Silent Hill 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
A játék tökéletesen fut a videókkal nincs baj...
Wine: a pékségben találsz egy csipeszkanalat amivel a kajátt szokták szendi..Azzal tudod a raklap alól kieszedni a kulcsot!
Elakadtam...
Van egy ajto amin be kell utni egy kodot.
Meg a nem tudom hol vagyok!!!!
Van 2 nagy zombi ami egy galerian megy korbe.Na es en itt vagyok a lemezboltban vagy konyvtar nem tudom mi.
Es ott van egy ajto ami kodos.Ezt a kodot nem tudom!Pls vki segitsen!Köszi
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Leszedem a dvd-s változatot, nagy nehezen kerítek még 5 GB helyet, maradt vagy 500MB-m szabadon, feltelepítem, erre kiírja, hogy neki minimum 32MB VRAM-os vidkártya kell, ami pixel shadert is támogat. Nekem MX440-em van asszem ez nem tud pixel shadert. Nincs valami megoldás? Fut valakinek hasonló kártyán? PLZ HELP!!!
Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB
Ja, meg a második rész tulajdonképpen csak 1 "kiruccanás" Silent Hill városában. Ezt a tényt a fejlesztök állítják tuttommal (én ezt olvastam). Így tulajdonképpen az egész Silent Hill história a 3. részben folytatódik, aminek elvileg a 2. résznek kéne lenni. (Szerintem sokkal jobb lett volna, ha az 1. részt is kiadják elöször PC-re, majd 1 Silent Hill pl. The letter alcímü kiegészítöt kiadnak hozzá, ami tulajdonképpen a 2. rész jelenleg, majd jön a mostani 3. rész, 2-es jelzéssel...)
Így ha valaki kihagyta a 2. részt, sürgösen potolja be, de a 3. rész történetét, hogy megértsük csak a PlayStation-on kiadott Silent Hill-t kéne végigtolnunk... 😞
Akik ezeket eddig is tudták, most leszögezem, nem nekik írtam, hanem az úgymond, "friss" SH fanoknak... 😊
Üdv mindenkinek, és várjátok titokban Pyramid Head eljövetelét, hogy bekövetkezhessen az "Ítélet napja" (egy festmény a galériában, mielött lejutunk a börtönbe az SH2-ben...)... 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
A harmadik reszben meg az elso reszbol megismert Harry Mason-nak az orokbe fogadott lanya a foszereplo 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Vki segitsen koszike!
Kérdés: Mi a francot kell csinálni a metróban? Felderítettem az egész placcot, de már csak kóvájgok ide-oda.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nektek is akad?!Vagy uj gep kellene?!
Mert nekem nagyon akad 800x600-on.😄
Komolyan.Tök homály az egész.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
mennie kell...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
MERT MEGHALOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egybeknt kiprobaltam es Ps2 1000x szebben nezzet ki es nem akadozott 😛PPPPPPPPPPPPPPP
Dynamic: ha a 2-t utáltad akkor ez se jön be szerintem. (persze nemtom mér csalódtál benne, én imádom mind a kettõt)
Sol Dier: Király, otthon akkor így állítom be..
lordmyn: A DC-n is fent van már 1-2 lanosnál, pl a mátrix hubon is: matrix-hub.no-ip.com (ingyér)(megne kérdezd mi aza DC++)