961
  • stone
    Nagyon valószínű hogy az oprendszer hibája mert xp alatt hibátlan. Egyébként nekem is 98SE van.
  • tibi82
    Egyébként független a hangkártyától a dolog, ugyanis kipróbáltam az alaplapi integrált AC'97 hangkeltőmmel, és azon is ugyanaz a tünet: recseg a hang, az átvezető moziknál meg szaggatottan visszhangzik...
  • tibi82
    Win98SE

Driverekből pedig mindig a legfrissebb, de eddig még sosem volt jó a hang az átvezető moziknál (akad,visszhangzik) játék közben meg recseg sokszor.
  • stone
    Milyen oprendszered van?
  • tibi82
    Nekem Creative Sound Blaster Audigy 2 van, ami nem a legócskább hangkari, és azon recseg meg visszhangzik a hang... :(
  • stone
    Sound Blaster live van, de az integráltat is próbáltam és ugyanaz a helyzet úgyhogy a probléma elméletileg nem hardveres.
  • Evin
    Ha integrált hangkártyád van, akkor talán azért.
  • stone
    Na végigolvastam az egész topicot, nekem már csak a hanggal vannak problémák, az a baja hogy recseg. Láttam hogy másnak is volt ilyen de senki nem írta meg hogy miért és hogy sikerült e megoldania? Ha valaki tud akkor segítsen PLZ!
  • stone
    Thx, a helpet.
  • tep
    Kösszépen a végigjátszást
  • mtompi
    #474-es hozzászólásomat olvasd
  • stone
    Hali! Köszi a segítséget, már csak azt nem tudom hogy melyik az a KI codec csomag. Nekem most ace 5.93 van fent. Ja meg van patch a játékhoz, csináltak már?
  • syluccy
    Idézet mtompi üzenetéből. Csak pár sorral van lejjebb az üzenet :)
    "Javaslat!
    1. Szedd le a komlpett Acemegát és rakd fel customba. Hagyd ki az Elecardot, Morgant, lehetőleg csak a divx és hasonló codekeket rakd fel.
    2. Tedd fel a KlCodec csomagot az Ace helyett, ha megvan, abban semmi sem zavarja be a gamet.
    3. Ne rakj fel codek csomagot, csak a szüks codekeket egyenként. /DivX, Xvid.../
    4. Ezt nem ajánlom, mert jó a game és megéri a fáradozást a codek pakolgatással, de ha beleuntál, akkor felejtsd el, hogy játszani fogsz vele."
  • stone
    Hali!
    Már két oldalról leszedtem az sh3 dvd-s verzióját és a 3. kép betöltődésekor lefagy az egész. Tud valaki segíteni? Esetleg másnak is volt ilyen problémája?
  • Mayday
    Csatlakozom az elottem szolohoz.
  • mtompi
    Tudtommal nem kell key hozzá, legalábbis nekem nem kellett.
  • olasz
    Hali!Most szereztem meg a játékot csak kéne hozzá cd kód,légyszi valaki segítsen!
  • Balli
    Király!!!!!
    Köszönjük szépen neked, s azoknak akik elkészítették a leírást! Már nagyon kellett! (legalábbis nekem :)

THX
  • syluccy
    Íme 1 magyar nyelvű segítség mindazoknak, aki elakadnak valahol. Nem olvastam még, szinte nem is játszom vele, mert kevés rá az időm, de szerintem jó lehet, mert azok írták, akik kijátszották, és itt a helye a köszönetnek Victor, B-Boy, Marcali és Amadeusnak. Mert ők készítették ezt. Nem szeretnék ezzel kérkedni, csak másoknak segíteni. Csak azért, hogy félreértés ne legyen belőle. Igyexem a "szerzői jogokat" megvédeni :)
    De ideje volt 1 könnyebb elérhetőségnek, minthogy mindenki e-mailekkel zargassa Amadeust.
    Magyar verzió (by Amadeus)
    és egy Angol verzió itt. Jó szórakozást! Üdv.
  • Balli
    Én még az elején elakadtam. Ott ahol egy mosdóból indulok, onnan kilépek egy sikátorba, melynek mindkét vége el van zárva. Van még egy ajtó ahol bemegyek- de azon belül minden ajtó zárva kivéve az egyik ahol lelövök egy szörnyet.
    Nem tudom mit kell tenni!
    Please HELP!!!!!
  • Mayday
    Ja, es most latom, hogy Win98-ad van.
    Sztem az is bovel gaz lehet, valszeg XP alatt nem lenne gond!
  • Mayday
    Nekem detto hasonlokat muvelt a SH2, hang "beragadt", begerjedt, meg egy csomoszor beakadtam, (mintha toltene), meg ilyesmi. A hivatalos oldalrol leszedett peccs megoldotta, mostmar nincs hiba, jol fut.
    Elkepzelheto, hogy a 3. resznel ugyanilyen problema lehet, de ez csak egy tipp, 3-mal meg nem jatszottam.
  • tibi82
    A Silent Hill 3 DVD-s verziója nekem állandóan fagy!

