961
  • CarajoEsp
    3danalyze. A Prince of Persia Topicban megtalálod.
  • ÁjjLe BoBBi
    Hali! Most szedtem le ezt az 5 cd-s, na inkább nem mondom mit. Szóval leszedtem. Mondom felteszem már megnézni milyen a cucc. Erre kinyomja nekem mikor már csak klikkelek mindent csak hogy jöjjön már a game, hogy "This game requires a video card with a minimum of 32mb VRAM and programmable Vertex/Pixesl Shader support. The application will now close."
    Azt hittem valamit összetörök!!!! Ha van valami mód rá hogy mégis beizzítsam akkor help plz!!!
  • Mayday
    Tegyetek fel a K-Lite codek-pakkot!
    Azzal MINDEN film es MINDEN jatek megy!
    Elotte uninstall minden kodeket, pakkot, ezt fel, es kesz!!!
    En is hasznaltam NIMO-t, ACE-t, de azok semmivel nem jobbak, sot! Osszebarmolnak sok mindent.
    K-LITE a megoldas.
  • Gary
    Én is leszedtem az összes ACE-t, a játék indult szépen, gyorsan. Mivel filmet is szoktam nézni, a G-spot segítségével, kézzel pakolgattam vissza a kodekeket... a játék indult... aztán, egyszer csak nem akart megint. Otthagytam inkább, hogy ne (bántsam) a gépet
    Majd max 1 perc múlva meghallottam a az ismerős zenét. Most ez van. Sz'al lehet, hogy nem vagytok elég türelmesek? Bár, hozzá kell tenni, hogy az átvezető animációk is ugyan ennyi késéssel indulnak! Esetleg a fölpakolt kodekek mennyisége egyenesen arányos a várakozási idővel?
  • syluccy
    Kösz szépen a segítséget! Műxik a dolog Ace-val is.
    byez
  • mtompi
    JA meg most nézem már 2.20 verzió van fenn, de gondolom jó az is
  • mtompi
    JA meg ebben is vannak még felesleges dolgok
  • mtompi
    Most néztem utána K-lite codec 2.02 full
    www.k-lite.tk vagy www.mirror.edskes.com
    Próbáld meg ha gondolod.
    A te linked meg nekem jött jól.
    Köszcső!
  • syluccy
    1 csepp segítség az elakadásra hajlamosoknak :)
    http://www.thediscworld.co.uk/silent3walk.htm
    Nem néztem végig, és nem is ismerem meddig tart, de ha segítettem valamit azoknak, akik nem tudnak továbbjutni 1 részen, akkor már eredményes volt a napom :)
  • syluccy
    Hey...köszi szépen :))
    Azt hittem majd meg kell verekednem 1 pár unatkozó pupákkal, aki alig várja, hogy valaki buta kérdéseket tegyen fel :)
    Örülök, hogy van még ember, aki önzetlenűl segít másnak, ez persze minden segítőkész emberre érvényes itt! A fikázók, meg gondoljanak, amit akarnak :)
    Nem ismerem ezt a KICodecet, de akkor addig variálom majd az Ace-t, amíg el nem indúl, ha így sem sikerűl marad a bogarászás az önálló codec-ekkel. :) Még1szer thx. Adios
  • mtompi
    Javaslat!
    1. Szedd le a komlpett Acemegát és rakd fel customba. Hagyd ki az Elecardot, Morgant, lehetőleg csak a divx és hasonló codekeket rakd fel.
    2. Tedd fel a KlCodec csomagot az Ace helyett, ha megvan, abban semmi sem zavarja be a gamet.
    3. Ne rakj fel codek csomagot, csak a szüks codekeket egyenként. /DivX, Xvid.../
    4. Ezt nem ajánlom, mert jó a game és megéri a fáradozást a codek pakolgatással, de ha beleuntál, akkor felejtsd el, hogy játszani fogsz vele
  • syluccy
    Hi, nállam is a Codec Pack-al van gond, és először gondoltam, hogy megkérdezem, de lejjebb olvastam, hogy már 1 párezerszer megkérdezték itt kollegák :-) Úgyhogy inkább bogarásztam 1 kicsit a régebbi üzenetek között. De már nincs türelmem, meg időm :(
    Nem szeretném leszedni a codec packot, mert akkor utánna filmnézéshez 1-enként rakjam fel a különböző majomságokat? Ha esetleg valakivel műxik a cucc valamelyik Codec Packal, vagy van valami Patch-e, akkor attól nagyon szívesen várnám a segítséget. Nem muszály!!! Ha csak letolni akarsz, akkor légyszi ne fáraszd magad. Ja...u.i.: 5.91 pro Ace-m van fent. Köszi a segítséget!
  • Gary
    Lehet, hogy kell a lámpa is hozzá, hogy megtaláld a dolgokat! Még nem próbáltam annélkül, mert elsőre easy-ben nyomtam és minden szegletbe benéztem, sz'al kevés dolog kerülhette el a figyelmemet. Ezért is volt több, mint 10 óra a végigvitele.
  • mtompi
    Gary! Már elindultam az elejéről újra. Megint izgulok egy kicsit
    Köszcső!
  • mtompi
    A hibás fájlokat csak úgyí tudod elkerülni, ha a forrásból már eleve Clonnyval írod ki, mert másolásvédelem van rajta,
    mindig újabb és újabb hibás fájlokat hoz. Vagy át lehet még nevezni esetleg, akkor talán megmarad olvashatónak.
  • Shep
    Hát nem tudom, de nekem a 2 valahogy jobban tetszett, mondom ezt azután, hogy végigvittem, bár akárki akármit mond, szerintem a Resident sorozat szerintem nagyságrendekkel jobb, főleg, hogy ott még ertem is miért vannak a zombik, de itt miért vannak a szörnyek valaki elárulhatná nekem, mert én a 2 rész végigjátszása után sem jöttem rá, lehet a készítőknek van egy előre megírt könyve, és majd az 123456ik résznél kiderül minden?
  • Shep
    Hát jó kérdés, én nem jöttem rá, lehet vmi másolásvédelemmel va ellátva, vagy a jóég tudja, így nekem most megvannak külön a hibás fileok.
  • RUDKO
    igazad volt megnéztem a többit is és mindegyiken van hibás file. szerinted mi lehet a baj?
  • Shep
    Hát akkor neked rossz hírem van, vszinű a többi CD-n is lesznek még hibás fileok, nekem is így volt, azt hittem csak az az 1 hibás de minden cd-n volt még 1-1 meg az egyiken +1
  • RUDKO
    haho!!! már senkinek nincs meg? sos!!
  • RUDKO
    senki nem tud segiteni?
  • RUDKO
    sziasztok.

