961
  • 3P
    jol=hol
  • 3P
    Létezik nude patch a játékhoz?

Ha igen jol található?
  • stone
    Van miostmár magyarosítás a Silent Hill 3-hoz, innen tölthetitek:
    GameHunter
  • hykao #638
    Banner:
  • meldrum
    most már sikerült!
  • meldrum
    Sziasztok!
    elakadtam a játékkal!
    a kórházban vagyok az alagsorban, ahol ki kéne nyitnom a kemencét egy kulcsért
    az ajtaján egy számzáras lakat van
    fel van vésve az ajtóra négy római szám: 2,1,4,3, de hiába tekergetem a lakatot úgy nem történik semmi
    Kérlek segítsetek!
  • Zsoldos
    ajaj rossz topikot hoztam fel.. ez jobbnak tunik
  • Aquli
    köszi
  • Seth
    Ha van fennt magyarosítás akkor szedd le, mert az bug-zik ennél a résznél és nem tudsz lepakolni. Ha nincsen akkor pedig még nem találtál meg valamit ami esetleg majd odalent kéne..
  • Aquli
    Szeretnék kérdezni valami a Silent Hill 2-vel kapcsolatban, bocs de nem akartam annak a topicját is megkeresni. A lake view hotelben vagyok, és ahhoz, hogy felmenjek a liftn, elméletileg le kéne raknom a cuccaimat a szekrénybe. De odamegyek a szekrényhez, nyomogatom a space-t, semmi.
    Hogyan rakjam le a cuccaimat?
  • grebber
    Van már ehhez magyarosítás???
  • rusland
    Hali punc!k, megdobhatnatok egy kis segitseggel.
    Vertex/Pixel shader hianya miatt nemmuxik a game. Nincs valami progi, patch ami softwaresen emulalja ezt a kartya featuret v. nincs olyan patch ami ezt leblockolja ezt a jatekban??? elore is thx, pusz
  • FRenkie
    Nem tudja valami a warezcenternél, hog mit kell elküldeni sms-ben és milyen számra, mert az az info oldal sose jön be ahol ez levan írva. Westelről!!
  • steweee
    nem fagy az ki, csak a k* anyjukat a kiadónak, vagy 1 percig kell nézegetni azt a szarságot, de utána továbbmegy.én is nyomkodtam már mindent, alt+x, alt+tab, alt+f4, ctrl+del...vagy harmadik resetre jöttem rá hogy továbbmenne, mert pont akkora sikerült alt+tabbal visszamennek feladatkezelőbe mikor továbbment az introvideó, és még hallottam a zenéjét. egyébként van egy skip bill, és talán a middle mouse button is az, talán azzal gyorsabban továbbléptetheted meg az introvideót is, de nem bizti teljesen, mert elég hamar letöröltem
  • steweee
    nehogy leszedd!úgyis letörlöd! összegzem a játékot: irányítás:szar!bill+egyér, gamepaddal még szarabb!grafika:nem lenne rossz, de vhogy ha egy hosszabb folyosón/ sikátorban mész a távolodó dolgok szétfolynak, homályosak.sztori: nem tudom, töröltem. semmiképpen nem ajánlom, én is nagy boldogan töltöttem az 5 cd-t, és igazi csalódás
  • stone
    Pl. Warez Center Online, én onnan szedtem le.
  • FRenkie
    kössz, a dvd-verzió milyen sms-weben van fent?
  • stone
    Az nem codec probléma.
    1. Lehet a game hibás (másnak is volt már problémája, szedd le a dvd-s verziót).
    2. Ha más játékoknál/programoknál is csinál ilyet akkor táp vagy memóriahiba.
  • FRenkie
    De igen, annál a résznél.
  • FRenkie
    Nem fagy ki, hanem kilép a játékból.
    amd 2500+, asuus gf4 Ti, 2*256DDr dualban
  • stone
    Csak hogy pontosítsunk, ott fagy ki a game ahol ezt írja: Some parts of this game may be considered violent of cruel?

Mennyi ramod van és milyen videokártyád?
  • FRenkie
    NEM MEGY!! már kb 10 féle kódekvariációt próbáltam meg, és 3szor ujraraktam, de nem megy.
  • FRenkie
    Úgy nem müxik. 5cédés verzió deviance crackel.
  • stone
    Próbáld még ki úgy hogy semmit nem raksz fel és írd le hogy úgy müxik e. Egyébként dvd-s verzió a game? Eredeti? Vagy nodvd crack-es?
  • FRenkie
    #509:
    1. Szedd le a komlpett Acemegát és rakd fel customba. Hagyd ki az Elecardot, Morgant, lehetőleg csak a divx és hasonló codekeket rakd fel.-> felraktam minimálisban, nemjó

2. Tedd fel a KlCodec csomagot az Ace helyett, ha megvan, abban semmi sem zavarja be a gamet.-> felraktam a k-lite fullt, nemjó

3. Ne rakj fel codek csomagot, csak a szüks codekeket egyenként. /DivX, Xvid.../-> leszedtem a kódekpakkokat, a divxmaradt csak fent, nem volt jó úgy se
    :(((((((((((
  • stone
  • FRenkie
    Na elindultd de a figyelmezetetőnél nekem is szar. Az ace packot milyen sémában kell felnyomni?
  • FRenkie
    Nehogy azt mndjátok hogy nincs megfelelően isntallálva:/
  • FRenkie
    "The game is not installed properly"
    Ezt írja install, s crack csere után, mi a gáz emberek?
  • stone
    Köszi
  • Gary
    Magyarul, főbb dolgok hihámozhatók
  • Gary
    Angolul a sztori itt föllelhető:
    Silent Hill 1-4
  • stone
    Na végigvittem a game-t és nagyon sirály volt, ez a legjobb horrorjáték pc-n amivel játszottam. A történet ugyan elég ködös számomra mert nem vagyok jó angolból meg végig kellett volna nyomni biztos az első 2 részt is.
    Nem tud valaki történetleírásról a neten?
    Ha van akkor linkeljétek már be.
  • CoolStuff
    Hehehe!;)
  • stone
    Én sosem játszom hard-on ezek miatt. Akkor lenne jó ha ugyanaz lenne a felállás csak többen jönnének, nem pedig kevesebb kaja, kevesebb töltény stb...
  • Gary
    "Kellemes" volt nekem is megtalálni a hard fokozat nyújtotta "bónuszokat"!
    Több és szívósabb szörny, kevesebb muníció és persze az átlalad is említett lepotyogás...
    Tetszett, hogy meginog a mélység fölött, utána kicsit tovább nyomtam a gombot és bambán néztem a lezuhanó kiscsajt... Mentett állás volt, de persze csak 1 rakás szörny kiirtása előtti...
  • stone
    Ja, például ha már az elején leesel (csk hard-ba lehet) akkor sem halsz meg hanem továbbjutsz
  • Gary
    Így igaz, bár az csak bevezető (a kiscsaj álmodja). Nincs kulcs a vezérlőhöz (így, mindenképpen elüti a vonat) és ha leütik sem hal meg, csak fölriad a kajáldában...
  • stone
    Az első pálya is vonatos úgyhogy nem biztos:)
  • stone
    Szedd le a fraps nevü progit és kiírja a felső sarokba.