2084
VIRTUAL DJ
-
strikee01 #1804 és ha hasznűáltan veszem? mert néztem a hátulját elvileg a 2 csatornához kell 1-1 out kábel, piros fehér ami a jackbe végződik a 2 hangkártyán. na azt még talán megoldom de rendesen működik a crosfi, a hangszínszabályzók? szal felismer mindent? -
pecspapi #1803 elvileg adnak hozzá kábelt.ha boltban veszed bontasd ki velük és ellenőrizd minden benne van--e -
strikee01 #1802 sziasztok lenne egy fontos kérdésem!
Ha veszek így kezdetnek egy sima keverőt... 15ezer körül. akkor azt hogyan lehet rákötni?csak pár kábel kell hozzá? és hogyan működik? valaki pls leírná a tapasztalatait vagy hogy mit tud a dologról?
köszi szépen -
Attika19 #1801 Én már olyat is hallottam hogy a kis feltöltési sebesség miatt idő kell neki amíg felismeri hogy másik zene szól.
Amúgy azt tudja valaki hogy weblapra hogy lehet olyan linket kitenni hogy winamppal szóljon a listen2myradios szeróról a zene? -
pecspapi #1800 hát nem tudom:S eggyik haverom a 6-ossal nyomja serverre és őneki is van ilyen de nem midnig.valamelyik program keverhet be.nem lehet? -
Attika19 #1799 Hali mkinek
Nekem olyan gondom lenne hogy netrádiózok a VDJ-vel és mikor be van kapcsolva hogy nyomja szerverre a zenét (listen2myradio server) akkor mikor az egyik lejátszón vége van a zenének kb 20 másodpercre mintha lefagyna a VDJ, nem lehet vele csinálni semmit.
Ha valaki tudna esetleg segíthetne hogy mi lehet a baja.
A VDJ minden verziójánál ez van.
Előre is köszi. -
#1798 ahha értem .. köszi -
#1797 Nem vagy egyedül. Itt mindenkinek ez a problémája a 6-os verzióval. (mármint aki serialt használ az aktiváláshoz) Ugyanez a hibaüzenet volt nekem is, aztán egyszer egy szép napon tele lett vele a f@szom és visszaraktam az 5.2-t. -
#1796 Üdv
Engem kidob mindig evvel a védelmi szarral a 6os .. :S csak nálam kuka ??
-
tiberrio #1795 töltsetek mixeket funkhouse.hu ra -
pecspapi #1794 valami gáz van a csomagolással -
#1793 Kint az új Bootleg!!!
Headhunterz - Megarevolution (Riccardo_G Bootleg Mix)
Letöltés: http://www.myspace.com/riccardo_g -
DJtunklee #1792 Hunorzz:
Nekem hercules djc mp3 van és a 6.0 - val nem megy, (5.2 - vel igen) nincs is olyan a confignál, hogy remote control, nem értem, hogy h lehet az, h neked felismeri a consolt?
Egyébként nekem is van ilyen recsegős gondom, újabb hangkarit kell venni.
Mást nem tudok. -
hunorzz #1791 Segítség!!!
Hercules Rmx consolom van az operációs rendszer vista és különböző hibákat találok és nem tudom megoldani. Le formáztam teljesen a gépet minden ujra lett rakva, a legujjabb driverekkel és a virtual dj 6. pro -t raktam rá. A hibák a követekezőek :
- amennyiben a Hercules driver-nél az ASIO van beállítva néha megakad a hang, megtörik
- ha a Virtual Dj - be az Apply Eq on eternal inputs - ra klikkelek akkor a hercules driver átvált WDM-re a hang nem törik meg, csak amennyiben hozzáérek a Consolhoz (a kezelőhöz)elkezd recsegni a hang, de csak akkor(pl. crossfadernél).
Kérném mielőbbi segítségeteket vagy véleményeteket!!!
-
pecspapi #1790 nézd meg a beállításoknál de nem hiszem belehet állítani -
#1789 Sziasztok!
