Silent Hill 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bevallom még nem volt idõm de itt tuti van link .
Nem amiatt megy az SH3-4, hanem ezzel lejátsza filmeket benne.
Nem amiatt megy az SH3-4, hanem ezzel lejátsza filmeket benne.
Ilyet még nem hallottam, hogy minden lelassuljon mert letörölted a codec packot.Feltetted helyette a K-lite-ot?
a weblapokat lassan hozza le, lassan nyitja meg a könyvtárakat, szal minden lassu <#falbav>#falbav>
de most van egy problémám... amióta letöröltem az ACE-t azóta a gép és a többi játék fullra lassu lett.. és szaggat... nem lehet tenni ez ellen valamit?
Huhh arra nem is emléxem, talán mikor végigviszed akkor kapsz kódokat.De ha gondolod majd utánanézek.
én ugy tudom hogy amikor elolvasod az újságot a metró lejárónál akkor fog lelökni a szellem egy ilyen komoly lihegéssel 😄
anélkül aztán csak céltalanul kóvályogtam volna, ami meg csak felcseszett volna 😄. amugy megnéztem ezt a Ghostos kilökést, komoly az a lihegés amit produkál 😄
Sorry.Elírtam. 😊
Fido:Leírás szerint nyílván nincs benne, mivel ezen az úton meghalsz. 😊
Nem is leírással kellett volna játszanod.Ejnye-bejnye. 😊
Fido:Leírás szerint nyílván nincs benne, mivel ezen az úton meghalsz. 😊
Nem is leírással kellett volna játszanod.Ejnye-bejnye. 😊
én a leírás szerint haladtam, és úgy nem volt semmi ilyesmi.. tud valaki vmi képet mutatni róla plz ?
Az csak para, ha jól emléxem nem derül ki ki volt az.Én különbözõ pólókat aktiváltam.Meg lézerkardot, végtelen lõszerrel gépfegyvert, ilyesmiket.
Akkor nemsokára elérsz a jó részekhez! 😊
Akkor nemsokára elérsz a jó részekhez! 😊
én most tartok a metrós pályán, ahol van olyan rész ahol valamien ember lelök a metróhoz, de ki lehet az? 😊
Sexy Beam megvolt. 😊 Meg még jó néhány ruci.
Egyébként a K-Lite-al minden menni fog, normális filmek plusz a játékban lévõ filmek is.
Egyébként a K-Lite-al minden menni fog, normális filmek plusz a játékban lévõ filmek is.
olvastam olyan a Game-ról hogy ha kipörgetem akkor kapok ilyen ruhákat, játékmodókat meg ilyen "Sexy Beam" vagy mi... valakinek sikerült ilyet szereznie? 😊
én az MX-es problémát már rég felfedeztem, ha kell a progi, akkor vegyél fel msn be és ott megkapod, mert itt nem lehet részletesen leírni
Nem tudom, mert csak a Forgách volt ismert számomra.De valahol van leírva, hogy kik a szinkronhangok. Itt nézz körül.
Nálam fent van a szinkron.Sztem egészen jó lett, nem is gondoltam volna, hogy Forgách Péter is szinkronhang benne. 😊
ha valakinek van problémája avval hogy nem megy a SH3 a GFORCE MX el az írjon mert nekem van egy progim amivel belehet állitani hogy menjen (asszem)
és egy kérdés, valaki feltette a szinkront már? 😊 mert én nem merem feltenni, nehogy megroncsa a játékot...😊
Kétségtelen! Így is csináltam anno. Ezt, csak mint érdekesség írtam le (szerintem már másodszor 😄).
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Mûxik az Ace Kodekekkel is, csak várni kell... Nekem is ez volt és elindítottam a játékot, ami megrekedt annál a képnél, majd kimentem a konyhába matatni és egyszer csak hallom ám a menü zenéjét...
A baj ott kezdõdik, hogy minden átvezetõ animáció elõtt várni kell. Gondolom azért, mert a videók mennek, csak a kodek miatt Te nem látod. Assz'em átlépni sem sikerült.
Én is csak a SH3-nál találkoztam ezzel a jelenséggel.
A baj ott kezdõdik, hogy minden átvezetõ animáció elõtt várni kell. Gondolom azért, mert a videók mennek, csak a kodek miatt Te nem látod. Assz'em átlépni sem sikerült.
Én is csak a SH3-nál találkoztam ezzel a jelenséggel.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Persze, de csak a 3.résznél. 😊 Más codec pack kell és kész.Még jobb is a K-Lite szerintem amúgy.
Konzolosok Fórumába senki nem válaszolt, tehát akkor itt próbálom meg
<#smile>#smile> szóval elinditom a Gémet (SH3) és amikor a játék eljut ahhoz a képhez hogy a csaj a háttérben van és elõ kiirja hogy "a játék eröszakus jeleneteket blablabla..." és onnan lefagy a játék és kész,<#idiota>#idiota>nem megy tovább... mi lehet a probléma?
Egy kis infó
1=Codec-packom = Ace Mega Codec Pack
2=Videókártya Gforce FX 5500
elõre is kössz
by streetlife
<#smile>#smile> szóval elinditom a Gémet (SH3) és amikor a játék eljut ahhoz a képhez hogy a csaj a háttérben van és elõ kiirja hogy "a játék eröszakus jeleneteket blablabla..." és onnan lefagy a játék és kész,<#idiota>#idiota>nem megy tovább... mi lehet a probléma?
Egy kis infó
1=Codec-packom = Ace Mega Codec Pack
2=Videókártya Gforce FX 5500
elõre is kössz
by streetlife
Hékas, TE akkor szóljál a csendõrségnek, ha majd TE is végigvitted ezt a remek játékot <#hehe>#hehe>