961
  • marcio mela
    Különben meg igazságtalan amikor a söréteket is kivédik.Hogy ezek milyen golyókapkodók!
  • marcio mela
    Aki extrán végigviszi annak nagy gratula.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A körhintában vagyok és már nincs erőm túlélni.Nem tudok úgy ügyeskedni,hogy elkerüljem az ellenség csapását vagy lövését és még meg is sebesítsem.
  • Atisz #919
    *2/3-ánál na, pedig kijavítottam. Csal a gép
  • Csibe001
    Azért ne csak szimplán Heather faterjának hívjuk az első rész főhősét, Harry Masont...szemet szúrt bocsi.. :)
  • Atisz #917
    Nem hinném, mivel a csávó nem a végén hal meg, hanem kb. a játék 3/3-adánál, tehát kb. nem áll módodban azt a részt befolyásolni.
  • espio
    Hello!
    Én eddig csak egyszer vittem végig a játékot. Lehetséges hogy ha többször is végigviszem, akkor az extrákon kívűl a történet vége is más lehetne? Pl. sikerülhetne megmenteni Heather faterját?
  • COHAN
    HUHÚÚÚÚ! MEGKORA DURVA A LÉZERKARD!!!! :D:D:D
  • marcio mela
    Akkor kezdheted az extrát.
  • marcio mela
    Akkor kezdheted az extrát.
  • COHAN
    már semmi, már mindjárt végig tolom...
  • marcio mela
    A Crematorium extra játékban!Feltöltöttem ide a rejtvényt.Hátha valaki megoldja.Többen többre jutunk:)
  • marcio mela
    A TOUCH_MY HEART van meg.
  • Atisz #909
    Hát a SH 3-ban vannak véleményem szerint a legelmebetegebb és legnehezebb rejtvények amik játékban valaha is előfordultak (hard riddle módban).

Nézd meg hogy van-e a hullákon valami szám, mert kb. azok lesznek a számzáras lakaton a szükséges számok. Írd le pontosabban...

marcio mela: azt hiszem csak végigjátszás után lehet ruhákat cserélni... és akkor is kellenek hozzá kódok (nagy-/ kisbetűkre figyelni)

- PrincessHeart (Japánban megszokott matróz-egyenruha, mókás az erősen manga-szerű anim ami a ruha felöltését követi)
    - TOUCH_MY_HEART (ez a kedvencem, egy sima póló "Don't touch" felirattal a mell környékén )
    - BlueRobbieWin (póló egy véres nyúllal, amikből elég sok van ebben a játékban)
    - GangsterGirl (ez ha jól emlékszem a frizurát és az egész ruházatot megváltoztatja, kicsit sötétebbre)

van még pár, de azok inkább reklám szinten mennek, ezek azok amik kb. jól is néznek ki...
  • marcio mela
    Tényleg senki se tudja már hogyan lehet ruhát váltani az extra játékban?
  • marcio mela
    Farps programmal lopjál ki képeket mert lehet tud valaki segíteni de csak akkor ugrik be ha látja.
  • COHAN
    Zsír!!!
    Helló én is megvettem a Silent Hill 3-mat, és kibebaszottúlüberfaszánjó! Csak hát én állandóan elakadok... :D persze sikerül egy időután emgoldani, kivéve most... :S most lent vagyok az átváltozott korhát hamvasztójában, de nem tudom kinyitni a hamvasztót, mert ott egy lakat, na de nem tom mi a kód :S látom ott egy kép ahol:
    IV III
    I II
    van, meg van 4 letakart véresszámú hulla, de nem tom megfejteni a kódot.. :S
    valaki HELP! PLS! előre is kösz!

