2084
VIRTUAL DJ
  • Essis
    Nézzétek meg az oldalt
    Már tudtok tölteni skinneket, és már a cdj200 + djm400 is megvan TSABEEE-nak köszönhetően
  • Essis
    még nem tudtok tölteni, de hamarosan...
  • Essis
    Készül az oldal skacok:) www.virtualdj-skin.mindenkilapja.hu
  • Essis
    [email protected]
  • FLeT
    de kell ám...mondj msn-t!
  • Essis
    lejött!!! Hurá!!!! De nincs benne az k.va skin. Vagyis... benne van, de nem djm400. De kell van djm800 technics bakelittel felszerelve. Nekem nagyon bejön.
  • FLeT
    mikor jön le a pack?
  • Essis
    mindenkinek ez kell? Most már nekem is kell. De már szedem az ujj pack-ot. Remélem benne lessz. Nem sokára csinálok egy oldalt ahol ingyen tudtok letölteni skineket.
  • FLeT
    Hi! nekem kéne skin...CDJ200+DJM400
  • FLeT
    nem kell megnyitni, csak bemásolni a skins mappába...
  • hungaro
    Akinek vannak nagyon jó disco számai az írjon privátot!! Nagyon fontos!!!

Külföldi,Magyar.
  • stef666
    Itt van egy két olyan dolog is amivel saját magatok készíthettek zenét:http://rapidshare.com/files/60479129/Stef-rapid_2.rar
  • Essis
    Ha valakinek skinek kellenek vdj-hez 4.3 itt van lent az msn címem. Amdopteron! Neagodj, meg lessz ami kell.
  • Essis
    [email protected]
  • amdopteron
    okés nem tudsz msnt adni??
  • Essis
    Ha jól emlékszem, én anno szedtem le hozzá progit... Holnapra ki írom ha úgy jó neked. A hugom azt használja, majd megkérdem.
  • amdopteron
    2.6 traktor
  • Essis
    Nincs valakinek véletlenül pár effect-je, vagy Sampler-je?! Előre is köszi.
  • Essis
    melyik verziót használod?
  • amdopteron
    hello én traktor al zenélek és nem tudja vki hogy lehetne ugy hogy online csináljam vki segítsen már lészszives:)köszönöm elöre is
  • Essis
    Ezt én se mondtam magamról, én is csak házibulikat vállalok, + néha bevállalok egy-két discot is, ha felkérnek. De amugy hobby...
  • VinylToy #741
    Olvass utána!
  • VinylToy #740
    Én nem tartom magam dj-nek, hobbiból otthon!
  • Essis
    Vinyl! Te mióta pörgeted a bakelitet?
  • Essis
    És driver nem kell hozzá? Itt van ilyen, hogy asio. Ez mit takar?
  • VinylToy #737
    Megint mennyi "olcsójános" akar dj lenni :DDD
    Mostanában népszerű szakma lett :D
  • VinylToy #736
    Kell hozzá egy külső hardver (final scratch, serato) anélkül ne is próbálkozz.
  • VinylToy #735
    A skin amit használni szeretnél, nagyobb felbontású a képernyőt kellene megváltoztatni.
  • Essis
    Hétvégén ráadásul partyt kellene tartanom... Mekkora égés lessz, ha ezt beadja buli alatt is... Mit csináljak?!
  • Essis
    Asszem baj van!!!!!!!! Megy a vdj gyönyörüen 2 óráig, aztán egyszer csak elkezdi visza fele játszani a zenéket... Mi történt?!
  • Essis
    Nem tudna valaki mondani egy oldalt, ahol effect-ek vannak?! Előre is kösszy...
  • K.András
    Szerintem a legujabbat szedted le, az meg nem müxik elözö verzó nélkül.
  • Essis
    Hogy hogy nem tudod elindítani?! Mit ír ki, ha elakarod indítani? Honnan szedted le, és melyik verzio-t?
  • hungaro
    Sziasztok,nem tudom el indítani a vdj-t!!

EZT ÍRJA KI:

mit csináljak hogy jó legyen?
  • Essis
    Isti! Ha a skin-re gondolsz, akkor másold be a skin mapába, majd nyisd meg a vdj. Ezután fent a jobb sarokban van ilyen, hogy config, azon belül a skin levélre mész rá és ott meg találod. Ott csak kijelölöd, aztán nyomsz egy ok-ot.
  • Essis
    Ha kell valakinek skin, annak tudok segíteni.
  • Essis
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Van két bakelit lejátszom (Technics), és rá szeretném jötni a cdj-re. A keverőt már sikerült, De a bakelitok csak nem pörögnek úgy ahogy én akarom. Tudna valaki segíteni? Megköszönném.
  • hungaro
    szia én is le töltöttem és mivel kell meg nyitni?Daemon tools-al nem engedi!!
  • FLeT
    CDJ 1000 MKIII SKIN
  • FLeT
    tudok...