A legkülönbözőbb helyeken! Más semmi nem fagy, tehát nem proci melegedés lehet az oka vagy ilyesmi, csak ez az 1 játék! A fagyás mellett még szaggat is sokszor(nem a grafika!) pl. ajtó nyitásoknál, mintha töltene (a winyóról) pedig az ajánlott kofigom van és nem állítottam magasabbra a felbontását(512x512); továbbá a hang is sokszor "beragad", recseg, visszahangzik.
    Telepítettem már újra a játékot meg a Windowst is,de hasztalan...

A gépem:
    MSI 645 Ultra-C lap - SiS 645 chipset
    Intel Celeron 1.7 Ghz proc
    512 DDR PC2100 (256 Micron/Samsung+128 Samsung+128 noname)
    Sapphire ATi Radeon 9100 64MB videok.
    SB Audigy 2 hangk.
    Win98 SE op.r.

256MB rammal is ugyanúgy töltögetett-szaggatott sokszor, mint most 512-vel.

Más tapasztalja ezt a hibát, vagy hallottatok erről valamit ?
    Mit lehetne tenni ellene ?
    (Ja a demo asszem nem fagyott, csak a teljes.)

SZerintem ez rendellenes dolog hogy így sem bírja, hanem tölt állandóan érezhetően pedig teljes installt csináltam, a filmeket is átvettem a DVD-ről.
    És elvégre nem a minimum, hanem a ajánlott konfigom is megvan amit írnak!Ráadásul a vinyóm is a gyorsabb, 7200 RPM-es.
    Mégis amikor tölt, akkor szaggat a kép (meg a hang is talán).

[email protected]
  • zsea
    csak eszembe jutott, hogy az öcsém is használja a progit - ő a need for speed underground efektjeinek kihozásához, és nála is szürke képernyő jön ki(+ hangok), amíg a
    emulate HW Tnl caps, és a emulate other DX8.1 caps, be van kapcsolva...
    (már olyan régen állítgattam neki, hogy teljesen elfelejtettem)
  • zsea
    másnak mindig megy :)) ez nem ér
    én még nem próbáltam, csak most töltöm a játékot... de szerintem kártyacsere lesz, szintén :)
  • mtompi
    Nekem is ilyen problémám volt és a 3danalyzerrel is csak pászma jött be.
    Hiába néztem körbe ruszki mg angol meg német meg mittudémmilyen lapokon, az ott leírt beállítások ellenére sem indult élvezhetően, pedig másnak ment állítólag.
    Maradt a kártya csere.
  • zsea
    egyébként mennyi ennek a játéknak a minimum követelménye?

(miért érzem úgy, hogy egy emulátor ehez kevés lesz :) )
  • zsea
    használom én csak nem erre a játékra :)

mot nézelődök kinti fórumokon, csak lesz valami :)
  • ÁjjLe BoBBi
    valaki aki hasznalja ezt a progit plz egy beallitast mondjon mar!
  • CarajoEsp
    ZSEA HASZNÁLJA EME NEMES PROGRAMOT MELLYEL KEZELHETED CSENDES HEGYET.
  • ÁjjLe BoBBi
    Gef4 MX440SE

jaja azt.
  • zsea
    egyébként milyen kártyád van?

mármint a második képest?
    én csak a prince-hez használtam...eddig
  • ÁjjLe BoBBi
    pont azokat pipaltam amiket te.
  • zsea
    no igen várható volt, hogy oda más kell :((
  • ÁjjLe BoBBi
    valami beallitas kellene hozza. plz
  • ÁjjLe BoBBi
    na mevan ez az izé.
    pipalgattam ott ossze vissza, de csak egy szurke kepet kaptam, a hangok mennek, csak a monitoron a nagy szurkesegen kivul nem sok mindent latni
  • zaki
    ez így van, teljesen egyetértek. nekem is az van fent, és minden megy hála istennek, még az is, ami az ace-nál nem
  • zsea
    szóval ez a bárki épp én voltam :))

egyébként milyen a játék??
  • CarajoEsp
    Hát én sajna még nem kezeltem ,de kérdezz meg ott bárkit ,hidd el segíteni fognak.
  • ÁjjLe BoBBi
    köszi megvan! de nem nagyon vágom hogy mit állítsak. ötlet ?