VIRTUAL DJ

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Virtual DJ hez hol tudok letöltei .vdj fájlokat?
nagy szerencsétek van😄

megtaláltam triálban a v6-ost amint hazaérek feltöltöm de ha lesz idõm akkor még most

nekem megvan a 6-os crackel de sajnos nekem nem mûködik consollal összekötve
Csucsu2030
Nézd meg ezt! Én nem próbáltam ki!

LINK

Csucsu2030
Ha a 6-os verzióra gondolsz, akkor azt kell mondjam, hogy mi is azt várjuk, hogy feltegye valaki. <#vigyor>

sziasztok

akinek van teljes verziós virtualdj-je legyen szíves feltenni.köszike
nekem volt de a szgépemet eladtam és elfelejtettem a laptopomra rátenni
mégy egyszer köszi

Hello.valaki tud segíteni, hogy miért ugrál a Virtual Dj 5 rmx-el összekötve???Az oprendszer Vista, mivel csak ez mûködik a laptopon😞ha valakinek van valami ötlete kérem írjön,

köszönettel

www.youtube.com/hunorzz
Sziasztok!

Segítsetek legyetek szívesek!
Az a gondom,hogy az effekteket nem tudom használni...nagyon sok van,de bármelyiket kijelölöm nem reagál és teljesen fekete a jobb oldal,ahol "dolgozni" kellene!A 20 napos verziónál ilyen gondom nem volt!
Valamint nem tudok sample fájlt betölteni... 😞
Ha valaki tudja mi lehet a baj írjon legyen szíves!
Köszönöm!!!!
nekem megy a vdj 6.01!!!!!!! de már tényleg szeretnék választ kapni, hogy, hogy a **** - ba ismeri föl a hercules djc - t mert még ki se lehet választani, hogy melyiket akarom mûködtetni. nemtom h miért tüntették el a REMOTE CONTROLT!
akár msn -en is [email protected]
hello!!!
én se találom a virtual6 - ba a remote controlt...tudna valaki segíteni???kösz
Hali! Egy olyan kérdésem lenne hogy van-e már valakinek valami mûködõ megoldása a vdj 6.0.1 idõkorlátjának megkerüléséhez? (szval crack)
Próbáltam már a Jimmi's, Doa, Union féle crackeket de egyik se müködik*, se a serialos megoldás...

*vagyishát müködik, csak éppen hatástalanítják a 6.0.1 es verzió bugfixeit, tehát nem müködnem az effektek..
Sziasztok nincs meg valakinek a skin creator? láttam már mások is kérdezték de nekik nem válaszoltatok... ha valakinek meg van pls rakja fel thx
Riccardo G

http://www.headhunterz.nl/

Denisse91
sziasztok!
5.2-es VDJ-hez esetleg magyarosítást tudna adni valaki?

In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz

Én nem nagyon használom a Virtual Dj-t, csak mindig 1 ismerõsnek kérdezgetek.

Szerintem tedd be ide a kérdéseidet és talán valaki hozzá értõ válaszolgat.
hali!
meg kérnék valaki aki jol ért a virtuál dj hez h gyene fle msnre: [email protected]
volna egy csomo kérdésem vele kapcsolatban😊
köszi srácok
Ezt tudom.

De sima Virtual DJ indításnál számomra fura, hogy 40-50 százalék cpu.

Ez 1 ismerõs gépe.
Nálam nincs ilyen.
Ugyanaz a helyzet. Kb 20mp használat után "Protection error 16". Próbáltam már ZA-al blokkolni a vdj.exe-t, de semmi. Szerintem beírt valahova a registrybe, úgyhogy csak az lenne megoldás, ha újratenném az xp-t, és aztán pedig csak kikapcsolt wlan-nal használnám a progit. Mint mondtam az elsõ telepítésnél így gond nélkül ment. Erre viszont lusta vagyok, úgyhogy inkább marad az 5.2, és várok az új crack-re...
Nah? Valakinek müködik a teljes verzió crackel?
Riccardo G
a számok a memóriába töltõdnek 😊

Ja és ebbõl adódóan, hogy nagyon terheli cpu, a 2. szám beolvasása nagyon lassú.
Riccardo G
tedd fel az 5.2-õt és nézd meg hogy annál mi a helyzet, nekem ugyan ilyen gépem van majdnem, csak 2-es intel cerka! 5.2-ven dolgozom és hibátlan!

valakinek nincs meg a skin creator?
3.3-as procim van most meg 3 giga ram és ez nálam is igaz bár a hatosnál nem annyura mint az ötösnél

Sziasztok.

Adott 1 celeron 1,7 cpu 770 mega körüli memo9ria a többit az integrált videokártya elveszi az 1 gigából.
fujitsu siemens amilo li1705

Virtual DJ 5 és 6 -nál is sima elindításnál 40-50 százalék cpu használat, lejátszásnál 90-100 százalék.

Most akkor az 1,7-es cpu kevés neki ?
Hogy van ez ?
Van valami egyszerû megoldás a dologra ?

Köszi elõre is.
Most hibátlan az eredeti progi, de az mitöl van , hogy timecode cd t nem jól kezeli??
pioneer cdj800mk2-vel hsználom én tök jó csak cd-n hiába adok meg cue pontot nem jegyzi meg ha pörgetek össze-vissza megy, ez mitöl lehet???
Riccardo G
nekem Windows 7 fut )

Egy olyat próbáljatok meg hogy a teljes verziót (serialosat) crackelitek be, persze ez elméletben müködnie kéne mert ez is 6.0.1 de gyakorlatban nem tom. Egy próbát megér. Aki nem tudná hogy mirõl beszélek annak elmondom hogy arra a crackre gondolok amit a TRIALoshoz adtak. És így a teljes verzió lesz crackelve. De télleg ennél több ötletem nincs.
Sok sikert!
Csucsu2030
Jaja. Kikapcsoltam én egybõl de akkoris kivág a kis g€ci.

