2084
VIRTUAL DJ
-
#802 tedd, fel az oldaladra! -
#801 ok -
Essis #800 Köszi Riccardo, de milenne ha nem vitatkoznánk tovább, inkább majd elköldöm neked a progit, ha neked úgy jó... -
#799 -
#798 Essis, látom helyreraktad rendesebben a weboldaladt! Helyes! -
#797 v5.0.rev5 Out! -
Essis #796 Ja bocs! Fél éve...:D Vicces... -
Essis #795 És a vdj-t mióta használod? 1 éve? Nagyon keény lehetsz! -
#794 http://www.youtube.com/watch?v=745wtWH1W9Y&mode=related&search= -
#793 http://www.youtube.com/watch?v=GQ2_xdw22es&mode=related&search= -
#792 Közben itt van a VDJ 5.0 rev4
http://rapidshare.com/files/62728603/Atomix.Virtual.DJ.Professional.v5.0.rev4.rar -
trialkornel #791 Ahh az nem jó. Na mind1 azért köszi. -
#790 Hello! Tökéletesen szinte lehetetlen leveni egy számból a hang ill. az éneksávot, főleg ha mp3ba van! Jó, valamennyire le lehet de az csapnivaló lesz! -
trialkornel #789 Csáztok! Nem tud valaki olyan progit amivel instrumental-t lehet csinálni 1 számból?? -
#788 Amúgy a VDJ megbizhatóságáról annyit, hogy fél éve használom, 4.3-al kezdtem, azzal semmi féle gond nem volt, és nem rég frissitettem a 5.0-ás verzióra és vele sem volt gond, megfelelően karbantartott rendszer alatt!
Csak adni kell neki egy normálisabb hangkártyát és mehet a buli! És ha valaki meghalja hogy az illető VDJ használ nem rögtön a kurva Autmix gombal kell jönni, főleg úgy, hogy nem ismered az embert és nemtudod hogy használja a programot! -
#787 Persze, csak is mindeki azt használja! Főleg te! ;) Aki azt használja annál már gáz van, mert ha még jól csinálná az a szar akkor aztmondom jól van, de ló faszt se ér az a gomb! Mielőtt mindekit lehordanál mert VDJ használ a játék traktor helyett! És kurvára lehet jó bulikat csinálni a VDJ programmal is, mert elötte én is a játék traktort használtam fél évig, igen azt mondom hogy valamivel komolyabb program de mindenki azt használ amit szeret! Ciao! -
Essis #786 LOL! XD ez nagyon szaaaarrrr!!!:D:D:D -
#785 Igen azt akarom kérdezni, hogy egy este alatt hányszor nyomod meg az automix gombot??!! :DDD -
#784 Sziasztok! Én Laptop DJ vagyok, és kb fél éve folyamatosan a Virtual DJ-vel dolgozok, egy Creative Sound Blaster X-Fi Extrem Notebook Express Card-os hangkártyával tunnigolva, ami XP alatt 24bit/96khz-et tud! Tokéletesen megvagyok elégedve a VDJ-vel! Ha tesz az ember a VDJ alá egy normálisabb hangkártyát akkor azért ő is tud szólni! Ezért én fél éve át is váltottam! Ha esetleg valami kérdés, vagy kérés lenne irjatok! -
Pierre1987 #783 megoldódott köszi... -
Pierre1987 #782 na ezaz csak nekem nincs olyan a mappába valaki egy .rar formátumban föl tudná tenni vhova... vagy esetleg e-mailbe.. [email protected]
köszi -
djpocok #781 mennyél be a fölött e lévő config ba és ott alul keresd meg a ,,tallózd be'' a következő fájl-t lame_enc.dll a ahova feltetted a virtualdj mappáját keresd meg és ott lessz a ez aféjl és ha leokéztad akkor elvileg már nem fogja kíírni a hibát :) -
#780 nekem 4.3as volt de annál csinálta ezt szal váltottam az 5.0-s ra és most MÉG nem írja ki! -
Pierre1987 #779 azabj h én ujra teettem és akkorsem megy... söt a réggibeknél sem ment ugyanugy... most az 5.0át használnmám -
#778 nekem is kiírta,nem tudtam rajt segíteni,de újra telepítettem és megy -
Pierre1987 #777 Üdv!
valaki remélem tud segiten!