most kaptam meg a játékot de 2-cd én nem olvashato a A365E~1cab fáj és nem tudom instalálni. el tudná ezt valaki küldeni e-mail be nagyon megköszönném. cim [email protected]
  • Gary
    Bocs' az átkeresztelés miatt, nem volt szándékos!

Sajnos nekem sincs olyan mentésem, mert csak 1x vittem végig easy-ben és utána kezdtem hard-ban, de pár hete már pihentetem...
  • Evin
    Kösz az infot, de már nincs kedvem, se időm újra végigvinni. Ezért kellen nekem mentés.
    (Egyébként Evin, és nem Ervin)
  • Gary
    Assz'em abban a mosdóban lesz, amelyikbe bemegy a csaj a nyomozó elől, de csak utána találod meg, miután minden lepusztult lesz (vagy egy másik mosdóban? nem sokba tudsz bejutni, nincs sok lehetőség). Visszamenni vissza tudsz, mert ugy van megcsinálva, hogy addig ne is tudj elmenni, míg meg nem találod a szükséges tárgyakat.

Ervin: Van valami possessed ending, amit úgy kapsz meg, ha az összes szörnyet NEM közelharcban ütöd, szúrod, kaszabolod, hanem valamilyen lőfegyverrel irtod ki. Erre egész jól jön a végtelen muníciójú gépfegyver. (ehhez 3x kell végigvinned, de elég a mentett állást betölteni, majd Claudia-t lecsapni 2x mindegy hogyan, utóljára csak közelharcban Pl.: katana, maul. Ezután új játék és a wc ablakon kimászva balra megtalálod)
    UFO-s vége: Princess Heart ruhában és csak a Heather's Beam-mel irtva lehet előcsalni.
  • Evin
    Én már 2x végigvittem, de mindig ugyanazt a véget kaptam. Valakinek van olyan mentése a vége előtt, aminek másik vége van?
  • mtompi
    Mer egyenlőre nem találtam ezen a szinten
    a másik is csak másodszorra lett meg
  • mtompi
    Köszi
    A klóros cucc /bleach/ meg van
    A másikat az elején kellett volna felvenni, vagy most is vissza tudok érte menni?
  • Gary
    Végül is mind a kettő tisztítószer.

A BLEACH (fehérítő) a WC-ben.
    A DETERGENT (mosószer) a pékségben.

ezeket kell összekutyulni egy vödörben, de az ott lesz, a helyszínen.

Balli: én segítenék, de nekem csak angol leírásom van...
  • mtompi
    Ja meg hol van?
  • mtompi
    Szasztok!
    Azt mondja már meg vki, mivel kell összekeverni a tisztítószert, hogy kinyírjam a bogarakat.
    Köszcső
  • Balli
    Na jólvan fiúk jót dumcsiztunk!
    Sziasztok!
    Nekem dolgom van.
  • Balli
    Ez lesz a kedvenc topicom!
    Be is rakom a Kedvencek közé.
  • Balli
    HAHÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    VAN ITT VALAKI!!!!!!!!!!!!!

ez a topic behalt
    lehet törölni! :)
  • Balli
    Vagy csak angol nyelvű van?
    De itt a fórumban olvastam, hogy van medium fokozatban magyar nyelvű leírás? HOL?
    Légyszi segítsetek!
  • Balli
    Csatlakoznék Jóskához:
    Hol lehet megtalálni a magyar nyelvű végigjátszást? Irtáztok, hogy normálban van, de hol?
    Van valahol valamilyen leírás mely összefoglalja az előző kettő rész történetét?
  • grebber
    Remélem lesz PC-re is Silent Hill 4!!
  • Jóska Kapitány
    Szevasztok!

Nem tudna valaki egy magyar nyelvű végigjátszást a gaméhoz valahol.

Előre is köszi
  • gPROject
    Silent Hill 4 video!
    Brutális!
  • Gary
    Ha valakit érdekel, itt megtalálja mind a 3 rész zenéjét: Soundtrack

Trikóban nem viseli a lámpát, csak a fény tör elő a melléből! :)