CSUCSU Téged 1 perc után kidob? Ezt már télleg nem értem. És míg bent voltál kikapcsoltad az AUTO UPDATE-t? Én xp SP3 at használok. Nekem mint látjátok minden összejön. Nah mind1 ha nem müködik akkor használjátok a tört verziót. Nincs több ötletem. Akinek meg megy annak egészségére. Mást nem tok mondani. A videó pedig jövõhét szerdán törölve lesz.
Csucsu2030
Persze. vagyis mûködne. Mert elindul meg minden tök fasza csak kb. 1 perc után kidobja azt a bûvös hibaüzenetet. "Protect error 24"
Tehát a tünetek ugyanazok Vista-nál is, mint XP-nél.
Én az 5.2-est már Vista alatt használtam és kurva jól muzsikált.

Xp Sp3-at. Mert, neked vistával mûködik?
Csucsu2030
Te is Vistat használsz pisti?

Riccardo G
6.0.1 a legfrissebb, az a 6.2 hamis 😊

Gyerekek találtam olyat hugy virtualdj 6.2
Felraktam a YouTube-ra egy kis videót ami megmutat mindent hogy mit kell csinálni. Nah, a történet onnan indul hogy felrakom a virtual DJ-t és utána beírom a rosz serialt (ami régebbi verzióhoz jó).És innen folytatódik... http://www.youtube.com/watch?v=UY8rlWohFz8&fmt=18

Remélem ezzel sokatoknak megoldódik a problémája.
Ha meg nem akkor nagyon sajnálom hogy elvettem ezzel sok idõt tõletek. De télleg. Elnézést kérek.
Itt bebizonyítom hogy nem kamuzok, és télleg minden úgy van ahogy leírtam.
Igen, a te verziódat töröltem. Regcleaner-el még a regisry-t is kipucoltam, úgyhogy gõzöm sincs, hogy mi lehet a bibi. Még annyi, hogy nekem Protect error 16-ot ír ki, nem pedig 24-et.
Akkor sajnos fogalmam sincs😞
Biztos hogy azt a virtual DJt törölted le amelyinken a linkjét tõlem kaptad? Ez biztos? Nem lehet hogy egy régebbi verziót töröltél csak le?
to janigyerek:

CE6Q-HNX8-UXTWN

...és így is marad a "Protect error" :=(
Új információ! Az a nagy helyzet hogy 2 serial sem jó (az elsõ 2). Tehát CSAK ÉS CSAKIS EZT A SERIALT ÍRJUK BE A VIRTUAL DJ 6.0.1-be:

CE6Q-HNX8-UXTWN

Csakis ezt. Lentebb leírtam hogy hogy kell visszaállítani ha mégis roszat írtatok volna be és ha azt a hibaüzenetet kaptátok. Ha valaki ezekután sem érti, akkor már oktatóvideót vagyok kénytelen készíteni.:-)
De télleg.
fpisti919: Melyik serialt írod be?(Nekem ez tökéletesen mükszik: CE6Q-HNX8-UXTWN)
flangerx: A Virtual DJ telepítésekor ki lehet választni hogy hova akarod rakni a programot. De azt nem értem hogy milyen "összes mappát" rak ki az asztalra? Hát ha a plugins meg skins stb.-re gondolsz akkor nem tom a választ, elvileg a Doukumentumokba kéne rakja.
Mindenki: én még próbálgatom a VDJ-t hogy vajon akinek nem müködik hogy annak miért nem müködik, igyekszem rájönni a megoldásra.
Csucsu2030
Van itt köztünk (még) olyan akinek ez a serial-os változat mûködik?

Storno. Már engem is kidobál. Hiába tiltottam le az auto update-et. Egész addig jó volt, míg nem kapcsoltam be a noti wlan-ját. Mihelyst elkezdtem netezni - közbe persze ment a vdj - meg is adta magát.:SSSS

És hiába nyomtam full unisnstallt, még a netet is lekapcsoltam, regclean meg minden ilyesmi, mégis jön a hibaüzenet. Ötlet valakinek?
Megvettem eredetibe a v.dj-t!!!Mac-versio.

Jól is megy de amikor timecod-ra váltok akkor kilép, az eredeti is,

lehet valami a hangkártyán nem tetszik neki, mikor a beállításokat válltoztatom, álltalában akkor lép ki,

Hasonlóval találkoztatok már??

hello "janigyerek" felraktam a a progidat nekem muxik minden csak egy gondom van vele hogy amikor feltelepitem az osszes mappat kirakja az asztalra ezzel mit lehet kezdeni??? Probaltam elrakni oket de akkor neidul a progi.a telepiteskor pedig a program files van kivalasztva!
segitsegedet elore is koszi!

CSUCSU töröld le a virtual DJ-t, Programok telepítése törlése--->Virtual DJ---> és ott ne az automaticra menj rá hanem a Customra. Ezután kiírja neked hogy mit tudsz letörölni a Virtual DJbõl, itt neked mindegyiket ki kell jelölnöd (Select all), és ezt tedd meg asszem 3 lapon keresztül. Ezután a gép teljesen letörli a VDJ-t. Ezt követõen megint rakd fel ugyanúgy, csak a Serialos .txt-bõl ne az elsõ serialt írd be hanem az utolsót (ezt: CE6Q-HNX8-UXTWN), és hidd el hogy be fog engedni.
Az hogy eddig miért nem engedett be az egy pár kommentel lentebb van.