2084
VIRTUAL DJ
-
hudizoli #1924 Szia Danger10!
A crossfader nem fog egyszerre mozogni a képernyőn,meg a keverőn,ahhoz usb-s kontroller kell.Simán össze lehet kötni ha átállítod 4.1 re a virtual dj-t és úgy kötöd rá a hangkarira.Ha komolyabban érdekel írj és megadom az msn-t vagy skypot.Tudok segíteni.
üdv -
danger10 #1923 Sziasztok!
nekem abban kéne segítség hogy hogy tudom a keverőt összehangolni a virtual dj vel?
Egy Jaytec DJM-3 keverőm van!
és mivel nincs hozzá cd lejátszó ezért a géphez van kötve
és azt szeretném megtudni hogy hogy lehet úgy összekötni a virtual dj vel, hogyha pl a crossfadert mozgatom a keverőn akkor a képernyőn is mozog...
mint egyféle controller..
tudnátok nekem segíteni?
köszönöm! -
hexan #1922 Keress exefileos cracket -
hexan #1921 A controllert úgy lehet behívni a progiba, hogy Config, mappers, a hosszú csík melletti mappers option ikonra katt. Kivenni a pipát a keyboard mellől és a többi 3mat megy kipipálni. Autómatikusan behozza a vezérlőt!!!!! -
hexan #1920 Igen az exe fileos cracknak működni kell. Nekem működik a 6.02 -
hexan #1919 start menű /futtatás/ beírod : msconfig . Ott a szelektív indítás pöttyezni majd az utómata indításban kivenni a kis négyzetekből a pitpákat. Először amit te is tudsz , hogy nem használod , mint pl: vinamp exe. ez nem kell , hogy fusson a háttérben. Ki a pipával, majd újraindítani!! -
hexan #1918 Válaszolok bár én új vagyok a Reloopban.
Kell hozzá egy file. Neve RELOOP Digital Jockey XML, valamint egy tsi és egy bin kiterjesztésű file. MAjd frissíteni kell a vezérlődet!!!!
A frissítés a következőképpen zajlik: shift gomb nyom majd bemásol a tsí és bin filet. Az xml-t meg a virtual dj c dokumentum virtual djbe kell másolni majd behívni a programba a midi felirat alatt és utána kijelőlni virtualdjben a vezérlőt plussz a midi feliratút is jelőlni kell.
( Még jó, hogy benéztem) -
Sütifutár #1917 Ehhez mindenképpen olyan gép kell amin van több csatornás hangkártya vagy 2db hangkártya vagy 1db 5.1 es hangkártya -
lpmarci #1916 Üdv,
beszereztem egy Hercules dj control mp e2-t és annyi problámám lenne vele, hogy a gépemben integrált hangkártya van és nem tudom megcsinálni hogy fülessel halgassam a 2. számot. A másik gépemnél sikerült megoldani de azon van egy realtek audi manager amivel be tudtam állítani. Nincs valami hasonló program ami minden hangkártyával működik? Vagy mit tudnék csinálni hogy működjön? thx -
Norway #1915 HI!akinek esetleg portable változatban kellene a Virtual DJ irjon privibe.
sajna csak 5.2-es verzió. -
DJtunklee #1914 vki válaszoljon már végre, hogy miért nem működik a hercules dj control mp3 a 6.0 / 6.0.1 / 6.0.2 / 6.0.3 - as verziókkal??????? már másfél éve kérdezgetem, de nem kapok rá 1értelmű választ!!! -
pecspapi #1913 megcsináltam én is akod-al és nem müködik.de viszont a windows7-es alatt jobb volt a hangja. feltettem a 6.1-est és most annál is kiírja azt a hibaüzenetett pedig még a rejtett fájlokból is töröltem. mit tegyek ilyenkor? -
Norway #1912 Ajajaj!!!!!Üdv mindenkinek!!!Látom gondotok van a Virtual Dj-vel.
A megoldás a következő:nem kell ide semmi serial,semmi net kapcsolat bontás!!!
