961
-
#121 az options-ban a noise effect-et off-ra -
#120 az options-ban ki lehet kapcsolni. -
Jóska Kapitány #119 Változatosság kedvéért nekem is kiakad amikor kiirja, hogy soklesz a vé, de nekem NINCS ACE codeck packom. Esetleg valakinek valami más tapasztalat??????? -
#116 nem lehet, hogy bent van a spec effekt? ha igen, akkor annak olyannak kell lennie, mert az adja a játék egyik grafikai extráját, így ilyen régies hatást kelt, mintha 1 régi felvételt néznél. szerintem tök állat, ne kapcsold ki, ha + nem ez a gond, akkor fingom nincs... -
#115 Nah most mar joooo!Siraly.De nekem miert olyan szemcses mint az allat?!Tok szemcses.Nem tudom mivel kell atallitani!
Vki segitsen koszike! -
#114 DE AKKOR NEKEM MIERT AKAD?!
PEDIG ILYEN GEPPEL.... -
#113 biztos tovább jutottál már, de azér leírom, hogy simán le lehet pisztolyolni őket és van itt egy könyvesbolt amibe a valamelyik szobában lévő raklap alatti kulccsal nyílik.
Kérdés: Mi a francot kell csinálni a metróban? Felderítettem az egész placcot, de már csak kóvájgok ide-oda. -
#111 na, szokjátok meg, hogy csak azt a codeket telepítitek, ami kell, az Ace-vel RENGETEG gond van.. -
#110 Nekem 1.6Xp+ Athlonom van 512 ddram es GeTi200 (126 ddram) al es tep mint az allat :) -
#109 Bazdmeg komolyan mondom bexaras.Ugy akad mint a geci.Ez lehetetlen.P4 1,6GhZ;392KbyteRam;GeForceFx5200 124Mb;Win2k-es gepem van es akad ugy akad mint a gecixar.Nem ertem.
Nektek is akad?!Vagy uj gep kellene?!
-
#108 Meg valami az eger erzekenyseget hol lehet allitani mert olyan mint ha egy kortombot kene mozgatnom.?!Thx -
#107 Ti milyen felbontast hasznaltok a gamehoz?!
Mert nekem nagyon akad 800x600-on.:D
Komolyan.Tök homály az egész.
-
#106 Siráy! -
#105 Jó ez kép? -
#103 Állat az introja. Csak eddig jutottam, de lehet majd tovább is nézem :) -
#102 vedd le az isten áldjon meg az Ace-t, és ha igy sem megy, próbáld újabb, vagy régebbi driverrel.
mennie kell... -
#101 VAAAAAAAAALLLLLLLLAAAAAAAAAKKKKKKIIIIIIIII!!!!!!!
MERT MEGHALOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#100 Ja es van fenn Ace Mega,ja es Anyamnal se muxik aki 38eves!:D
Geforce FX 5200-am van
-
#99 NEKEM NEM INDUL A GAME!!!!!amikor elinditom egy piros kepernyonel kifagy!EZ MIERT VAN?!Valaki HEELP !!!!!!! -
#96 Nya most elindul gef3ti200-al vagy nem?:)) -
jango fett #95 Köszi nekem is ez volt a baj de már simán müködik. -
#94 Es most elnezven a barosagaidat elmondom hogy probald letolteni a 5.00 as ACE codek packet mert abba a legujab verzaban valami bug van. Nekem is a 5-os van meg es ment rendesen. Esetleg Direct X vagy Sp1 problema is lehet. -
#93 Már jó is .Ennyi volt a gond. -
#92 Ha nem erted a viccet akkor sajnalom. Irni meg ha akarom labbal irok mert gondolom nem vagy a helyesiras tanarom. Ami meg a modorodat illeti csak szolok hogy sajat magadat egeted le az bunko valaszoddal. Agya az eg hogy el se indujon neked vagy essen read egy jo nagy fekete zongora! -
#91 Valahol lentebb írták hogy az ACE codec pack-ot kell leszedni akkor jó lessz. Nekem fent van megbróbálom. -
#90 Te meg írni nem tudsz parasztkám. A SOF2 fórumban már született 40000 hozzászólás, kb 200* kérdezték meg hogy lehet tovább jutni innen meg onnan, senki nem foglalkozik ott a single-vel mégis tudnak válaszolni az elakadt emberkéknek. Mi lenne ha leszállnál a földre és segítenél? De tudod mit ne segítsél, ne alacsonyodj le hozzánk.(meg szerintem fogalmad sincs a gondról). -
#89 Nem vagytok meg 18 evesek es van a DVd-en szoftver ami detektaja es ezert nemenged jaccani. Javaslom ultessuk oda egyik idosebb csaldtagunkat es ugy inditsuk a jatekot. Amiutan elindult mar kizavarhatjuk es mehet a jatek.
