961
-
nandi #181 nekem 900MHz proci,Geforce mx 2 400 64 Mb, 256 mega ram -om van. Van ra esely hogy tudjak jatszani vele? -
#180 de ha valaki tud egy módszert hogy mégis elinduljon MX440-el, akkor azonnal szóljon! -
#179 pedig már én is nagyon jáccanék vele, de azért most nem fogok új vd.kártyát venni -
#178 nem megy pixel shader nélkül, sajna nekem MX440-em van ami ugye nem támogatja és nem megy de ha megnézed a readme-t, akkor ott is le van írva -
krisz073 #177 Ja-ja ha elindulna,de nekem az elején már mindjárt kiakad 1 figyelmeztető képnél :(( -
#176 szerintem menni fog pixel shadder nelkul is, ez 100 % , de tenyleg brutalisan nez ki a gamez... -
#175 Korrekt! -
#172 Kinn van. Van belole 1DVD-s verzio, meg 5CD-s verzio is. -
#171 Kinn van. Van belole 1DVD-s verzio, meg 5CD-s verzio is. -
#170 Nabazzz jól lemaradtam. Ez most télleg kint van PC-re?
Ha télleg akkor eszem-faszom megáll.
Szal kint van PC-re???? -
#169 Felvettem valamit széttörtem és egy kö volt benne (Moonstone) mit kell vele csinálni hova kell menni?It bojongok vannak metrolépcsök de nem tudom merre kell menni!Segítsetek! -
#167 Nem hinném, hogy megy pixelshader nélkül, szerintem azért kell, mert a vége felé olyan effektek vannak a falakon, hogy behugyozol. A végsQ összecsapást érdemes lQfegyver nélkül (katanával) megcsinálni, így unlimited lesz az uzink, ha mégegyszer nekiállnánk. -
Rasti #166 Kis segitség ,röktön az elején 1 figyelmeztető képnél kifagy a game :((
Tud valaki megoldást???
Help - Help -
#165 olvastgattam lent 1 keveset, és azt látom, hogy az SH3 csak pixel shadder támogatású kártyával fut el...
ha ez igaz kkor tök nagy faszság!
az SH2 1024x768, minden max, noise effekt on, és akadás nélkül kb. 40fps-el vígan szaladt a játék az én Qsrégi GF2 MX400-as kártyámon, ami 64 megás...
akkor most mi van? lécci valaki mondja má meg nekem, hogy mi az ábra! hogy a játék fut-e pixel shadder támogatás nélkül, vagy sem...
thx -
#161 gabi22222!Tudsz segíteni nekem?#159 -
#159 Bementem a kódós ajton hova kell most menni mit kell csinálni? -
#158 2.8 Giga a DVD-s és 5 CD-s!!!
-
#157 Akkor most mivan? A DVD kiadás az kb 4 GB?????
És akkor az 4-5 CD? -
#155 Megnyugodhatsz az SH2-vel ellentétben ez nem 2 cd-s csak 1 cd-s..:))))))))
egészpontosan 1 dvd-cd-s:) -
#153 Felvettem a kulcsot a raklapok alól!Hova a rákba kell menni mert összevissza bojongok? -
#151 a cd-s verzió 220x15mb. osszá szorozzá. -
Csaba #150 Hány cd-s a játék? A SH 2 az 3 cd-s volt. Ez is annyi? -
Wine #149 Kösz Teperinke de raklapot sehol se látok, amit meg Murok mondott, a szuvenir boltban idáig csak nyulakat meg csokit találtam, komoly hogy ott van a kulcs? -
#147 Nekem nincs fent ace codecs csomag csak egy mezei DivX egy Xvid meg amiket néha egy két játék feltelepítget...
A játék tökéletesen fut a videókkal nincs baj...
Wine: a pékségben találsz egy csipeszkanalat amivel a kajátt szokták szendi..Azzal tudod a raklap alól kieszedni a kulcsot! -
#145 Egy kanállal kell kibányászni a kulcsot egy raklap alól. -
Wine #144 Én már rögtön az elején elakadtam, mert ugye van a rémálom amiben kinyirnak /ez szükségszerü e nem tudom/, aztán ébredés a gyorsbüfében, mosdó, majd ki egyenesen, be a másik ajtón egészen a butikig /közben kutya, nagy darab tuskókezü/, aztán már csak ugyanezen az utvonalon tudok menni mert egy ajtót se tudok nyitni, hogyan kell továbbmenni? -
#142 Szedd össze a könyveket a földről és rakd vissza a polcra. A gerincükön van a kód. -
#141 hi!