Keressetek olyan verziót amibe nem kell serialt irni hanem egy crakkelt exe fájl van hozzá.Feltelepited a programot majd a telepitett mappába beleteszed a crakkelt exe fájlt és ugy inditod a progit.Mindig a crakkelt exe fájllal kell inditani és akkor nem lesz gond.Az eredeti parancsikont ami az asztalon van akár ki is lehet törölni és a crak.exe fájlt kiteszed az asztalra mint parancsikont.Ennyi!!!!!!!Hónapok óta ezt használom!
Inditásnál kiirja hogy regisztrálva van a progid!!!!!!!!!!
Linket nem rakok ki mert egy warezról van a progi,de ha adsz egy e-mail cimet bárkinek szivesen elküldöm!!!100% virusmentes!!!!!!
Remélem hasznos volt amit irtam. -
apollo13 #1911 Sziasztok!
A segítségeteket kérném!
Van két denon dns 1200 CD vezérlő.Lehet rájuk csatlakoztatni usb-n keresztül akár vinyót is.
Hogy lehetne megoldani,hogy 1 vinyót használjak a két vezérlővel?
Előre is Köszi!
Üdv. -
Sütifutár #1910 Tehetséges fiatal dj-k jelentkezését várjuk 1 hete indúlt webrádiónkba.
www.energystation.hu -
DJtunklee #1909 nekem is hercules mp3-am van és nekem is recseg, csak úgy lehet megoldani, hogy veszel 1 új hangkarit -
kija #1908 jah még 1 újabb gond letöltöttem új efekteket amit itt találtam aszem és bemásoltam a heyükre...nah elindítom a vdj-t elkezdem ahsználni az új efektekt és lefagy de zene emgy tovább...:S:S: -
kija #1907 Sziasztok az a problémám lenne hogy mikor virtual dj ben tevékenykedek...akkor mikor csavarom a potikat (kercules mp3 am van )akkor recseg...de a herculesnek semmi baja másik programnál nem recseg... raktam már ujra a virtual vagy 3 x és mindig ugyan az a baj ...segítsetek mert mikor veszem fel a hanganyagot akkor is recseg ...:S:S -
DJtunklee #1906 HY!
megjelent a 6.0.3 as verzió, de a hercules dj control mp3-am nem működik vele, mert az 5.2-es nél a config>remote control - nál lehetett beállítani, hogy működjön, de a 6.0.3 - as ba még remote control sincs!
HELP! -
Erich v Kollar #1905 Azért köszi szépen! Megpróbálok érdeklődni... ;) -
Sütifutár #1904 Hát ezt passzolom!
Vagy próbálj fel új rendszert telepíteni,vagy lehet h valami gyenge a gépedben,memória esetleg a processzor...Télleg passz..
Nekem egy 3 csatornás pioneer keverő van a több csatornás hangkárytámra kötve és úgy vezérelek mindent....Nálam faszán müködik,igaz nálam van 4000 amd processzor és 2 giga memó....
Hátha valami nálam jobban tudó tud segíteni neked. -
Erich v Kollar #1903 Ez a BCD 3000 kontroller úgy működik, hogy a hangkártyával nincs kapcsolatban, tehát ő a hangkártya. A géppel csak egy usb-kábel köti össze, a master kimenet pedig csak a hangfallal van kapcsolatban.
Eddig minden jól ment, lehet tényleg windows hibák. Azt hol tudom megcsinálni a vezérlőpultban, hogy "lecsupaszítom" a rendszert? Hátha úgy sikerülne... Ha tudod a módját, segíts kérlek!
Köszi szépen! -
Sütifutár #1902 Szerintem a hangkártyádnál lesznek a gondok.Szóval kérdés milyen lehet az a kártya.Amíg nekem sem volt profi kártyám nekem is gondjaim voltak vele.De lehet windows vagy gépi probléma is -
Erich v Kollar #1901 Hy!
Én is szeretnék egy kis segítséget kérni a beállításokkal kapcsolatban. A VDJ-hez BCD 3000-et használok. A probléma az, hogy a zene minden percben leáll, akármelyik csatorna is legyen az. Ilyenkor az ASIO Sound Drivert újra aktiválom, de megint csak jelentkezik a probléma újból és újból.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Köszi!
Erik -
Sütifutár #1900 Megpróbálom!
A virtuál dj-ben be lehet állítani,a hangkártya ki illetve bemenetelek számát.
