961
  • CarajoEsp
    Nah lejött és megy. Hát biza nemértem én a Rockstart. Itt olyan fasza tükör volt ,hogy netovább:D Legkirályabb játék.
  • Sephi
    Szed le az uj Daemon Managert (Daemon Tools 3.32) es menni fog...
  • tier
    GeForce3 Ti/Radeon 8500 Video Chipset w/32MB VRAM a minimum requiremants. Szvsz ezért.
  • Kaio
    Nekem meg nem talal egy filet ami ott van .Az lehet gond hogy vinyora csomiztam ki?
  • Fefe
    Valszeg nem tud DVD-t emulálni
  • Corey
    5 GB összvissz, naon flegma:P Amúgy nekem teccik a game, a karakterek rohadtjól néznek ki, meg a környezet is nyomasztó
  • bazsi123
    na bazzer... tud vki egy helyet, ahol a .r54 fent van? az egyik fiz.ftp-n egyáltalán nincs sh3, a másikon hiányzik, egy smswebes izén meg szintén hiányos... sok péztet nem akarok elszórni sms-re, szal ha vki tud 1 helyet, küldene mailt? köszi!
  • Mayday
    En meg ki sem csomagoltam, majd ha vege a CoD-nak... :)
  • zaki
    emberek a játék mennyi helyet igényel a vincsin?
  • Mayday
    Fizetos ftp-t tudok, ott mindketto fenn van.
  • Örm
    Tud valaki olyan helyet ahonnan le lehet szedni az CD-s verzót?
  • Mayday
    Nekem majdnem lejott (en a dvd verziot favorizalom), erre kijott a CoD... :)
  • Sol Dier
    Én már szedem is, de mire lejön addigra végig nyomom a call of dutyt ami szintén mindjárt lejön.
  • zaki
    na kijött egy 5 cds változat is: 2003-10-30 PC Game ISOs Silent Hill 3 (c) Konami *CDVERSION* 5 CDs DEVIANCE
  • reaper4
    fel fogja. én is szenvedem le már egy ideje.még csak a 25. 50megás file jön. :(((
  • EndreMan
    Én elkezdtem leszenvedni a dvd-t.
    A kettő után ezt nem hagyhatom ki...
    Kérdés:Nekem sincs dvd irom,bár olvasom van.
    Daemonnal ugyanug be lehet majd ezt is mountolni? Mert akkor oké,helyem van bőven.
  • zaki
    ne jó én feladom, hangtompítót veszek fel, nekem csak annyi a kérésem, ha találkoztok vhol dvdrip verzióval, akkor szóljatok itt a fórumban, thx!
  • MerlinW
    Gyerekek, mi ez ovoda? Akkoe ne játszatok SH-val... Röhej lett ez a topic is...
    Kár a gőzért, ennek uygis csak akkor lesz vége, ha mindenki elkezdett játszani...:/
  • Sephi
    Aze' vazz ... gondolom te sem vagy egy Einstein... mit kell piszkalni a masikat? Nem lehet szepen neki elmondani mirol van szo?
  • zaki
    értettem a célzást, te zseni, de ha olyan okos vagy, akkor nem kérdeznél ökörséget (majdnem aszt mondtam, hogy faszságot :D)
  • Sephi
    Jaj emberke ezt inkabb nem kerdezted volna meg...

Szal a ha RIP akkor vagy egy tonna film kivan vagva vagy a hang vagy az zene vagy mind...

RIP-et es mar 1998 ota nem jaccotam semmit.
  • zaki
    :P ez jó, pont egy ilyen kis unreg senki fogja itt szórni az észt :P
  • Sephi
    Kerem a Silent Hill 3 mesze nem elozi meg az elso se a masodik reszt de azert fasza. Bar nem vittem vegig mert elutott a hullamvasut es ieges lettem majd fodhoz vagtam a joyomat mire kurepult a momoria kartyam es elbaszodott az oszes mentesem :)
  • Frank99
    maj ha leért...

meg ha majd végeztem az Ufo-val + a Turokkal, + a Dred bíróval...

meg a melóval, ami előttem van, ja az asszony ki is hagytam...
  • Takigabi
    játszál ne háborúzz :)
  • Frank99
    szívesen...
  • zaki
    kösz a tippet
  • CarajoEsp
    Rendben. Én csak remélem már csak miattad meg azok miatt is akiknek nincs ennyi helyük. Amúgy meg Easy emberek nem kell a harapdálás. Azt majd a gameban adjátok ki a gonosz ápolónőknek.
  • Frank99
    még valami.

a smiley meg azért van, amiért.

olvasgass egy kis Netikettet .
  • zaki
    elhiszem, azért remélem, hogy minnél előbb jön egy dvdrip verzió is, hogy én is játszhassak a game-vel
  • zaki
    de mit köszönjek meg? nekem nem vót semmi kérdésem
  • CarajoEsp
    Drága Zaki. Ez az a játék ami megér 5gigát. Hidd el nekem. Amúgy meg én nemsokára tok dvd-t írni. Legfeljebb kiírom.
  • Frank99
    akkor válaszolhatnál máshogy.

a jobbak meg szonták köszönni...

pl.
    http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1039698284

996#

...
  • zaki
    pl azért mert most jelenleg fullon vagyok, 65GB filmem van, meg minden, azért mondtam az elején, hogy remélem kijön vmi dvdrip, mint a ps2-es gameknél, mert az csak 1, esetleg 2 cdnyi helyet foglal el a vincsin
  • Frank99
    nem érzem magam jobban, de ha valaki a segíteni akarásomra "lemarház", akkor villogok....

amúgy akkor miért sír a szád szar 5 giga miatt???
  • zaki
    attól jobbnak érzed magad, hogy van egy 80-as, meg egy 60-as vinyód? nekem 1 80-as van, és veszek nemsokára egy 120-ast is, de én nem fogok vele villogni
  • Frank99
    amúgy a jobbaknak (pl én) van egy 80 gigás+ 60 gigás vinyo a gépében, és holmi 5 giga nem kottyan + nekik..

• Frank99
    ha lett volna smiley a dumád végén, röhögnék.

így egy kicsit morcos vagyok.

segítenék valakinek, erre tessék....
    tudod mit?

• zaki
    és asszed, hogy 5 gigát elbaszok 1 gamera? és vegyél vissza az arcodból, és válogasd meg, hgy milyen smiley-okat vágsz hozzám
  • CarajoEsp
    Mármint ilyen horror típusú játékból. Ha olvasod Kati tudd te vagy a legjobb!:D