961
-
#71 Nah lejött és megy. Hát biza nemértem én a Rockstart. Itt olyan fasza tükör volt ,hogy netovább:D Legkirályabb játék. -
#70 Szed le az uj Daemon Managert (Daemon Tools 3.32) es menni fog... -
#69 GeForce3 Ti/Radeon 8500 Video Chipset w/32MB VRAM a minimum requiremants. Szvsz ezért. -
#68 Nekem meg nem talal egy filet ami ott van .Az lehet gond hogy vinyora csomiztam ki? -
#66 Valszeg nem tud DVD-t emulálni -
Corey #61 5 GB összvissz, naon flegma:P Amúgy nekem teccik a game, a karakterek rohadtjól néznek ki, meg a környezet is nyomasztó -
bazsi123 #60 na bazzer... tud vki egy helyet, ahol a .r54 fent van? az egyik fiz.ftp-n egyáltalán nincs sh3, a másikon hiányzik, egy smswebes izén meg szintén hiányos... sok péztet nem akarok elszórni sms-re, szal ha vki tud 1 helyet, küldene mailt? köszi! -
#59 En meg ki sem csomagoltam, majd ha vege a CoD-nak... :) -
#58 emberek a játék mennyi helyet igényel a vincsin? -
#57 Fizetos ftp-t tudok, ott mindketto fenn van. -
#56 Tud valaki olyan helyet ahonnan le lehet szedni az CD-s verzót? -
#55 Nekem majdnem lejott (en a dvd verziot favorizalom), erre kijott a CoD... :) -
#54 Én már szedem is, de mire lejön addigra végig nyomom a call of dutyt ami szintén mindjárt lejön. -
#53 na kijött egy 5 cds változat is: 2003-10-30 PC Game ISOs Silent Hill 3 (c) Konami *CDVERSION* 5 CDs DEVIANCE -
#52 fel fogja. én is szenvedem le már egy ideje.még csak a 25. 50megás file jön. :((( -
#51 Én elkezdtem leszenvedni a dvd-t.
A kettő után ezt nem hagyhatom ki...
Kérdés:Nekem sincs dvd irom,bár olvasom van.
Daemonnal ugyanug be lehet majd ezt is mountolni? Mert akkor oké,helyem van bőven. -
#50 ne jó én feladom, hangtompítót veszek fel, nekem csak annyi a kérésem, ha találkoztok vhol dvdrip verzióval, akkor szóljatok itt a fórumban, thx! -
#49 Gyerekek, mi ez ovoda? Akkoe ne játszatok SH-val... Röhej lett ez a topic is...
Kár a gőzért, ennek uygis csak akkor lesz vége, ha mindenki elkezdett játszani...:/ -
#48 Aze' vazz ... gondolom te sem vagy egy Einstein... mit kell piszkalni a masikat? Nem lehet szepen neki elmondani mirol van szo? -
#46 értettem a célzást, te zseni, de ha olyan okos vagy, akkor nem kérdeznél ökörséget (majdnem aszt mondtam, hogy faszságot :D) -
#44 Jaj emberke ezt inkabb nem kerdezted volna meg...
Szal a ha RIP akkor vagy egy tonna film kivan vagva vagy a hang vagy az zene vagy mind...
RIP-et es mar 1998 ota nem jaccotam semmit. -
#43 :P ez jó, pont egy ilyen kis unreg senki fogja itt szórni az észt :P -
#42 Kerem a Silent Hill 3 mesze nem elozi meg az elso se a masodik reszt de azert fasza. Bar nem vittem vegig mert elutott a hullamvasut es ieges lettem majd fodhoz vagtam a joyomat mire kurepult a momoria kartyam es elbaszodott az oszes mentesem :) -
#40 maj ha leért...
meg ha majd végeztem az Ufo-val + a Turokkal, + a Dred bíróval...
meg a melóval, ami előttem van, ja az asszony ki is hagytam... -
Takigabi #39 játszál ne háborúzz :) -
#38 szívesen... -
#37 kösz a tippet -
#36 Rendben. Én csak remélem már csak miattad meg azok miatt is akiknek nincs ennyi helyük. Amúgy meg Easy emberek nem kell a harapdálás. Azt majd a gameban adjátok ki a gonosz ápolónőknek. -
#35 még valami.
a smiley meg azért van, amiért.
olvasgass egy kis Netikettet .
-
#34 elhiszem, azért remélem, hogy minnél előbb jön egy dvdrip verzió is, hogy én is játszhassak a game-vel -
#33 de mit köszönjek meg? nekem nem vót semmi kérdésem -
#32 Drága Zaki. Ez az a játék ami megér 5gigát. Hidd el nekem. Amúgy meg én nemsokára tok dvd-t írni. Legfeljebb kiírom. -
#31 akkor válaszolhatnál máshogy.
a jobbak meg szonták köszönni...
pl.
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1039698284
996#
... -
#30 pl azért mert most jelenleg fullon vagyok, 65GB filmem van, meg minden, azért mondtam az elején, hogy remélem kijön vmi dvdrip, mint a ps2-es gameknél, mert az csak 1, esetleg 2 cdnyi helyet foglal el a vincsin -
#29 nem érzem magam jobban, de ha valaki a segíteni akarásomra "lemarház", akkor villogok....
amúgy akkor miért sír a szád szar 5 giga miatt??? -
#28 attól jobbnak érzed magad, hogy van egy 80-as, meg egy 60-as vinyód? nekem 1 80-as van, és veszek nemsokára egy 120-ast is, de én nem fogok vele villogni -
#27 amúgy a jobbaknak (pl én) van egy 80 gigás+ 60 gigás vinyo a gépében, és holmi 5 giga nem kottyan + nekik..
-
#26 ha lett volna smiley a dumád végén, röhögnék.
így egy kicsit morcos vagyok.
segítenék valakinek, erre tessék....
tudod mit?
-
#25 és asszed, hogy 5 gigát elbaszok 1 gamera? és vegyél vissza az arcodból, és válogasd meg, hgy milyen smiley-okat vágsz hozzám -
#24 Mármint ilyen horror típusú játékból. Ha olvasod Kati tudd te vagy a legjobb!:D