2084
VIRTUAL DJ
-
CamelX #1844 Meg kell próbálni, ennyi. Ez most elég kusza így ahogy leírtad, persze hogy lehetséges lenne amúgy, csak beállítás kérdése -
P421 #1843 Tudsz nekem akkor egy pontos módszert adni?:D ne haragudj, hogy ha hülyeségekkel zavarlak...
Tegyük fel egy szórakozóhely hangfalai rákötve a keverőre (MASTER), akkor én a laptopomat, ha nincs benne 5.1 es hangkártya,de 3kimenetem van(FÜLES,MIKROFON,SPDIF, rátudom e kötni a keverőnek a 2 sávjára, úgy, hogy a virtual dj-nek megegyező legyen a 2 sáv...Tényleg bocsi, ha hülyeséget kérdezek vagy esetleg alap dolog, de fontos lenne... köszii!!! -
CamelX #1842 Hallottam én már mindenféle átalakítóról. 5.1-re amúgy nem feltétlenül van szükség, a legtöbb külső keverő eleve 2. hangkártyaként funkcionál. Ennyi problémát írtok ejj, pedig karácsonyra össze akarok kaparni 1 sajátot, ezt már tavaly karácsonykor elterveztem :DDDD ofkorz akkor csakis olyat amihez original programot is adnak -
P421 #1841 Valószínűleg előbb el kellett volna olvasnom a kommenteket lejebb...:)
Ha jol vettem le akkor, ha nincs 5.1es hangkártyám a laptopomba, akkor nemis tudom keverőre kötni a programot? Nem vagyok egy számítógép zseni és a virtual dj használatában is amatőr vagyok, de érek azzal valamit, hogy van egy ilyen SPDIF kimenetem?
Kérlek irjatok minnél hamarabb, hogy hogyan tudnám megoldani!!
köszii -
P421 #1840 SZIASZTOK!
Lenne egy fontos kérdésem! A laptopomat, futtatva a Virtual Dj programmal, rá tudom e kábelek segítségével kötni egy 2 sávos keverőre, úgy, hogy a zene, illetve a hangok ne veszítsenek a minőségükből! ( Probálkoztam azzal, hogy az Sound Setup-ban az Output-ot EXTERNAL MIXER-re állitottam, működött is,de véleményem szerint a zene veszitett a minőségéből.)
A válaszotokat előre is köszönöm!
CSAÓÓÓ -
CamelX #1839 Oksa, sasolom majd :) ha más nem akkor meg zaj.hu fórum, ott aztán tényleg megmondják a tutit ha hardware-es a kérdés -
#1838 elvileg tudom rakni 2-4-6-8ba a kártyát .. próbáltam mind de nem jó..
A keverőhöz nem járt semmi progi .. de a keverő kénytelen különválasztani a két csatit szerintem hisz vagy ide vagy oda húzom a crosst .. tehát azt a masterre és a recre is úgy kéne kiküldenie tehát marad a progi (bár lehet csak én gondolkodom hülyén rosszul) kipróbálom amiket írtatok köszi ..
Köszönöm mindkettőtök válaszát, holnap megpróbálom aztán leírom a következményeket .. :D -
CamelX #1837 Hát igen, nekem is ugyanaz a kártyám van, ott kéne szerintem variálni a channelek számával. Más progival próbáltad amúgy? (Traktor / MixVibes Pro / Pio DJ Studio)? Trial verzióba megérné szerintem megkukkantani. Amúgy nem adtak semmi programot a keverőhöz, vagy onnan van a Virtual DJ originalba? mert akkor tényleg arra lenne optimalizálva, csak nem árt mással is megpróbálni hogy tudd hogy a mix progiban kell -e variálni, vagy a Realtek szoftverben -
Zsolt01 #1836 Csak tipp, nem vagyok jártas a dologba, csak néha beleolvasok, hogy mit írtok itt.
© CamelX az írta, hogy: elvileg úgy kéne elosztani, mintha egy 5.1-es rendszer lenne"
Te meg azt írod, hogy: "Realtek HD .. 4csatornásra van állítva"
Tehát véletlenül nem 5.1-re kéne állítani ! -
#1835 elvileg jól kéne hogy legyen bedugva .. ch1 a hangkártya egyike a másik a másik a master megy erősítőbe a rec meg vissza a gépbe ..
hangkártya beállítás ?? Realtek HD .. 4csatornásra van állítva ..