!CsöcS!
  • marcio mela
    A 2. emeleti versből derül ki?
  • Fido4life
  • methodman1990
    honnan lehettne silent hill 3 hoz végigjátszást tölteni????
  • methodman1990

• ffxi
    Már nem emléxem :(
  • marcio mela
    Extra Legnehezebb fokozatban mi az ajtók kódja a kórházban vagy hogyan kell megfejteni?
    A ruhát hogyan kell váltani?
  • Harly18
    De ezt telepités közben irja ki. Nem akkor lenne megoldás, ha a játék nem indulna el? Most nincs fent a játék, de kipróbálom amit mondtál, hátha. Arra is gondoltam, hogy talán a játék sérült...
  • ffxi
    Hát!!! Rakd újra a direktX-et vagy a legújabbat.
  • Harly18
    Ötlete valakinek?
  • fery02
    Valami olyat láttam, hogy 2D-s irányítás, meg 3D-s ha erre gondolsz, de annyi a különbség a kettő között csak, hogy a 2D-snél oldalazni nem tudsz ha jól tom :)
  • Fido4life
    A beállításoknál az iránytásnál kell babrálni vmit, de már nem nagyon emlékszem hogy konkrétan mit.. És a Silent Hill 3-ról beszélek....
  • fery02
    A másik beállítással, vagy a GTA-val? :P
  • Fido4life
    lehet változtatni az irányításon, bár az nekem nem jöttt be, elég idétlen azzal játszani...
  • fery02
    Jólvan, már mind1, amúgy jobb játék lenne mondjuk GTA irányítással
  • Csibe001
    Pedig nem bonyi helyen van, már rég játszottam de azt hiszem az átváltozott bevásárló központban van a földszinten ha a térképet nézed akkor bal szélen a legutolsó szoba. :)
  • fery02
    Jólvan, biztos, köszi :)
  • Csibe001
    Az akasztóval Heather lerántja a létrát, mert magasan van neki :)
  • fery02
    Amúgy a Shakespeare-s résznél lehet hogy azért nem tudtam, hogy mit kell csinálni, mert hard-on nyomtam, és lehet, hogy valami bug miatt, nálam a könyveken nem voltak kódszámok, akárhogy rendezgettem őket. Azután easy-n elkezdtem, már voltak kódok, tovább is tudtam jutni, de nemsoká megint elakadtam, mikor felvettem a ruhaakasztót, és írták, hogy egy létrát kell keresnem, ahol használni tudnám. Na én itt tudtam meg, hogy ez nem az én játékom, ugyanis nem találtam semmi létrát sem, csak idegesgetéssel járt számomra az egész játék mindvégig, mint sem megilyedtem volna tőle minden percben. Ugyanis amit nem látok a kamera miatt, attól nehezen tudok megilyedni XD, legtöbbször ez volt a helyzet. Kár érte pedig. Amúgy így utólag elmondhataná valaki, hogy mit kellett volna csinálni a létránál ezzel a ruhaakasztóval? Legalább ezt tudjam meg :)
  • Gary
    Szerintem nem, hozzá lehet szokni (bár, már régen volt, hogy játszottam vele). Ráadásul ebben a részben volt olyan gomb, amivel vissza tudtad állítani a kamerát a kiscsaj mögé. A többiben nincs, pedig néhol nagyon elkelne a használata!
    A legjobb, mikor a legnehezebb fokozaton játszol és egy padlórés, vagy szakadék szélére mész, akkor imbolyog, próbálja visszanyerni az egyensúlyát. Ha ilyenkor tovább erőlteted a lyuk felé, szépen beleesik... :D
  • Csibe001
    Hehe, nem vagyok épp konzolos.S az aláírásomban Nintendo DS van aminek nem sok köze van az SH3 pc-s verziójának irányításához. :)
    Ráadásul mikor SH3-at nyomtam még ez sem volt meg ^^
  • Atisz #885
    Hát aki konzolos, annak biztosan :P

Az aláírásod alapján mertem feltételezni...
  • Csibe001
    Butaság, szokás kérdése.Szerintem teljesen jól irányítható.
  • Atisz #883
    Az irányítás tényleg botrányos, gamepad nélkül halál
  • Gary
    "Mindegyik kötet meg van számozva így nem lesz nehéz sorba rendezni. Ha mindez meg van, akkor egy számot tudsz leolvasni, ami a számzáros ajtónak a kódja."

Elég egyértelmű. Az ajtó meg a pult mögött van.

Ha nem easy (vagy normal) nehézségen játszod, akkor nem ilyen egyszerű, hogy csak sorbarakod...

Bár, számodra már lényegtelen. :D