2084
VIRTUAL DJ
  • Csuhai G
    Ohh, mit találtam : Pioneer CDJ 400 + DJM 600 Skin !
  • Renz
    Sajna nem lehet rögzíteni a videót. Mondjuk nem is arra való a program. =)
  • DrWolf
    Sziasztok! Van egy ks gondom a Virtual DJ vel kapcsolatban... Vannak benne Video effektek amiket lehet is használni.. de .. hogyan tudom elmenteni az effektált videóklippemet? Mert csak a hangot tudom menteni waw vagy mp3 ba ahogy eddig is... Ha valaki tud nekem segíteni nagyon megköszönném! választ ide a forumba vagy a [email protected] ra várok!
  • K.András
    Írtam neked egy mailt, igy meg lesz neked is az enyém!
  • Renz
    De vazze! :D
    Sose lehet tudni, hogy hol találkoznak útjaink, de ez már OFF, úgyhogy msn (mondjuk túl sokat nem vagyok aktív), vagy mail.
    renz kukac citromail pont hu

Flet:
    Igen, sajnos ott csak 100 skin közül tudsz választani. Pfff...
    Legyenek már kisebb igényeid!
  • K.András
    Egeret nagyon kevés programnál használok! Keverésnél kizárólag bill-t, ha megnézed a szoftverben van egy olyan lehetőség, hogy Shift + Page Up, Shift + Page Down, ilyen modon nagyon nagyon finoman lehet kezelni a fadert!

Köszönöm a dicséretet, már megérte. ;) Egyébként kispesten lakom. Miért kérdezed? Remélem nem azé, hogy hova keljen jönni letartoztatni? :D
  • FLeT
    De ott csak DJM909 keverővel van fönnt!
  • Renz
    Druglord:
    És csak puszta egér+bill, vagy van kontrollered is? Egyébként tetszik a "műved"! Merrefelé lax?
  • Renz
    Válogass innen:
    http://www.4shared.com/dir/3641438/946f618b/SKINS.html
  • FLeT
    CSá NÉp!
    CDJ400+DJM400 skin megvan vkinek?
  • K.András
    Igen igazad van, annyira mégsem burkolt a Kábítószer Fejedelem név azaz a Drug Lord:D
    Számítógépen mixelek, szoftveresen. De gyakorlatilag ugyanaz, mintha rendes cuccon nyomnám. Két pionner CD-játszó és egy pionner keverő van előttem, magyarul rendes cuccon nyomom :)
  • Renz
    Burkoltan fogalmazni? A Druglord név után? :D
    Ha ilyesfajta mixeket akarsz feldobni, akkor célszerűbb egy ingyenes tárhelyen csinálni egy regisztrációt.
    atw - 500 mega
    freeweb - 500 mega
    extra - 2 giga
    De a google sokat segít. ;)

Hogyan és mivel mixelsz?
  • K.András
    Függőséget és káros szenvedélynek hódolót, csak probáltam kicsit burkoltan fogalmazni :)
    Tudsz valami jobb tárhelyet a rapidnál? Csak azért kérdezem, mert a következőt oda rakom majd akkor. THX.
    Egyébként igen 77-es vagyok ;), te pedig intelligens és a szemedet is nyitva tartod.
    Kritikát pedig akár negatív akár pozitív, örömmel veszem.
    Mindig van hova fejlődni az emberállatnak, van mit tanulni illetve mások tapasztalatát és észrevételeit felhasználva jobbá válni.
  • Renz
    Az addiction leginkább függőséget jelent.
    A rapidshare-es dolog butaság, mivel nem minden szolgáltató oszt új ip-t és cookie-kat is használ az oldal, de ez is mindegy.

