Silent Hill 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
winXP, 45.23-as detonátorral, 1024*768 32 bit, 1024x1024-ben, 4xS simítással és 4x-es anizotróp szûréssel tökeletesen fut.
Az egyetlen ami elakad a játékban az én vagyok.
Most éppen egy galériás üzletsoron vagyok ahol két nagy valami(ellenség) van, de nem tudom õket kinyírni. Másmerre nem tudok menni csak amerre jöttem, viszont, ha visszamegyek ott megint nem tudok semmit csinálni.

én még nem játszom vele, úgyhogy maradok én is a technikai részleteknél😊 Úgynéz ki, ehhez a játékhoz nem árt a 256 megás videokártya: 1024x512-n megy szépen 64 megával, 1024x1024-n 128-al, 256oson nem próbáltam, de gondolom az kell a 2048x2048-as renderinghez...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PLS!
A segítséget elöre is köszi!
Üdv: Sadun Tryst
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
A játék szép, tetszik, viszont megmondanátok, hogy tudnám rendesen hátulról szemlélni a dolgokat, mert 90%-ban szembõl látom a lányt és nem látom hova tartok, mi van elõttem. Például az ellenséget sose veszem észre vagy az akadályokat.
Mert amikor elindítom a game-t, bejön egy piros képernyõ fehér felirattal és ott meg is áll az egész. Nem megy tovább lefaghy az egész gép.
erre nyújt megoldást amit írtál vagy ennek más oka lehet? ez egyébként már a demonál is így volt nálam, de gondoltam a teljessel majd nem lesz gond, ezért nem is foglalkoztam vele.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A kettõ után ezt nem hagyhatom ki...
Kérdés:Nekem sincs dvd irom,bár olvasom van.
Daemonnal ugyanug be lehet majd ezt is mountolni? Mert akkor oké,helyem van bõven.
Kár a gõzért, ennek uygis csak akkor lesz vége, ha mindenki elkezdett játszani...:/
[merlinw.org]

Szal a ha RIP akkor vagy egy tonna film kivan vagva vagy a hang vagy az zene vagy mind...
RIP-et es mar 1998 ota nem jaccotam semmit.
meg ha majd végeztem az Ufo-val + a Turokkal, + a Dred bíróval...
meg a melóval, ami elõttem van, ja az asszony ki is hagytam...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
a smiley meg azért van, amiért.
olvasgass egy kis Netikettet .

a jobbak meg szonták köszönni...
pl.
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1039698284
996#
...
amúgy akkor miért sír a szád szar 5 giga miatt???

így egy kicsit morcos vagyok.
segítenék valakinek, erre tessék....
tudod mit?