961
  • pinehead
    Azt a hatalmas "gilisztát" ??
    Az szép lesz...
  • Firci
    Megvan a létra!!!
  • Corey
    Nekem sem volt lőszerem, én késsel kaptam le.. csak jókor kell eltalálni, és ha egyszer elkaptad akkor ne engedd el, szúrd folyamatosan.

HM úgylátom csak nekem ien szar a metrós rész, egy régebbi mentéstől is próbáltam eljutni, és akkoris ez van... már komolyan nemtom mi van, nem tudok ott továbbmenni egyszerűen..
  • pinehead
    Nincs lőszerem az első főellenfélnél, amelyiknek az arcát kellene lőni...Más megoldás???
  • Corey
    hm nemtudom mi lehet a gond... egyszerűen nem akar továbbjutni a töltőképernyőn.. valami codec gond lehet itt is? vagy mi? Ha nincs más, vki tudna adni egy save-t azután miután kinyilt az ajtó? plz help!
  • Corey
    a metrón vagyok, megyek előre kocsiról kocsira, de az egyik kocsinál kinyitom az ajtót, feketeség, behozza töltőképernyőt (vér folyik felfelé), és csak ez megy végig és végig.. nem tudjátok mi lehet a gond? plz help!!
  • Firci
    A munkahelyemről netezek (ez a munkám). Csak 23ó. után tudom kipróbálni akkor végzek. Holnap megírom. Köszi
  • Teperinke
    FURA, DE ITT MÁR MINDENKI A 3AL JÁTSZIK, HA NEM VETTED VOLNA ÉSZRE!!!!!!!
    OLVASGASD EL SZERINTEM A SILENT HILL 2 TOPICOT, BIZTOS BENNE VAN A VÁLASZ!!!!!!!
  • Firci
    Mindig más a szám asszem. Én kb 2 hétig sz..tam itt.
  • Zzozzo
    NETEN FENT VAN MÁR A HARMADIK RÉSZE!!!!!!!!
    5 CD-S!!!!!!!!!
    JA VALAKI TUD SEGÍTENI A 2-BEN ELAKADTAM A KORHÁZBAN AMIKOR VAN EGY LÁDA AMIN VAN NÉGY ZÁR! KINYITOTTAM MIND1IKET KIVÉVE A TEKERŐS ZÁRAT NEM! TUDOM HOGY FEL VAN ÍRVA A GUMISZOBÁBA FALRA VÉRREL DE NEM TUDOM ELOLVASNI EASYN JÁTSZOM KÉRLEK SEGÍTSETEK PLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Skynet
    Tanács azoknak akik nem csak az alapvégjátékra kíváncsiak:
    3 féle befejezés van!
    Normal Possesed és ufo.
    A normál az alap szerintem elsőre mást nem is lehet szerezni.
    Ha másodjára toljátok akkor lesz Extra new game amiben bennelesz minden extra cucc amit megkaptok a játék végigvitele után (minél többször viszitek végig annál több a cucc).
    Indítotok egy játékot a possesed endinghez ezt kell csinálni:
    1. Szinte minden lényt kicsinálni! (könnyű ha a főgonoszt első végigjátszásban CSAK KÉZI FEGYVEREKKEL tehét: kard,buzogány,stb... győzitek le akkor a következő játék indításakor amikor kimásztok a csajjal a vécéből balra egy végtelen töltényű UZI-t találtok)
    2. A sérülésünk értéke is azért 2000 pont fölött legyen tehát szinte minden gyógycsomagot OKKAL felhasználni!
    3. a templomban amikor a gyónófülkében választani lehet akkor a FORGIVE-et válasszátok.
    Ha mindez megvan akkor a végjáték egy picikét más lesz:)

a harmadik befejezéshez az UFO-hoz már bonyolultabb dolgokat kell elkövetni: meg kell szerezni az átalakulós ruhát (nagggyon lol) , ki kell nyírni rengeteg szörnyet kb 2 végigjátszásban (például 1. és 2. végigjátszásban) ekkor a játék végén megkapjátok a szemlézert ami csak úgy működik hogy: Felveszitek az átalakulós ruhát és minden fegyvert kivesztek a kezetekből
    Ha eddig megvagytok akkor soksok ellenfelet a szemlézerrel kell kiiktatni,és ahogy haladtok előre a sztoriban egyszercsak (nemlövömle a poén hogy hol) jön az UFO befejezés:)
  • Firci
    Nagyon köszi megkeres a létrát.
  • Firci
    Létra? Hol?
  • Firci
    Nincsen térképem.
  • Firci
    Ez még a játé elején van. Egy bevásárló központ szerű épűlet. Van itt golyóálló mellény, ha lekapcsolom a lámpát megtalálom az elemlámpát, vannak kutyák akik falatoznak és nagy szörnyek. Egy wc-ben wolt egy csukott ajtó ahol bekopogtam és "visszakopogtak" majd ha elindultam kifele a szobából kinyilt az ajtaja a klotyinak bent tiszta vér minden. Sejtitek már hol járok?
  • Smith
    Sziasztok!

