Silent Hill 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reaper4
a cd-s verzió 220x15mb. osszá szorozzá.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Hány cd-s a játék? A SH 2 az 3 cd-s volt. Ez is annyi?

Kösz Teperinke de raklapot sehol se látok, amit meg Murok mondott, a szuvenir boltban idáig csak nyulakat meg csokit találtam, komoly hogy ott van a kulcs?
Skynet
Nekem nincs fent ace codecs csomag csak egy mezei DivX egy Xvid meg amiket néha egy két játék feltelepítget...
A játék tökéletesen fut a videókkal nincs baj...

Wine: a pékségben találsz egy csipeszkanalat amivel a kajátt szokták szendi..Azzal tudod a raklap alól kieszedni a kulcsot!
Teperinke
Egy kanállal kell kibányászni a kulcsot egy raklap alól.

Én már rögtön az elején elakadtam, mert ugye van a rémálom amiben kinyirnak /ez szükségszerü e nem tudom/, aztán ébredés a gyorsbüfében, mosdó, majd ki egyenesen, be a másik ajtón egészen a butikig /közben kutya, nagy darab tuskókezü/, aztán már csak ugyanezen az utvonalon tudok menni mert egy ajtót se tudok nyitni, hogyan kell továbbmenni?
Teperinke
Szedd össze a könyveket a földrõl és rakd vissza a polcra. A gerincükön van a kód.

Gator889
hi!
Elakadtam...
Van egy ajto amin be kell utni egy kodot.
Meg a nem tudom hol vagyok!!!!
Van 2 nagy zombi ami egy galerian megy korbe.Na es en itt vagyok a lemezboltban vagy konyvtar nem tudom mi.
Es ott van egy ajto ami kodos.Ezt a kodot nem tudom!Pls vki segitsen!Köszi

Teperinke
Miért kell felrakni ace codecpackot azt nem értem. Miért nem elég 1 db divx5 (lehetõleg gain nélküli), 1 db xvid, és egy windvd vagy powerdvd az svcd/dvd lejátszáshoz?

Stranger
Szétrobbanok

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

Stranger
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRRRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHH!!!! Megnéztem a readme-t és nem támogatja

Stranger
Hát kikészültem Leszedem a dvd-s változatot, nagy nehezen kerítek még 5 GB helyet, maradt vagy 500MB-m szabadon, feltelepítem, erre kiírja, hogy neki minimum 32MB VRAM-os vidkártya kell, ami pixel shadert is támogat. Nekem MX440-em van asszem ez nem tud pixel shadert. Nincs valami megoldás? Fut valakinek hasonló kártyán? PLZ HELP!!!

Teperinke
Az attól függ milyen szinet nyomod. én easyba viszem , úgy elég ízi volt kitalálni a kódot...

Sadun Tryst
Látom erre-arra olvasgatom, hogy sokan azt hiszik a Silent Hill 2-nek sok köze van történetileg az 1.-höz, vagy a 3.-hoz. Így ezennel bejelentem, hogy csak a helyszín azonos. Kapcsolatot, csak a város részeiben, itt-ott elszórt jegyzetekben, amiket olvasunk találhatunk, vagy 1 képböl. Mondjuk aki az 1. részt végigvitte, akkor a rádiós játékban az 1. kérdés nagyon kedvesen hatott... 😊
Ja, meg a második rész tulajdonképpen csak 1 "kiruccanás" Silent Hill városában. Ezt a tényt a fejlesztök állítják tuttommal (én ezt olvastam). Így tulajdonképpen az egész Silent Hill história a 3. részben folytatódik, aminek elvileg a 2. résznek kéne lenni. (Szerintem sokkal jobb lett volna, ha az 1. részt is kiadják elöször PC-re, majd 1 Silent Hill pl. The letter alcímü kiegészítöt kiadnak hozzá, ami tulajdonképpen a 2. rész jelenleg, majd jön a mostani 3. rész, 2-es jelzéssel...)
Így ha valaki kihagyta a 2. részt, sürgösen potolja be, de a 3. rész történetét, hogy megértsük csak a PlayStation-on kiadott Silent Hill-t kéne végigtolnunk... 😞

