961
-
#561 Nekem nincs is fönt semmi! -
#560 vagy letörölsz minden fajta kodeket. Nekem az segített -
#559 Csak ajánlani tudom mndenkinek, ez életem eddigi legjobb horrorjátéka. Szólj ha feltetted, holj jársz stb....
Ja meg az elején ha megfagyna akkor kicsit olvass vissza (ACE 6.00 kell hozzá) -
#558 Keress rá a google-ben! -
#557 van végigjátszás magyarul? ha van pls linkeljétek be..thx -
#556 Hi!
Én most töltöm a gémet, de sztem ez a legjobb horror gém a videók alapján! -
#555 Fú,
Silent Hillben vagyok a kórházban, ehhez a részhez már kötélidegek kellenek így estefele. -
joe69 #554 ha valakinek megvannak meg a darabok az plz szoljon -
joe69 #553 ment privi -
#552 Passz, én nem DC-zek sose mert nem vmi biztonságos, inkább sms web, de a te esetedben érdemes lenne azért a pár MB-ért. Próbáld megkeresni valamelyiken mert nagyon jó game.
Esetleg ha valamelyik Ultraweb oldalon megvan akkor adok jelszót, nézz utánna. -
joe69 #551 dc-ben kezdo vagyok, melyik hubon talalom meg szernted?
-
#550 Nekem sajna csak egyben van meg, menj DC-re onnan lejön hamar. -
joe69 #549 Kellene nekem a deviance dvd utolso ket darabja(55,56)
Nincs meg valakinek??(lejart az smsweb) -
mike369 #548 -
#547 Már kezdem szokni 2 óra után -
mike369 #546 könnyű az, csak hozzá kell szokni! -
#545 Az irányítás mondjuk elég nehézkes. -
#544 Na belekezdtem én is, elég durva a game de tényleg megy ace 6.00-val csak az első videobejátszás akad úgy hogy nézhetetlen nemtom miért.
© AbYsS te minimalba raktad fel a 6.00-át? -
#543 Ezt a kódot kell beütni :8352
De előtte azért vizsgáld meg a könyveket. -
badoer #542 akkor ez van.pedig biztam benne.nincs szerencsem ezzel a jatekkal -
#541 Sajna ez a kártya már a megjelenésekor sem volt "elég jó kártya". A Silent Hill 3 nem megy ezzel a kártyával,mert nem támogatja hardware-sen a a dirctx8-at, és ez pedig kéne neki.Geforce-ok közül Ti-s vagy FX, Ati-nál meg 9200-tól felfelé(lehet 8500 is nem vagyok benne biztos)
-
#540 UP!HELP! -
#539 UP!HELP! -
badoer #538 felujjitotam a gépet mondom megprobalom.most meg azt irja hogy 32bites vidikartya kell.a kartya:nividia geaforce4 mx 440 with agp8x.ez elég jo kartya.mi gond?valami frissites kell? -
#537 Üdv!Elakadtam!HARD-on vagyok a plázában,az 5 KÖNYVet kéne a helyére rakni,de nemtom a sorrendet!Normal-on számok voltak a könyveken,de most hardon semmi...Amúgy már másodszor tolom a gamet.Naon bejött!HELPHELPHELP!!! -
Zoleeca #536 Már a Silent Hill 2-ben sem ugyanazok a kódok voltak mindenkinek. És ez nem csak a nehézségi szinttől függött. Szóval valszeg senki nem tud majd kódot mondani neked, legfeljebb csak azt, hogy hogyan szerezheted meg. Jó mi? :) -
AbYsS #535 Egyépként ACE Mega CodecS Pack 6.00-val megy már a gém!! -
AbYsS #534 nah sikerült
hülyevagyok már megint... -
AbYsS #533 Hi all!
Az a gond hogy amikor bejön az a figyelmeztető szöveg akkor nem megy tovább a gém... lefagy
Mit tegyek? uj codec? -
#532 Közben már megoldódott a probléma, de azér köszönöm a segítőszáőndékot! -
#531 Össze kell önteni a 2 flakon tartalmát, a denevérek előtt. Elvileg kell lennie ott egy vödörnek, amibe összeöntheted. De előtte kapcsold ki a szellőzést. -
#530 UP!
Help!!! -
#529 Szevasztok!Elakadtam...Még a játék elején vok,a plázában.Van nálam 2db flakon,meg 1 dió.Úgy tudom a diót össze kéne törnöm 1 satuval/ami nincs meg/,de a 2 flakonnal nemtom,mit tegyek...Szerintem ott kéne tovább mennem,ahol denevérek állják el az utam.Nem tudom,mit tegyek velük!!!Leírásom van,de easy mod-hoz,és a denevérekről szó sem esett benne..(normal módban nyomom) -
#528 Segítsetek plz mert elakadtam a SH3ban...
Silnt Hillben vagyok egy kórházban, és van előttem egy kóddal nyíló ajtó, aminek természeteden nem tudom a kódját...
Van egy végigjátszásom, de az ott megadott kóddal nem nyílik ki... Szal ha vki tud megoldást bubogja már be..
Előre is thx. -
badoer #527 az baj hogy nincs fent kodek. -
#526 Ha játszani akarsz a gameval, akkor az összes codec-et szedd le a gépedről mert azokkal problémázik sztem. -
badoer #525 szia.kovetkezo torternik.elinditom a jatekot.bejon a kezdolap.mentet alast betoltom.a jatek elindul.es valtozo idobe vagy le.egyszer egy perc aztan 5 perc meg mikor mennyi.mar keszen vagyok.tegnap kinomba feltelepitetem 2 reszt azt nyomtam -
#524 A 3.képnél fagy? -
badoer #523 na feladtam.ennyi volt mindent kibrobaltam es fagy fagy fagy.ez az elso jatek amivel nem birok -
badoer #522 nos en meg most se tudok vele jatszani.ismerem a jatekot vegig nyomtam az 1 2 reszt.ertem a lenyeget.