Sims 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és egyébként tényleg életszerü, ha meló melett a maradék idõdben túrod a földet, tényleg nem marad idõd a gyerekre
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
van életkor parancs
setagevmi, majd megnézem mindjárt
aztán a szülõk visszaalakulnak tinivé, elmennek a suliba, a gyerekek meg otthon addig bõgnek 😊)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
platina-módja megmarad ? illetve mi lesz a házával, és az abban lévõ 2 állattal ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
nekem vmi cheat kellene, amitõl a sim elvégzi az egytemet, illetve a felnõtt visszamenõleg (fiktíven ugye) vagy irjam át simPE-vel?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
ellenben vigyázni kell velük, mert a barátaikat szeretik spontánul is harapdálni, nálam a gyereknek össze kellett vele veszni (pár arcába fröccsintett pia a vacsinál megtette a hatását) mert 2 percenként törölgethettem a megharapási kisérleteit (elõtte a srác is vámopir volt, de aztán nem tetszett neki, itattam vele vámpirszérumot, de szürke bõrszine megmaradt, azt hozhattam vissza a simPE-vel, erre nem megharapja az a marha 2 perc múlva?)
Vámpírt éjjel találsz a Crypto-Night Clubban a belvárosban
kismama-ruhák hol vannak?
anno a feelingen volt egy-két link, de én hülye, nem írtam fel magamnak, most meg már nem tudom megnézni...<#falbav>#falbav>
egyszerûen borzalmasak, amiket a Maxis csinált - ilyen ocsmány nem lehet egy kismama...
Kár, hogy zuhany alatt nem lehet...
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
ami még érdekes lehet, hogy a downloads mappába nyithatsz almappákat is
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
a *.sim2pack file-okat pedig duplakattal felinstallálhatod
ezek a simek aztán a családkészítõ képernyõn érhetõk el a listából
(1), fent dobókocka, lista
a bodyshop által gyártott simeket is itt találod
bemásolom downloads mappába, telepítem is kiirja h hozzáadta, elinditom játékot, és nincsen a családlistába. vagy nem kell költöztetni? pedig én ugy akartam volna... vagy valamit rosszul csináltam?
nem kell fileokkal szarakodni
akik kellenek tõled, fogod és betömöríted file-ba (programon belül van ilyen hogy package lot)
nem a netre teszed fele, hanem fileba
kapsz egy halom sim2pack file-t
ezt a célgépem telepíted, sima duplakattal. ekkor bekerülnek a házak (a benne lakókkal együtt) a faluképrenyõ házlistájába
ekkor a házakat le tudod tenni
a kapcsolatok ugyan elvesztek, de ezt simPE-vel vissza tudod állítani
vagy he ezzel nem akarsz tökölni, akkor nekiállsz 0-ról ismerkedni a környzettel újra
de lehet, hogy ezt az egészet meg lehet spórolni, mert lehet, hogy van vmilyen nem hivatalos segédprogram erre, hatalmas a közösség, rengeteg vicket-vackot csináltak a programhoz (pl. sokkal jobb ruhákat mint a gyáriak)
meg lehet oldani a simPE-vel, de akkor tudni kell melyik file mi
ugynis minden egyes karakter illetve ház külön file
és akkor még arra is figyelni kell, hogyha leteszel házat akkor ott ne leygen másik, a terep ugyanolyan legyen
egyszerübb embereket összevegyíteni, átviszed az emberkéidet a gyároi karaktered helyére, simPE-ben bállítod az ismeretségeket
úgy csináld, hogy csinálsz kaját (vagy partiasztal) áthívod a barátokat (többen is megteheti ezt) aztán ha átjöttek, meghirdeted a bulit, és áthívsz 2 vendéget
így akár 8-10 vendég is lehet (hogy mennyi vendéget tud lekezelni a program, memória függvénye)
az ott lévõket is bele fogja számítani a part sikerességébe
parti meg leginkább úgy lehet sikeres, ha áthivod a kedvest és azzal enyelegtek egyet a diványon, vagy egy kis woohoo/etyepetye 😉
de ott is csak ketten lesznek - max. az üzletben levõk majd csodálják az ugráló fülkét
vagyis tesóm szomszédságába akarok tartozni 😊
Itt a kérdés újra:
Sziasztok! Segítség kéne! Letöltöttem a Sims 2 Body Shop progit, de fogalmam sincs, hogy kell használni. Nem tud valaki, egy magyar nyelvû használati útmutatót?
Elõre is köszi!
Vendy
ettõl is függ, mert ha alapból koszos, akkor kicsit nehéz dolgot lesz vele
na jó majd otthon megnézem
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!