2084
VIRTUAL DJ
  • csabi01
    Helló! Először is Próbáld meg Újra telepíteni a hangkaridat és utána Állítsd be újra a beállításokban! Nálam is volt ilyen probléma és én ezt csináltam és jó lett!
  • kahya
    Sziasztok!

Behringer Vmx-200 keverőt használok.Nemrég újrahúztam az op.rendszert(WIN7),és a következő probléma áll fenn azóta:Mindkét sáv csak az egyik oldalon szól.Ellenőriztem a kábelek rendben vannak.A hangkarit is lecseréltem,de a hiba nem szűnt meg.A beállítások is jók,4.1-re van állítva a kábelek kimenete szerint.

Kérlek titeket ha tudtok,segítsetek!!

Előre is köszi!!
  • Songoku
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem: amikor Videót kezdek el mixelni, a sample az mindent jól mutat, de amikor visszahallgatom, akkor a hang és a kép el van csúszva egymástól igen nagy mértékben!
    Remélem tud valaki segíteni

Előre is köszönöm!
  • csabi01
    Sziasztok! Én is vjd-t használok de mikor felvételt szeretnék készíteni bekapcsolom a start recordot de mikor keresem a másik számot bele hallom a felvétel visszajátszáskor miért van ez ha tudtok segítsetek! Előre is köszi: csabi
  • gabenka1982
    Sziasztok én vestax vci-300 -al használom a virtualdj-t lenne egy kérdésem mikrofon beállitást hogy lehet elvégezni !! vagy akármelyik midi kontrolleren hogyan lehet használni a mikrofont ?? mert bedugom de csak csend van ?????
  • pr3d4t0r
    Hogy tudom beállítani az új vdj-ben, hogy a fülesemen is szóljon a monitor, ne csak a mastert küldje ki? Hang beállításokon belül nem találok olyat mint régen, hogy 2 kártyás megoldás, vagy csak 1et tudok beállítani simán, vagy 1et úgy, hogy egyik oldalára megy a master, másikra a monitor.
    Régen olyan egyszerű volt beállítani... 2 hangkártyám van, működik is mind2, hiszen tudok váltani a beállításoknál, de egyszerre mindig csak az egyiket engedi használni :(

Pls help!
  • MC Domy
    hurrááá...

Kipróbáltam a trialt és időnként bezöldül pár másodpercre a kép jobb széle videó kevergetése közben...
    A proci közben 50-60% környékén jár.

Valakinek van ötlete?
  • Nasim
    Én is szenvedtem vele míg sikerült rájönni,a start recording feletti configban meg kell adni az encoder útját,tehát a lame_enc.dll -ét ami a virtual dj mappájában megtalálható de internetről is letölthető..
  • MC Domy
    Kérdés: Használja valaki a progit klippek keverésére?
    Érdemes lenne az alábbi hardverrel beruházni Virtual DJ-re?

HP Compaq 615 laptop (2.2GHz kétmagos proci, ATI Radeon HD3200 videókari (dual mód), Belső integrált sztereó + Creative X-Fi külső hangkártya)
  • VinylToy #1955
    "Én szóltam..." :D
  • Sütifutár
    ma este egy online rádión 22:00 tól alegfrissebb trance mixem pörög.akinek kedve van kattintson
    LINK
  • kmate13
    Jah és Traktor a MIDI vezérlőket is sokkal jobban kezeli, ezt kifelejtettem:)
  • kmate13
    3 éve használok Virtual DJ-t, de ugy döntöttem leváltom véglegesen Traktorra.
    Rájöttem hogy a VDJ egy eléggé amatőr program, nem véletlen adták annó az elődjét (atomix mp3) ingyen a kukoricapehelyhez... Igaz hogy azóta rengeteget fejlődött, használtam a 4es, 5ös, 6os verziót is, szval teljesen kiismertem a programot. Tudásban tényleg jó, szinte nincs oylan funkció amit hiányolnék belőle. De mióta elkezdtem komolyabban DJ-zni, elegem lett abból, hogy itthon beálíltom a rendszert jóra, hogy ne recsegjen, ne akadjon, kicsit még zenélek is hogy biztosra vegyem hogy minden ok, kikapcsolom a gépet, kipakolom a cuccot a helyen ahol épp zenélnék, bekapcsolom a gépet, elkezdek zenélni, és recseg, akad, szar az egész, állítgathatom be ujra. Nah és nem beszélve a hatalmas CPU használatáról.
    Hogy mi szól a Traktor mellett? Elsőre nehéz megszokni a VDJ után, talán még nem is használom ki minden funkcióját, de már így is tudom hogy sokkal jobb! Már csak abból is hogy már elsőre szépen szólt, nem kellett semmitse állítgatni a hang beállításoknál, és a CPU-t egyáltalán nem zabája! Sokkal több és jobban kezelhető effekt, 4 lejátszó, sokkal jobb browser, és még sorolhatnám... Nah és a kézzel fogható tények: szinte minden híresebb DJ traktrot használ, sztem nem véletlen. Nézegettem a VDJ-t használó DJ-ket, és csak Dennis Ferrer volt ismerős, többi az ilyen noname. A VDJ telepítve 31Mb, Traktor 194Mb, ez is mutatja hogy sokkal komolyabb program. És mindez ellenére egy eredeti Traktor olcsóbb is!