Kipróbáltam már sokféleképpen de mindig hallom egybe amit a fülesen rakok rá zenét még ha nincs is összehúzva ... most próbálok másik hangkártyát szerezni hátha ott a galiba...
Egyik csúszka állítására sem reagál .. én azt nem értem főleg h miért veszi fel úgy alap a zenét h nem választja szét a csatornákat mikor az erősítőre is úgy megy ki ahogy én azt spec csinálom a keverőn ... -
CamelX #1834 Ha jól van bedugva elvileg működnie kéne. A hangkártyád illesztőprogramjához nem tudom mit kéne beállítani, mikor csatlakoztatod a keverőt, de elvileg úgy kéne elosztani, mintha egy 5.1-es rendszer lenne. Fenti Headphone volume, meg CUE volume csúszkák állítása se produkál valami eredményt a főablakon? -
#1833 ha a bekapcsolt állapot amikor világít akkor az nincs bekapcsolva .. a beállítások meg mutatom ..: -
CamelX #1832 A keylock nincs bekapcsolva véletlenül? És az input/output a config első oldalán hogy van beállítva? -
#1831 Hello mki
Olyan kérdésem lenne h : vettem Numark keverőt vdj-el használnám de amikor fel akarom venni amit éppen csinálnék akkor nem stimmel valami .. a REC-ről a kábel megy a hangkártya Line in-be a vdj-ben meg beállítva h Line in-ről vegye fel a számot .. eddig oké is de úgy veszi fel h nem választja külön a két csatornát hallom mikor keresek a fülesben másik zenét és ráadásul az első zene után torzítva jön be a második meg a többi is :S van ötlete valakinek ??? Köszi -
#1830 üdvözletem!Én rádiózom a virtuál DJ-vel egy elég nagy internetes rádiónál,és nincsenek mindig ki töltve a zenék adatai,így nem küldi ki szervernek a címet,az lenne a kérdésem,hogy nincs hozzá olyan patch vagy kiegészítő vagy valami,ami a zene cím helyére szöveget lehetne be írni? -
delete0630 #1829 www.onlinepcszerviz.info
www.onlinepcszerviz.info
www.onlinepcszerviz.info
www.onlinepcszerviz.info
www.onlinepcszerviz.info
www.onlinepcszerviz.info
www.onlinepcszerviz.info -
#1828 -
#1827 hát az érdekes, codec-ekkel hogy álsz? -
luigixxl #1826 Abletonra is használom de a video discot time code-al csak ezzel tudom, ráadásul eredeti a pogi, és mac verzió -
CamelX #1825 Hát az tényleg elég komoly 1 gép, nem hogy inkább Ableton-ra használnád, amire full optimalizált :) amúgy gondolom h Mac kompatibilitás van a dologban -
luigixxl #1824 Hi.
mért van az hogy egy elég komoly, gépet használok virtual dj-re (MacBook Pro 2.5Ghz 4GB DDR, 512video ram,és mégis ha mind a két lejátszóban elindítok 1-1- jó minőségű videót akkor akad a kép??? -
#1823 néha nekem is volt, de mai napig nemtom miért! rakd újra -
CamelX #1822 Van 1 lakat jel, ami a Keylock funkciót takarja (de hogy minek?...), skinenként változó hol található -
Sanchez23 #1821 Helló. Virtual DJ 5.2est használok, miután a régi verzióm behalt. Az a kérdésem lenne, hogy hogyan állítod be hogy ne torzítsa a hangot, amikor növeled vagy csökkented a BPM-et, hanem csak magát a ritmust változtassa...a régebbi verziómon beállítottam, csak az már oly rég volt, és elfelejtettem hogyan is kell :)..Köszi előre is a segítséget -
gerej #1820 Helló!
Nekem olyan problémám van,hogy ha feltelepítem a zippyshare-es változatot,mikor elindítom azt írja ki,hogy installation error.Meglehet oldani,hogy elinduljon valahogy?
