961
  • Streetlife
    én ugy tudom hogy amikor elolvasod az újságot a metró lejárónál akkor fog lelökni a szellem egy ilyen komoly lihegéssel :D
  • Streetlife
    és te hogyan aktiválad a pólokat meg ilyeneket? csalással? :P
  • Fido4life
    anélkül aztán csak céltalanul kóvályogtam volna, ami meg csak felcseszett volna :D. amugy megnéztem ezt a Ghostos kilökést, komoly az a lihegés amit produkál :D
  • Csibe001
    Sorry.Elírtam. :)

Fido:Leírás szerint nyílván nincs benne, mivel ezen az úton meghalsz. :)
    Nem is leírással kellett volna játszanod.Ejnye-bejnye. :)
  • Streetlife
    az valami szellem...
  • uv
    Forgács...nem Forgách.
  • Fido4life
    én a leírás szerint haladtam, és úgy nem volt semmi ilyesmi.. tud valaki vmi képet mutatni róla plz ?
  • Csibe001
    Pedig van ilyen ha a rossz oldalon nézelődsz :P
  • Fido4life
    Lelök ? Nálam nem volt semmi ilyesmi !
  • Csibe001
    Az csak para, ha jól emléxem nem derül ki ki volt az.Én különböző pólókat aktiváltam.Meg lézerkardot, végtelen lőszerrel gépfegyvert, ilyesmiket.
    Akkor nemsokára elérsz a jó részekhez! :)
  • Streetlife
    én most tartok a metrós pályán, ahol van olyan rész ahol valamien ember lelök a metróhoz, de ki lehet az? :)
  • Streetlife
    sexy cuccok közöt milyenek vannak? :D
  • Streetlife
    ok, köszi! :)
  • Csibe001
    Sexy Beam megvolt. :) Meg még jó néhány ruci.
    Egyébként a K-Lite-al minden menni fog, normális filmek plusz a játékban lévő filmek is.
  • Streetlife
    ,
  • Streetlife
    olvastam olyan a Game-ról hogy ha kipörgetem akkor kapok ilyen ruhákat, játékmodókat meg ilyen "Sexy Beam" vagy mi... valakinek sikerült ilyet szereznie? :)
  • Streetlife
    amugy ha a K-Lite Codec Packot felteszem akkor a filmek menni fognak és a játék is?
  • Streetlife
    én az MX-es problémát már rég felfedeztem, ha kell a progi, akkor vegyél fel msn be és ott megkapod, mert itt nem lehet részletesen leírni
  • Csibe001
    Nem tudom, mert csak a Forgách volt ismert számomra.De valahol van leírva, hogy kik a szinkronhangok. Itt nézz körül.
  • Fido4life
    Heather-nek ki a hangja ?
  • Csibe001
    Nálam fent van a szinkron.Sztem egészen jó lett, nem is gondoltam volna, hogy Forgách Péter is szinkronhang benne. :)
  • Fido4life
    az engem felettébb érdekelne, eltudod küldeni ?
  • Fido4life
    pff
  • Streetlife
    ha valakinek van problémája avval hogy nem megy a SH3 a GFORCE MX el az írjon mert nekem van egy progim amivel belehet állitani hogy menjen (asszem)
  • Streetlife
    már csak egy Nude patch hiányzik :D :D
  • Streetlife
    és egy kérdés, valaki feltette a szinkront már? :) mert én nem merem feltenni, nehogy megroncsa a játékot...:)
  • Streetlife
    köszi, müködik a játék, leszedtem az ACE-t és most milyen CODEC-t tegyek fel a filmek miatt? :)
  • ffxi
    Nem értem, mért kell Codec a gémhez?
  • Fido4life
    Jaja, a videókat botorság lenne kihagyni, hiszen az a pihenés idő :D
  • Gary
    Kétségtelen! Így is csináltam anno. Ezt, csak mint érdekesség írtam le (szerintem már másodszor :D).
  • Csibe001
    De akkor nem egyszerűbb feltenni egy másik codec pakkot, s még látni is fogod a videókat?Hm? :)
  • Gary
    Műxik az Ace Kodekekkel is, csak várni kell... Nekem is ez volt és elindítottam a játékot, ami megrekedt annál a képnél, majd kimentem a konyhába matatni és egyszer csak hallom ám a menü zenéjét...
    A baj ott kezdődik, hogy minden átvezető animáció előtt várni kell. Gondolom azért, mert a videók mennek, csak a kodek miatt Te nem látod. Assz'em átlépni sem sikerült.
    Én is csak a SH3-nál találkoztam ezzel a jelenséggel.
  • Csibe001
    Persze, de csak a 3.résznél. :) Más codec pack kell és kész.Még jobb is a K-Lite szerintem amúgy.
  • Streetlife
    Csibe, neked előfordult már ez a probléma? :)
  • Streetlife
    Gondolod hogy a codec pack müködik?
  • Csibe001
    A codec pack a gond.Használj K-lite Codec Pack-ot.Én is tapasztaltam ugyanezt anno. :)
  • Streetlife
    szal :)
  • Streetlife
    Konzolosok Fórumába senki nem válaszolt, tehát akkor itt próbálom meg
    szóval elinditom a Gémet (SH3) és amikor a játék eljut ahhoz a képhez hogy a csaj a háttérben van és elő kiirja hogy "a játék eröszakus jeleneteket blablabla..." és onnan lefagy a játék és kész,nem megy tovább... mi lehet a probléma?

Egy kis infó

1=Codec-packom = Ace Mega Codec Pack
    2=Videókártya Gforce FX 5500

előre is kössz

by streetlife
  • Fido4life
    Hékas, TE akkor szóljál a csendőrségnek, ha majd TE is végigvitted ezt a remek játékot
  • Streetlife
    Amugy a Videó Kártyám ez = GForce FX 5500