Silent Hill 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az szép lesz...
HM úgylátom csak nekem ien szar a metrós rész, egy régebbi mentéstõl is próbáltam eljutni, és akkoris ez van... már komolyan nemtom mi van, nem tudok ott továbbmenni egyszerûen..
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
OLVASGASD EL SZERINTEM A SILENT HILL 2 TOPICOT, BIZTOS BENNE VAN A VÁLASZ!!!!!!!
5 CD-S!!!!!!!!!
JA VALAKI TUD SEGÍTENI A 2-BEN ELAKADTAM A KORHÁZBAN AMIKOR VAN EGY LÁDA AMIN VAN NÉGY ZÁR! KINYITOTTAM MIND1IKET KIVÉVE A TEKERÕS ZÁRAT NEM! TUDOM HOGY FEL VAN ÍRVA A GUMISZOBÁBA FALRA VÉRREL DE NEM TUDOM ELOLVASNI EASYN JÁTSZOM KÉRLEK SEGÍTSETEK PLS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AMD 3000+, 2 db DDR 512 MB 400 MHz, Ati Radeon 9800 Pro 128 MB, MSI KT6V, 2 DB MAXTOR 120 GB 7200 RPM
3 féle befejezés van!
Normal Possesed és ufo.
A normál az alap szerintem elsõre mást nem is lehet szerezni.
Ha másodjára toljátok akkor lesz Extra new game amiben bennelesz minden extra cucc amit megkaptok a játék végigvitele után (minél többször viszitek végig annál több a cucc).
Indítotok egy játékot a possesed endinghez ezt kell csinálni:
1. Szinte minden lényt kicsinálni! (könnyû ha a fõgonoszt elsõ végigjátszásban CSAK KÉZI FEGYVEREKKEL tehét: kard,buzogány,stb... gyõzitek le akkor a következõ játék indításakor amikor kimásztok a csajjal a vécébõl balra egy végtelen töltényû UZI-t találtok)
2. A sérülésünk értéke is azért 2000 pont fölött legyen tehát szinte minden gyógycsomagot OKKAL felhasználni!
3. a templomban amikor a gyónófülkében választani lehet akkor a FORGIVE-et válasszátok.
Ha mindez megvan akkor a végjáték egy picikét más lesz:)
a harmadik befejezéshez az UFO-hoz már bonyolultabb dolgokat kell elkövetni: meg kell szerezni az átalakulós ruhát (nagggyon lol) , ki kell nyírni rengeteg szörnyet kb 2 végigjátszásban (például 1. és 2. végigjátszásban) ekkor a játék végén megkapjátok a szemlézert ami csak úgy mûködik hogy: Felveszitek az átalakulós ruhát és minden fegyvert kivesztek a kezetekbõl
Ha eddig megvagytok akkor soksok ellenfelet a szemlézerrel kell kiiktatni,és ahogy haladtok elõre a sztoriban egyszercsak (nemlövömle a poén hogy hol) jön az UFO befejezés:)
Ha a játék legfagy az elején, szedjétek le az ELECARD MPEG2 DECODER-t. Nekem így sikerült elindítanom.
koszonom!
A 2-hoz muxik a GameHunter-fele magyaritas?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Végigjátszottam az elsõ két rész, és majd' beszarok ezen is.
Nagyon állat, horror ennél jobb nem volt a kezeim közt eddig!
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fû, ha nincsenek problémák, de mindenki tetû! ...
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fû, ha nincsenek problémák, de mindenki tetû! ...
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
emléxem akkor néztük meg PS2-n az 5 perces bemutatóvideót a Play! magatin mellékletéröl...
a haverok már tiszta depik voltak a folyamatos zajtól, meg stresstöl, ami a videón át jött, én meg tisztára a játékra izgulva figyeltem a videót...
innen is láccik, az SH nem mindenkinek való :D
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
kifagy a játék, ennél a feliratnál: Some parts of this game may be considered violent of cruel. demo-nál dettó ugyanez volt a problémám. van/volt valakinek ugyanilyen problémája? van ez ellen vmi ellenszer?
Mi a teendõ,mert nem bin-cue formátumot kaptam, hanem egy "kész" CD-t...

http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/silent_hill_3_d.txt
Daemont Toolsba simán be lehet tenni és mûködik.
De ehhez spéci minek végigjátszás??? Szinte teljesen lineáris,és eddi egyetlen komolyabb probléma volt az ajtó kódját adõ fejtörõ...
Thx.
Felteszitek a divx-et az Xvidet és egy AC3-as codecet monnyuk ez utóbbi nemkötelezõ..
És ennyi az egész codecmizéria,cserébe tökéletesen nézhettek videót és nem szarozik egy játék sem....Hjaigen az egész mûvelet kb 5 percnél tart tovább a fosadék ace mega codecs pack telepítésénél...
Mellette van vmi fejtörõ de akárhogy próbálgatom nemjó...
Látom mindenki élvezi a ganmet,nekem lenne vele 1 kis gondom. 1 figyelmeztetõ képnél elején már mindjárt kifagy a játék:((
Van valami megoldás erre a problémára???
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.