Silent Hill 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok

Most kezdtem el a játékot és az a problémám hogy nagyon zajos a kép. A SH2-ben is ilyen volt, de ott a hangbeállításokkal valahogy helyreraktam, bár nem tudom mi köze van a hangnak a képhez. Szóval lehetséges az hogy az integrált hangkátyám vágja haza a játékot?
A k-lite codeceket már feltettem, ami a video problémát tényleg orvosolta.

ilyen a kép (1024*768)

köszönöm
Csibe001
Valaki nem tud nekem szerezni ilyet: Lost memories : The art and music of Silent Hill ?? Nagyon kellene!!Akár írottan is.Bár eredetibe jobb lenne, de arra remény sincs sajnos egyenlõre. 😞(

Atisz
Hát ja RE világa közel sem annyira összetett mint a SH-é...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Csibe001
Elég szomorú, hogy 80-20% a RE javára...Sajnos így nekem nem kell, mert csupán a Silent érdekelt volna.Kiváncsi voltam, hogy van számomra új dolog írva benne.De így valszínûleg nincs. 😞((
Azért köszi, hogy írtad.

Fido4life
én 1szer se halltam meg, a végigjátszás során..xD

Csibe001
Nem, elsõre mindig medium,medium.Úgyhogy rossz feltételezés 😛

Atisz
Na azzal nem játszottam...viszont feltételezem a riddle szintet easy-re és nem hard-ra állítottad 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Csibe001
Én vagyok akkor a nem többség...Mi volt benne annyira nehéz? 😊
Sztem az 1 a legnehezebb...

Atisz
Egyébként meg a 3. a legnehezebb rész...többek véleménye szerint.

Atisz
Nekem angolul is jó lenne (sõt!) és csak a Silent Hill érdekelne... :/

ffxi
El van nézve<#smile>

Fákjúal!

Csibe001
Huhh, de hülye vagyok bocsi.Csak a nevemet láttam s nem néztem körbe.Sorry. <#kuss>

ffxi
Mert #841-re válaszoltam<#szomoru2><#crazya>
És nem #844-re.

Fákjúal!

Csibe001
Legalább írhatnád hogy miért is?

ffxi
Tévedésbe vagy<#ejnye1>

Fákjúal!

Csibe001
Jó, legközelebb videókat is linkelek, sõt adok egy video-s végigjátszást s akkor jáccanod sem kell, csak végignézned..
Egyébként logikailag a 3 a legkönnyebb..

ffxi
Nincsenek benne képek<#gonosz2><#levele>
1fekete pont.

Fákjúal!

Csibe001
EZnem hagyományos végigjátszás hanem az angol rejtvények vannak itt lemagyarítva.
Egyébként szerintem tedd fel a magyar szinkront meg a játékmagyarítást s akkor nem is kell végigjátszás.

Valaki mellékelne nekem egy magyar végigjátszást?
Sziasztok,

elkészült az elsõ nagy magyar Unofficial Resident Evil - Silent Hill könyv, a 224 oldalas, csupán 2500 ft-ba kerülõ Guide belsõ tartalmával kapcsolatos bõvebb információt ITT, a GAMER365-ön és az alábbi linken találtok, elõrendelni/megvásárolni pedig jövõ hét elejétõl Konzolium Online játékáruház oldalán lehet. (A nagyobb könyvesláncoknál, áruházakban is kereshetitek (576 Shopokban is) - oda is érkezik belõle szállítmány.

Köszi a figyelmet!

Powned by Phazon...

Csibe001
Na EZszuper, kötelezõ darab!!!!Nov.27-tõl!!!

Atisz
Ja nekem is nagyon tetszett a 4., pedig sokan lehúzták.

Fido4life
hátha arra lesz pénz, akkor az áram csak nem lesz gond 😛

Csibe001
Csak gyõzzed fizetni az áramot. 😉

Fido4life
én biztosan venni fogok, HA lesz pénzem rá 😊

Csibe001
Ez nekem is megfordult a fejemben, de ha 2,3 és 4 is volt PC-re akkor miért ne lenne 5 is?Csak valószínûleg csupán átirat lesz.S mivel PS3-at nem akarok így nem tudom mihez kezdek ha exkluzív cím lesz rá... 😞

Fido4life
hát reménykedjünk ! 😊 mondjuk több mint valószínû hogyha lesz, az nem ps2-re fog elkészülni..:S(vagy PC-re)

Csibe001
Idõvel biztos viszik tovább azt a fonalat is.Látod , az 1 után sem az 1 sztoriját folytatták. 😊

Fido4life
tudom, de a 3-tól fölvele lehetett volna 😊

Csibe001
1,2 be sem õ...

Fido4life
abba már alapból az a rossz, hogy nem Heather a fõszereplõ...

Csibe001
Igen, mert más a történet mások a szereplõk de ugyanúgy eszméletlen jó a története.Talán félelmetesebb is mint az eddigiek.Bár ez erõs túlzás.Szerintem ezzel azt akarják mutatni hogy Silent Hill kifogyhatatlan.Ami ugye a rajongóknak jó hír.Sokan nem szeretik a 4-et de szerintem ugyanúgy zseniális mint az eddigi részek is.Persze nem ér fel velük de azért ez is nagyon ott van.
Én imádom, de én elfogult vagyok. 😊

Streetlife
megvan a silent hill 4 de nem is olyan jó mint amilyenre számítottam...

Csibe001
Azt már csak külföldrõl tudjátok beszerezni, itthon eléggé elfogyott már tudomásom szerint sõt itthon csak a Director's Cut-ot lehetett kapni.
Ami mondjuk ugyanaz mint a sima... 😄
Ajánlom az E-bayt!!

Atisz
Engem is a 2 érdekelne...

Lilithn
Nagyon köszi! <#worship>

I can eat death like nobody\'s business.

V43 1105
Hello!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

uv
a 3 és a 4 elvileg még kapható itt

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Lilithn
Nem tudja valaki, hogy lehet-e még kapni valahol Mo.-on?
Vagy esetleg nem akarja valaki eladni? Mindhárom PC-én megjelent része érdekelne (és csak eredeti).

I can eat death like nobody\'s business.

Fido4life
jah, így már világos 😄

Atisz
De, pont az a poén...gyorsan ki kell kecmeregni mielõtt elcsap.

Fido4life
úgy értem amikor Heather löki...

Fido4life
úgy értem amikor Heather löki...

Fido4life
de amikor õ lök, ugye akkor nem jön a metro ?

Atisz
Az vmi kis mocsok szellem vagy zombi...már a hörgésébõl itélve.
Egyébként csak akkor jön elõ ha fennt elolvasol egy újságcikket a rejtélyes halálesetekrõl (néhány ember a metró elé zuhant ugyanis...).

Streetlife
de ha még baj van akkor szólok 😊

Streetlife
asszem itt végeztem is 😊

Streetlife
oks

Csibe001
Majd akkor ha nálad is oké minden!!Szólj ha kell még valami.

Streetlife
oké! akkor felteszem, köszi 😊