Persze kezdőknek jó a VDJ, valamin végülis meg kell tanulni, ebből a szempontból a VDJ egysezrűbb. De komolyabb dolgokra mindenképp Traktor!
  • DJtunklee
    Hello!
    Eladó egy 1éves használt hercules dj control mp3, tökéletes állapotban!
    ár: 19999.-
    Ezen az e-mail címen lehet érdeklődni: [email protected]
  • kretyás
    köszöntem! megoldódott! :)
  • kmate13
    Vagy erre, ez jobb:
    Atomix Virtual DJ 6.0.6 New Year Edition with Crack[h33t] [AppZ-4You]
  • kmate13
    Jah, és közbe már van a 6.0.6os verzióhoz is crack, keressetek erre rá google-ben:
    Atomix.Virtual.DJ.Pro.v6.0.6.Cracked.READ.NFO-EAT
  • kmate13
    Én a vdj-t egy reloop rmx-40 usb-vel használom, ugy hogy a 2 csatornára a keverő 2 usb bemente van beállítva. Ércsd: fizikailag 2 külső hangkártya van beállítva külön-külön a csatornákra. Ugyanezt az error-t nálam is kiírja, hogy ha úgy indítom a vdj-t hogy ha épp ki van húzva az usb hangkártya, mer ugye nem találja... de ha visszaállítom a számítógép hangkártyájára a vdj-t, akkor nem írja ki. Magyarulj próbálj meg a vdj-nél a hangkártyánál állítani (config->sound setup)
  • hungaro
    Szia,biztos nincs fent valami jól!Win7-el és behringer BCD2000-el járok partyzni,de semmi gondja nincs...
  • kretyás
    Sziasztok!
    lenne egy problémám: amióta windows 7-et használok, nem tudom használni a virtualt, mert azt írja ki, h error in the sound driver of directx

mi lehet a baj?

előre is köszönöm a választ
  • hexan
    Helló mindenki
    Volna egy kérdésem
    Szeretném felvenni a videoklipp mixem de valami encodert keres. Szereztem egy enkodert , de nem tudom beleinvitálni a virtuáldj-be!
    Ehhez kérném a segítségeteket. esetleg a kodek nevét amivel tutira fel lehet venni a videót
  • jockox
    Hát akkor nem tom.Nekem is volt ilyen problámám,egy csomó fórumot végig olvastam és egyszer csak rábukkantam,hogy egy csákó azt javasolja egy másiknak,hogy állítsa át a mentés helyét,én kipróbáltam nekem jó lett
  • kmate13
    Hát, sztem semmi köze a mentés helyének az encoderhez... Kipróbáltam, és ugyanugy nem megy...
  • jockox
    Szia Kmate13!Köszönöm szépen a segítségedet.Mindent úgy csináltam,ahogy írtad és tökéletes lett.
    Válasz a gondodra:én is sokat szoptam/record error/-al,csak annyit kell csinálni,hogy megváltoztatod a mentés helyét.Ez a problémám ettől oldódott meg.
  • kmate13
    Üdv!
    Előszöris szeretném megosztani hogy találtam egy működő crack-elt változatot a vdj 6.0.4ből, google ben keressetek rá erre a változatra:
    Atomix.Virtual.DJ.Pro.v6.0.4.Cracked.HAPPY.9TH.BIRTHDAY-EAT

jocox:
    Sound setupnál az outputot állítsad be a headphones-ra, sound card-ot pedig a 4.1 card-ra. Ezután az output mellett ki tudod választani hogy a hangkártyád meik kimenete legyen a master, és meik a füles.
    A recsegést ugy tudod orvosolni hogy a performance-nál állítgatsz. Nálam az oldotta meg hogy kiszedtem a Safe Mode-ot, de ha nemsegít, akkor állítgass a fenti csúszkán.

Saját gondom:
    Ha mp3-ba akarok felvenni, amikor rámegyek a start recording-ra azt írja ki alá hogy ***Record Error*** Can't open MP3 encoder. A szükséges DLL elvileg megvan, és ott vana helyén.
    A másik:
    Effekteknél nem akar működni a filer. "Error openin xml plugin file" hibaüzenet jön ki.

