Sims 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
pl. modthesims

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
kettõt egybe? talán vmi külsõ programmal
ha csak arról van szó, hogy egy gépre, akkor ha nem ugyanazon a területen játszotok, akkor semmi akadálya

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
szidás, büntetés

akyyy
plusz hol lehet letölteni sztárokat?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
Az megoldható, ha van két külön elmentés (pl xp felhasnzálói fiók, egyik teosmá másik enyém), és valahogy az én szomszédságomat beletenni az övéje közé?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

asszem kicsit tulvállaltam magam 2 ember 2 cic és 2 kuty egy háztartásban... az egyik emberke már piros is, mer a románc vágyai nem nagyon tudnak teljesülni... no mindegy majdcsak javul a helyzet
cict hogy lehet vécére szoktatni? csak ha kell nekii akkor lehet tanítani?

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Mike at home
minden egyben van

Oké hogy felteszem az összes kieg-et és az utolsót indítom el, de akkor az elõzõekben feltetteket hogyan tudom elindítani. Semmilyen plusz menüt vagy utalást nem látok, hogy pl. a Season feltelepítése után el tudjam indítani a University-t, Nightlife-t, Pets-t, stb. Mi lehet a megoldás?
Oké hogy felteszem az összes kieg-et és az utolsót indítom el, de akkor az elõzõekben feltetteket hogyan tudom elindítani. Semmilyen plusz menüt vagy utalást nem látok, hogy pl. a Season feltelepítése után el tudjam indítani a University-t, Nightlife-t, Pets-t, stb. Mi lehet a megoldás?
26579. hsz

hát persze...
Te is tudsz videot készíteni, ha megvannak a szükséges cuccok hozzá
anno a simmetrián Gery elég részletes útmutatást adott videokészítéshez
(de most aztán ne kérdezd meg, hogy mi minden kell hozzá, mert akkor nem tudok válaszolni és elszégyellem magam....)

ja és sajna a simmetria leállt, de valaki egyszer írta itt - úgy két hónapja lehetett -, hogy neki vannak mentett részek a simmetriából
ha türelmes vagy, megkeresheted... vagy talán valaki tud segíteni

Vendy
Sziasztok! Segítség kéne! Letöltöttem a Sims 2 Body Shop progit, de fogalmam sincs, hogy kell használni. Nem tud valaki, egy magyar nyelvû használati útmutatót?

Elõre is köszi!

Vendy

Shiwo
sokezerszeredjére is leírjuk

a kiegeket ne egy könyvtárba telepítsd és mindig a legutoljára MEGJELENT kieggel kell indítani... ill mostanság ráálltak, hogy nagy kieggel, jelen esetben a szezonnal.. ha az nincs fent, írd le, hogy miket tettél fel..a telepítési sorrend az tökmind1..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Lehet egyszerre több kiegészítõvel is játszani. Mert ha többet rakok fel, mindig azt írja ki az elõzõleg telepítetteknél, hogy:Jelenleg a The Sims 2 rossz verziója fut. Kérlek, ezt futtasd helyette: The Sims ...............(a kieg lemez neve)
Köszi.
Shiwo
nekem megvan, de én se tettem még fel 😄

TopGun
De ez hivatalos video volt es tobben ultek a szekekben 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Olyanokat én is tudok csinálni, ha odakattintok a sim-emnek, hogy "menj oda". Nem kell minden becsali videót szó szerint elhinni...

TopGun
JA! csak mert lattam olyan kepeket, hogy a csajok vegig mentek a kifuton 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Nekem sincs meg a HM sztaff, de: nem lehet benne "divatbemutatót tartani", nem lehet "modelleket felvenni" (hol olvastál te ilyenrõl?), kifutót készíteni meg simán a méretre kihúzható dobogóból lehet (építkezõs mód). A HM sztaff (ha te is erre gondoltál), csak ruhákat és tárgyakat ad, te max. csak eljátszhatod, hogy a sim-ed modell és végigterelheted egy kifutón, ahogy egyébként is terelgeted.

TopGun
Kar! pedig engem nagyon erdekelne a dolog amig megjon a kovetkezo kieg

Mike
én itt vagyok, de én fel sem tettem az MM-t

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

TopGun
Nincs itt most senki? 😞

TopGun
Sziasztok! Konyorgom valaki irja le reszletesen nekem, hogy lehet divatbemutatot tartani es hogy lehet modelleket felvenni, meg kifutot kesziteni? privatban kernem ha lehet.