Akik ezeket eddig is tudták, most leszögezem, nem nekik írtam, hanem az úgymond, "friss" SH fanoknak... 😊

Üdv mindenkinek, és várjátok titokban Pyramid Head eljövetelét, hogy bekövetkezhessen az "Ítélet napja" (egy festmény a galériában, mielött lejutunk a börtönbe az SH2-ben...)... 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Sephi
Nem nem az. A masodik reszben annak a pasinak a feleseget kellet megtalani aki irt neki egy levelet hogy jojon oda. Csak az a volt a bokkeno hogya csaj mar harom eve halott volt 😊

A harmadik reszben meg az elso reszbol megismert Harry Mason-nak az orokbe fogadott lanya a foszereplo 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Valaki tudja, hogy miért fagy ki a game az elején a figyelmeztetõ képnél????
Gator889
Na!!!nagyon cool a grafika!!!!!Azt szeretnem kerdezni h van-e vagy keszul-e magyarositas ehhez a jatekhoz!MÉG!!:Ez a csaj akivel vagyunk a 2-bol nem az a kiscsaj aki utan kellett maszkalni mindig?!Vagy akkor ki ez?!

Gator889
De nem ertem.Nem tudna vki elarulni h hogyan lehet az eger erzekenyseget valtoztatni?!
Köszi

Teperinke
A space (hosszú, széles) billentyûvel lehet használni vagy megnézni dolgokat, pl ajtót nyitni. Írj, ha sikerült átmenni egy ajtón, segítünk mit kell megnyomni utána.

Grave Digger
Nagyon fasza a játék, csak mivel egy kicsit félõs vagyok, már az intronál befostam

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

reaper4
az options-ban a noise effect-et off-ra

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
az options-ban ki lehet kapcsolni.

Változatosság kedvéért nekem is kiakad amikor kiirja, hogy soklesz a vé, de nekem NINCS ACE codeck packom. Esetleg valakinek valami más tapasztalat???????

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

Sadun Tryst
nem lehet, hogy bent van a spec effekt? ha igen, akkor annak olyannak kell lennie, mert az adja a játék egyik grafikai extráját, így ilyen régies hatást kelt, mintha 1 régi felvételt néznél. szerintem tök állat, ne kapcsold ki, ha + nem ez a gond, akkor fingom nincs...

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Gator889
Nah most mar joooo!Siraly.De nekem miert olyan szemcses mint az allat?!Tok szemcses.Nem tudom mivel kell atallitani!
Vki segitsen koszike!

Gator889
DE AKKOR NEKEM MIERT AKAD?!
PEDIG ILYEN GEPPEL....

Teperinke
biztos tovább jutottál már, de azér leírom, hogy simán le lehet pisztolyolni õket és van itt egy könyvesbolt amibe a valamelyik szobában lévõ raklap alatti kulccsal nyílik.

Kérdés: Mi a francot kell csinálni a metróban? Felderítettem az egész placcot, de már csak kóvájgok ide-oda.

Frank99
na, szokjátok meg, hogy csak azt a codeket telepítitek, ami kell, az Ace-vel RENGETEG gond van..

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Sephi
Nekem 1.6Xp+ Athlonom van 512 ddram es GeTi200 (126 ddram) al es tep mint az allat 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Gator889
Bazdmeg komolyan mondom bexaras.Ugy akad mint a geci.Ez lehetetlen.P4 1,6GhZ;392KbyteRam;GeForceFx5200 124Mb;Win2k-es gepem van es akad ugy akad mint a gecixar.Nem ertem.
Nektek is akad?!Vagy uj gep kellene?!

