961
-
#441 A játékkal nem játszottam, csak a VGA-s kérdésedre tudok válaszolni.
Ha csak ezt a játékot nézzük, akkor már az is jó, ha GF-ekből nem MX-et veszel.
De mivel látom, hogy most is már GF4-ed van, minden újabb kártya jó - mondjuk FX5200-ast nem ajánlják és ha már beújítasz egy új kártyára, akkor az már legyen DirectX 9-es (GF-ekből minimum FX5600 vagy ATI Radeon 9ezer-valahányasok) -
Gary #439 Judit: Aha, valahogy úgy volt... Mindegy, rá fog jönni :)
Evin: Amikor végigviszed először, írja is, hogy kapsz új skin-t és kifogyhatatlan fénykardot.
Tetszik az új gönc a kiscsajon. Farmer + trikó. Sajnos a varázsát, vagy is inkább azt a fokozott feszültséget, ami kezdésnél volt, már elvesztette számomra a játék az első 2-3 óra után. De folytatom az újrajátszást, mert kíváncsi vagyok hová teszi az elemlámpát ha trikóban van -
#438 Most játszom újra a játékot, és találtam egy fénykardot! Hát nem elképesztő? -
#437 Én pedig úgy vettem észre,hogy el kell menni az ajtóhoz...az nem nyílik...jön a két kutya...megölni...jön a metró...felpattanni a peronra és megáll! Vagy valami ilyesmi...lehet, hogy kutyák nélkül is ua. de a lényeg 1: vissza kell mászni a peronra.
Viszont a srác lehet, hogy nem is itt fogja olvasni...most, hogy észreveszem :o)) -
Einstvan #436 Tényleg vadállat a SH4 !!!
Csakhát konzol mütyürökön lesz elöször.
-
Gandibá #435 Köszi szépen! Most várom a fejleményeket, hogy mit csinál az ember :) -
Gandibá #433 Haverom most szedte le a játékot, és indításkor ezt írja ki: A crash occurred the last time the game was played. Using safe graphics option. Ezt elOKézza, utána meg ezt írja: some parts of this game may be considered violent or cruel és ez után nem csinál semmit. Nem tudtok segíteni? -
Gary #432 A metró akkor jön - legalábbis én úgy vettem észre - ha az adott pálya-szakaszon túl akarsz menni a sínek között.
Az az ajtó már túl van - ez a csali, de egyébként sem nyitható! :) -
#431 Hali!
Ha megölted a kutyákat, utána jön a metró. Akkor gyorsan mássz vissza a peronra...nem fog elütni, hanem megáll!! Lehet, hogy elsőre nem fog menni....jó játékot! -
#425 [email protected] -
#423 valaki le tudná írni, hogy a sound könyvtárban milyen fileok találhatóak? -
Gandibá #422 Jó a játék? Megéri leszedni 5 cd-t? -
Einstvan #419 Magát a játékot easy-re állitottam, a többi passz.
Sajna már letöröltem mert 5 giga, mégis csak 5 giga! -
Einstvan #417 Ez furi!!
Mert én is easy-ben voltam és én meg találtam tisztitót. Erövel a wc-t akartam tisztitani vele.:)
Mongyuk én lepkéknek néztem a bogarakat. De a méreg elég hatásos volt a gőze marta is a torkom egy darabig.:) -
#416 Ooopsz:)) Nagyon köszi
Már nagyon régóta nem mentem tovább ez miatt.:(
-
#414 Sziasztok!
Plaza 1. szintjén vok, és az egyik wc-ben allitolag van egy vegytisztitó amit osszekeverve vmivel majd jó lesz a bogarak ellen a 3. szinten.De nekem nincs ott:((
Nem tudjátok merre található?? -
#410 [email protected] ,de a nevemre kattintva meg tudod nézni. Mondjuk bízom benne, hogy az 5 CD-ből csak ez az egy file hibás. -
#409 Írd le a mail címedet és elküldöm. -
#408 Na senki nem küldi el? -
#407 Hát a mailcímemre, mert elvileg nem túl nagy, vagy ha nagyobb lenne, akkor felrakod vhova és leszedem onnan. Előre is kösz. -
pinehead #406 Mondjuk milyen címre??? -
#405 Srácok valaki küldje már el nekem a 2. CD-ről a _A365E~1.cab filet. Előre is kösz. -
#404 Hi!
A Plaza pokoli változatában nem találom a WC-ben a vegytisztítót, pedig egy ujsagban azt irtak a vegigjatszasban hogy ott van.Nos merre található?:)
Elöre is kössz:) -
Pharaoh33 #403 OK Elindult....
Le kellett venni az ASUS video lejátszót... a játék így már megy...elég álat... -
Pharaoh33 #402 Sziasztok!
Bocs mégegyszer.. Akinek elindult, az milyen felbontásban tudta elérni hogy menjen? Engem szívat az átkozott...
Zoli -
Pharaoh33 #401 Sziasztok!
P4 2Gz, WinXp, Geeforce4 Ti4400, SB, még sem megy a Silent Hill 3...
Megvettem a hivatalosat DVD-s forma, nem copy, feltelepít de nem indúl el. Videokártya beállítástért őrjöng....
Márt mindenfélét kipróbáltam. Tud valaki segíteni? Kösz.
Zoli -
pinehead #400 Kár.
-
#399 aha aztán tönkre is baszódik a géped a sok vírusos jatektól : ) -
#398 Tudtommal még nincs -
pinehead #397 Nincs véletlenül hozzá magyarítás??
Csak a sztori miatt kérdem... -
#396 goofy: http://fgwrz.uw.hu/ innen letöltheted a Turok 3-at egy smsért (400+áfa/hét) megéri, egy hét alatt lezuzhatod az összes új gammát... -
#395 a prince megy driverrel.. -
#394 Elinditom a játékok és eljut odáig hogy durva elemeket is tartalmazhat és ott megáll, nem tudtok erre vmi patchot? -
#392 elméletileg nem szabad mennie MX kártyákon, csak Ti és FX-en ill Radeon valahanyastól fölfele. Barkácsdrivert meg nem ajánlom, sztem nem ér meg egy Win reinstallt..:)
Én is elszaladtam vidkártyát venni... ha tellik rá tedd te is, az újabb játékok már csak ezeken futnak (Prince, Silent, Turok 3, stb.. Jah és az NFSU is csak ilyen kártyákon néz ki úgy mint egy 2003-as játék:)) -
#391 hell
nekem Geforce MX440 8 x-es kártyám van és nm megy a játék..
egy külföldi oldalon azt olvastam.hoyg egy gyereknek is ilyenje van de neki megy driverrel.
leszedtem azt a drivert de nem megy.
a grafikát 16BIT-esre nm engedi.
mit kéne sinálni??
-
Firci #390 Köszi -
#389 Előző hozzászólásom neked is szóla, jól:
Ha easy-n játszol, akkor nincs mit felvenned. A magyar leírás normal fokozatról szól. Szedd le az angol leírást a www.gamefaq.com -ról, ott ki van emelve mit nem kell csinálni easy módban. -
Firci #388 Helló Kb. a játék eleje fele vagyok a plázában. Meg kellene találnom a wc-ben egy tisztítószert ami a ventilátornál kell maj de sehol sem találom. Segítsen valaki.. HELP -
#387 no, ez egy szép magyar mondat volt... -
#386 Ízin áccol akkor nem lesz ott semmi