. Volt farka a faszinak, nem rajzolt, ha nem ott löbögött. Ha rákattintottál volt külön opciója: lehetett állítani a méretét, színét, álljon-lekonyuljon, körülmetét, stb. Képen láttam, hogy nem csak a felnőttnek hanem minden korosztálynak (gondolom persze nem bevethetők, max a tiniké).
Majd utánna nézek hátha van újabb változata. -
#27942 kicsit béna szerintem a fényképezés, miből állt volna ha a sim úgy fényképez, ahogy akar, mert ez így ugye nem több mint az irányító panelen lévő fotózási lehetőség
fotózni úgy kell, hogy a kamerável te bállsz a megfelelő heléyre, odahívod, addig tébláboltatod amig jó irányba nem fordul, aztán póz, fotózás
még szerencse, hogy lehet nekik mondani, hogy álljanak egymás mellé
ás így lehet csoportképet csinálni
pl.
hazamegyek csinálok teljes csoportképet az ott lakókról, meg a haverokról, mindenkit áthívok :) - már ugye ha az npc simeket is oda lehet kommandírozni a csoportképhez -
#27941 a windows hangteljesítmény gyorsítását állítsd át optimálisra, vagyis vedd le a legjobbról. ugye rage? -
#27940 akkor annak mennie illenék
eleindte nekem is meg-meg döccent, de egy ideje már jó
grafkártyadriver?
hangdriver? -
#27939 aha
hát nekem olyan kéne amikor meztelen, legyen farka
tehát fürdéskor, zuhanyozáskor
és mondjuk lehetne a kutyának is
a mellbimbók a nőknél tényleg csak skin kérdése, de a férfinemnél kell hozzá plusz mesh is -
#27938 de -
#27937 cső nem tudjátok a sims pets telepítő kódját -
#27936 És itt van még egy kép. Ezen az a ruha van a nőn, amit eltüntetett a játék. Tegnap újracsináltam mindkét eltűnt ruhát. SimPE-vel kimentettem a textúrákat, aztán bepakoltam a bodyshopba. Pont ugyanolyanok lettek, mint voltak, csak a simeknek el kellett menniük újra megvenni a ruhákat, és ez most 200§-ba fájt nekik (az egyik család nem túl gazdag, ez az öszes pénzük 10%-a).
-
#27935 Simjeim nyaralni voltak, fotóztak is egy kicsit.
Ez a kép elég vicces. Montam a csajnak, hogy pózoljon. Beállt egy pozícióba, de hogy az irányt mi alapján választotta, azt nem tudom. A romokkal mögötte szerettem volna lefényképezni. Na mondom, mindegy, pasi fényképezzen. Erre beáll háttal a csajnak, és fényképez. A képen látszik a fickó is, amint éppen fényképezi saját magát.