Silent Hill 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csibe001
Bevallom még nem volt idõm de itt tuti van link .
Nem amiatt megy az SH3-4, hanem ezzel lejátsza filmeket benne.

Streetlife
amugy találtál csalásokat?

Streetlife
és ez miatt megy az SH3+SH4? 😊

Csibe001
Sztem próbáld meg, igen.Nekem is az van fent s meg vagyok elégedve vele.

Streetlife
még nem... feltegyem?

Csibe001
Ilyet még nem hallottam, hogy minden lelassuljon mert letörölted a codec packot.Feltetted helyette a K-lite-ot?

Streetlife
a weblapokat lassan hozza le, lassan nyitja meg a könyvtárakat, szal minden lassu <#falbav>

Streetlife
de most van egy problémám... amióta letöröltem az ACE-t azóta a gép és a többi játék fullra lassu lett.. és szaggat... nem lehet tenni ez ellen valamit?

Streetlife
Jó lenne 😊

Csibe001
Huhh arra nem is emléxem, talán mikor végigviszed akkor kapsz kódokat.De ha gondolod majd utánanézek.

Streetlife
én ugy tudom hogy amikor elolvasod az újságot a metró lejárónál akkor fog lelökni a szellem egy ilyen komoly lihegéssel 😄

Streetlife
és te hogyan aktiválad a pólokat meg ilyeneket? csalással? 😛

Fido4life
anélkül aztán csak céltalanul kóvályogtam volna, ami meg csak felcseszett volna 😄. amugy megnéztem ezt a Ghostos kilökést, komoly az a lihegés amit produkál 😄

Csibe001
Sorry.Elírtam. 😊

Fido:Leírás szerint nyílván nincs benne, mivel ezen az úton meghalsz. 😊
Nem is leírással kellett volna játszanod.Ejnye-bejnye. 😊

Streetlife
az valami szellem...

uv
Forgács...nem Forgách.

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Fido4life
én a leírás szerint haladtam, és úgy nem volt semmi ilyesmi.. tud valaki vmi képet mutatni róla plz ?

Csibe001
Pedig van ilyen ha a rossz oldalon nézelõdsz 😛

Fido4life
Lelök ? Nálam nem volt semmi ilyesmi !

Csibe001
Az csak para, ha jól emléxem nem derül ki ki volt az.Én különbözõ pólókat aktiváltam.Meg lézerkardot, végtelen lõszerrel gépfegyvert, ilyesmiket.
Akkor nemsokára elérsz a jó részekhez! 😊

Streetlife
én most tartok a metrós pályán, ahol van olyan rész ahol valamien ember lelök a metróhoz, de ki lehet az? 😊

Streetlife
sexy cuccok közöt milyenek vannak? 😄

Streetlife
ok, köszi! 😊

Csibe001
Sexy Beam megvolt. 😊 Meg még jó néhány ruci.
Egyébként a K-Lite-al minden menni fog, normális filmek plusz a játékban lévõ filmek is.

Streetlife
,

Streetlife
olvastam olyan a Game-ról hogy ha kipörgetem akkor kapok ilyen ruhákat, játékmodókat meg ilyen "Sexy Beam" vagy mi... valakinek sikerült ilyet szereznie? 😊

Streetlife
amugy ha a K-Lite Codec Packot felteszem akkor a filmek menni fognak és a játék is?

Streetlife
én az MX-es problémát már rég felfedeztem, ha kell a progi, akkor vegyél fel msn be és ott megkapod, mert itt nem lehet részletesen leírni

Csibe001
Nem tudom, mert csak a Forgách volt ismert számomra.De valahol van leírva, hogy kik a szinkronhangok. Itt nézz körül.

Fido4life
Heather-nek ki a hangja ?

Csibe001
Nálam fent van a szinkron.Sztem egészen jó lett, nem is gondoltam volna, hogy Forgách Péter is szinkronhang benne. 😊

Fido4life
az engem felettébb érdekelne, eltudod küldeni ?

Fido4life
pff

Streetlife
ha valakinek van problémája avval hogy nem megy a SH3 a GFORCE MX el az írjon mert nekem van egy progim amivel belehet állitani hogy menjen (asszem)

Streetlife
már csak egy Nude patch hiányzik 😄 😄

Streetlife
és egy kérdés, valaki feltette a szinkront már? 😊 mert én nem merem feltenni, nehogy megroncsa a játékot...😊

Streetlife
köszi, müködik a játék, leszedtem az ACE-t és most milyen CODEC-t tegyek fel a filmek miatt? 😊

ffxi
Nem értem, mért kell Codec a gémhez?

Fákjúal!

Fido4life
Jaja, a videókat botorság lenne kihagyni, hiszen az a pihenés idõ 😄

Kétségtelen! Így is csináltam anno. Ezt, csak mint érdekesség írtam le (szerintem már másodszor 😄).

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Csibe001
De akkor nem egyszerûbb feltenni egy másik codec pakkot, s még látni is fogod a videókat?Hm? 😊

Mûxik az Ace Kodekekkel is, csak várni kell... Nekem is ez volt és elindítottam a játékot, ami megrekedt annál a képnél, majd kimentem a konyhába matatni és egyszer csak hallom ám a menü zenéjét...
A baj ott kezdõdik, hogy minden átvezetõ animáció elõtt várni kell. Gondolom azért, mert a videók mennek, csak a kodek miatt Te nem látod. Assz'em átlépni sem sikerült.
Én is csak a SH3-nál találkoztam ezzel a jelenséggel.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Csibe001
Persze, de csak a 3.résznél. 😊 Más codec pack kell és kész.Még jobb is a K-Lite szerintem amúgy.

Streetlife
Csibe, neked elõfordult már ez a probléma? 😊

Streetlife
Gondolod hogy a codec pack müködik?

Csibe001
A codec pack a gond.Használj K-lite Codec Pack-ot.Én is tapasztaltam ugyanezt anno. 😊

Streetlife
szal <#help> 😊

Streetlife
Konzolosok Fórumába senki nem válaszolt, tehát akkor itt próbálom meg
<#smile> szóval elinditom a Gémet (SH3) és amikor a játék eljut ahhoz a képhez hogy a csaj a háttérben van és elõ kiirja hogy "a játék eröszakus jeleneteket blablabla..." és onnan lefagy a játék és kész,<#idiota>nem megy tovább... mi lehet a probléma?

Egy kis infó

1=Codec-packom = Ace Mega Codec Pack
2=Videókártya Gforce FX 5500

elõre is kössz

by streetlife

Fido4life
Hékas, TE akkor szóljál a csendõrségnek, ha majd TE is végigvitted ezt a remek játékot <#hehe>

Streetlife
Amugy a Videó Kártyám ez = GForce FX 5500