Silent Hill 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CoolStuff
Nekem nincs is fönt semmi!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Factor_007
vagy letörölsz minden fajta kodeket. Nekem az segített

stone
Csak ajánlani tudom mndenkinek, ez életem eddigi legjobb horrorjátéka. Szólj ha feltetted, holj jársz stb....
Ja meg az elején ha megfagyna akkor kicsit olvass vissza (ACE 6.00 kell hozzá)

CoolStuff
Keress rá a google-ben!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Sil3nt
van végigjátszás magyarul? ha van pls linkeljétek be..thx

CoolStuff
Hi!
Én most töltöm a gémet, de sztem ez a legjobb horror gém a videók alapján!

stone
Fú,
Silent Hillben vagyok a kórházban, ehhez a részhez már kötélidegek kellenek így estefele.

ha valakinek megvannak meg a darabok az plz szoljon

ment privi

stone
Passz, én nem DC-zek sose mert nem vmi biztonságos, inkább sms web, de a te esetedben érdemes lenne azért a pár MB-ért. Próbáld megkeresni valamelyiken mert nagyon jó game.
Esetleg ha valamelyik Ultraweb oldalon megvan akkor adok jelszót, nézz utánna.

dc-ben kezdo vagyok, melyik hubon talalom meg szernted?

stone
Nekem sajna csak egyben van meg, menj DC-re onnan lejön hamar.

Kellene nekem a deviance dvd utolso ket darabja(55,56)
Nincs meg valakinek??(lejart az smsweb)

stone
Már kezdem szokni 2 óra után

könnyû az, csak hozzá kell szokni!

stone
Az irányítás mondjuk elég nehézkes.

stone
Na belekezdtem én is, elég durva a game de tényleg megy ace 6.00-val csak az elsõ videobejátszás akad úgy hogy nézhetetlen nemtom miért.
© AbYsS te minimalba raktad fel a 6.00-át?

Seth
Ezt a kódot kell beütni :8352
De elõtte azért vizsgáld meg a könyveket.

PSN ID.: Beegabor

akkor ez van.pedig biztam benne.nincs szerencsem ezzel a jatekkal
Seth
Sajna ez a kártya már a megjelenésekor sem volt "elég jó kártya". A Silent Hill 3 nem megy ezzel a kártyával,mert nem támogatja hardware-sen a a dirctx8-at, és ez pedig kéne neki.Geforce-ok közül Ti-s vagy FX, Ati-nál meg 9200-tól felfelé(lehet 8500 is nem vagyok benne biztos)

PSN ID.: Beegabor

Danecay
UP!HELP!

Danecay
UP!HELP!

felujjitotam a gépet mondom megprobalom.most meg azt irja hogy 32bites vidikartya kell.a kartya:nividia geaforce4 mx 440 with agp8x.ez elég jo kartya.mi gond?valami frissites kell?
Danecay
Üdv!Elakadtam!HARD-on vagyok a plázában,az 5 KÖNYVet kéne a helyére rakni,de nemtom a sorrendet!Normal-on számok voltak a könyveken,de most hardon semmi...Amúgy már másodszor tolom a gamet.Naon bejött!HELPHELPHELP!!!

Már a Silent Hill 2-ben sem ugyanazok a kódok voltak mindenkinek. És ez nem csak a nehézségi szinttõl függött. Szóval valszeg senki nem tud majd kódot mondani neked, legfeljebb csak azt, hogy hogyan szerezheted meg. Jó mi? 😊

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Egyépként ACE Mega CodecS Pack 6.00-val megy már a gém!!
nah sikerült
hülyevagyok már megint...
Hi all!
Az a gond hogy amikor bejön az a figyelmeztetõ szöveg akkor nem megy tovább a gém... lefagy
Mit tegyek? uj codec?
Danecay
Közben már megoldódott a probléma, de azér köszönöm a segítõszáõndékot!

Evin
Össze kell önteni a 2 flakon tartalmát, a denevérek elõtt. Elvileg kell lennie ott egy vödörnek, amibe összeöntheted. De elõtte kapcsold ki a szellõzést.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Danecay
UP!
Help!!!

Danecay
Szevasztok!Elakadtam...Még a játék elején vok,a plázában.Van nálam 2db flakon,meg 1 dió.Úgy tudom a diót össze kéne törnöm 1 satuval/ami nincs meg/,de a 2 flakonnal nemtom,mit tegyek...Szerintem ott kéne tovább mennem,ahol denevérek állják el az utam.Nem tudom,mit tegyek velük!!!Leírásom van,de easy mod-hoz,és a denevérekrõl szó sem esett benne..(normal módban nyomom)

plas
Segítsetek plz mert elakadtam a SH3ban...
Silnt Hillben vagyok egy kórházban, és van elõttem egy kóddal nyíló ajtó, aminek természeteden nem tudom a kódját...
Van egy végigjátszásom, de az ott megadott kóddal nem nyílik ki... Szal ha vki tud megoldást bubogja már be..
Elõre is thx.

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

az baj hogy nincs fent kodek.
stone
Ha játszani akarsz a gameval, akkor az összes codec-et szedd le a gépedrõl mert azokkal problémázik sztem.

szia.kovetkezo torternik.elinditom a jatekot.bejon a kezdolap.mentet alast betoltom.a jatek elindul.es valtozo idobe vagy le.egyszer egy perc aztan 5 perc meg mikor mennyi.mar keszen vagyok.tegnap kinomba feltelepitetem 2 reszt azt nyomtam
stone
A 3.képnél fagy?

na feladtam.ennyi volt mindent kibrobaltam es fagy fagy fagy.ez az elso jatek amivel nem birok
nos en meg most se tudok vele jatszani.ismerem a jatekot vegig nyomtam az 1 2 reszt.ertem a lenyeget.
stone
Nagyon valószínû hogy az oprendszer hibája mert xp alatt hibátlan. Egyébként nekem is 98SE van.

Egyébként független a hangkártyától a dolog, ugyanis kipróbáltam az alaplapi integrált AC'97 hangkeltõmmel, és azon is ugyanaz a tünet: recseg a hang, az átvezetõ moziknál meg szaggatottan visszhangzik...
Win98SE

Driverekbõl pedig mindig a legfrissebb, de eddig még sosem volt jó a hang az átvezetõ moziknál (akad,visszhangzik) játék közben meg recseg sokszor.
stone
Milyen oprendszered van?

Nekem Creative Sound Blaster Audigy 2 van, ami nem a legócskább hangkari, és azon recseg meg visszhangzik a hang... 😞
stone
Sound Blaster live van, de az integráltat is próbáltam és ugyanaz a helyzet úgyhogy a probléma elméletileg nem hardveres.

Evin
Ha integrált hangkártyád van, akkor talán azért.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

stone
Na végigolvastam az egész topicot, nekem már csak a hanggal vannak problémák, az a baja hogy recseg. Láttam hogy másnak is volt ilyen de senki nem írta meg hogy miért és hogy sikerült e megoldania? Ha valaki tud akkor segítsen PLZ!

stone
Thx, a helpet.

tep
Kösszépen a végigjátszást

\"SLICE of LIFE\"