32098
warez téma automatikus törlést jelent!
ne kérdezd meg honnan lehetne letölteni a programot, a cracket
-
Era40 #28014 És ezek után még mi jöhet?? hát..jött..csináltattam a simcsajjal egy nyami robotot..Bekapcsolta,és elment kajáért.Eddig rendben is volt..Lekapcsolni már nem lehetett,mert közben elromlott.Láttam én ,hogy füstöl.Erra mit csinál?? A csaj kiabál mint a hétszentség,a robot meg neki a nagyvilágnak.És hazahozott valahonnan egy koszos tányért tele zöld legyekkel és letette az udvarra.Na már most.Törölni semmilyen kóddal nem tudtam.Eltakarítani nem takarították el a simjeim,mert ha rákattintottam,azt írta ki,nincs elérhető akció..vagy valami ilyesmi.Kitettem az utcára..De ott is zavart a zümmögés. Végül azt csináltam,hogy ették a tortát,aztán a torta fölé tettem a koszos tányért,miután beütöttem a moveObjects kódot.Na így volt hajlandó a sim felvenni az egészet és kidobta a szemétbe..Hihetetlen. -
Era40 #28013 hát ..csinálhattam bármit..nem mentek se zuhanyozni se semmi..hiába húztam át a tűznézést..szóval ..így jártam.. -
#28012 a cdgalaxis promóképén a sim tud sörfözni
bocs hogy fekve látszik
én nem találtam erre lehetőséget, ezt kihagyták? -
Gólya #28011 nem - ui. Dora Ottomas nem volt még sehol -
#28010 akkor abból az egyik utazással szerzett
másik: úgy nézem az öregek a csík vége felé már nemigen tudnak szaporodni -
#28009 nem olyan könnyü a simeket megsütni
nálam is ki szoktak gyxulladni a fák, de csak az első 500-as berfizetéséig hívtam ki a tűzoltót
ha el vannak foglalva a simjeid, szarnak arra hogy kint tűz van -
#28008 1. mi az a bebüdösítés
2. jártam a távolkeleten (nagyon gyorsan húztam haza) hol a ninja?
nem tetszik a távolkelet, nincs egy normális szálloda pl.
-
Gólya #28007 ja és nem tudom, ez most tényleg így van-e: az öreg mamának 7 óhaja van alapból
valakinek idős simje? szintén 7 kívánság? -
#28006 pedig sokkal jobb mint a babákkal játszani :) -
Gólya #28005 tiltsd le a "tűznézést" és küldd valahova máshová a simet - csak figyelj, hogy meg is csinálja, addig ne hagyj neki nyugtot, míg nem csinálja amit mondtál
nálam - ill. az Ottomas-családnál - épp most tombolt egy iszonyú tavaszvégi vihar, kétszer is kigyulladt az egyik fa - persze mindenki, mint az őrült, rohant megnézni, mintha sose láttak volna ilyet, de szépen elterelgettem őket - csak utána persze küldhettem őket zuhanyozni (hiába na, nehéz a simek élete:))) -
#28004 rájöttem mit nem szeretek a játékban, hogy megváltozik a simem hangja
megszokom hogy mondjuk gyerek, vagy felnőtt, és tök furcsa amikor idősebb lesz
arról nem beszélve, hogy remélem hogy a 3-ban már nem lesz mindekinek ugyanolyan hangja -
Coolfire #28003 Ja,ha feltámasztod jó pénzért a paranormál karrier telefonjával,akkor a szociális kapcsolatok elvesznek.De ha nagyon jó a simnek a kapcsolata a hullajelöttel,és visszanyered a kaszástól,akkor viszont a szoc. kapcsolatok ugyanúgy maradnak. -
Era40 #28002 Én meg tök mérges vagyok..Rohadt vihar..Mindig kigyullad valami mióta a Bon voyage fent van..Vagy egy fa..vagy csak egyszerűen most a fű égett..a simjeim meg mind a marhák ott pattognak a tűz mellett és az istennek nem mennek el onnan..ha meg arra klikkelek hogy eloltás..a marhája meggyullad és elég.hívhatom a buzeráns kaszást..azt kezdhetem előlről az udvarlást a volt feleségemnek..ez mekkora marhaság,hogy akkor újra kell nősülni..de érdekes mert a pedál medáljai és a tudása megmaradt..így mi az isten értelme van az egésznek??
-
Coolfire #28001 Off:Ja,meg itt a gépen a Settlers VI mindjárt azzal kezdek zúzni.:) -
Coolfire #28000 Átalakítani én is szoktam néha-csak a játékban lévőket-,de azt is csak akkor,ha már nagyon muszáj.2000 óta simsezek,de ha emlékeim nem csalnak,idáog még az alapoktól egyetlen házat sem csináltam..:)
Meg amúgy is addig hanyagolom a gamet amíg nem lesz peccs.Már mindenkinek megvan 45-ből 42 vakációs élménye(a törzsutas,az album és a fedezz fel minden helyet)hiányoznak.Amúgy is a szülők platinában vannak,a simgyerekek meg az egyetemen.A hírnév életcél mellé kapnak 1-1 vudu babát.Hát az vmi kegyetlen jó,mondjuk a barátszerzés a legfontosabb számomra,de a bebüdősítés sem rossz.Apropó:a táncokat,a teleportot és a többit meg lehet tanítani pölö a gyerekeknek?Vagy saját maguknak kell?Erről van valakinek valamilyen tapasztalata? -
#27999 Én a kapzsi testvérpárt jó érzékkel beköltöztettem egy kisebb házba, persze gyorsan eljutottak arra a pontra, hogy mindketten autót szerettek volna. Garázsnak persze hely nem volt, úgyhogy az egész házat át kellett építeni, most már csak a télikert van meg eredetiben. :) -
Gólya #27998 ha nincs türelmem/ötletem építkezéshez, akkor csinálok olyat, hogy letöltött házat - ami tetszik ugyan, de... - alakítok át saját ízlés szerint
ilyen pl. most az Ottomasék új háza - aminek annyira örültek -, aztán korábban mutattam egy "keleties" házat - abból inkább nyaralókat csináltam, meg van még egy kedvencem - a "kis belga villa" -, amit szintén kisebb átalakításokkal használok (ebből is látszik, hogy az utóbbi időben nincs ötletem:))
általában a külső az, ami megragad, aztán a belsőt variálom - meg persze a padló/fal meg a bútorozás -
Coolfire #27997 Ha alcohol clone(.mdf,.mds) akkor:
1.Visszarakni az eredeti .exe filet: a cd TSBin könyvtárából.