Ha lejön a cuccos, akkor meghallgatom és kritizálok keményen! ;)
    Viszont ha jól látom, akkor te is 77-es vagy, ami jó előjel! :)
  • K.András
    Szerintem tud a magyar, csak nem engedik. Elkészült az első Mix lemezem, Addiction címmel, ami azt jelenti káros szenvedély.
    A nevem pedig egészen véletlenül Drug Lord.
    Három fájlt kell leszedni csak, benne van a nagy felbontású borító is. Mivel a rapidsharen van ezért úgy kell letölteni, hogy ha lejön az egyik fájl akkor lecsatlakozol a netről és után egyből vissza, így nem kell várni rögtön töltheted a következő fájlt is.
    Szerintem nem fogtok csalódni bennem, de ezt nyilván nektek kell eldönteni.
    Tisztelettel: Drug Lord

Addiction Part 1
    Addiction Part 2
    Addicton Part 3

• Renz
    A Behringerben van ASIO-s hangkártya! Persze nem egy ultra minőség, de az otthoni felhasználásra megteszi. A Numark DJ IO-ja olyan 25-30k HUF körül mozog. Ha megengedheted magadnak, akkor inkább a Numark Total Control legyen a választás egy jobb hangkártyával (akár a DJ IO).

Más!
    Véééééééégre megoldódott a Virtual DJ irányítása Vestax VCI-100-al! Ha valakinek ugyanez az összeállítás kell, akkor szóljon és segítek!
  • nikeman
    Mennyi magyar forintba fáj a Numark Dj IP kb. ?
    Mer én is külső hangkarit nézegetek és az lenne jó, vmilyen kontrollerrel (Numark Total Control, Behringer BCD-2000/3000)
  • Renz
    Roppant egyszerű! Az alaplapi hangkártyád nem bírja a strapát. Beállíthatod a hardveres gyorsítást az ASIO driverben, de akkor el fog csúszni a külső hangkártyához képest. Ha 5.1-es kimeneted van és egyenlőre csak otthon játszadozol vele, akkor állítsd be úgy, hogy a front legyen a master out, a surround pedig a monitor (vagyis erre kötöd a fülest. Sajnos én is beleestem már ebbe a hibába, hogy olyan külső jobb minőségű hangkártyát vettem, amin csak 1 kimenet volt. A megoldás vagy plusz egy (jobb minőségű, 1 kimenetes)hangkártya, vagy a mostanit lecserélni egy 2 kimenetesre. Az utóbbi az egyszerűbb, bár nem feltétlenül az olcsóbb megoldás.

Ui: A djdecks Qrva jó! :)
  • bandeszbiro
    OK. köszi. Már csak egy probléma van. Nem recseg, ezt már most hallom. De mit állíthatok be rosszul, ha szakaszosan, szaggatva "játsza" a számot a deckben?!
  • Riccardo G
    Riccardo_G - VA Dance Mania Vol. 1. (Reload The Party)
    Elérhető:
    Letöltés
    Letöltés
    Letöltés
  • Riccardo G
    Felhasználónév: E-Klub
    Jelszó: Rob Mayth
    :D ;) :D
  • Renz
    Jajj bocs!
    pass: magesy
  • bandeszbiro
    Kitömörítésnél jelszó?
  • Renz
    Deckadance

Most próbálgatom a djdecks nevű kis programot. Mit ne mondjak, ahhoz képest hogy a verziószáma még csak 0.86-nál jár, igen komolyan kenterbe ver egy pár programot. A stabilitása még nem az igazi, de majdcsak lesz 1.0 is valamikor. Az ára sem olyan vészes, 40 euróért megkapod a programot, ami tartalmazza 2 éves folyamatos frissítést is. Már most csodákat művel a vestax kontrollerrel, gondolom ez még profibb lesz idővel. Próbáljátok ki!

djDecks oldala
  • bandeszbiro
    pl. virtual dj-ben nem csinálja . ASIO a drivere igen. Szted mi okozhatja? Esetleg ha tudnál linkelni deckdance-t full-t akkor azt is kipróbálnám. Mert lehet software is nem?
  • Renz
    Az hogy a recsegés mitől van, az jó kérdés.
    Más programnál is csinálja?
    Milyen a drivere (ASIO)?

A mix poti azt szabályozza, hogy a bemenet, vagy a kimenet szóljon a fülesen, illetve a kettő között is beállíthatsz egy értéket természetesen.

