VIRTUAL DJ

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. légyszi valaki küldje már el nekem a cdj 200 + djm 400-as skint. Fontos lenne:) Elõre is köszönöm:)
[email protected]
stef666
Ha valaki esetleg egy régebbi VDJ-t is keresne az itt megtalálja:http://rapidshare.com/files/48094441/Atomix_Virtual_DJ_2.06___crack__skins.rar

http://steflion.wix.com/studio

ha van 5-1-es hangkártyád akkor a virtual dj settingsbe be tudod lõni

playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360

http://www.riccardo_g.cjb.hu/
VinylToy
nem az én feltöltésem!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

FLeT
letörölted már?

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

csõõ!

a segítségeteket szeretném kérni mégpedig abban hogy azt hogyan tudnám megcsinálni hogy az egyik fülemen az egyik lejátszó szóljon a másik lejátszó meg a hangfalakon.
amugy egy egyszerû hifi van rádugva a gépre...ennyi
vagy keverõ kell hozzá?
VinylToy

Virtual DJ 4.3R12

Easiest: fit with an evolutionary interface engine, the look and feel of VirtualDJ adapts itself to your level. Start with an easy-to-use skin to learn with, then choose amongst the dozen skins available on this website, from the simplest to the most complex ones.

Powerful: VirtualDJ is today's only software to provide:
- A clear superimposed view of the music beats
- A synchronized sampler for intuitive live remixes
- Music video scratching, with an unrivalled fluidity
- An anti-skip technology, when scratching with timecoded vinyls
- And many other extraordinary features as you'll soon discover...

Do not hesitate any more, there's a reason why VirtualDJ has been adopted by more than 4.000.000 users in the world, making it the most used DJ software on the market.

39 skins pro
139 plug-ins presets
120 audio samples effects

Format: .rar
Size: 93 Mb
Password: www.magesy.net

Download

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Hali

Mixvibes pro 6-os és virtual dj 4.3-as full verzióval megtudna lepni vki?:D pls fontos lenne!!!
K.András
Ilyen esetben elsöként mindig a gyártó oldalán kell a megoldást keresni:

Tessék itt megtalálod a drivert.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

helló!
Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy mi a teendõ,ha a hercules mk2-es dj consolom telepítõ cd-jét elhagytam:((..drivert azt tudtam ugyan leszedni a konzolhoz..de az eddig letöltött vdj-k egyike sem mûködik rendesen.(akadozik..a potik késnek..a számok iszonyú lassan töltõdnek be)
Bármilyen ötlet érdekel!
Elõre is köszi!
hülye vagyok nah! a csúszkát a bal-oldalra kell hõzni ahol van a fasters!
a 1024 (23ms) meg a többi opció a ütemkijelzõ ablakra vonatkozik, hogy milyen gyakran frissítse! overclock-ot be kell pipálni, és a safe mode (biztosnságos mód)-ot se árt!
rájöttem a hibád javítására! eddig nem pattogott a vdj nálam, de most nemtudom valamiért mindha bakeliten pörögne, és tényleg lehetett hallani a pattogásokat, elég szépen, ami szétvitte a fejemet így a buli elõtt egy nappal! rájöttem a megoldásra, igaz közben elszívtam 6 szál cigit az idegtõl, de megvan! Config/Performances azon belül a csúszkát 1024 (23ms)-re húzni, és a Overclock-ot bepipálni, de valamikor elég csak az Overclock-ot bepipálni és már nemis pattog!

UI: Legalábbis nálam mûködött a dolog! :D
bocs, nem Virtual DJ, hanem XYLIO (bcd2000-hez adott szoftver)

esetleg valaki aki ilyet használ?
Passz!
miért van az hogy behúzom a tracket (mp3-at) a Virtual DJ tetszõleges A vagy B részébe és az elõre beállított potik (gain, volume poti) felugrik a maximumra (na jó a gain az általában visszaáll középre, de az sem mindig, néha 75%-ra)
Most szombaton megint lesz vdj party! :D
Huhh tegnap milyen jó party toltam le!
A Virtual DJ gyönyörûen viselkedett, sose egy akadás, soha egy lefagyás!
Nagyon tetszett! ;)
K.András
Szerintem meg a letöltött hanganyag számlájára irhatók ezek a pattogások, de persze lehet neked van igazad. Tényleg évente mennyit romolhat egy DJ hallása, mert ugye azt nem lehet mondani, hogy a sok-sok évnyi nagyteljesitményü hangfalak mellett eltöltött idö az javitaná, sokkal inkább kárositja.

Ice Cortez
Egybõl le lehet vágni egy mixrõl hogy valaki virtuallal csinálta, lehet hallani a kis "pattogásokat, ugrásokat" szóval egy szar, de azért kemény! <#vigyor3>

Ice Cortez
Na hát igen a hangzás... egy kicsit elörébb írtam is errõl hogy szerintem nagyon szar hangzása van a Virtualnak! Szóval szerintem ezt kéne elsõsorban kijavítani!

hali!
nekem is hasonló gondjaim vannak, mik a laptopod paraméterei?
VinylToy
Na ez az ami mindig is a hibája marad ezeknek a programoknak, illetve a DJ-k se waveform alapján kevernek, hanem fülre. A hangzás pedig mindig is a legrosszabb volt az ilyen programok között, vegyük akár a mixvibes-t, traktor-t, pcdj-t, vagy bármelyik másikat.

