Silent Hill 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]

Én is elszaladtam vidkártyát venni... ha tellik rá tedd te is, az újabb játékok már csak ezeken futnak (Prince, Silent, Turok 3, stb.. Jah és az NFSU is csak ilyen kártyákon néz ki úgy mint egy 2003-as játék:))
[merlinw.org]
nekem Geforce MX440 8 x-es kártyám van és nm megy a játék..
egy külföldi oldalon azt olvastam.hoyg egy gyereknek is ilyenje van de neki megy driverrel.
leszedtem azt a drivert de nem megy.
a grafikát 16BIT-esre nm engedi.
mit kéne sinálni??
Ha easy-n játszol, akkor nincs mit felvenned. A magyar leírás normal fokozatról szól. Szedd le az angol leírást a www.gamefaq.com -ról, ott ki van emelve mit nem kell csinálni easy módban.
[merlinw.org]
Csak el kell kapni, aztán ütni.
Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...
Aztán, bátorság!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Eszméletlen egy progi. A végefelé elég szépen belehúztak a készitõk. Én azért, a lepedõvel letakart hullák feltámadását hiányoltam egy kicsit. Viszont a kettévágott fejü kutyák, telitalálat volt. :)
Ha valakinek lenne valami ötlete, az megoszthatná.
Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...
Nah itt ez kicsit szar. Ha az benne lenne ez lenne a tökéletes játék.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Az lehet hogy a 2. részt összeszorult gyomorral lehet csak játszani, de ezt meg hidegrázás és ijedezések közepette. A nagy melákok valoban inkább röhejes értelmetlenségek mint "valosághü" zombik,de a hangok és a fejlett grafika, potolja ezt a bakit.
Talán majd a 4. részben filigránabb élõhullák lesznek.:)
Van esélyem arra, hogy esetleg egy geforce 2 mx400 64mb kártyával valahogy elindítsam a játékot?
Eddig valahogy nem akarta az igazságot...

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
Azonban, hát nem tudom ... jó-jó de mintha nem lenne meg az a feeling mint a 2 -ben ...
bár már az officében vagyok ... de valahogy nem jön át annyira a para mint a 2-ben ...
azt a részt összeszorultgyomorral játszottam végig és 1 óránál többet nem is birtam folyamatossan játszani vele.
a grafikára egyáltalán nem lehet rosszat mondani
az nekem viszont nem annyira nyerõ a 3-ban hogy ilyen nagy mufla szörnyek között kell rohangászni ...
eddig fejtörõk se voltak ... minden evidens volt ...
természetesen végig nyomom ... azért elég jó csak nem olyan jó szájízzel fogyasztom mint az elõzõt .. talán
csak azért mert nincs benne semmi újdonság az elõzõhöz képest ...
(az nem újdonság hogy még 5 fajta fegyverrel lehet gyakni!)
.. az lenne az igazi ha az 1-et kiadnák újra ezen az enginen pc-re >) /álmodik a nyomor/
By the perception of illusion we experience reality.
Izgatott vagyok mint az állat...
Nekem a K-Lite Codec Pack van fennt a gépemen, és FX 5200-assal problémamentesen fut a játék. Ezzel semmilyen Movie átalakítás nem kell.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
De biztos visszajövök ide.
Üdv
Azt szeretném tudni, hogy GeForce 5200 FX-en (valami ilyesmi) megy-e a játék?
Még nem próbáltuk a MOVIE dolgot, de megpróbáljuk ezt is, hátha...Nagyon szomorú vagyok.
(Sajnos nem én rakom a gépre a gamékat, ezt mondták, hogy kérdezzem meg.)

Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!
This game requires a video card with a minimum of 32MB VRAM and programmable Vertex/Pixel Shader support.The application will now close.
Gyérek vagytok mint Auschwitzban a reggeli!!!
kurvakibaszottgecijo.
nyomjatok!
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Konami: kapfasz...
*bocs*
[merlinw.org]
DURVA LESZ!!!

Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belõle a Quick Save - Qiuck Load funkció.
Elakadtam...pontosabban megvan az angol végigjátszás, de nem segít:( - amikor azt a bazi nagy férget kell kinyírni, azt írja, hogy lõjek a szájába és akkor egy idõ után behal...na nekem csak az a bajom, hogy nincs lõszerem, mert a fasz se gondolta volna, hogy majd éppen erre kell tartogatni, és elõttem azokra a repülõ szarságokra...
A kérdésem az, hogy akkor csakis fegyverrel gyakhatom meg???
Ha igen, akkor please cheatet mondjatok, mert most csak ezért nincs kedvem elölrõl kezdeni az egész játékot...
Köszi mindent elõre is!
Csocs!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Segítsetek. Az a baj hogy a játék alatt serceg a hang. Valaki találkozott már ilyennel?
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)