961
-
#641 jol=hol -
#640 Létezik nude patch a játékhoz?
Ha igen jol található? -
#639 Van miostmár magyarosítás a Silent Hill 3-hoz, innen tölthetitek:
GameHunter -
#638 Banner:
-
meldrum #637 most már sikerült! -
meldrum #636 Sziasztok!
elakadtam a játékkal!
a kórházban vagyok az alagsorban, ahol ki kéne nyitnom a kemencét egy kulcsért
az ajtaján egy számzáras lakat van
fel van vésve az ajtóra négy római szám: 2,1,4,3, de hiába tekergetem a lakatot úgy nem történik semmi
Kérlek segítsetek! -
Zsoldos #635 ajaj rossz topikot hoztam fel.. ez jobbnak tunik -
#634 köszi -
#633 Ha van fennt magyarosítás akkor szedd le, mert az bug-zik ennél a résznél és nem tudsz lepakolni. Ha nincsen akkor pedig még nem találtál meg valamit ami esetleg majd odalent kéne.. -
#632 Szeretnék kérdezni valami a Silent Hill 2-vel kapcsolatban, bocs de nem akartam annak a topicját is megkeresni. A lake view hotelben vagyok, és ahhoz, hogy felmenjek a liftn, elméletileg le kéne raknom a cuccaimat a szekrénybe. De odamegyek a szekrényhez, nyomogatom a space-t, semmi.
Hogyan rakjam le a cuccaimat? -
#631 Van már ehhez magyarosítás??? -
rusland #630 Hali punc!k, megdobhatnatok egy kis segitseggel.
Vertex/Pixel shader hianya miatt nemmuxik a game. Nincs valami progi, patch ami softwaresen emulalja ezt a kartya featuret v. nincs olyan patch ami ezt leblockolja ezt a jatekban??? elore is thx, pusz -
#629 Nem tudja valami a warezcenternél, hog mit kell elküldeni sms-ben és milyen számra, mert az az info oldal sose jön be ahol ez levan írva. Westelről!! -
steweee #628 nem fagy az ki, csak a k* anyjukat a kiadónak, vagy 1 percig kell nézegetni azt a szarságot, de utána továbbmegy.én is nyomkodtam már mindent, alt+x, alt+tab, alt+f4, ctrl+del...vagy harmadik resetre jöttem rá hogy továbbmenne, mert pont akkora sikerült alt+tabbal visszamennek feladatkezelőbe mikor továbbment az introvideó, és még hallottam a zenéjét. egyébként van egy skip bill, és talán a middle mouse button is az, talán azzal gyorsabban továbbléptetheted meg az introvideót is, de nem bizti teljesen, mert elég hamar letöröltem -
steweee #627 nehogy leszedd!úgyis letörlöd! összegzem a játékot: irányítás:szar!bill+egyér, gamepaddal még szarabb!grafika:nem lenne rossz, de vhogy ha egy hosszabb folyosón/ sikátorban mész a távolodó dolgok szétfolynak, homályosak.sztori: nem tudom, töröltem. semmiképpen nem ajánlom, én is nagy boldogan töltöttem az 5 cd-t, és igazi csalódás -
#626 Pl. Warez Center Online, én onnan szedtem le. -
#625 kössz, a dvd-verzió milyen sms-weben van fent? -
#624 Az nem codec probléma.
1. Lehet a game hibás (másnak is volt már problémája, szedd le a dvd-s verziót).
2. Ha más játékoknál/programoknál is csinál ilyet akkor táp vagy memóriahiba. -
#623 De igen, annál a résznél. -
#622 Nem fagy ki, hanem kilép a játékból.
amd 2500+, asuus gf4 Ti, 2*256DDr dualban -
#621 Csak hogy pontosítsunk, ott fagy ki a game ahol ezt írja: Some parts of this game may be considered violent of cruel?
Mennyi ramod van és milyen videokártyád? -
#620 NEM MEGY!! már kb 10 féle kódekvariációt próbáltam meg, és 3szor ujraraktam, de nem megy. -
#619 Úgy nem müxik. 5cédés verzió deviance crackel. -
#618 Próbáld még ki úgy hogy semmit nem raksz fel és írd le hogy úgy müxik e. Egyébként dvd-s verzió a game? Eredeti? Vagy nodvd crack-es? -
#617 #509:
1. Szedd le a komlpett Acemegát és rakd fel customba. Hagyd ki az Elecardot, Morgant, lehetőleg csak a divx és hasonló codekeket rakd fel.-> felraktam minimálisban, nemjó
2. Tedd fel a KlCodec csomagot az Ace helyett, ha megvan, abban semmi sem zavarja be a gamet.-> felraktam a k-lite fullt, nemjó
3. Ne rakj fel codek csomagot, csak a szüks codekeket egyenként. /DivX, Xvid.../-> leszedtem a kódekpakkokat, a divxmaradt csak fent, nem volt jó úgy se
:(((((((((((
-
#616 #509 -
#615 Na elindultd de a figyelmezetetőnél nekem is szar. Az ace packot milyen sémában kell felnyomni? -
#614 Nehogy azt mndjátok hogy nincs megfelelően isntallálva:/ -
#613 "The game is not installed properly"
Ezt írja install, s crack csere után, mi a gáz emberek? -
#612 Köszi -
Gary #611 Magyarul, főbb dolgok hihámozhatók -
Gary #610 Angolul a sztori itt föllelhető:
Silent Hill 1-4 -
#609 Na végigvittem a game-t és nagyon sirály volt, ez a legjobb horrorjáték pc-n amivel játszottam. A történet ugyan elég ködös számomra mert nem vagyok jó angolból meg végig kellett volna nyomni biztos az első 2 részt is.
Nem tud valaki történetleírásról a neten?
Ha van akkor linkeljétek már be. -
#608 Hehehe!;) -
#607 Én sosem játszom hard-on ezek miatt. Akkor lenne jó ha ugyanaz lenne a felállás csak többen jönnének, nem pedig kevesebb kaja, kevesebb töltény stb... -
Gary #606 "Kellemes" volt nekem is megtalálni a hard fokozat nyújtotta "bónuszokat"!
Több és szívósabb szörny, kevesebb muníció és persze az átlalad is említett lepotyogás...
Tetszett, hogy meginog a mélység fölött, utána kicsit tovább nyomtam a gombot és bambán néztem a lezuhanó kiscsajt... Mentett állás volt, de persze csak 1 rakás szörny kiirtása előtti... -
#605 Ja, például ha már az elején leesel (csk hard-ba lehet) akkor sem halsz meg hanem továbbjutsz -
Gary #604 Így igaz, bár az csak bevezető (a kiscsaj álmodja). Nincs kulcs a vezérlőhöz (így, mindenképpen elüti a vonat) és ha leütik sem hal meg, csak fölriad a kajáldában... -
#603 Az első pálya is vonatos úgyhogy nem biztos:) -
#602 Szedd le a fraps nevü progit és kiírja a felső sarokba.