Hallod ütemek a grafikus kijelzõn egyezést mutatnak, hangban meg kurvára elütnek! Valamikor olyanokal kell korrigálni, hogy a graf kijeltõn nem fedik az ütemek egymást, hanem legalább 1mm hely van köztük, szóval látom mindkét ütemet, és hangzásban úgy a jó! :D ezt nem ártana ha javítanák! :D
meg kicsit a hangzást is lehetne javítani, de az nem olyan rosz, elösször az ütemeket tegyek rendbe! :D de ebben javítást kérek, az ütemeggyezésben is! mert valamikor nem lehet úgy belõni, a két számot hogy tökéletesen feggye egymást, pl ebben is javítást kérek! halaknak azért, de sztem még nagyon béta verzóban vannak! :D
Ice Cortez
Hát jah, lenne mit javítani!

Neked mik a gondjaid vele?

Faszom jöhetne már a 4.4-es verzió!
Adnék pár tippet azért hogy mit kellene még javítani a mostani verzióban!
http://www.djtommx.hu/Flyer/Augusztus_11.jpg

Hopáá hopáá! Megyek is rá! :D
Sziasztok!

SEGÍTSETEK HA TUDTOK!!!!!

Behringer bcd-2000 -es külsõ keverõm van,és virtuállal szeretném használni,de csak szeretném,mert állandóan megmakacsolja magát,és kikapcsol az egész gép,mintha reseteltem volna.Utána meg a "rendszer súlyos hiba után állt helyre"hibaüzenetet kapom.Eleinte csak a virtuállal csinálta,de most már a gyári progijával sem stabil. SPeter01 is hasonló gondokkal küzdött de én nem szeretném traktorra cserélni,mindenféleképpen a virtuállal kellene megoldani.lvileg támogatja is ezt a ptogramot. Ha valakinek van valami ötlete, vagy ismerõse aki keni ezeknek a programoknak a beállításait ,annak a segítségét nagyon megköszönném! S.O.S. !!!

Ja,és laptoppal nekem sem mûködött,pedig erõsebb volt mint az asztali gépem.
...és atorz zúgást is tapasztaltam,ki is ugrott a magassugárzóm,de nem tudom milyen idõközönként jelentkezik a hiba,4-6óránként.
mila69en
pioneer pioneer tököm televan már a divat pájonírral:DD

keverõ terén igencsak elbújhat a pionér a vestax mögött:) pedig mindenki pioneer áhh gáz ha lejátszó pioneer ha keverõ pioneer... lótúrót ha keverõ akkor vestax=minõség most nem azt akarom omndani hogy nem jó a pioo de mindenhol csak ezt hallani ez épûlt be pedig annyira nem is jó:D

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Mért a Pioneer nem az? :D :D :D :D
Vagy Technics? :D
mila69en
vestax=minõség:)

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Nah a skint már meg is oldottam! .)
Ja meg izé, valaki löknetne nekem egy Pioneer CDJ 1000 MK3-mas skint!
Ott a címem alul! Kösz!
Hello Tomi! Hát izé, és általában 21:00tól, reggel 05:00ig zenéleg vele, és nem lépek ki, és nem vettem még észre ilyet, de ha mondod akkor mostantól figyelek majd a végén!
Timedcode lemezek hogy bírják? Mikor vetted õket, mert engem is érdekelne a dolog!
MSN: [email protected]
Sziasztok! T
Látom vannak itt néhányan, akik fellépéseken is használják a VDJ-t. Ti hogy oldjátok meg azt a problémát, amit elvileg egy beépített bug okoz, hogy kereken 6 óra mixelés után, a kimeneteken a zene helyett valami torz zúgás jelenik meg. És csak úgy lehet kiküszöbölni a problámát ha újraindítom a VDJ-t. Utána 6 óráig újra mûködik minden. Ti találkoztatok egyáltalán már ezzel? Ez állítólag a feltört verziókban van. Ti mit tudtok errõl?
Köszi!
Ja, egyébként Hercules MK2-vel használom a VDJ-t és timecode lemezekkel.
Háhhhááá! Akkor inkább normál keverõ, és 2 db XP10-es! :D :P
Ice Cortez
Tisztasor, csak szerezz egy ilyet! <#mf1>

Ejj ha! na ilyennel már tolnám azért! :D ez kicsit más mint a bcd 2000-res :D
VinylToy

Ez viszont jól néz ki, csak nem olcsó és Magyarországon nem is kapható! :S

Hát persze ez így is van, de olyan ronda! :D :D :D
Ice Cortez
Ez igaz, ebben eggyet értek, de viszont nem lehet összekötni olyan egyszerûen géppel!
Ezen meg van USB és mindegyik keverõ szoftverhez müxik! És ha valaki gépen akar keverni (pl.: laptopon) akkor szerintem tökéletesen megfelel!

hát! nekem sose tetszettek ezek az egybe cuccok! :S a külsõ különálló keverõk szebbek is, jobbak is! :D numark, pioneer stb... :D
Ice Cortez
És miket lehet mûvelni egy ilyen kis keverõvel? <#buck>
Kiváncsi lennék rá! <#wink>

énis 40ért láttam ja! .D
Ice Cortez
És milyen amúgy a keverõ, mert én is néztem ezt... mennyibe vetted mert én 40ért láttam?!

Ice Cortez
Laptopon milyen a hangkártya?
Az is veri az asztali géped?

soharobi
Sziasztok. Vettem egy Behringer BCD2000-et. Rátelepítettem a gyári softját az asztali PC-mre és tökéletesen mûködik a virtual dj-vel. Viszont egyik laptopommal sem akar mûködni. Miért van ez? Mindkét laptop erõsebb az asztali pcm-nél. A hibajelenség mindkettõnél ugyanaz, két perc után megáll a virtual dj és nem akar tovább mûködni. Ötlet?

Nahátocska.... mostanocska akkorocska ilyenkorocska mivanilyenkorocska???

FLeT
nem tom hogy mükszi-e de valszínû...holnap küldöm...

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

K.András