Mike
van
tinikortól életelixir az aspi pontokért

Sziasztok! Van lehetõség arra hogy a simek ne halljanak meg!? Elõre is köszi válaszotokat!

a legjobb barátszerzési lehetõség ... szerintem (bár a labda nem nagyon látszik)- csak úgy röpködnek a pluszok

Mike
figyelj, felesleges beirkálnd fél naponta, csak azt éred el vele, hogy kitörlöm
különben is, kaptál választ

hg

Sziasztok! Most szedtem le a sims 2-t (dvd). És 10%-nál kiirja hogy a casface.package-val valami baj van! Légszi segítsetek!
Olcsy
Tengerszemfalva.Hülyeségbõl mondtam ám, hogy üzleti negyedet!😊De amikor megveszem az ingatlanirodát, akkor hogy tudok ingatlanokat eladni?Csak mert eddig még nem jött össze!😞

Elõre is köszi!

Az.Tengerszemfalva.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Erre nem is fogsz.Szar a cd/dvd...pucold meg,vagy dobd ki.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Sziasztok amikor telepítem a sims 2 -t 10% azt írja ki hogy valami casface.package nem jó vagy nem talál! Légyszi segítsetek a faq-ban nem találtam segítséghet! elõre is köszi!
SrAta
Köszi

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Shiwo
azt nem kell örökbe fogadni, azt lehet venni....veszel 1 kalitkát vagy höri-ketrecet (ott van, ahol a kutyatál meg a többi állatos kütyü), majd jobb klikk rá és feltöltés, vagy valami ilyesmi..

SrAta
Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan lehet örökbe fogadni olyan állatot ami nem kutya és macsak hol ehet pld hörcsögöt vagy valami ilyesmit örökbefogadni??

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Mike
az lesz az, azt huiiszem

Shiwo
én megnézném, de nem rég telepítettem újra a windózt és azóta még nem tettem fel a simset..

mintha Tengerszemfalva rémlene - de nem teszem rá a nyakam

Mike
nem hinném, van annak a városrésznek vmi jól hangzó magyar neve

Olcsy
Üzleti negyed!😊

Mike
mi magyarul az üzleti negyed neve?

Shiwo
nem, a legutolsónak megjelent "nagy" kieg ikonjával indítsd el (jelen esetben a szezon), és akkor lesz jó (remélem, külön mappába telepítetted õket 😊

SrAta
Sziasztok
lenne 1 olyan kérdésem hogy ha felraktam az összes kiegészítõt a sims mellé akkor az az eredeti sims 2 ikonból fog elindulni és benne lesz az összes kieg??

sztok 😊
ujraraktam mindent, mert elszállt a gépem, viszont a downloads könyvtáram ugrott... nincs meg valakinek a verystrangesims.com-ról a stuff? zombi-skinek, mûpéló szobrok meg ilyesmik voltak fent, az oldal bezárt már rég... valaki?

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

Mike
vasezg a letöltött cuccok miatt, illetve ezer más oka is lehet

Shongi
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy mitõl van az hogya bodi shop nem indul el, és így a netrõl leszedhetõ ruhák, hajak, cuccok sem jelennek meg?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

LeWyTy
Nemsemmi ez a videó itt fenn!!!!!!!!!!llllllllllooooooooooooollllllllll.........<#wow1><#vigyor3><#idiota><#nyes><#eljen><#eljen><#hehe><#wink><#hawaii>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

A "maxmotives" cheat, de azt hiszem, ez csak az Éjszakákkal mûködik.
(Csak halkan mondom, hogy gondold meg, ha mindig minden maxon van, nem lesz unalmas egy idõ után?)
Fel lehet nyomni mindent max. zöldbe azzal az elektromos aspi jutalomtárggyal, amibe bele lehet állni egy lavór vízbe és jól megrázza - de csak arany vagy platina módban ajánlott használni. (Nálam mindig van ilyen a kertben.) Aztán fel lehet nyomni zöldbe õket egy-két tárggyal, ha ide-oda teszel párat a házban, legjobb az ágy melletti éjjeliszekrény; pl. ha van Üzleti kieged, akkor a legdrágább elkészíthetõ virágcsokor illata a szobában felnyomja zöldbe a simeket; vagy az Évszakok kiegben van pár karrier jutalomtárgy, ami ugyanezt csinálja (az újságírók Arany Toll jutalma, vagy a Kalandorok Bálványszobra...) Vagy egy jól sikerült Randevú vagy Csoportbuli is felnyomja a szükségeleteket zöldbe, de ehhez is Éjszakák kell...

üdv! nem tud valaki olyan kódot a sims 2-höz h. mindig max-on legyenek a ...a...a...hát szval az éhség meg az energia meg ezek...
kösz!
Mike at home
:o

nem tilos a warezolás, max a letöltés megbeszélése
nem mindenkinek van 50k-ja a simsre

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]