Silent Hill 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Javaslat!
1. Szedd le a komlpett Acemegát és rakd fel customba. Hagyd ki az Elecardot, Morgant, lehetõleg csak a divx és hasonló codekeket rakd fel.
2. Tedd fel a KlCodec csomagot az Ace helyett, ha megvan, abban semmi sem zavarja be a gamet.
3. Ne rakj fel codek csomagot, csak a szüks codekeket egyenként. /DivX, Xvid.../
4. Ezt nem ajánlom, mert jó a game és megéri a fáradozást a codek pakolgatással, de ha beleuntál, akkor felejtsd el, hogy játszani fogsz vele."
Már két oldalról leszedtem az sh3 dvd-s verzióját és a 3. kép betöltõdésekor lefagy az egész. Tud valaki segíteni? Esetleg másnak is volt ilyen problémája?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Köszönjük szépen neked, s azoknak akik elkészítették a leírást! Már nagyon kellett! (legalábbis nekem 😊
THX
De ideje volt 1 könnyebb elérhetõségnek, minthogy mindenki e-mailekkel zargassa Amadeust.
Magyar verzió (by Amadeus)
és egy Angol verzió itt. Jó szórakozást! Üdv.
Nem tudom mit kell tenni!
Please HELP!!!!!
Sztem az is bovel gaz lehet, valszeg XP alatt nem lenne gond!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Elkepzelheto, hogy a 3. resznel ugyanilyen problema lehet, de ez csak egy tipp, 3-mal meg nem jatszottam.
A legkülönbözõbb helyeken! Más semmi nem fagy, tehát nem proci melegedés lehet az oka vagy ilyesmi, csak ez az 1 játék! A fagyás mellett még szaggat is sokszor(nem a grafika!) pl. ajtó nyitásoknál, mintha töltene (a winyóról) pedig az ajánlott kofigom van és nem állítottam magasabbra a felbontását(512x512); továbbá a hang is sokszor "beragad", recseg, visszahangzik.
Telepítettem már újra a játékot meg a Windowst is,de hasztalan...
A gépem:
MSI 645 Ultra-C lap - SiS 645 chipset
Intel Celeron 1.7 Ghz proc
512 DDR PC2100 (256 Micron/Samsung+128 Samsung+128 noname)
Sapphire ATi Radeon 9100 64MB videok.
SB Audigy 2 hangk.
Win98 SE op.r.
256MB rammal is ugyanúgy töltögetett-szaggatott sokszor, mint most 512-vel.
Más tapasztalja ezt a hibát, vagy hallottatok errõl valamit ?
Mit lehetne tenni ellene ?
(Ja a demo asszem nem fagyott, csak a teljes.)
SZerintem ez rendellenes dolog hogy így sem bírja, hanem tölt állandóan érezhetõen pedig teljes installt csináltam, a filmeket is átvettem a DVD-rõl.
És elvégre nem a minimum, hanem a ajánlott konfigom is megvan amit írnak!Ráadásul a vinyóm is a gyorsabb, 7200 RPM-es.
Mégis amikor tölt, akkor szaggat a kép (meg a hang is talán).
[email protected]
emulate HW Tnl caps, és a emulate other DX8.1 caps, be van kapcsolva...
(már olyan régen állítgattam neki, hogy teljesen elfelejtettem)
Sometimes you have to break up the team. Carlson and Peeters, page 824.
én még nem próbáltam, csak most töltöm a játékot... de szerintem kártyacsere lesz, szintén 😊
Hiába néztem körbe ruszki mg angol meg német meg mittudémmilyen lapokon, az ott leírt beállítások ellenére sem indult élvezhetõen, pedig másnak ment állítólag.
Maradt a kártya csere.

(miért érzem úgy, hogy egy emulátor ehez kevés lesz 😊 )
mot nézelõdök kinti fórumokon, csak lesz valami 😊
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
jaja azt.
mármint a második képest?
én csak a prince-hez használtam...eddig
pipalgattam ott ossze vissza, de csak egy szurke kepet kaptam, a hangok mennek, csak a monitoron a nagy szurkesegen kivul nem sok mindent latni
egyébként milyen a játék??
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Azt hittem valamit összetörök!!!! Ha van valami mód rá hogy mégis beizzítsam akkor help plz!!!
Azzal MINDEN film es MINDEN jatek megy!
Elotte uninstall minden kodeket, pakkot, ezt fel, es kesz!!!
En is hasznaltam NIMO-t, ACE-t, de azok semmivel nem jobbak, sot! Osszebarmolnak sok mindent.
K-LITE a megoldas.
(bántsam) a gépet
Majd max 1 perc múlva meghallottam a az ismerõs zenét. Most ez van. Sz'al lehet, hogy nem vagytok elég türelmesek? Bár, hozzá kell tenni, hogy az átvezetõ animációk is ugyan ennyi késéssel indulnak! Esetleg a fölpakolt kodekek mennyisége egyenesen arányos a várakozási idõvel?
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
byez

www.k-lite.tk vagy www.mirror.edskes.com
Próbáld meg ha gondolod.
A te linked meg nekem jött jól.
Köszcsõ!

http://www.thediscworld.co.uk/silent3walk.htm
Nem néztem végig, és nem is ismerem meddig tart, de ha segítettem valamit azoknak, akik nem tudnak továbbjutni 1 részen, akkor már eredményes volt a napom 😊
Azt hittem majd meg kell verekednem 1 pár unatkozó pupákkal, aki alig várja, hogy valaki buta kérdéseket tegyen fel 😊
Örülök, hogy van még ember, aki önzetlenûl segít másnak, ez persze minden segítõkész emberre érvényes itt! A fikázók, meg gondoljanak, amit akarnak 😊
Nem ismerem ezt a KICodecet, de akkor addig variálom majd az Ace-t, amíg el nem indúl, ha így sem sikerûl marad a bogarászás az önálló codec-ekkel. 😊 Még1szer thx. Adios
1. Szedd le a komlpett Acemegát és rakd fel customba. Hagyd ki az Elecardot, Morgant, lehetõleg csak a divx és hasonló codekeket rakd fel.
2. Tedd fel a KlCodec csomagot az Ace helyett, ha megvan, abban semmi sem zavarja be a gamet.
3. Ne rakj fel codek csomagot, csak a szüks codekeket egyenként. /DivX, Xvid.../
4. Ezt nem ajánlom, mert jó a game és megéri a fáradozást a codek pakolgatással, de ha beleuntál, akkor felejtsd el, hogy játszani fogsz vele
Nem szeretném leszedni a codec packot, mert akkor utánna filmnézéshez 1-enként rakjam fel a különbözõ majomságokat? Ha esetleg valakivel mûxik a cucc valamelyik Codec Packal, vagy van valami Patch-e, akkor attól nagyon szívesen várnám a segítséget. Nem muszály!!! Ha csak letolni akarsz, akkor légyszi ne fáraszd magad. Ja...u.i.: 5.91 pro Ace-m van fent. Köszi a segítséget!
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Köszcsõ!
mindig újabb és újabb hibás fájlokat hoz. Vagy át lehet még nevezni esetleg, akkor talán megmarad olvashatónak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!