Silent Hill 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

senki nem tud segiteni?
sziasztok.

most kaptam meg a játékot de 2-cd én nem olvashato a A365E~1cab fáj és nem tudom instalálni. el tudná ezt valaki küldeni e-mail be nagyon megköszönném. cim [email protected]
Bocs' az átkeresztelés miatt, nem volt szándékos!

Sajnos nekem sincs olyan mentésem, mert csak 1x vittem végig easy-ben és utána kezdtem hard-ban, de pár hete már pihentetem...

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Evin
Kösz az infot, de már nincs kedvem, se idõm újra végigvinni. Ezért kellen nekem mentés.
(Egyébként Evin, és nem Ervin)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Assz'em abban a mosdóban lesz, amelyikbe bemegy a csaj a nyomozó elõl, de csak utána találod meg, miután minden lepusztult lesz (vagy egy másik mosdóban? nem sokba tudsz bejutni, nincs sok lehetõség). Visszamenni vissza tudsz, mert ugy van megcsinálva, hogy addig ne is tudj elmenni, míg meg nem találod a szükséges tárgyakat.

Ervin: Van valami possessed ending, amit úgy kapsz meg, ha az összes szörnyet NEM közelharcban ütöd, szúrod, kaszabolod, hanem valamilyen lõfegyverrel irtod ki. Erre egész jól jön a végtelen muníciójú gépfegyver. (ehhez 3x kell végigvinned, de elég a mentett állást betölteni, majd Claudia-t lecsapni 2x mindegy hogyan, utóljára csak közelharcban Pl.: katana, maul. Ezután új játék és a wc ablakon kimászva balra megtalálod)
UFO-s vége: Princess Heart ruhában és csak a Heather's Beam-mel irtva lehet elõcsalni.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Evin
Én már 2x végigvittem, de mindig ugyanazt a véget kaptam. Valakinek van olyan mentése a vége elõtt, aminek másik vége van?

Mer egyenlõre nem találtam ezen a szinten
a másik is csak másodszorra lett meg
Köszi
A klóros cucc /bleach/ meg van
A másikat az elején kellett volna felvenni, vagy most is vissza tudok érte menni?
Végül is mind a kettõ tisztítószer.

A BLEACH (fehérítõ) a WC-ben.
A DETERGENT (mosószer) a pékségben.

ezeket kell összekutyulni egy vödörben, de az ott lesz, a helyszínen.

Balli: én segítenék, de nekem csak angol leírásom van...

Ja meg hol van?
Szasztok!
Azt mondja már meg vki, mivel kell összekeverni a tisztítószert, hogy kinyírjam a bogarakat.
Köszcsõ
Na jólvan fiúk jót dumcsiztunk!
Sziasztok!
Nekem dolgom van.
Ez lesz a kedvenc topicom!
Be is rakom a Kedvencek közé.
HAHÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VAN ITT VALAKI!!!!!!!!!!!!!

ez a topic behalt
lehet törölni! 😊
Vagy csak angol nyelvû van?
De itt a fórumban olvastam, hogy van medium fokozatban magyar nyelvû leírás? HOL?
Légyszi segítsetek!
Csatlakoznék Jóskához:
Hol lehet megtalálni a magyar nyelvû végigjátszást? Irtáztok, hogy normálban van, de hol?
Van valahol valamilyen leírás mely összefoglalja az elõzõ kettõ rész történetét?
grebber
Remélem lesz PC-re is Silent Hill 4!!

Next PC upgrade: 2022

Szevasztok!

Nem tudna valaki egy magyar nyelvû végigjátszást a gaméhoz valahol.

Elõre is köszi

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

gPROject
Ha valakit érdekel, itt megtalálja mind a 3 rész zenéjét: Soundtrack

Trikóban nem viseli a lámpát, csak a fény tör elõ a mellébõl! 😊

ibrik
A játékkal nem játszottam, csak a VGA-s kérdésedre tudok válaszolni.
Ha csak ezt a játékot nézzük, akkor már az is jó, ha GF-ekbõl nem MX-et veszel.
De mivel látom, hogy most is már GF4-ed van, minden újabb kártya jó - mondjuk FX5200-ast nem ajánlják és ha már beújítasz egy új kártyára, akkor az már legyen DirectX 9-es (GF-ekbõl minimum FX5600 vagy ATI Radeon 9ezer-valahányasok)

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Judit: Aha, valahogy úgy volt... Mindegy, rá fog jönni 😊

Evin: Amikor végigviszed elõször, írja is, hogy kapsz új skin-t és kifogyhatatlan fénykardot.