A másik pedig a trial verziókkal van.Az elindul,de amint behúzok egy számot,tök lassan kezdi el betölteni,és kb.10 másodpercig szól utána pedig semmi sem történik.Próbáltam már kinyomni a netet is,de az sem jött be...PLS help -
CamelX #1819 Közbe megoldva már a téma. Hangkártyából kellett kihúzni fekete dugaszt, az a 2 hátsóé, helyére füles, de nem annak kell felismertetni Realtekkel, hanem szintén hátszónak, Virtual DJ-ben meg értelemszerűen fejhallgatónak. Annyira nem is volt bonyolult így visszatekintve, csak azt hittem hogy a mélynyomón lévő csatlakozók határozzák meg az eloszlást. -
#1818 100 000 felett már más kat. :) -
pecspapi #1817 haverom pioneer-t vett ahoz volt -
#1816 hát ez beállítás elvileg, mást nem tudok rá mondani sajnos! -
CamelX #1815 Nekem az lenne nagy harci kérdésem hogy meg lehet -e oldani, hogy 5.1-es hangrendszeren az első/hátsó 2 szatelit hangszóró legyen a monitor hangfal, a másik oldali pedig a fülesé? A beállítást már megtaláltam, csak nem sikerül összeokoskodnom. A mélynyomóba csatlakozik az összes hangszóró, ami persze nem jack csatlakozós. Integrált Realtek HD audio hangkártyába megy bele a szokásos zöld-narancs-fekete jack dugó. Van erre megoldás? nagyon megköszönném ha össze tudnátok okoskodni! -
fpisti919 #1814 Nem, én a v.6.0.1-ről beszéltem. Az 5.2-őt RG már linkelte. Menteni pedig úgy kell ahogy írtad, viszont előtte érdemes belőni a config-ban, hogy hová mentse, milyen formátumban, CF-nél vágjon-e vagy sem stb-stb. Ha így sem ment akkor az lehet a trial miatt van, szerintem telepítsd a full pro verziót. -
#1813 ha bármi kérdésetek van írjátok nyugodtan, 2007 óta dolgozom a szoftverrel élesbe, ha tudok rá megoldást akkor leírom :)
addig is:
az eddigi legmegbízhatóbb verzió 5.2 Pro
http://www22.zippyshare.com/v/38590357/file.html
Serial hozzá (működő): 5W87-Z6PY-6HMLC -
strikee01 #1812 Köszi szépen:D érthető volt, mostmár vágom nagyjából:)
köszi -
#1811 Két csatornás bármely keverő hozzákötése Virtual Dj Programhoz:
Hozzávalók:
- 1 db bármilyen 2 csatornás keverő
http://www.djkit.co.uk/images/products/large/dm1050.jpg
- Virtual Dj Program (verziószám mind1)
- 5.1-es belső, vagy külső hangkártya
Pl.: http://www.demital.com/pictures/soundcard.jpg
- 2 db egyik vége normál RCA, másik vége normál 3.5-ös jack kábel
http://www.maplin.co.uk/images/Full/l32ba.jpg
A két kábel végét az RCA-s részét a keverő CH1 line és a CH2 line részébe bedugni. Ahová dugtad az RCA-s részét pl. CH1-be akkor annak a másik jack végét pedig a hangkártya zöld részébe dugd be. A CH2-es részét a kábelnek meg a hangkártya fekete részébe dugd!
Ha véletlenül a Vdj-ben fordítva lennének a deck vezérlések akkor cseréld ki a hangkártya bedugást hogy a feketét dug át a zöldbe, a zöldet meg a feketébe! :)
VDJ beállítások:
Inputs: None
Outputs: External mixer (a kétcsatornás, azaz az első)
Sound cards: 4.1
hangkártyádat meg állítsd be melyikek használja, de azt állítsad be neki amelyikbe dugtad a kábeleket :)
output channels: ezt hagyd úgy ahogy van
és már mehet is a gerjedés!
Remélem érthetően írtam le :D
Nah pá!
-
#1810 Ezt az enyémre írtad? -
fpisti919 #1809 Egyszerű a megoldás a 6.0.1 serialos verziójához. Használat alatt le kell lőni a netet. Kábel kihúz, vagy notinál wlan kikapcs és kész. Én így használom napok óta és működik. Viszont ha egyszer véletlen rajta marad a net, akkor onnantól kezdve kakukk, lehet újból oprendszert telepíteni. -
#1808 Hello!
Sikerült megszereznem a virtual Dj 5.2
Sajnos trial mert még nem tudtam aktiválni. ezt hól tehetem meg? vagy majd csak ha lejárt a trial?
Az igazi kérdésem az lenne hogy hogy lehet elmenteni a számokat?
mert megtaláltam a START RECORD gombot de az error-t ír.
Hogy kell beállítani hogy vegye is fel? -
#1807 ez hülyeség mert a dobozba újjonan, csak a keverő van és a táp-ja, semmiféle rca kábelt nem adnak hozzá :) -
#1806 majd én leírom majd mert én így használom élesbe is nagyobb helyeken! -
pecspapi #1805 nem tudom mert nekem sajna még nem volt:S