2084
VIRTUAL DJ
  • Csuhai G
    No azért EZT se felejtsük ki! ;)
  • Renz
    Könyörgöm, legalább a kép NEVÉT nézzétek meg!
    http://www.zaj.hu/keptar/large/hercules_dj_console_5.jpg

Ilyet nehogy vegyen valaki! A minimum(!) a behringer bcd, de a numark total control még jobb választás! Nézzetek nagyon körül, mielőtt elköltenétek 50-60k forintot! A hercules hamarosan előrukkol egy új kontrollerrel, no az már lényegesen jobbnak tűnik!

Akinek kicsit (nagyon) nagyobb a pénztárcája, annak itt a numark új cucca, amin forognak a tárcsák, akár egy lemezjátszó!

A vestaxnak is jön az új kontrollere, amibe az elődjével ellentétben belepaszíroztak (végre) egy jóféle hangkártyát is. A vci-100 utódja, a vci-300:
  • Riccardo G
    mondjuk ez a képen, kurvára konzol!
  • balazs0000
    Itt van egy kép:
    http://www.zaj.hu/keptar/large/hercules_dj_console_5.jpg
  • balazs0000
    Nem.
    A console-on vannak különböző ki- és bemenetek, míg a control-t csak a PC-hez lehet kötni (USB-vel). Az áruk is eltérő.
  • Csuhai G
    Nem ugyanaz a kettő? :)
  • balazs0000
    Helló mindenkinek!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményetek a Hercules dj control-ról? (nem a console-ról!!!!)
  • Gomb
    Sziasztok!

Van valakinek olyan mapper xml fájla, ami VDJ-nél jól vezérli a BCD3000-est?
    Nagyon megköszönném!
  • Riccardo G
    Nah ugye, van ez az oldal http://www.4shared.com/dir/3641438/946f618b/SKINS.html
    és itt van egy olyan skin hogy Pioneer CDJ1000MK3 + DJM800(1280x1024).exe
    és megis van, csak épp nem megyfelelö a felbontás, nekem 1280x800-ba kellene mert ugye laptop! Próbáltam már a VDJ Skin Resizer-el de nekem valahogy nem sikerült, ha valakinek meglenne ez, akkor legyen szivres szóljon!! Ksözi!
    MSN: [email protected]
  • atomix2
    SCRATCH LIVE SKIN:

http://www.4shared.com/network/search.jsp?searchmode=2&searchName=Scratch+Live
  • atomix2
    VDJ skinek: http://www.4shared.com/account/dir/3641438/946f618b/SKINS.html?sId=wal6kEsnx3EOlamb

de programok is fent vannak

esteleg BCD3000-eshez VDJ DLL-t tud valaki???

Köszi!
  • Riccardo G
    nah közbenmegtaláltam!
    http://jastec1.extra.hu/ nem egy full extrás de van egy két effect
  • Riccardo G
    ha megvan valakinek ez akkor legyen szives átküldeni nekem köszi!
    Scratch Live
    VDJ Skint köszi!
    msn: [email protected]
  • Renz
    ... vagy időkódos bakelittel!
  • Renz
    Javaslom mindenkinek a Traktor 3.3 kipróbálását! Persze szigorúan kontrollerrel!
  • Gomb
    Köszi szépen a segítséget, de sajnos változatlan minden. :(

Régebben letöltöttem már több xml fájlt hozzá, de akármelyiket töltöm be, egyszerűen nem változik semmi. Azaz minden gyönyörűen megy, csak a gombok mminden 2. nyomásra váltanak állapotot. És kézzel sem tudom átállítani úgy hogy jó legyen. :(

Van esetleg egy jó xml fájéod, vagy tudnál segíteni a beállításoknál, mit kell kiválasztani ahhoz, hogy jól működjön? Nagyon megköszönném!
    Akár el is mennék akárhova, ha elmondani nem tudom, csak mutatni.

