961
  • GAborS
    Nekem tudna valaki ott segíteni, hogy bemegyek még az elején a női wc-be, az a szoba mellett, ahol a zseblámpát találtam, szóval bemegyek a női wc-be, ahol állítólag találnom kellene a leírás szerint egy wc pucolót, de azt sehol se találom. Valaki talált ott valamit, vagy menjek tovább, vagy majd kelleni fog?
  • Judit
    Nemnem....mi is megöltük a vasdoronggal!!
    Csak el kell kapni, aztán ütni.
  • BlackWolf
    sztem kezdheted ujra :(
  • Einstvan
    Cyberttt, elöször aludd ki magad hajnal 3-kor nem szabad ilyen csunyaságokra gondolnod.
    Aztán, bátorság!
  • Evin
    Csak?
  • pinehead
    3 féle befejezése van.
  • Evin
    Tudja valaki hány vége van? (SH2ben pl 5-6)
  • Einstvan
    Na, gyerekek én is kihánytam azt a "hús darabot".
    Eszméletlen egy progi. A végefelé elég szépen belehúztak a készitők. Én azért, a lepedővel letakart hullák feltámadását hiányoltam egy kicsit. Viszont a kettévágott fejü kutyák, telitalálat volt. :)
  • mochee
    Asszem itt ram gondok vannak. Minimálisnak is 512 van kiirva, azt sztem nem ártana 400 mhz-es, vagy 333-as minimum. Kösz az infot, talán uj alaplapot kell vennem, mert ez csak a 266mhz-et tudja.
  • Faki
    Visszaolvasni egy hangyafasznyit. De már tényleg idegesítő hogy csak arról szól a topik, hogy minden 2. hozzászólás: "lefagy oszt nem mögy". Olvass vissza vazze!
  • mochee
    Ti milyen géppel nyomjátok?
  • mochee
    Nagyon kösz, uninnstalláltam, indul, minden fasza, kivéve azt, hogy baromira ronda 1152x864-ben, 512x512 a másik. Ugyanez volt a 2-nél is, ott mindent minimumra vettem, kitotóztam, hogy melyiket nem birja, és sokkal szebb lett. Itt a legszarabbra állitva mindent is ugyanolyan, csak még rondább. Nem értem, mert a gépem: Intel P4 1800Mhz, Abit bd7II alaplap, 256 mb DDRram (266Mhz), Inno 3d GeForce4 Ti4200, a legújabb driver van fenn. Egyszerűen nem hiszem, hogy ennyire szar lenne ez a konfig a megjelenitéshez.
    Ha valakinek lenne valami ötlete, az megoszthatná.
  • mochee
    Szevasztok! Kéne egy kis help, mert lenne egy óriási problémám. Daemon Toolsban van a dvd berakva, viszont amikor elindítom, annál a figyelmeztetésnél nem lép tovább, amikor a játék erőszakosságára hivja fel a figyelmet(violence, cruel...). Nyomkodok mindent, de semmi. Könyörgök segítsetek, mert baromira játszanék vele, és dvdre szeretném kiirni, nem 5 cd-re.
  • Judit
    Szia! Nézz utána a Silent Hill 2 topicban....van vagy 950 hozzászólás, ott biztosan megtalálod.
  • CarajoEsp
    Az egyetlen nagy baj ezzel az a Kurva 5.1 hiánya. Én a 2-t tök fílingesen nyomtam egy 7.1-es rendszeren:D
    Nah itt ez kicsit szar. Ha az benne lenne ez lenne a tökéletes játék.
  • Einstvan
    Halee!
    Az lehet hogy a 2. részt összeszorult gyomorral lehet csak játszani, de ezt meg hidegrázás és ijedezések közepette. A nagy melákok valoban inkább röhejes értelmetlenségek mint "valosághü" zombik,de a hangok és a fejlett grafika, potolja ezt a bakit.
    Talán majd a 4. részben filigránabb élőhullák lesznek.:)
  • Mészy
    Sziasztok!
    Van esélyem arra, hogy esetleg egy geforce 2 mx400 64mb kártyával valahogy elindítsam a játékot?
    Eddig valahogy nem akarta az igazságot...
  • szurmakotium
    Hát megmondom nagyon vártam a játokot a kettő után ...
    Azonban, hát nem tudom ... jó-jó de mintha nem lenne meg az a feeling mint a 2 -ben ...
    bár már az officében vagyok ... de valahogy nem jön át annyira a para mint a 2-ben ...

azt a részt összeszorultgyomorral játszottam végig és 1 óránál többet nem is birtam folyamatossan játszani vele.

a grafikára egyáltalán nem lehet rosszat mondani

az nekem viszont nem annyira nyerő a 3-ban hogy ilyen nagy mufla szörnyek között kell rohangászni ...

eddig fejtörők se voltak ... minden evidens volt ...

természetesen végig nyomom ... azért elég jó csak nem olyan jó szájízzel fogyasztom mint az előzőt .. talán
    csak azért mert nincs benne semmi újdonság az előzőhöz képest ...
    (az nem újdonság hogy még 5 fajta fegyverrel lehet gyakni!)

