961
-
StrikeOfTheFox #961 Sziasztok! Van az állomás közelében egy folyosó ahol átmegy a másik világba, az út felénél minden csupa vér. Hol van? -
mcfingatlak #960 Sziasztok! Tegnap kezdtem el a SH3-mat, és ugye felraktam hozzá a magyar szinkront de nem magyarul dumálnak benne hanem maradt angol a duma, csak a felirat magyar..:S Mi lehet a baj?? -
#959 Nem vagyok szakértő, de szerintem a WIN7 a hiba. Elégrégi játékok, PS2 átírat mindkettő, szerintem az újabb oprendszereknél előfordulhat gond. Biztos van megoldás is. Érdemes lenne külföldi fórumokon körbenézni... -
Daryl Hall #958 Hello, sziasztok
a következő problémára szeretnék segítséget kérni, feltelepítem a játékot minden felbontást beállítók maximumra, és amikor a játék elindítom, nem rakja ki full screenbe a játékot (pedig be van állítva), hanem a monitorom két szélén, két fekete csík és 16:10 felbontás, sehol nem tudom átállítani. Windows 7 32bites verziót használok, lehet, hogy ez lehet a gond? Mert a Silent Hill 2 is ugyan ezt csinálja. Valaki légyszi segítsen pls.
-
#957 halli érdeklödnék nagyon nagy gondom van a Korházos résznél a harmadig ajtot nem tudom ki nyitni holot már le féképeztem a számokat igaz boszantásomra egyszerüen 3 számot tudok ki olvasni belöle ez pedig ez lenne 841 a legelsö szám nem tudom mitt jelent lehet nem is szám .Probákoztam a rajtvény -altal megoldani de nem sikerült hiába minden pedig a rejtény szint normálon van nem értem mit baszakszik vellem ... A yutubon is néztem mindenkinek egy bizonyos 4 jegyü szám volt a szekrény hátulján nekem meg 3...grrrrr...a YUTUBOS SZÁMot HIÁBA IROM BE NEM FOGADJA ELL ... ha valaki tud segiteni nagyon hálás lennék .. ellöre is kösszi -
#956 Már sikerült kinyitnom.:) -
#955 Igen elég félelmetes volt, de a csatornában is az volt:)
A táncstúdió irodájában vagyok, és a fiókban van egy kötél, amit ki kellene vennem, de nem lehet kihúzni csak résnyire. Kellene valami olajat szereznem vagy valamit hozzá? -
#954 A földalattinál? Számomra az volt a legfélelmetesebb rész, este nem mertem játszani, lol. -
#953 Köszike, így sikerült tovább jutnom:) Már az ismeretlen állomáson vagyok:)) -
#952 Le kell kapcsolni a ventilátort és a kukában összekeverni a szőkítőt és a mosószert. Az így képződött gáz megöli a repülő izéket. Utána kapcsold újra vissza a ventilátort, mivel a gáz Heatherre sincs túl jótékony hatással. -
#951 Már megtaláltam a létrát, és fentebb vagyok már, a denevérekkel nem tudom mit csináljak. -
#950 A szinkron nem kavarhat be, nekem is fent van.
És a ruhafogast hol szerezzem be? hol a létra?
Hiába akarom felvenni a fogast ott a ruhás boltban, csak azt mondja, hogy nincs szüksége ruhára. -
#949 Akadt egy kis gondom. Még az elején (Plázában), mikor egy létrát kell lehúzni egy ruhafogas segítségével, hogy a második emeletre juthassak, a létrára mászás közben lefagy, a menü bejön, de csak a folytatás és kilépés gombra lehet menni. És hiába mentem itt a játékot, nem itt folytatja betöltéskor, hanem egy szobában...Mi lehet a gond? Felraktam a szinkront, talán az kavarna be? -
alex báró #948 Sziasztok hard fokozatban shakespeare-es rejtvényt hogy kell megoldani, mert akkor nincsenek jelek a könyveken??? -
#947 Sziasztok! Sztem király a játék, még régen kezdtem el, aztán leszedtem, de most megint felraktam, és az a baj, hogy a Some parts of this game... képernyő után amikor van a rövidke szörnyes videó, aztán az intro, akkor nekem feketeképernyő van, illetve a kórházban, mielőtt átalakul a hely, ott a videónál megintcsak fekete képernyő. Ezt mi okozhatja? Mielőtt leszedtem a játékot, ezek mind megvoltak. -
#946 szvsz. ezt a ratyi kameramozgást orvosolni lehet valahogy? nem vagyok nagy silent hill gamer, nem szoktam hozzá. -
HalálosHintalow #945 Köszi! -
#944 Nálad vannak induláskor, majd ha felébredsz a rémálomból asszem csak a kés marad -
HalálosHintalow #943 Tudom, hogy lehetséges, a kérdésem hülyesége, de: normális az, hogy a játék kezdetekor már pisztolyom-géppisztolyom van? ez nehézségi szinttől függetlenül megvan. Lehet, hogy valami tört verziót szedtem le?