A virtual djben van egy kis gondom...
nem tudok mixet rögziteni a record gomb lenyomásával mert kiirja h "canot open mp3 encoder"
Mi a teendő???
Segitsetek! vagy itt vagy a [email protected]
Köszoi -
djpocok #776 oksi majd ki próbálom de nekem kül. nem recseg hanme besszgatta a progi...
kül az új vdj nek tudja vki honnan lehet leszedniin a teljes verzióját?? -
#775 :S Nekem régen hangkari miatt recsegett, de az új VDJ-vel már semmi hiba sincs. Próbáld ki azzal. -
djpocok #774 sziasztok !
Lenne enekem is egy problémám illetve kérdésem hozzátok.
Most nem rég kezdődött egy hiba nálam a a Virtual DJ-vel , amikor megy mind a két lejátszón zene és mondjuk átakarok válatni eggyikről a másikra besszaggat az egész progi és még a hang is de ez akkor is előfordul hogy ha szkreccselek vagy ha efect-et teszek be.
Na most ez amit le írtam nem mindig szokott bejönni hanem ilyen tök véletlenül..
Ha esetleg tudna vki valamilyen tanácsot,vagy ötletet adni azt szivesen várom..:)
Előre is köszi. -
brawo1 #773 Sziasztok!
segítségeteket szeretném kérni a következő problémámra:van 1 hercules mk2es konzolom,de a telepítő lemeze költözés során elveszett..a gépemet 1 vírus miatt újra kellett raknom és a cd nélkül nem tudom felinstallálni...(a különböző letöltött virtual dj progikkal egyszerűen nem működik..akadozik..lefagy..stb..kiderült h nem a konzol a hibás mivel szervízben is voltam vele,de a garanciája a cd elvesztésére nem vonatkozik, az is kiderült h a magyarországi forgalmazó nem foglalkozik tovább a termék terjesztésével és így nem tudnak hozzá másik gyári cd-t adni)Ezért ha valaki rendelkezik hercules mk2es telepítő cd-vel és fel tudnám venni vele a kapcsolatot akár e-mailon keresztül, vagy esetleg vki tudna bármiféle segítséget vagy ötletet adni nagyon hálás lennék érte! -
#772 Sziasztok.
MIX10 -
Essis #771 [email protected] Vegyél fel msn-re és küldök át... -
#770 hellosztok! valaki nem tud ehhez adni nekem egy pluningot ami tele van effektel vagy tutorialt vagy leírást vagy bármit csak tudjak csinálni ezzel egy jó discotíí4 köszi! -
Essis #769 Fülest három féle módon dudsz rá kötni... Ha a hangkártyád 4.1, akkor van rajta ilyen, hogy rear, front vagy right, left... Valamelyikbe dugd be a fülest, a másikba az erölködőt, vagy amid van... A "Config" menün belül tod beálítan a "Sound Setup" néven futó opcioknál. Ha nincs ilyen hangkártyád, akkor vegyél valami szar hangkártyát, majd istaláld fel a hozzá való progit. Így két hangkártyát fog látni a géped, ezzel együt a vdj is. NA szóval... Az egyik hangártyába a füles , a másikba erölködő. Ezt is ugyan ott tod beállítani. Ha így se tetszik, akkor vegyél egy keverőt... Ehhez viszont vagy két hangkártya kell, vagy4.1 minimum... -
#768 sry de nem tom...nem használok hozzá fülest... -
laki91 #767 helo flet tudnál segiteni nemtom hlehet beállítani h a fülesen tudjam hallgatni a prewiwet? léccives. -
#766 mondjuk tőlem... -
#765 Hy,efekteket honnan lehet beszerezni?? -
laki91 #764 sziasztok én még elég kezdö vok éppen ezért fordulok hozzátok nem tudnatok megmndani hogy hogyan lehet beüzemelni a fülest a virtual dj 5.0ban?? elöre is köszi -
Essis #763 www.virtualdj-skin.mlap.hu