961
-
pinehead #237 Köszönöm.
-
#236 Nekem nincs se dvdlejátszóm se dvdíróm viszont a dvd-s változatot szedtem le.
Daemont Toolsba simán be lehet tenni és működik.
-
#235 Az egész neten nincs végigjátzsás a játékhoz csak Dánul :)
De ehhez spéci minek végigjátszás??? Szinte teljesen lineáris,és eddi egyetlen komolyabb probléma volt az ajtó kódját adő fejtörő...
-
pinehead #234 Ha a DVD-s verziót szedem le, de csak a DaemonTools 3.41-féle DVD-olvasóm van,(tehát fizikai nincs!)működni fog a játék, vagy inkább az 5 lemezes változatnak álljak neki??
Thx. -
Firci #233 NIncs véletlenül hozzá végigjátszása valakinek? Nagyon kéne!!! -
#229 Nem akarok beleszólni de:
Felteszitek a divx-et az Xvidet és egy AC3-as codecet monnyuk ez utóbbi nemkötelező..
És ennyi az egész codecmizéria,cserébe tökéletesen nézhettek videót és nem szarozik egy játék sem....Hjaigen az egész művelet kb 5 percnél tart tovább a fosadék ace mega codecs pack telepítésénél... -
#227 Mi a franc a Silent Hilli korházban az ajtóhoz a kód?:)
Mellette van vmi fejtörő de akárhogy próbálgatom nemjó... -
Jóska Kapitány #226 Kisbarátaim, vegyétek már a fáradtságot és olvassatok vissza néhány hozzászólást. -
krisz073 #225 Sziasztok.
Látom mindenki élvezi a ganmet,nekem lenne vele 1 kis gondom. 1 figyelmeztető képnél elején már mindjárt kifagy a játék:((
Van valami megoldás erre a problémára??? -
#223 Jaja. azt jelenti nem való neked ehhez még túl fiatal vagy. Kapcsold ki a tiltásokat a gépen. -
gonosz #222 hm nem erte meg :) lefagy a kezdokepnel.
(az adult warningnal some scenes may be cruel stb)
xp1500+, radeon8500, catalyst 3.9, win xp.
a gep elvileg ok, mert eddig MINDEN amit probaltam futott rendesen. (3dmarkok , unreal2, doom3, halo, chrome, duke nukem forever stb)
van vkinek javaslata? -
gonosz #221 na mindjart lejon a game. bar kiprobalni nem lesz helyem ha nem irom ki a dvd-t. erdemes szerintetek? milyen style, alone in the dark tipusu? -
#216 Huhh, elovettem regi PlayStation-omet, leproroltam, es elkezdtem az elso reszt. Emlexem, regen Silent Hill nagy kedvenc volt, felesegem is, es en is ketszer vegigjatszottuk. Plusz emlexem, hogy mennyire szep jatek volt, az egyik legszebb akkoriban! Erre most nezem, es milyen rondacska! Beszaras! :) -
#213 Jó vicc -
#210 Van egy hely a legalsó metróban, ahol ha a végére érsz, van egy ajtó lent a sín mellett az alagútban. Ott kell leugrani. Nyitnád az ajtót, beragadt. Közbe jön még 2 kutyu. Meg jön a vonat is. Erre fogod magad, és visszamászol a peronra. Ekkor beáll a metró, és lehet továbbmenni. -
#208 fiúk! ez ps1 emulátor!
ne várjatok töle csodákat, és müködö ps2 emu még nincs!
no meg bill.-re be lehet állítani mindent... -
#207 tehát akkor ez "csak" ps1 emu? aszittem ps2 -
#206 Es ilyenkor mivel iranyitja az ember pc-n a game-eket? Gamepad kell hozza? Vagy hogy muxik ez? -
#205 ePSXe a legjobb PS1 emulátor, szinte minden megy rajta, rengeteg állítási lehetősége van, van még egy másik a Bleem! ez sem rossz de jóval kevesebb mindent támogat. -
#204 köszi már nem kell. elvileg minden megvan. -
#203 bocs, h itt lamerkodok, de a bios file-n kívül még mit kell hozzá letölteni, h működjön? ja és 2 bios file-t ír, h vagy az egyiket v a másikat. tök mindegy, h melyiket hozom le? -
#202 :) -
#201 köszi -
#200 ez a hiv. honlapja, most szedtem le onna az új verziót! :)
ePSXe -
#199 hát köszi. de ha nem túl hosszú, akkor elküldhetnéd mail-ben.
megköszönném. -
#198 nem szedtem le sehonnan, az egyik haverom hozta 1ik osztálytársától! fingom sincs honnan van, de müxik! a neve valami ePSXe, vagy mi...
ezzel játszottam végig még a Tekken 3-at is! :)
de ha megtudom, hogy honnan van, megírom! -
#197 működő emu-t honnan szedtél le? már keresem 1 ideje.
-
#196 köszi a lehetőséget, de sajna nem tok vele élni, mer nagyakanizsai vok (zala megye)... :(
de azér köszi a jószándékot! :) -
#195 Hat figyusz, nekem van PSX-em, es megvan a game is. Feltolteni nem fogom tudni, de ha pesti vagy, megbeszelhetjuk... -
#194 Naon kéne nekem az SH1 iso-ban, vagy valami jó full verzióban! Emulátorom van, már csak a játék hiánycikk! Az SH3-nak meg nem akarok nekiállni, az SH1 végigvitele előtt... Lécci, aki tud ilyen letöltést írja +!
Előre is köszi! -
#193 A metroban vagyok!Hova kell menni?Elütött a metró,lánccal lezárt ajtó de sehol sem találok semmi cuccot a mki nyitná !HELP!!! -
#191 Le kell lövöldözni a férget. Bár csókolózhatsz is vele, de az undorító. -
#190 392 kbyte ram kevés lesz most már 256 az alap
-
#189 Mit kell csinálni a hosszú létra alján ahol az a nagy féreg van????? -
#188 van egy szoba aminek a teteje be van szakadva ott log egy létra na arra kell a válfa hogy azt lehuzd! -
#187 Vagyok egy epuletben.Korhaz sztem.Van egy valfam.es nem tudom mit kell csinalni!
ossze vissza megyek mit kell csinalni?!Van egy par nagy terem aztan ott van ilyen bunkoskezu geci.... -
#185 Most tényleg kellene segitség lemasztam azon a krva nagy létrán és mi van lenn? egy baszott nagy féreg mit kell ott csinálni? -
#184 A parfüm arra jó, hogy vonzza a szörnyeket. Vagyis távolabbról rádmennek. Ha nem az írtásra helyezed a hangsúlyt, inkább ne használd, mert büdös ráadásul. -
#183 huhh, mán megijedtem, jelenleg nem iagzán van pénzem egy új vidikártyára...
de legalább fut! :)
viszont a STALKER miatt tuti befogok ruházni egy ATI kártyára! -
#182 legalább 3-at olvasnál vissza könyörgöm...