961
-
#841 Na EZszuper, kötelező darab!!!!Nov.27-től!!! -
#840 Ja nekem is nagyon tetszett a 4., pedig sokan lehúzták. -
#839 hátha arra lesz pénz, akkor az áram csak nem lesz gond :P -
#838 Csak győzzed fizetni az áramot. ;) -
#837 én biztosan venni fogok, HA lesz pénzem rá :) -
#836 Ez nekem is megfordult a fejemben, de ha 2,3 és 4 is volt PC-re akkor miért ne lenne 5 is?Csak valószínűleg csupán átirat lesz.S mivel PS3-at nem akarok így nem tudom mihez kezdek ha exkluzív cím lesz rá... :( -
#835 hát reménykedjünk ! :) mondjuk több mint valószínű hogyha lesz, az nem ps2-re fog elkészülni..:S(vagy PC-re) -
#834 Idővel biztos viszik tovább azt a fonalat is.Látod , az 1 után sem az 1 sztoriját folytatták. :) -
#833 tudom, de a 3-tól fölvele lehetett volna :) -
#832 1,2 be sem ő... -
#831 abba már alapból az a rossz, hogy nem Heather a főszereplő... -
#830 Igen, mert más a történet mások a szereplők de ugyanúgy eszméletlen jó a története.Talán félelmetesebb is mint az eddigiek.Bár ez erős túlzás.Szerintem ezzel azt akarják mutatni hogy Silent Hill kifogyhatatlan.Ami ugye a rajongóknak jó hír.Sokan nem szeretik a 4-et de szerintem ugyanúgy zseniális mint az eddigi részek is.Persze nem ér fel velük de azért ez is nagyon ott van.
Én imádom, de én elfogult vagyok. :) -
#829 megvan a silent hill 4 de nem is olyan jó mint amilyenre számítottam... -
#828 Azt már csak külföldről tudjátok beszerezni, itthon eléggé elfogyott már tudomásom szerint sőt itthon csak a Director's Cut-ot lehetett kapni.
Ami mondjuk ugyanaz mint a sima... :D
Ajánlom az E-bayt!! -
#827 Engem is a 2 érdekelne... -
#826 Nagyon köszi! -
#825 Hello! -
#824 a 3 és a 4 elvileg még kapható itt -
#823 Nem tudja valaki, hogy lehet-e még kapni valahol Mo.-on?
Vagy esetleg nem akarja valaki eladni? Mindhárom PC-én megjelent része érdekelne (és csak eredeti). -
#822 jah, így már világos :D -
#821 De, pont az a poén...gyorsan ki kell kecmeregni mielőtt elcsap. -
#820 úgy értem amikor Heather löki... -
#819 úgy értem amikor Heather löki... -
#818 de amikor ő lök, ugye akkor nem jön a metro ? -
#817 Az vmi kis mocsok szellem vagy zombi...már a hörgéséből itélve.
Egyébként csak akkor jön elő ha fennt elolvasol egy újságcikket a rejtélyes halálesetekről (néhány ember a metró elé zuhant ugyanis...). -
#816 de ha még baj van akkor szólok :) -
#815 asszem itt végeztem is :)
-
#814 oks -
#813 Majd akkor ha nálad is oké minden!!Szólj ha kell még valami. -
#812 oké! akkor felteszem, köszi :) -
#811 Bevallom még nem volt időm de itt tuti van link .
Nem amiatt megy az SH3-4, hanem ezzel lejátsza filmeket benne. -
#810 amugy találtál csalásokat? -
#809 és ez miatt megy az SH3+SH4? :) -
#808 Sztem próbáld meg, igen.Nekem is az van fent s meg vagyok elégedve vele. -
#807 még nem... feltegyem? -
#806 Ilyet még nem hallottam, hogy minden lelassuljon mert letörölted a codec packot.Feltetted helyette a K-lite-ot? -
#805 a weblapokat lassan hozza le, lassan nyitja meg a könyvtárakat, szal minden lassu -
#804 de most van egy problémám... amióta letöröltem az ACE-t azóta a gép és a többi játék fullra lassu lett.. és szaggat... nem lehet tenni ez ellen valamit? -
#803 Jó lenne :) -
#802 Huhh arra nem is emléxem, talán mikor végigviszed akkor kapsz kódokat.De ha gondolod majd utánanézek.