Egybeknt kiprobaltam es Ps2 1000x szebben nezzet ki es nem akadozott :PPPPPPPPPPPPPPPP -
#88 Ugyanez.Szóval ilyenkor mivan? -
jango fett #87 Sziasztok egy kis segitség kéne leszedtem a dvd verziot nem irtam ki csak daemon tools-al telepitettem felment minden oké crackeltema játék elindul utána a következöt irja ki és megáll "Some parts of this gamemay be considered violent or cruel" és nem tudok semmit csinálni ha van valakinek tippje vagy ötlete irjon elöre is köszi -
#86 Pgy: Nem azt írtam, hogy nem megy, hanem hogy "megy szépen" - tehát bármilyen lassulás nélkül.
Dynamic: ha a 2-t utáltad akkor ez se jön be szerintem. (persze nemtom mér csalódtál benne, én imádom mind a kettőt)
Sol Dier: Király, otthon akkor így állítom be..
lordmyn: A DC-n is fent van már 1-2 lanosnál, pl a mátrix hubon is: matrix-hub.no-ip.com (ingyér)(megne kérdezd mi aza DC++) -
mochee #85 A warezcenterről le lehet szedni. Jól jönnek a cuccok, de néha egy kicsit abbahagyja, szóval nem fog mindig max sebességgel menni. kb 2,9 giga amit le kell tölteni, ha jól emlékszem, viszont 5 gigát akar feltelepíteni. Én még nem tettem fel, mert nincs helyem, de eddig amit onnan töltöttem, mind jó volt. -
#84 Nekem 1600+, 512 DDR (266), gef4 ti4200 128MB,
winXP, 45.23-as detonátorral, 1024*768 32 bit, 1024x1024-ben, 4xS simítással és 4x-es anizotróp szűréssel tökeletesen fut.
Az egyetlen ami elakad a játékban az én vagyok.
Most éppen egy galériás üzletsoron vagyok ahol két nagy valami(ellenség) van, de nem tudom őket kinyírni. Másmerre nem tudok menni csak amerre jöttem, viszont, ha visszamegyek ott megint nem tudok semmit csinálni. -
#82 Milyen a játék?Már kijött néhány napja és alig született hozzászólás.A 2. rész utáni csalódottságomban ugyan adtam esélyt a 3-nak(eddig annyi, hogy leszedtem:), de feleslegesen nem akarok pöcsölni, meg helyet foglalni a telepítéssel. -
#80 Midenki csak a technikai részletekről ír...ebben nem akadt el senki? a 2-ben csomó helyen kellett megtalálni, összegyűjteni valamit stb. A 3 ilyen sima?
én még nem játszom vele, úgyhogy maradok én is a technikai részleteknél:) Úgynéz ki, ehhez a játékhoz nem árt a 256 megás videokártya: 1024x512-n megy szépen 64 megával, 1024x1024-n 128-al, 256oson nem próbáltam, de gondolom az kell a 2048x2048-as renderinghez... -
#79 Hat en mar elvbol nem jaccanam a harmadik reszt ha az elozo kettovel nem jacotam mert KURVA SOK dolog koti egymast osze es fogalmad sincs. Veszem peldanak hogy amikor a harmadik reszben kiderul ki is a lany apja... -
#78 Csak 1 kérésem lenne a itten fórumozókoz, hogy lécci, akinek megvan az egész Silent Hill történetvezetés (1-3-ig), tehát, hogy mi miért van, + minden, akkor legyen olyan szíves és küldje nekem azt ide: [email protected]!
PLS!
A segítséget elöre is köszi!
Üdv: Sadun Tryst -
#77 Kösz! Közben rájöttem.:)
Csináltam pár screenshotot, itt van egy:
-
#75 Na nekem is elindult a játék, de nekem eléggé idegen az irányítás. Talán mert a silent hill egyik részével sem játszottam eddig.
A játék szép, tetszik, viszont megmondanátok, hogy tudnám rendesen hátulról szemlélni a dolgokat, mert 90%-ban szemből látom a lányt és nem látom hova tartok, mi van előttem. Például az ellenséget sose veszem észre vagy az akadályokat. -
#73 Hogy érted a kifagyást??
Mert amikor elindítom a game-t, bejön egy piros képernyő fehér felirattal és ott meg is áll az egész. Nem megy tovább lefaghy az egész gép.
erre nyújt megoldást amit írtál vagy ennek más oka lehet? ez egyébként már a demonál is így volt nálam, de gondoltam a teljessel majd nem lesz gond, ezért nem is foglalkoztam vele. -
#72 Alcohol 120%