2084
VIRTUAL DJ
-
Essis #762 Nézzétek meg az oldalt
Már tudtok tölteni skinneket, és már a cdj200 + djm400 is megvan TSABEEE-nak köszönhetően -
Essis #761 még nem tudtok tölteni, de hamarosan... -
Essis #760 Készül az oldal skacok:) www.virtualdj-skin.mindenkilapja.hu -
Essis #759 [email protected]
-
#758 de kell ám...mondj msn-t! -
Essis #757 lejött!!! Hurá!!!! De nincs benne az k.va skin. Vagyis... benne van, de nem djm400. De kell van djm800 technics bakelittel felszerelve. Nekem nagyon bejön. -
#756 mikor jön le a pack? -
Essis #755 mindenkinek ez kell? Most már nekem is kell. De már szedem az ujj pack-ot. Remélem benne lessz. Nem sokára csinálok egy oldalt ahol ingyen tudtok letölteni skineket.
-
#754 Hi! nekem kéne skin...CDJ200+DJM400 -
#753 nem kell megnyitni, csak bemásolni a skins mappába... -
#752 Akinek vannak nagyon jó disco számai az írjon privátot!! Nagyon fontos!!!
Külföldi,Magyar. -
#751 Itt van egy két olyan dolog is amivel saját magatok készíthettek zenét:http://rapidshare.com/files/60479129/Stef-rapid_2.rar -
Essis #750 Ha valakinek skinek kellenek vdj-hez 4.3 itt van lent az msn címem. Amdopteron! Neagodj, meg lessz ami kell. -
Essis #749 [email protected] -
amdopteron #748 okés nem tudsz msnt adni?? -
Essis #747 Ha jól emlékszem, én anno szedtem le hozzá progit... Holnapra ki írom ha úgy jó neked. A hugom azt használja, majd megkérdem. -
amdopteron #746 2.6 traktor -
Essis #745 Nincs valakinek véletlenül pár effect-je, vagy Sampler-je?! Előre is köszi. -
Essis #744 melyik verziót használod?
-
amdopteron #743 hello én traktor al zenélek és nem tudja vki hogy lehetne ugy hogy online csináljam vki segítsen már lészszives:)köszönöm elöre is -
Essis #742 Ezt én se mondtam magamról, én is csak házibulikat vállalok, + néha bevállalok egy-két discot is, ha felkérnek. De amugy hobby... -
#741 Olvass utána! -
#740 Én nem tartom magam dj-nek, hobbiból otthon! -
Essis #739 Vinyl! Te mióta pörgeted a bakelitet? -
Essis #738 És driver nem kell hozzá? Itt van ilyen, hogy asio. Ez mit takar? -
#737 Megint mennyi "olcsójános" akar dj lenni :DDD
Mostanában népszerű szakma lett :D -
#736 Kell hozzá egy külső hardver (final scratch, serato) anélkül ne is próbálkozz. -
#735 A skin amit használni szeretnél, nagyobb felbontású a képernyőt kellene megváltoztatni. -
Essis #734 Hétvégén ráadásul partyt kellene tartanom... Mekkora égés lessz, ha ezt beadja buli alatt is... Mit csináljak?! -
Essis #733 Asszem baj van!!!!!!!! Megy a vdj gyönyörüen 2 óráig, aztán egyszer csak elkezdi visza fele játszani a zenéket... Mi történt?! -
Essis #732 Nem tudna valaki mondani egy oldalt, ahol effect-ek vannak?! Előre is kösszy... -
K.András #731 Szerintem a legujabbat szedted le, az meg nem müxik elözö verzó nélkül. -
Essis #730 Hogy hogy nem tudod elindítani?! Mit ír ki, ha elakarod indítani? Honnan szedted le, és melyik verzio-t? -
#729 Sziasztok,nem tudom el indítani a vdj-t!!
EZT ÍRJA KI:
mit csináljak hogy jó legyen? -
Essis #728 Isti! Ha a skin-re gondolsz, akkor másold be a skin mapába, majd nyisd meg a vdj. Ezután fent a jobb sarokban van ilyen, hogy config, azon belül a skin levélre mész rá és ott meg találod. Ott csak kijelölöd, aztán nyomsz egy ok-ot. -
Essis #727 Ha kell valakinek skin, annak tudok segíteni. -
Essis #726 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Van két bakelit lejátszom (Technics), és rá szeretném jötni a cdj-re. A keverőt már sikerült, De a bakelitok csak nem pörögnek úgy ahogy én akarom. Tudna valaki segíteni? Megköszönném. -
#725 szia én is le töltöttem és mivel kell meg nyitni?Daemon tools-al nem engedi!! -
#724 CDJ 1000 MKIII SKIN -
#723 tudok...