Ha a játék legfagy az elején, szedjétek le az ELECARD MPEG2 DECODER-t. Nekem így sikerült elindítanom.
  • Firci
    Nem igaz, hogy senki sem segít!!
  • Firci
    Elakadtam! Egy nagy épületben vagyok, valami plaza szerű. Felvettem a válfát, kinyitottam a csukott wc-ajtót kinyírtam mindenkit, de semmi, nem tudok továbbmenni. Minden ajtó zárva. HELP PLS!!!!!
  • Skynet
    Ha alaplapra integrált hangod van akkor próbázd meg az audióeszközöknél lelőni a hardware-es gyorsítást,ha meg nemlenne belőve akkor próbáld meg belőni.
  • pinehead
    Köszi a hasznos infókat!!
  • nandi
    nem tudna segitni valaki nekem abban hogy az 1. es a 2. reszt honnan tudnam megszerezni?
    koszonom!
  • pinehead
    Na azér'...
  • pinehead
    Nem tudom sajna, angolul toltam végig, 2x, megéri!!
  • Mayday
    En meg csak az elsot, aztan ulok neki a 2-nek es a 3-nak, de igy is 100%-osan igazat adok neked!
    A 2-hoz muxik a GameHunter-fele magyaritas?
  • pinehead
    Gyerekek, ezek ott a Konami-nál nem normálisak.
    Végigjátszottam az első két rész, és majd' beszarok ezen is.
    Nagyon állat, horror ennél jobb nem volt a kezeim közt eddig!
  • Jóska Kapitány
    Jó.
  • zaki
    nem értem mit mondasz, de nem is nagyon érdekel
  • Jóska Kapitány
    A topiccal foglalkozz ne a hozzászólásommal olvasd el mit írtam és fontold meg.
  • krisz073
    Nem egészen vagyunk a kisbarátaid,esetleg kellene 1 normális segitőkész hozzászolás "de ha ilyet nem tudsz akkor inkább ne szolj semmit",mert ahogy elnézem itt nem csak nekem nem megy a game.
  • zaki
    én egy uninstallal megoldottam a problémát :P
  • MSGT
    Hali! Mondja már el valaki részletesen mi a fenét kell csinálni amikor a gép lefagy az elején!! Még a játék menüéig se tölti be!! Visszaolvastam és egyszerűen nem értem mit csináltatok hogy működjön!! Mit kell?? Hol?? Mikor?? Kikapcsolni??? Előre is kössz!!!
  • zaki
    5GB
  • Sadun Tryst
    elnézést, agusztus vége a pontos megjelenési idö...
  • Sadun Tryst
    úgytom PS2-re július végén, vagy agusztus elején jött ki az SH3...
    emléxem akkor néztük meg PS2-n az 5 perces bemutatóvideót a Play! magatin mellékletéröl...
    a haverok már tiszta depik voltak a folyamatos zajtól, meg stresstöl, ami a videón át jött, én meg tisztára a játékra izgulva figyeltem a videót...
    innen is láccik, az SH nem mindenkinek való :D
  • Wine
    Egy korábbi 576 konzol ujságban megvan a teljes végigjátszás, tekintve hogy playstation 2-n korábban jött a játék. /május talán/
  • zaki
    már tárgytalan, megoldottam a problémát :)
  • zaki
    pls help!

kifagy a játék, ennél a feliratnál: Some parts of this game may be considered violent of cruel. demo-nál dettó ugyanez volt a problémám. van/volt valakinek ugyanilyen problémája? van ez ellen vmi ellenszer?
  • pinehead
    Beleszaladtam Én is a kicsomagolós problémába.Leszedtem, kicsomiztam, itt ül a vinyón, de telepítéskor nem talál egy olyan file-t, ami ott van RAR-ban...
    Mi a teendő,mert nem bin-cue formátumot kaptam, hanem egy "kész" CD-t...

• Teperinke
    CSak éppen oda nem lehet linkelni közvetlenül, úgyhogy tessék:

http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/silent_hill_3_d.txt
  • Teperinke
    Itt egy végigjátszás