.. az lenne az igazi ha az 1-et kiadnák újra ezen az enginen pc-re >) /álmodik a nyomor/
  • Digidroid
    Nekem nem volt soha semmilyen codec pack a gépemen, sőt azt a néhányat is amit utólag telepítettem, (mert mozizáshoz nélkülözhetetlen volt) mind legyalultam azonban a játék mégsem akart elindulni. Csak a MOVIE könyvtár átalakítása után. Azért ilyen kis történetek vannak. Pl. felébred a csaj, beszélni akar vele egy néger rendőr. De biztos kimaradnak dolgok. Ez csak a szükség megoldás, ha a codec-ek agressive remove-lása után sem akar elindulni.
  • bogyoka
    Ez hátha segít rajtatok:
    Nekem a K-Lite Codec Pack van fennt a gépemen, és FX 5200-assal problémamentesen fut a játék. Ezzel semmilyen Movie átalakítás nem kell.
  • bogyoka
    Nekem már müxik a game simán, GeForce FX 5200-as kártyával megoldódott a problémám, úgyhogy indulok, és növelem az adrenalinomat. De biztos visszajövök ide.
  • stirlic
    Király vagy, így tényleg működik! Kösz a tippet, már kezdtem lemondani róla.
    Üdv
  • bogyoka
    Nekem sem megy a játék mert GeForce 4-em van, azon meg nem fut.
    Azt szeretném tudni, hogy GeForce 5200 FX-en (valami ilyesmi) megy-e a játék?
    Még nem próbáltuk a MOVIE dolgot, de megpróbáljuk ezt is, hátha...Nagyon szomorú vagyok.

(Sajnos nem én rakom a gépre a gamékat, ezt mondták, hogy kérdezzem meg.)
  • kisficege
    valaki ki tudta írni a 2-es cd-t.mert 745 MB
  • kisficege
    és a prince of Persia?
  • kisficege
    De a Prince menni fog?
  • kisficege
    Nekem Asus V7100 Geforce 2 32MB MX200
  • kisficege
    felraktam directX 8.1-et,de így is kiírja
  • kisficege
    akkor felrakom
  • kisficege
    mer,mi a baj??
  • zaki
    akkor buktál 5 cd-t... :)
  • kisficege
    Faszom nem indul.Egy hibát ír ki:
    This game requires a video card with a minimum of 32MB VRAM and programmable Vertex/Pixel Shader support.The application will now close.
  • grayfox
    hat. vegere ertem. osztalyzom_ 100% :D
    kurvakibaszottgecijo.
    nyomjatok!
  • Skynet
    A felháborodás sajnos jogos a Silent hill 2-nél mérföldekkel nem szebb a program és a sh2 simánvigyorogva futott g4mx440-en:)
  • MerlinW
    Mekkora fukk már ez??? Van egy GF4MX440-em. Tavaly télen vettem. Kijön egy játék és azt mondja nekem hogy bazdmeg nem indulok el, mert nincs a kártyádban egy(!) effekt támogatása? Hát b@sszák meg. Legyen kikapcsolható... Milyen programozók ezek? Még az elb@aszott USA-ban is 60/40 a Ti/FX tulajok aránya... Hát nóórmális ez?

Konami: kapfasz...

*bocs*
  • zaki
    nekem az adott (házimozi rendszer van), csak a game fagy le a menü előtt :(
  • Cracker-kölyök
    veszek egy 5.1 hangrendszert hozzá!

DURVA LESZ!!!
  • Light
    Sziasztok!
    Elakadtam...pontosabban megvan az angol végigjátszás, de nem segít:( - amikor azt a bazi nagy férget kell kinyírni, azt írja, hogy lőjek a szájába és akkor egy idő után behal...na nekem csak az a bajom, hogy nincs lőszerem, mert a fasz se gondolta volna, hogy majd éppen erre kell tartogatni, és előttem azokra a repülő szarságokra...
    A kérdésem az, hogy akkor csakis fegyverrel gyakhatom meg???
    Ha igen, akkor please cheatet mondjatok, mert most csak ezért nincs kedvem elölről kezdeni az egész játékot...
    Köszi mindent előre is!

Csocs!
  • Firci
    Nekem is ez volt a baj! Vedd le az Ace mega codec pack-ot és menni fog a játék!!
  • Nonoo
    Sziasztok!!!

Segítsetek. Az a baj hogy a játék alatt serceg a hang. Valaki találkozott már ilyennel?