Ott kikell választani a több csatornás lehetőséget és már működik is.
Igaz én külső keverőt használok a programhoz,ugye bár azt is be lehet állítani.Így sokkal jobb minőségű mixeléseket lehet készíteni.kb ennyi -
normen82 #1899 Elmagyaráznád pontosan hogy hogyan oldottad meg,mivel ha bekötöm az erősítőt a front kimenethez a fülest pedig egy tetszőleges kimenetre,akkor nálam mindkét kimentre ugyan azt a jelet használja,tehát ugyan az szól a front sugárzóból is mint a fejhallgatóból!Azért írtam tetszőlegeset a füleshez,mivel bárhová kötöm felismeri a hangkártya.5.1-es hangkártyám van,digitális jelkimenet is van rajta.Nem tudok normális keverést véghezvinni! -
Sütifutár #1898 Több csatornás hangkártyával is kivitelezhető.....pl elég akár egy 5.1es hang kari is hozzá..
Nekem pl egy 2csatornás hangkártyám van ilyen feladatokhoz.... -
Erich v Kollar #1897 Nagyon szívesen, remélem nem tévedek... -
normen82 #1896 Valószínűleg akkor itt lesz a probléma,mivel nekem csak egy hangkártyám van!Próbáltam már úgyis,hogy master-nek a digitális kimenetet használtam,és a fülesnek az analógot,viszont így sem sikerült,úgyhogy több mint valószínű be kell szereznem egy másik hangkártyát!Köszi a választ Erich! -
Erich v Kollar #1895 Hello "normen 82"! Ha nem használsz kontrollert, csak hot key-eket (bill,egér), akkor úgy hiszem, hogy 2 hangkártyád kell hogy legyen. Egyikbe megy a hangszóró, másikba a füles. Azt hiszem így van. Próbáltad ilyen módon? -
normen82 #1894 Sziasztok!Biztos vagyok benne hogy tud valaki segíteni,egyszerűen nem megy a fejhallgató beállítása!Monitornak szeretném használni,de mindíg ugyan az szól mint a főhangszórókban!Mi a megoldás!Enélkül lehetetlen ütős mixeket ipari mennyiségben gyártani! Előre is köszi! -
Sütifutár #1893 Sziaszttok!Elkészült az új mixem amit a virtual dj programmal készítettem .A honlapomról letölthető mp3/320kb/s vagy wave formátumban
.Kellmes szórakozást hozzá.
Honlap elérhetőség -
Attika19 #1892 Sziasztok,
Már régebben írtam ide egy kérdést mégpedig hogy netre való sugárzás esetén 2 zene váltásakor a VDJ mintha lefagyna kb 20 mp-re, de a zene közben szól a gépen csak a szerveren nem. Listen2myradio-s a szerver.
Gondoltam újra megkérdem nem-e tudja valaki erre a megoldást hogy lehet kiküszöbölni? Nem feltöltési sebesség miatt, az elég nagy és a gépem is jó a VDJ futtatásához.
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
Erich v Kollar #1891 Hy! Virtual dj-t használok BCD 3000 kontrollerrel. A probléma az, hogy az ASIO sound driver be van állítva a beállításokban, de valamiért minden percben megáll a zene és újra aktiválni kell. Eddig nem volt ilyen gond...
Most mi lehet a baj, mi lenne a megoldás?
Köszi! -
#1890 éjjen az xp :D
-
#1889 nem tudsz olvasni??? itt van a szemed előtt hogy az előző hozzá szólónak is ez a problémája és oda is írtam a választ rá! -
zsolti1111 #1888 hello az a problémám van hogy telepitem avirtual dj ét és azt irja ki ha el akarom inditani hogy Protection Error %.i.Please contact us on www.virtualdj.com/contact !!!!! hm miért valaki pls segitsen mert naghyon fontos lenne!kösziu :D
-
#1887 szokásos probléma :S sajnos nem tudjuk a pontosa válasz erre a hibára :S -
#1886 Helló!!
Miért van az, hogy ha elindítom a Virtual DJ 6.0.2-és progit és pár percel az elindítás után kilép és ezt a hibaüzenetet kapom:
-
#1885 Köszönöm.