Elakadtam...
Van egy ajto amin be kell utni egy kodot.
Meg a nem tudom hol vagyok!!!!
Van 2 nagy zombi ami egy galerian megy korbe.Na es en itt vagyok a lemezboltban vagy konyvtar nem tudom mi.
Es ott van egy ajto ami kodos.Ezt a kodot nem tudom!Pls vki segitsen!Köszi -
#140 Miért kell felrakni ace codecpackot azt nem értem. Miért nem elég 1 db divx5 (lehetőleg gain nélküli), 1 db xvid, és egy windvd vagy powerdvd az svcd/dvd lejátszáshoz? -
#137 Szétrobbanok -
#136 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHH!!!! Megnéztem a readme-t és nem támogatja -
#135 Hát kikészültem Leszedem a dvd-s változatot, nagy nehezen kerítek még 5 GB helyet, maradt vagy 500MB-m szabadon, feltelepítem, erre kiírja, hogy neki minimum 32MB VRAM-os vidkártya kell, ami pixel shadert is támogat. Nekem MX440-em van asszem ez nem tud pixel shadert. Nincs valami megoldás? Fut valakinek hasonló kártyán? PLZ HELP!!! -
#132 Az attól függ milyen szinet nyomod. én easyba viszem , úgy elég ízi volt kitalálni a kódot...
-
#130 Látom erre-arra olvasgatom, hogy sokan azt hiszik a Silent Hill 2-nek sok köze van történetileg az 1.-höz, vagy a 3.-hoz. Így ezennel bejelentem, hogy csak a helyszín azonos. Kapcsolatot, csak a város részeiben, itt-ott elszórt jegyzetekben, amiket olvasunk találhatunk, vagy 1 képböl. Mondjuk aki az 1. részt végigvitte, akkor a rádiós játékban az 1. kérdés nagyon kedvesen hatott... :)
Ja, meg a második rész tulajdonképpen csak 1 "kiruccanás" Silent Hill városában. Ezt a tényt a fejlesztök állítják tuttommal (én ezt olvastam). Így tulajdonképpen az egész Silent Hill história a 3. részben folytatódik, aminek elvileg a 2. résznek kéne lenni. (Szerintem sokkal jobb lett volna, ha az 1. részt is kiadják elöször PC-re, majd 1 Silent Hill pl. The letter alcímü kiegészítöt kiadnak hozzá, ami tulajdonképpen a 2. rész jelenleg, majd jön a mostani 3. rész, 2-es jelzéssel...)
Így ha valaki kihagyta a 2. részt, sürgösen potolja be, de a 3. rész történetét, hogy megértsük csak a PlayStation-on kiadott Silent Hill-t kéne végigtolnunk... :(
Akik ezeket eddig is tudták, most leszögezem, nem nekik írtam, hanem az úgymond, "friss" SH fanoknak... :)
Üdv mindenkinek, és várjátok titokban Pyramid Head eljövetelét, hogy bekövetkezhessen az "Ítélet napja" (egy festmény a galériában, mielött lejutunk a börtönbe az SH2-ben...)... :) -
#129 Nem nem az. A masodik reszben annak a pasinak a feleseget kellet megtalani aki irt neki egy levelet hogy jojon oda. Csak az a volt a bokkeno hogya csaj mar harom eve halott volt :)
A harmadik reszben meg az elso reszbol megismert Harry Mason-nak az orokbe fogadott lanya a foszereplo :) -
mrkox #128 Valaki tudja, hogy miért fagy ki a game az elején a figyelmeztető képnél???? -
#127 Na!!!nagyon cool a grafika!!!!!Azt szeretnem kerdezni h van-e vagy keszul-e magyarositas ehhez a jatekhoz!MÉG!!:Ez a csaj akivel vagyunk a 2-bol nem az a kiscsaj aki utan kellett maszkalni mindig?!Vagy akkor ki ez?! -
#126 De nem ertem.Nem tudna vki elarulni h hogyan lehet az eger erzekenyseget valtoztatni?!
Köszi -
#125 A space (hosszú, széles) billentyűvel lehet használni vagy megnézni dolgokat, pl ajtót nyitni. Írj, ha sikerült átmenni egy ajtón, segítünk mit kell megnyomni utána. -
#124 Nagyon fasza a játék, csak mivel egy kicsit félős vagyok, már az intronál befostam