2.Lekapni a Daemon toolst felrakni ezt:DT 4.10(Ha az van fent akkor stornó)
3.És ezt leszedni:yasu 1.3.7070
Ha ezek megvannak,akkor mount a DT-be,yasu indít cloak,letenni a tálcára(nem bezárni)és játszani.:)
Ui:van 1.4-es yasu is,de azzal még nem próbáltam. -
Coolfire #27996 Az biztos....én egyszerűen nem tudok semmit sem építeni.Meg nincs is sok türelmem/időm és elég közepes a kreativitás skillem..:)) -
#27995 Szerintetek voodoo3-al elindul a játék? -
#27994 elvileg a sorrend mind1..bár nekem az alapgémre vagy az egyetem vagy az éjszakák (most nem rémlik mellik) nem szeret rámászni valamiért...csak ha már van fent vmi újabb kieg.. szal érdemes mondjuk akár pets-szel vagy bon voyage-zsal kezdeni, utána mehet a többi, sorrend tökmind1 -
clipperfilms #27993 nem tudom felfogni miért ír ki hibaüzit a bon voyage h nincs direct x 9 támogató driverem... nemelég hogy van de még a bioshock , half life 2, Colin Dirt is megy vele. csak az utcsó kieg csinálta ezt. valaki? -
#27992 Okké küszi szépen -
#27991 emulátor programmal való ütközést jelez a gépem, mi ilyenkor a teendő?
Köszönöm! -
#27990 Szerbusztok! Az alap sims2-re daemon tools-al feltelepítettem a sim2-jó utazást cd-jét krekkeltem, de még most már elértem, hogy egyiksem indul, mi tudnék tenni?
Köszönöm a segítséget -
#27989 hpszi ebbe beleszerkesztettem szóval azért van ez így :) -
Gólya #27988 teljesen mindegy, lényeg, hogy a legutóbb megjelenttel kell indítani - de hogy ez már hányszor van ezen a fórumon leírva.......
egyszer vehetné a fáradságot minden új kérdező, hogy legalább egy oldalt olvasson vissza, vagy megnézné a faq-ot - vagy ez annyira fárasztó?
nem venne több időt igénybe, mint leírni a kérdést.... -
#27987 hellosztok
tudnátok adni 1 oylan sorrendet hogy hoyg kell felrakni?(az összes megvan)télleg?a legujjabbal kell kezdeni a telepítést??
ezt nem is tudtam... -
#27986 ahogy irtad...uccsót crackeld és a többi is bennelesz..arra figyelj csak, hogy a kiegeket ne 1 könyvtárba pakold.. (ha defaulton hagytad akkor okés) -
Gólya #27985 esetleg az aussien próbáltad már? Ők szoktak ilyeneket csinálni, nekem is elég sok föld van onnan -
Gólya #27984 tudom, hogy egyáltalán nem újdonság, de az én simjeim eddig ilyet nem csináltak (vagy épp akkor más simet figyeltem?):
így örülnek Ottomasék az új háznak (amit vártam is, mert elég sokat dolgoztam vele) -
#27983 Hello!
Az lenne a kérdésem h akkor is működnek a kiegészítők ha nem sorba teszem fel őket?Mondjuk h alap,jó utat,seasons,divatos cuccok stb.?Ilyenkor ha az uccsónak megjelent kieget crackelem akkkor a többi is fog menni?
THX! -
#27982 Apropó, nincs valakinek olyan földfestése, amin a föld lehullott cseresznyevirág-szirmokkal van tele? Eddig még nem találtam sehol. Talán valamilyen japán sims2 oldalon kellene keresgélnem. -
#27981 Köszi. Kár, hogy csak kevés időm van játszani. Így aztán nem sok újat alkotok mostanában. -
#27980 A mohás téglák a Bon Voyage-zsal jöttek, ősi templomfal, olyan piramisszerű. Azon kívül másra nemigen használható. -
#27979 Vízesés persze, hogy nem gyári. Modthesims2 -> Downloads -> Build Mode -> Garden Center -> Pond in July, macarossitól, featured content, ott lesz a fejlécen. Csak ezért feltettem a Glamour life stuffot, mert kellett hozzá. -
Akos0423 #27978 Honnan vannak ezek a vízesések és azok a régies mohás téglák lefelé a második képen? -
Gólya #27977 ezt szimplán a tetőre tudom rátenni...
és ezt még mindig nem értem, pedig...lehet, hogy agyilag szőke vagyok? -
Gólya #27976 ritkán látni a dolgaidat, de akkor azok... -
#27975 a vizesés gyári?