2084
VIRTUAL DJ
  • napalm75
    nem szükséges mert már van egy belőle :DD
  • Riccardo G
    Persze, mert arra van pénz! :D
  • Csuhai G
    Stílus..
  • nikeman
    nem szar a bcd-2000, attól még hogy régi, pio 100-as is mien régi, mégis szinte minden diszkóban az van
  • Riccardo G
    mert általában az új a jobb szokott venni! de ha neked a szar kell akkor vedd azt!
  • napalm75
    magyarán ha nem tudod mi a különbség akkor miért is javaslod bőszen a 3000-et??!!
    bahh.
  • hungaro
    sziasztok,az miért van hogyha zenét mixelek akkor rendesen megy a felvétel is minden de ha újból meghalgatom akkor meg akad,ugrik egy kicsit a zene
  • systmatyk1985
    Hy.Lenne 1 problémám.VDJ 4.3.r12-vel és bcd-2000-el zenélek és valamikor 10perc után megáll az egész.villog meg visszajelez az összes funkció de nem játsza a zenét se a bcd-röl vezérelve se egérrel.ilyenkor a vdj bezár majd ujra elindít.de semmi szisztéma nics a behalásaiban mert valamikor 5-10 perc után áll meg,valamikor meg akár órákon át semmi baja.és ha party közben döglik meg akkor meg majd ég a fejem!nem tudja valaki h mi lehet a baj?segítsetek!!!köszi.
  • Riccardo G
    tuggya a rák! nézd meg az adatlapokaat!
  • napalm75
    ez ok.
    de mi a különbség?
    hogy nemrég jött ki az nem különbség.
    hardver, kezelhetőség?
  • Riccardo G
    újjab széria! Nemrég jött ki!
  • napalm75
    mi a különbség a kettő között?
  • Riccardo G
    Már BCD 3000-et érdemes venni!!!
  • nikeman
    Zaj-ban 40.000 szerintem az nem sok érte. Nagyon megéri.
  • leskop
    Nem tud valaki gyorsan egy eladó Behringer bcd 2000-est
    06205351069
  • Riccardo G
    4.3r12 a legjobb, és legstabilabb!
  • nikeman
    Igen, teszteltem. Nekem egyszer se halt meg, nem történt semmi, hibátlanul ment. Bár BCD2000-rel a fülest csak úgy tudtam megoldani, h a gép hangkarijába dugom és config-ba beállítom. Amúgy jól működik.
  • Riccardo G
    ja amúgy akad 1-2 ilyen ember, aki azt hiszi ért hozzá! :D és nem adnak más ténylegesen hozzáértők szavára!
  • stef666
    Igen, mindenki tud mindent,mindenki profi mindenben....
  • Riccardo G
    nagyon kihalt a fórum!
  • Riccardo G
    de te hol látod amugy ezt mert énis betudok lépni a virtualdj.com-ra de még ott sem látom sehol ezt az 5.1et!!!
  • Riccardo G
    me lámák!
  • Essis
    De akkor miért van kiírva?
  • Riccardo G
    4.3 a legstabilabb!!!
  • ROBforTRANCE
    Én még mmindig a 4.3at használom Behringer BCD2000-el. Az 5-t tesztelte már vki bcd2000el????

NEW

• Riccardo G
    ezt mondtam, hogy még sov! :) ha kijött volna, akkor nem kellene bejelentkezni hogy megnézd, ezt én nagyon furcsálltam! Sose kelett bejelentkezni ahhoz hogy megnézd melyik a legújabb verzió! magyarul még mindig nincs 5.1 nagyokos!
    Legújabb: v5.0.rev5
  • Essis
    Valamit nem értek... A yag file-ba az van írva, h 5.1, az oldalon is ott van hogy kijött, de rá mentem a tulajdonságokra, azon belül a verzióra, és ott 5.0.2.9 Akkor ez most mi? Külsőre ugyan olyan mint az 5.0, de a hangzása sokkal jobb, + gyorsabban reagál...
  • Riccardo G
    5be sok a bug! fórumba leis van irva, és menet közben még hála istennek otthon tapasztaltam is!
  • Essis
    Itt mindenki meg őrült? Nézzetek már kicsit körül... Sikerült regisztrálnom a virtualdj.com-ra, és kapásból ki dobja, hogy NEW ATOMIX PRODUCTIONS VIRTUAL DJ 5.1 Nem kell elszálni az 5.0-tól
  • djpocok
    oksa:)

amúgy már kijött az 5.0 és állítólag ha nem is látcik kívűlről de javítottak benne pár dolgot...
    pl. nekem már nem akadozik a progi 5.0-nál

• Riccardo G
    A VDJ jelenlegi legjobb, és legstabilabb, ám nem a legújabb verziója a 4.3r12!
  • Riccardo G
    ha véletlenül forditva lennéek a csatornák akkor dugd át a zöldet a feketébe, a feketét meg a zöldbe!
  • Riccardo G
    kell 3 kábel, egyik vége normál jack, másik pedig 2rca
    nálan ugyvan hogy a zöldbe dugtam a ch1-et, a feketébe meg a ch2-t!
    és felvételt meg a kékbe dugjad!
    vdjbe meg a beállitásoknál input: none, output external mixer, sound card: 4.1 és oké!
  • djpocok
    oksa
  • Riccardo G
    majd ha hazaérek leirom neked! addig sziasztok!
  • ROBforTRANCE
    6 órás MIX-ek?

itt
  • djpocok
    nem

7.1-es hangkártyám van

??????
  • nikeman
    Őszinte leszek: amikor szart se értettem a keveréshez és megvolt a VDJ, egyszer se használtam az automix gombot. Sztem felesleges. Amit az a gomb csinál, azt bárki megtudja, az ilyen alap dolgokhoz még tudomány se kell.
    Volt szerencsém kipróbálni Behringer BCD-2000-rel a VDJ-t. Hát mit ne mondjak, nagyon jó cucc. Mindenkinek csak ajánlani tudom. És az ára is tűrhető. A fülessel adódtak kisebb gondjaim, de megoldódtak.
  • Riccardo G
    gondolom 5.1-es hangkarid van nem?
  • djpocok
    ÜDV minednkinek!

Lenne ismételten egy kérdésem hozzátok :D
    Fogok venni hamarosan egy 2 cstornás Dj keverőt és úgy gondoltam majd hogy a virtual dj--re lesz rá kötve csak nem tudom hogy hogyan kéne hogy mennyeni és vele és fel is tudjak vele venni ??
    ja amúgy annyit már tudok hogy hol kell beállítani naggyábol hogy ha keverőt akarok :D

Előre is kösssz