mit lehet ez ellen tenni?
Előre is köszi -
#942 Kifogytam, ha eszembe jut. Ide írom. -
PetiSzgd #941 meg történt! ugyan az a szitú..! :( -
#940 Talán rakd fel újra a játékot. -
PetiSzgd #939 ja! ez a Silent Hill 3-ban! :) -
PetiSzgd #938 Sziasztok! van a kórházas rész amikor piros a folyosó! ott be megyek egy ajtón és csak úgy ki lép a játékból..! :( pedi directx 9.c-m van és Pentum(R) 4 CPU 3,06 Ghz 512 Mb Ram a gép és Assus Extreme Ax550 Series Assus Extreme Ax550 Series Secondary videó kártyám van!! és ennek ellenére mikor be lépek az ajtón ki lép..! :( ez nem tom mért lehet..?? :( nem tudok tovább menni! :( valaki segítsen..! :( -
marcio mela #937 Ennek a rejtvénynek mi a megfejtése?Ez a nehéz fokozata a játéknak. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Majdnem a játék vége amikor az 5 kártyát kell az ajtóra rakni. -
#936 Nem kell hozzá, jól megírt kis játék. Megjegyzem, konzolátiratok esetében 90% hogy nem kell hozzá patch... -
#935 Sziasztok! Van patch a játékhoz? És ha igen, hol található? -
#934 Ja igen, az is. A nemrég kijött patch-el már ki is néz valahogy, érdemes nekiállni - bár megijedni egyszersem fog -
Gary #933 Resident Evil? Most toltam végig a 4-et. -
#932 A Thing jut most csak eszembe -
Danton #931 Csácsá, nem tudnátok ajánlani a Siletn Hilleken kívül valami jó horror játékot? Hasonlóak mint a hill, vagy az obscure! Előre is köszönöm!! -
marcio mela #930 De igen.Már megvan. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A templomban vagyok. -
#929 a Grafika jobb mint néhány mai játéknak a külcsíne... -
#928 sziasztok! egyszerű kérdésem lenne: érdemes megvenni és játszani vele? A grafika a mai színvonalhóz mérve milyen? Játékélmény? -
#927 ...fognak...?
Nem Heather sötét énje ellen harcolsz a vidámparkban? -
marcio mela #926 Talán gyenge a gépem de olyan néhány tizedmásodpercet késik érzésem szerint és azért fognak kii rajtam. -
#925 Nem nehéz pedig. Csak a kardot kell használni. Arra figyelj hogy mindig a távoli szúrást használd, mivel közelről elég nagyokat beléd tud csapni. Amikor géppisztoly van nála, akkor a lövés animáció kezdetekor rohanj oda hozzá és valami gyors-sebzésű fegyverrel adj neki. -
marcio mela #924 Ebben a küzdelemben akkor van preferált fegyver ha az Odarohansz hozzá és vagdosod taktikát kell használni.Melyik az?Katana vagy a cső vagy kés. -
marcio mela #923 Erre még sokat kell gyúrnom mert sehogy se sikerül. -
#922 Ennek annyi a titka hogy neked kell előbb támadni. Odarohansz hozzá és vagdosod, viszont ha van elég ammod akkor távolból lőheted... Fedezéknek használd a lovakat...