Silent Hill 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most kezdtem el a játékot és az a problémám hogy nagyon zajos a kép. A SH2-ben is ilyen volt, de ott a hangbeállításokkal valahogy helyreraktam, bár nem tudom mi köze van a hangnak a képhez. Szóval lehetséges az hogy az integrált hangkátyám vágja haza a játékot?
A k-lite codeceket már feltettem, ami a video problémát tényleg orvosolta.
ilyen a kép (1024*768)
köszönöm
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Azért köszi, hogy írtad.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Egyébként logikailag a 3 a legkönnyebb..
Egyébként szerintem tedd fel a magyar szinkront meg a játékmagyarítást s akkor nem is kell végigjátszás.
elkészült az elsõ nagy magyar Unofficial Resident Evil - Silent Hill könyv, a 224 oldalas, csupán 2500 ft-ba kerülõ Guide belsõ tartalmával kapcsolatos bõvebb információt ITT, a GAMER365-ön és az alábbi linken találtok, elõrendelni/megvásárolni pedig jövõ hét elejétõl Konzolium Online játékáruház oldalán lehet. (A nagyobb könyvesláncoknál, áruházakban is kereshetitek (576 Shopokban is) - oda is érkezik belõle szállítmány.
Köszi a figyelmet!
Powned by Phazon...
Én imádom, de én elfogult vagyok. 😊
Ami mondjuk ugyanaz mint a sima... 😄
Ajánlom az E-bayt!!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Vagy esetleg nem akarja valaki eladni? Mindhárom PC-én megjelent része érdekelne (és csak eredeti).
I can eat death like nobody\'s business.
Egyébként csak akkor jön elõ ha fennt elolvasol egy újságcikket a rejtélyes halálesetekrõl (néhány ember a metró elé zuhant ugyanis...).