Gator889
Meg valami az eger erzekenyseget hol lehet allitani mert olyan mint ha egy kortombot kene mozgatnom.?!Thx

Gator889
Ti milyen felbontast hasznaltok a gamehoz?!
Mert nekem nagyon akad 800x600-on.😄
Komolyan.Tök homály az egész.

Gator889
Siráy!

Gator889
Jó ez kép?

dikki*yysw
Állat az introja. Csak eddig jutottam, de lehet majd tovább is nézem 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Frank99
vedd le az isten áldjon meg az Ace-t, és ha igy sem megy, próbáld újabb, vagy régebbi driverrel.
mennie kell...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Gator889
VAAAAAAAAALLLLLLLLAAAAAAAAAKKKKKKIIIIIIIII!!!!!!!
MERT MEGHALOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gator889
Ja es van fenn Ace Mega,ja es Anyamnal se muxik aki 38eves!😄
Geforce FX 5200-am van

Gator889
NEKEM NEM INDUL A GAME!!!!!amikor elinditom egy piros kepernyonel kifagy!EZ MIERT VAN?!Valaki HEELP !!!!!!!

Skynet
Nya most elindul gef3ti200-al vagy nem?😊)
Köszi nekem is ez volt a baj de már simán müködik.
Sephi
Es most elnezven a barosagaidat elmondom hogy probald letolteni a 5.00 as ACE codek packet mert abba a legujab verzaban valami bug van. Nekem is a 5-os van meg es ment rendesen. Esetleg Direct X vagy Sp1 problema is lehet.

LSC
Már jó is .Ennyi volt a gond.

Sephi
Ha nem erted a viccet akkor sajnalom. Irni meg ha akarom labbal irok mert gondolom nem vagy a helyesiras tanarom. Ami meg a modorodat illeti csak szolok hogy sajat magadat egeted le az bunko valaszoddal. Agya az eg hogy el se indujon neked vagy essen read egy jo nagy fekete zongora!

LSC
Valahol lentebb írták hogy az ACE codec pack-ot kell leszedni akkor jó lessz. Nekem fent van megbróbálom.

LSC
Te meg írni nem tudsz parasztkám. A SOF2 fórumban már született 40000 hozzászólás, kb 200* kérdezték meg hogy lehet tovább jutni innen meg onnan, senki nem foglalkozik ott a single-vel mégis tudnak válaszolni az elakadt emberkéknek. Mi lenne ha leszállnál a földre és segítenél? De tudod mit ne segítsél, ne alacsonyodj le hozzánk.(meg szerintem fogalmad sincs a gondról).

Sephi
Nem vagytok meg 18 evesek es van a DVd-en szoftver ami detektaja es ezert nemenged jaccani. Javaslom ultessuk oda egyik idosebb csaldtagunkat es ugy inditsuk a jatekot. Amiutan elindult mar kizavarhatjuk es mehet a jatek.

Egybeknt kiprobaltam es Ps2 1000x szebben nezzet ki es nem akadozott 😛PPPPPPPPPPPPPPP

LSC
Ugyanez.Szóval ilyenkor mivan?

Sziasztok egy kis segitség kéne leszedtem a dvd verziot nem irtam ki csak daemon tools-al telepitettem felment minden oké crackeltema játék elindul utána a következöt irja ki és megáll "Some parts of this gamemay be considered violent or cruel" és nem tudok semmit csinálni ha van valakinek tippje vagy ötlete irjon elöre is köszi
Teperinke
Pgy: Nem azt írtam, hogy nem megy, hanem hogy "megy szépen" - tehát bármilyen lassulás nélkül.

Dynamic: ha a 2-t utáltad akkor ez se jön be szerintem. (persze nemtom mér csalódtál benne, én imádom mind a kettõt)

Sol Dier: Király, otthon akkor így állítom be..

lordmyn: A DC-n is fent van már 1-2 lanosnál, pl a mátrix hubon is: matrix-hub.no-ip.com (ingyér)(megne kérdezd mi aza DC++)