A midi out-al ne foglalkozz, mivel (gondolom) nincs midi cucc rákötve a gépre.
  • bandeszbiro
    Sziasztok!
    Deckdance-ben mixelgetek. Egy problémám van. Zúg, vagyis inkább recseg a füles ( AKG 81DJ ). A hangkarim egy külső Fast Track az M - Audio-tól. Azért elmondom a bekötést is, lehet ez lesz a ludas. Van ugyebár az alaplapi hangkari, erről szólnak a hangfalak. ( azért innen nem a ft-ről mert van egy mélynomó szerű nagyobb és 2 kisebb hangfal, szóval Jack dugós. Az M-Audio-ra pedig csak a füles van rákötve. Mivel kezdő vagyok ezért, szeretném megkérdezni, hogy a külső hangkarin mit csinál pontosan a "mix", poti. Még vmi. A deckdance indításakor kiírja, hogy midi out open! piros felkiáltóval. ( ennek nem hiszem, hogy köze lenne hozzá, max a micit hiányolja ).
    Szóval ha valaki tud megoldást a recsegésre légyszi írjon!
  • Riccardo G
    Oké! Majd irok!
  • Renz
    renz kukac citromail pont hu
    Ott adok közelebbi elérhetőséget. Budaörsön lakom, de időm jelentős részét budapesten töltöm.
  • Riccardo G
    Renz, engem lehet, sőt biztos hogy érdekelne a dolog, mert ha így ennyiért megtudnám úszni az jólenne!
  • Renz
    Ha valakinek kell egy szinte új (januárban vásárolt, 1év garis) Behringer UCA202 USB-s ASIO-s hangkártya 9000-ért, akkor az jelezzen.

A Numark DJ IO-ja nem rossz, de hasonló tudású ugyanakkor olcsóbb kártyákkal találkoztam már. Bár nem egyszerű találni, de aki türelmes, az rálel.

Nem mellesleg keresnék magam mellé társat/társakat, hogy a hálószoba dj mivoltomon túllépjek.
  • Riccardo G
    Annyi még hogy nem ASIO hangkártyám van még, hanem egy SB 24 Bit, 96 kHz-es külső hangkari, de most tevezem majd egy ASIO hangkártya vásárlását!
    Még pedig a következőt:
    Front:
    http://www.synthtopia.com/content/wp-content/uploads/2007/03/numark-dj-io.jpg
    Back:
    http://www.submusica.com/uploads/numark-djio-traseira.jpg
  • Riccardo G
    Renz! Hát ja jelenleg nekem belefél! :D Végülis most jelenleg nekem az van amit felsolotál, de azért az utóbbi felsorolásomnak azért kifejezetten örülnék! :D

UI: Igaz, hogy nem 2ft-ba kerülne, de talán egyszer majd meglesz, ha minden úgy alakul! :D
  • Renz
    ASIO - wikipedia

Röviden és tömören az a lényege, hogy a program közvetlenül kommunikál a hangkártyával és nem kell az oprendszeren keresztülvánszorognia a jelfolyamnak, ezáltal az ASIO-s hangkártyák latency-je (késése) töredék akkora, mint a "hagyományos" hangkártyáknak.
  • nikeman
    Most pontosan mi is ez az ASIO, mer már mindent hallottam róla?
  • Renz
    Egyébként meg aranyos az a kis felsorolás lentebb, de véleményem szerint egy laptopdj cucca férjen bele egy hátizsákba! ;)
    Laptop, kontroller, hangkártya, füles meg 1-2 nagyon apró apróság. 'Oszt ennyi!
  • Renz
    Nos a kicsit lentebb belinkelt Traktor (thx VinylToy!) lényegesen okosabb mint az LE. Még szerencse, hogy megnéztem! :)
    Ráadásul az ASIO4ALL V2-nek hála már a több hangkártyás megoldás is müxik rendesen!

Persze ha Riccardo G megszerzi azt a hőn áhított xml-t és netán még úgy is működik ahogy kell, akkor marad a VDJ! :)
  • Riccardo G
    Így kéne:

Virtual DJ Professional 5.0rev6 (legal)
    Laptop
    ASIO Külső Hangkari
    Pioneer DJM 800
    Pioneer CDJ 1000 MK3 & Pioneer CDJ 1000 MK3
    VDJ Timecode CD & VDJ Timecode CD
  • Riccardo G
    Renz! Megpróbálom megszerezni neked az XML-t!
  • VinylToy #923
    Van ennél újabb!

Traktor 3.3.1

Pass: www.magesy.ws