Előre is köszi a segítséget ha valaki tud!
  • steve0123
    hali mindenkinek!!!! volna egy kérdésem! rakik be skineket de azt irja ki h hibás xml11.sorában! ez miért van?

köszönöm elöre is a válaszotokat!
  • jockox
    Sziasztok.Nekem is lenne két problémám!!!!!!!Én még csak most kezdtem a vdj-vel foglalkozni,de ezekbe a problémákba ütköztem.1:Keverő nélkül használnám a progit,de nem tudom beállítani úgy,hogy ha az 1-ik bakeliten szól a zene a hangfalból, és a másik zenét beleszeretném keverni,akkor mit,hogy kell állítani a configban,és mit hová kell dugni ha a fülesbe szeretném hallani a zenét,amit belekeverek.5.1-es hangkarim van,és a vdj 6.02 progi.2:Az mitől lehet,hogy ha húzgálom a potmétert elkezd szaggatni????

Előre is köszi a segítséget.Várom a válaszokat!!!
  • hexan
    Helló mindenki. Van egy 7.1-s dj . USB-s hangkártyám (vagyis több van)eladó. Ugyebár ezt kéri a virtual dj 6 abban az esetben ha nincs a controllerben hangkártya. 35.000+ pósta az ára. Ugyebár még mozizáshoz is jó!!
  • kelemen94
    Helo! Olyan kérdésem lenne, hogy mit kell beírni a controller beállításhoz, hogy az egyik efect gombal le tudjam játszani a siren samplert.

Remélem azért érthetően irtam le.

Válaszod köszi!
  • Szterszky
    Elözö hozzászolásom érvényét vesztette, már megoldottam a problémát.
  • Szterszky
    Sziasztok!

Elöször is boldog uj évet mindenkinek.

Másodszor egy olyan problémával kerestem fel ezt a forumot, hogy virtual dj progiban (van többféle verziom is, 5.*, 6.*)van-e lehetöség a következö hangkártyahasználat beállitására: 6 csatis hangkártyám van,és ugy szeretném beállitani, hogy 3 csatin menjen az 5.1-es hangfalszetten a master hang, és 3 csatin pedig az 5.1-es fejhallgatom headphone-ként. Ezt be lehet ilyen modon löni? Elore is köszönöm a választ, remélem van valaki aki tud erre megoldást...

Tisztelettel: Drenalien
  • hexan
    Nekem is sercegett a poti az 5.02alatt. semmit sem lehetett vele cs. csak a 6.02 feltelepítése oldotta meg!!!!!!
  • Lantee
    Nagyon szívesen!
  • tyler82
    Köszi, így rendben lett. Nem tudom miért csinálta ezt.
    Tanulság: ne telepítsd a Virtual DJ-t ha external HDD műküdik!

BUÉK mindenkinek!!
  • Lantee
    Ámbár egy tippet adhatok, hátha...
    A regisztry-t kutasd át mindenféle vdj bejegyzés után, gondolkodás nélkül delete, és utána pakold fel újra.
    Valószínűleg az első telepítésnél beírt oda magának valamit, és hiába uninstall, a registryben marad némi cucc.
    Egy próbát megér. BÚÉK
  • Lantee
    Én nem tudom a válasz, és szerintem ne is várj értelmes hozzászólást úgy délutánig. :)
  • tyler82
    Üdv.
    Megoldódott a problémám: a gond az volt hogy valamiért az 1GBos külső háttértáramra pakolta azt a Virtual DJ mappát a progi ami, a skinseket nyelvi fájlt, stb. kezeli. G: meghajtó. De ha letörlöm a programot teljesen!! (prefetch mappából is) és ujraindítom a gépet és megpróbálom teljesen újra feltelpíteni a programot úgy hogy a külső háttértárat leválasztom, akkor nem hajlandó!!! települni mondván hogy neki kell a G: meghajtó és nem látja.A programot magát rendesen a C:/Program Files ba telepíti csak épp a másik Virtual DJ mappát rakja a G: re valamiért... Ha visszadugom gond nélkül működik. Ha a feltelepített programot akarom elindítani úgy hogy a háttértár nincs bekapcsolva szintén nem működik. Egész egyszerűen el se indul a program. Ha visszadugom akkor műxik minden gond nélkül.
    Hogyan lehetne ezt beállítani hogy a C: re pakolja a Virtual DJ mappát és ne kelljen neki az external HDDm??
  • tyler82
    Felinstalláltam a Virtual DJ 5.2.1 progit.
    Egy C:/PRogram Files/ Virtual DJ mappát hozott létre meg mégegy ilyen nevű mappűt valahol a Start Menu/Programs ban. Hová kell bemásolni a nyelvi fájlt, a pluginokat meg a skineket hogy felismerje a program? Skins, Plugins mappát seholse találtam.
  • lpmarci
    Üdv!
    Van egy kis problémám a vdjvel. Vettem egy hercules mp3 e2 controllert hozzá ami működik rendesen, de csak a hozzá adott programmal. A probléma pedig az, hogy mikor a jog tekerésénél és a scratchnél recseg a hang mintha a programmal lenne baj. Mi lehet az oka és mit tudok csinálni ellene?
    előre is kösz!
  • luigixxl
    http://www.letsmix.com/mix/22674/dj_luigi_htowards_dreams_tec_house_mix

a kép alatt a 1-5 csillagra katintva annyi pontot kapok amire kattintasz.

Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!