VIRTUAL DJ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[email protected]
http://steflion.wix.com/studio
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
a segítségeteket szeretném kérni mégpedig abban hogy azt hogyan tudnám megcsinálni hogy az egyik fülemen az egyik lejátszó szóljon a másik lejátszó meg a hangfalakon.
amugy egy egyszerû hifi van rádugva a gépre...ennyi
vagy keverõ kell hozzá?
Virtual DJ 4.3R12
Easiest: fit with an evolutionary interface engine, the look and feel of VirtualDJ adapts itself to your level. Start with an easy-to-use skin to learn with, then choose amongst the dozen skins available on this website, from the simplest to the most complex ones.
Powerful: VirtualDJ is today's only software to provide:
- A clear superimposed view of the music beats
- A synchronized sampler for intuitive live remixes
- Music video scratching, with an unrivalled fluidity
- An anti-skip technology, when scratching with timecoded vinyls
- And many other extraordinary features as you'll soon discover...
Do not hesitate any more, there's a reason why VirtualDJ has been adopted by more than 4.000.000 users in the world, making it the most used DJ software on the market.
39 skins pro
139 plug-ins presets
120 audio samples effects
Format: .rar
Size: 93 Mb
Password: www.magesy.net
Download
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Mixvibes pro 6-os és virtual dj 4.3-as full verzióval megtudna lepni vki?:D pls fontos lenne!!!
Tessék itt megtalálod a drivert.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy mi a teendõ,ha a hercules mk2-es dj consolom telepítõ cd-jét elhagytam:((..drivert azt tudtam ugyan leszedni a konzolhoz..de az eddig letöltött vdj-k egyike sem mûködik rendesen.(akadozik..a potik késnek..a számok iszonyú lassan töltõdnek be)
Bármilyen ötlet érdekel!
Elõre is köszi!
a 1024 (23ms) meg a többi opció a ütemkijelzõ ablakra vonatkozik, hogy milyen gyakran frissítse! overclock-ot be kell pipálni, és a safe mode (biztosnságos mód)-ot se árt!
UI: Legalábbis nálam mûködött a dolog! :D
esetleg valaki aki ilyet használ?
A Virtual DJ gyönyörûen viselkedett, sose egy akadás, soha egy lefagyás!
Nagyon tetszett! ;)
http://druglord.buzz.hu/ ;)
nekem is hasonló gondjaim vannak, mik a laptopod paraméterei?
meg kicsit a hangzást is lehetne javítani, de az nem olyan rosz, elösször az ütemeket tegyek rendbe! :D de ebben javítást kérek, az ütemeggyezésben is! mert valamikor nem lehet úgy belõni, a két számot hogy tökéletesen feggye egymást, pl ebben is javítást kérek! halaknak azért, de sztem még nagyon béta verzóban vannak! :D
Adnék pár tippet azért hogy mit kellene még javítani a mostani verzióban!
Hopáá hopáá! Megyek is rá! :D
SEGÍTSETEK HA TUDTOK!!!!!
Behringer bcd-2000 -es külsõ keverõm van,és virtuállal szeretném használni,de csak szeretném,mert állandóan megmakacsolja magát,és kikapcsol az egész gép,mintha reseteltem volna.Utána meg a "rendszer súlyos hiba után állt helyre"hibaüzenetet kapom.Eleinte csak a virtuállal csinálta,de most már a gyári progijával sem stabil. SPeter01 is hasonló gondokkal küzdött de én nem szeretném traktorra cserélni,mindenféleképpen a virtuállal kellene megoldani.lvileg támogatja is ezt a ptogramot. Ha valakinek van valami ötlete, vagy ismerõse aki keni ezeknek a programoknak a beállításait ,annak a segítségét nagyon megköszönném! S.O.S. !!!
Ja,és laptoppal nekem sem mûködött,pedig erõsebb volt mint az asztali gépem.
...és atorz zúgást is tapasztaltam,ki is ugrott a magassugárzóm,de nem tudom milyen idõközönként jelentkezik a hiba,4-6óránként.
keverõ terén igencsak elbújhat a pionér a vestax mögött:) pedig mindenki pioneer áhh gáz ha lejátszó pioneer ha keverõ pioneer... lótúrót ha keverõ akkor vestax=minõség most nem azt akarom omndani hogy nem jó a pioo de mindenhol csak ezt hallani ez épûlt be pedig annyira nem is jó:D
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Vagy Technics? :D
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ott a címem alul! Kösz!
Timedcode lemezek hogy bírják? Mikor vetted õket, mert engem is érdekelne a dolog!
MSN: [email protected]
Látom vannak itt néhányan, akik fellépéseken is használják a VDJ-t. Ti hogy oldjátok meg azt a problémát, amit elvileg egy beépített bug okoz, hogy kereken 6 óra mixelés után, a kimeneteken a zene helyett valami torz zúgás jelenik meg. És csak úgy lehet kiküszöbölni a problámát ha újraindítom a VDJ-t. Utána 6 óráig újra mûködik minden. Ti találkoztatok egyáltalán már ezzel? Ez állítólag a feltört verziókban van. Ti mit tudtok errõl?
Köszi!
Ja, egyébként Hercules MK2-vel használom a VDJ-t és timecode lemezekkel.
Ez viszont jól néz ki, csak nem olcsó és Magyarországon nem is kapható! :S
Ezen meg van USB és mindegyik keverõ szoftverhez müxik! És ha valaki gépen akar keverni (pl.: laptopon) akkor szerintem tökéletesen megfelel!
Kiváncsi lennék rá! <#wink>#wink>
Nahátocska.... mostanocska akkorocska ilyenkorocska mivanilyenkorocska???
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®