Silent Hill 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A warezcenterrõl le lehet szedni. Jól jönnek a cuccok, de néha egy kicsit abbahagyja, szóval nem fog mindig max sebességgel menni. kb 2,9 giga amit le kell tölteni, ha jól emlékszem, viszont 5 gigát akar feltelepíteni. Én még nem tettem fel, mert nincs helyem, de eddig amit onnan töltöttem, mind jó volt.

Sol Dier
Nekem 1600+, 512 DDR (266), gef4 ti4200 128MB,
winXP, 45.23-as detonátorral, 1024*768 32 bit, 1024x1024-ben, 4xS simítással és 4x-es anizotróp szûréssel tökeletesen fut.

Az egyetlen ami elakad a játékban az én vagyok.
Most éppen egy galériás üzletsoron vagyok ahol két nagy valami(ellenség) van, de nem tudom õket kinyírni. Másmerre nem tudok menni csak amerre jöttem, viszont, ha visszamegyek ott megint nem tudok semmit csinálni.

Dynamic
Milyen a játék?Már kijött néhány napja és alig született hozzászólás.A 2. rész utáni csalódottságomban ugyan adtam esélyt a 3-nak(eddig annyi, hogy leszedtem😊, de feleslegesen nem akarok pöcsölni, meg helyet foglalni a telepítéssel.
Teperinke
Midenki csak a technikai részletekrõl ír...ebben nem akadt el senki? a 2-ben csomó helyen kellett megtalálni, összegyûjteni valamit stb. A 3 ilyen sima?

én még nem játszom vele, úgyhogy maradok én is a technikai részleteknél😊 Úgynéz ki, ehhez a játékhoz nem árt a 256 megás videokártya: 1024x512-n megy szépen 64 megával, 1024x1024-n 128-al, 256oson nem próbáltam, de gondolom az kell a 2048x2048-as renderinghez...

Sephi
Hat en mar elvbol nem jaccanam a harmadik reszt ha az elozo kettovel nem jacotam mert KURVA SOK dolog koti egymast osze es fogalmad sincs. Veszem peldanak hogy amikor a harmadik reszben kiderul ki is a lany apja...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sadun Tryst
Csak 1 kérésem lenne a itten fórumozókoz, hogy lécci, akinek megvan az egész Silent Hill történetvezetés (1-3-ig), tehát, hogy mi miért van, + minden, akkor legyen olyan szíves és küldje nekem azt ide: [email protected]!
PLS!
A segítséget elöre is köszi!

Üdv: Sadun Tryst

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sol Dier
Kösz! Közben rájöttem.😊

Csináltam pár screenshotot, itt van egy:

Sol Dier
Na nekem is elindult a játék, de nekem eléggé idegen az irányítás. Talán mert a silent hill egyik részével sem játszottam eddig.
A játék szép, tetszik, viszont megmondanátok, hogy tudnám rendesen hátulról szemlélni a dolgokat, mert 90%-ban szembõl látom a lányt és nem látom hova tartok, mi van elõttem. Például az ellenséget sose veszem észre vagy az akadályokat.

Sol Dier
Hogy érted a kifagyást??
Mert amikor elindítom a game-t, bejön egy piros képernyõ fehér felirattal és ott meg is áll az egész. Nem megy tovább lefaghy az egész gép.
erre nyújt megoldást amit írtál vagy ennek más oka lehet? ez egyébként már a demonál is így volt nálam, de gondoltam a teljessel majd nem lesz gond, ezért nem is foglalkoztam vele.

Frank99
Alcohol 120%

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

CarajoEsp
Nah lejött és megy. Hát biza nemértem én a Rockstart. Itt olyan fasza tükör volt ,hogy netovább😄 Legkirályabb játék.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Sephi
Szed le az uj Daemon Managert (Daemon Tools 3.32) es menni fog...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tier
GeForce3 Ti/Radeon 8500 Video Chipset w/32MB VRAM a minimum requiremants. Szvsz ezért.

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

Kaio
Nekem meg nem talal egy filet ami ott van .Az lehet gond hogy vinyora csomiztam ki?

Fefe
Valszeg nem tud DVD-t emulálni

5 GB összvissz, naon flegma😛 Amúgy nekem teccik a game, a karakterek rohadtjól néznek ki, meg a környezet is nyomasztó

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

na bazzer... tud vki egy helyet, ahol a .r54 fent van? az egyik fiz.ftp-n egyáltalán nincs sh3, a másikon hiányzik, egy smswebes izén meg szintén hiányos... sok péztet nem akarok elszórni sms-re, szal ha vki tud 1 helyet, küldene mailt? köszi!
Mayday
En meg ki sem csomagoltam, majd ha vege a CoD-nak... 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

zaki
emberek a játék mennyi helyet igényel a vincsin?