Hogy lehet az beállítani a virtual dj-nél, hogy a progi keverőjénél egyik csatornát az egérrel húzzam a másik csatornát pedig a billentyűzet fel le nyilaival. -
pecspapi #1788 akkor én törlöm is le feleslegesen ne foglalja a tárat -
hunorzz #1787 Beszerztem egy rmx-et. Le lett formázva a laptop, leszedtem a legujjabb drivert, és több mixprogramot is kipróbáltam de eggyik se volt jó ugyanis mindegyiknél előfordult, hogy törések akadások vannak a hangba. A legutóbbi program a Virtual Dj .6.Pro volt, mely először tökéletesen működött majd utánna azt írta ki, hogy error asio sound driver és nem működött. Kérném ha valaki tud segíteni akár msn-en is elfogadom és nem leszek hálátlan megígérem, köszönöm([email protected])
-
thelifeis #1786 megvannak a samplek hozzá!
samples
seedelem fel ha kell valakinek -
thelifeis #1785 Feltöltöttem a 6 os verziót (crack-el) ide:
Virtual DJ full 6 -
thelifeis #1784 Sziasztok!
Virtual DJ hez hol tudok letöltei .vdj fájlokat? -
pecspapi #1783 virtual dj -
pecspapi #1782 nagy szerencsétek van:D
megtaláltam triálban a v6-ost amint hazaérek feltöltöm de ha lesz időm akkor még most -
hunorzz #1781 nekem megvan a 6-os crackel de sajnos nekem nem működik consollal összekötve -
#1780 Nézd meg ezt! Én nem próbáltam ki!
LINK -
#1779 Ha a 6-os verzióra gondolsz, akkor azt kell mondjam, hogy mi is azt várjuk, hogy feltegye valaki. -
pecspapi #1778 sziasztok
akinek van teljes verziós virtualdj-je legyen szíves feltenni.köszike
nekem volt de a szgépemet eladtam és elfelejtettem a laptopomra rátenni
mégy egyszer köszi -
#1777 http://www.myspace.com/riccardo_g
http://www.myspace.com/riccardo_g
http://www.myspace.com/riccardo_g -
hunorzz #1776 Hello.valaki tud segíteni, hogy miért ugrál a Virtual Dj 5 rmx-el összekötve???Az oprendszer Vista, mivel csak ez működik a laptopon:(ha valakinek van valami ötlete kérem írjön,
köszönettel
www.youtube.com/hunorzz -
Zolika60 #1775 Sziasztok!
Segítsetek legyetek szívesek!
Az a gondom,hogy az effekteket nem tudom használni...nagyon sok van,de bármelyiket kijelölöm nem reagál és teljesen fekete a jobb oldal,ahol "dolgozni" kellene!A 20 napos verziónál ilyen gondom nem volt!
Valamint nem tudok sample fájlt betölteni... :(
Ha valaki tudja mi lehet a baj írjon legyen szíves!
Köszönöm!!!! -
DJtunklee #1774 nekem megy a vdj 6.01!!!!!!! de már tényleg szeretnék választ kapni, hogy, hogy a **** - ba ismeri föl a hercules djc - t mert még ki se lehet választani, hogy melyiket akarom működtetni. nemtom h miért tüntették el a REMOTE CONTROLT! -
hunorzz #1773 akár msn -en is [email protected] -
hunorzz #1772 hello!!!
én se találom a virtual6 - ba a remote controlt...tudna valaki segíteni???kösz -
kmate13 #1771 Hali! Egy olyan kérdésem lenne hogy van-e már valakinek valami működő megoldása a vdj 6.0.1 időkorlátjának megkerüléséhez? (szval crack)
Próbáltam már a Jimmi's, Doa, Union féle crackeket de egyik se müködik*, se a serialos megoldás...
*vagyishát müködik, csak éppen hatástalanítják a 6.0.1 es verzió bugfixeit, tehát nem müködnem az effektek.. -
Rayne89 #1770 Sziasztok nincs meg valakinek a skin creator? láttam már mások is kérdezték de nekik nem válaszoltatok... ha valakinek meg van pls rakja fel thx -
#1769 Bejelentkezés után letölthető:
http://www.virtualdj.com/addons/7169/Hungarian_VirtualDJ_v5_x.html -
#1768 sziasztok!
5.2-es VDJ-hez esetleg magyarosítást tudna adni valaki? -
Zsolt01 #1767 Én nem nagyon használom a Virtual Dj-t, csak mindig 1 ismerősnek kérdezgetek.
Szerintem tedd be ide a kérdéseidet és talán valaki hozzá értő válaszolgat. -
mr roberts #1766 hali!
meg kérnék valaki aki jol ért a virtuál dj hez h gyene fle msnre: [email protected]
volna egy csomo kérdésem vele kapcsolatban:)
köszi srácok -
Zsolt01 #1765 Ezt tudom.
De sima Virtual DJ indításnál számomra fura, hogy 40-50 százalék cpu.
Ez 1 ismerős gépe.
Nálam nincs ilyen.