Tetszik az új gönc a kiscsajon. Farmer + trikó. Sajnos a varázsát, vagy is inkább azt a fokozott feszültséget, ami kezdésnél volt, már elvesztette számomra a játék az elsõ 2-3 óra után. De folytatom az újrajátszást, mert kíváncsi vagyok hová teszi az elemlámpát ha trikóban van

Evin
Most játszom újra a játékot, és találtam egy fénykardot! Hát nem elképesztõ?

Judit
Én pedig úgy vettem észre,hogy el kell menni az ajtóhoz...az nem nyílik...jön a két kutya...megölni...jön a metró...felpattanni a peronra és megáll! Vagy valami ilyesmi...lehet, hogy kutyák nélkül is ua. de a lényeg 1: vissza kell mászni a peronra.
Viszont a srác lehet, hogy nem is itt fogja olvasni...most, hogy észreveszem :o))

Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...

Tényleg vadállat a SH4 !!!
Csakhát konzol mütyürökön lesz elöször.
Köszi szépen! Most várom a fejleményeket, hogy mit csinál az ember 😊

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Haverom most szedte le a játékot, és indításkor ezt írja ki: A crash occurred the last time the game was played. Using safe graphics option. Ezt elOKézza, utána meg ezt írja: some parts of this game may be considered violent or cruel és ez után nem csinál semmit. Nem tudtok segíteni?

A metró akkor jön - legalábbis én úgy vettem észre - ha az adott pálya-szakaszon túl akarsz menni a sínek között.
Az az ajtó már túl van - ez a csali, de egyébként sem nyitható! 😊

Judit
Hali!
Ha megölted a kutyákat, utána jön a metró. Akkor gyorsan mássz vissza a peronra...nem fog elütni, hanem megáll!! Lehet, hogy elsõre nem fog menni....jó játékot!

Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...

Shep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
valaki le tudná írni, hogy a sound könyvtárban milyen fileok találhatóak?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jó a játék? Megéri leszedni 5 cd-t?

Magát a játékot easy-re állitottam, a többi passz.
Sajna már letöröltem mert 5 giga, mégis csak 5 giga!
Ez furi!!
Mert én is easy-ben voltam és én meg találtam tisztitót. Erövel a wc-t akartam tisztitani vele.😊
Mongyuk én lepkéknek néztem a bogarakat. De a méreg elég hatásos volt a gõze marta is a torkom egy darabig.😊
Rage47
Ooopsz😊) Nagyon köszi
Már nagyon régóta nem mentem tovább ez miatt.😞
Rage47
Sziasztok!
Plaza 1. szintjén vok, és az egyik wc-ben allitolag van egy vegytisztitó amit osszekeverve vmivel majd jó lesz a bogarak ellen a 3. szinten.De nekem nincs ott😞(
Nem tudjátok merre található??
Shep
[email protected] ,de a nevemre kattintva meg tudod nézni. Mondjuk bízom benne, hogy az 5 CD-bõl csak ez az egy file hibás.

Örm
Írd le a mail címedet és elküldöm.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Shep
Na senki nem küldi el?

Shep
Hát a mailcímemre, mert elvileg nem túl nagy, vagy ha nagyobb lenne, akkor felrakod vhova és leszedem onnan. Elõre is kösz.

Mondjuk milyen címre???

Shep
Srácok valaki küldje már el nekem a 2. CD-rõl a _A365E~1.cab filet. Elõre is kösz.

Rage47
Hi!
A Plaza pokoli változatában nem találom a WC-ben a vegytisztítót, pedig egy ujsagban azt irtak a vegigjatszasban hogy ott van.Nos merre található?😊
Elöre is kössz😊
OK Elindult....
Le kellett venni az ASUS video lejátszót... a játék így már megy...elég álat...
Sziasztok!
Bocs mégegyszer.. Akinek elindult, az milyen felbontásban tudta elérni hogy menjen? Engem szívat az átkozott...
Zoli
Sziasztok!
P4 2Gz, WinXp, Geeforce4 Ti4400, SB, még sem megy a Silent Hill 3...
Megvettem a hivatalosat DVD-s forma, nem copy, feltelepít de nem indúl el. Videokártya beállítástért õrjöng....
Márt mindenfélét kipróbáltam. Tud valaki segíteni? Kösz.
Zoli
Kár.

gerger
aha aztán tönkre is baszódik a géped a sok vírusos jatektól : )

MerlinW
Tudtommal még nincs

[merlinw.org]

Nincs véletlenül hozzá magyarítás??
Csak a sztori miatt kérdem...