Mayday
Fizetos ftp-t tudok, ott mindketto fenn van.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Örm
Tud valaki olyan helyet ahonnan le lehet szedni az CD-s verzót?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Mayday
Nekem majdnem lejott (en a dvd verziot favorizalom), erre kijott a CoD... 😊

Sol Dier
Én már szedem is, de mire lejön addigra végig nyomom a call of dutyt ami szintén mindjárt lejön.

zaki
na kijött egy 5 cds változat is: 2003-10-30 PC Game ISOs Silent Hill 3 (c) Konami *CDVERSION* 5 CDs DEVIANCE

reaper4
fel fogja. én is szenvedem le már egy ideje.még csak a 25. 50megás file jön. 😞((

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

EndreMan
Én elkezdtem leszenvedni a dvd-t.
A kettõ után ezt nem hagyhatom ki...
Kérdés:Nekem sincs dvd irom,bár olvasom van.
Daemonnal ugyanug be lehet majd ezt is mountolni? Mert akkor oké,helyem van bõven.

zaki
ne jó én feladom, hangtompítót veszek fel, nekem csak annyi a kérésem, ha találkoztok vhol dvdrip verzióval, akkor szóljatok itt a fórumban, thx!

MerlinW
Gyerekek, mi ez ovoda? Akkoe ne játszatok SH-val... Röhej lett ez a topic is...
Kár a gõzért, ennek uygis csak akkor lesz vége, ha mindenki elkezdett játszani...:/

[merlinw.org]

Sephi
Aze' vazz ... gondolom te sem vagy egy Einstein... mit kell piszkalni a masikat? Nem lehet szepen neki elmondani mirol van szo?

zaki
értettem a célzást, te zseni, de ha olyan okos vagy, akkor nem kérdeznél ökörséget (majdnem aszt mondtam, hogy faszságot 😄)

Sephi
Jaj emberke ezt inkabb nem kerdezted volna meg...

Szal a ha RIP akkor vagy egy tonna film kivan vagva vagy a hang vagy az zene vagy mind...

RIP-et es mar 1998 ota nem jaccotam semmit.

zaki
😛 ez jó, pont egy ilyen kis unreg senki fogja itt szórni az észt 😛

Sephi
Kerem a Silent Hill 3 mesze nem elozi meg az elso se a masodik reszt de azert fasza. Bar nem vittem vegig mert elutott a hullamvasut es ieges lettem majd fodhoz vagtam a joyomat mire kurepult a momoria kartyam es elbaszodott az oszes mentesem 😊

Frank99
maj ha leért...

meg ha majd végeztem az Ufo-val + a Turokkal, + a Dred bíróval...

meg a melóval, ami elõttem van, ja az asszony ki is hagytam...

játszál ne háborúzz 😊

Frank99
szívesen...

zaki
kösz a tippet

CarajoEsp
Rendben. Én csak remélem már csak miattad meg azok miatt is akiknek nincs ennyi helyük. Amúgy meg Easy emberek nem kell a harapdálás. Azt majd a gameban adjátok ki a gonosz ápolónõknek.

Frank99
még valami.

a smiley meg azért van, amiért.

olvasgass egy kis Netikettet .

zaki
elhiszem, azért remélem, hogy minnél elõbb jön egy dvdrip verzió is, hogy én is játszhassak a game-vel

zaki
de mit köszönjek meg? nekem nem vót semmi kérdésem

CarajoEsp
Drága Zaki. Ez az a játék ami megér 5gigát. Hidd el nekem. Amúgy meg én nemsokára tok dvd-t írni. Legfeljebb kiírom.

Frank99
akkor válaszolhatnál máshogy.

a jobbak meg szonták köszönni...

pl.
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1039698284

996#

...

zaki
pl azért mert most jelenleg fullon vagyok, 65GB filmem van, meg minden, azért mondtam az elején, hogy remélem kijön vmi dvdrip, mint a ps2-es gameknél, mert az csak 1, esetleg 2 cdnyi helyet foglal el a vincsin

Frank99
nem érzem magam jobban, de ha valaki a segíteni akarásomra "lemarház", akkor villogok....

amúgy akkor miért sír a szád szar 5 giga miatt???

zaki
attól jobbnak érzed magad, hogy van egy 80-as, meg egy 60-as vinyód? nekem 1 80-as van, és veszek nemsokára egy 120-ast is, de én nem fogok vele villogni

Frank99
amúgy a jobbaknak (pl én) van egy 80 gigás+ 60 gigás vinyo a gépében, és holmi 5 giga nem kottyan + nekik..

Frank99
ha lett volna smiley a dumád végén, röhögnék.

így egy kicsit morcos vagyok.

segítenék valakinek, erre tessék....
tudod mit?

zaki
és asszed, hogy 5 gigát elbaszok 1 gamera? és vegyél vissza az arcodból, és válogasd meg, hgy milyen smiley-okat vágsz hozzám

CarajoEsp
Mármint ilyen horror típusú játékból. Ha olvasod Kati tudd te vagy a legjobb!😄