Te használsz BCD-t?
  • atomix2
    Renz:
    köszi egy BCD2000-s DLL-el megy is. csak a pitch és a cue gombok nem működnek. A VDJ oldaláról le lehetne szedni a drivert csak épp széria szám kell hozzá. A neten meg nem találtam meg a drivert.
    Esetleg nincs valami ötleted honnan lehetne leszedni??
  • Renz
    Egy kis segítség VDJ-hez:

Gomb:
    A VDJ oldaláról letöltött xml-eket úgy lehet aktíválni, hogy bemásolod a Documents and Settings/felhasználó/Virtual DJ mappába (gyakorlatilag akárhol lehet, csak így praktikusabb), majd a VDJ kontroller beállításainál kiválasztod a General MIDI-t (jobb klikk, "activate"), majd belépsz a MIDI mapping részbe (jobb klikk, "settings" asszem, de az "activate-en és ezen kívül nincs más opció). Ott megtalálod a LOAD gombot, amivel be tudod tölteni az XML fájlt! Sok sikert!

atomix 2:
    A Behringer BCD-3000 gyakorlatilag szinte teljesen megegyezik a BCD-2000-el, úgyhogy a kontrollereknél próáld azt kiválasztani. Ha az sem megy, akkor a programok oldalain találsz letölthető kiegészítőket, ami a kontrollerek kezelésére szolgál. A traktornál is tuti van, ott .tks kiterjesztésű fájlt keress!

zenemano:
    Helyből csak egy tippem van:
    A hangerőszabályzót kukkantsd meg első lépésben, hogy legyenek lenémítva a lejátszásnál a bemenetek!
  • atomix2
    Sziasztok!
    A kérdésem az lenne, hogy a BCD3000-t, hogy lehet a VDJ5-össel úgy beállítani, hogy vezérelje is. A hozzá adott Traktor LE-vel tökéletesen megy, de már a 3.3-as Traktorral sem.

köszi a segítséget
  • nikeman
    Már a BCD-2000-nél sem kellett 2szer nyomni a gombokat. A jó beállítás mindent megold ;)
  • zenemano
    Le van írva a Virtual DJ pdf-jében, hogy megy ez a dolog.

Az "Internet Broadcast" részt érdemes (belőle) elolvasni.
  • Csuhai G
    Ez engem is érdekelne..
  • zenemano
    Az adott eszközök/lehetőségek:

Prog.: Virtual DJ 4.0
    Hangk.: SB Audigy 5.1 (SB 0230)
    - 2db Line IN
    - 3db Line OUT
    (ASIO kompatibilis és fel is teszi a driverjét telepítésnél)
    Lejátszók: 2 db Pioneer 100S
    CD lemezek: http://www.virtualdj.com/vdjtimecode.mp3

Nos ezekből próbáltam építkezni, hogy működjön a mutatvány.
    A két bemenetre rá is kötöttem a két lejátszót.
    A VDJ-ben beállítottam a Creative ASIO-t és Auto Config-oltam a lejátszókból érkező timecode szignálokat.
    Ja és a "Virtual DJ Internal Mixer" Skin-t használtam.
    De a kimenetre érdekes módon kiment a szignál is és persze a keverni kívánt szám hangja is => így elég zavaró.

Többi VDJ beállítás:
    Sound Setup:
    -Inputs: Timecodes
    -Outputs: Single Outputs
    -Sound Card: Asio Driver

Az Input Chanel-nél meg ezt hagytam:

Chan1&2: Right Deck / Chan3&4: Left Deck

(De szerintetek ez most az én kártyám szempontjából PONTOSAN mit jelenthet??????
    Én simán a Line IN 1 és Line IN 2 bemeneteket használtam!)

Mit csináltam rosszul? Vagy "kevés" ehez a mixeléshez a kártyám vagy a Pioneerok?
  • Riccardo G
    Ha vennék is, akkor max Numark Total Control-t!
  • Riccardo G
    Én nemtudom, nem használok ilyen egyberészes cuccokat! :D
  • Gomb
    Én is...

De sajna a BCD3000-emnél még mindig 2x kell megnyomni a gombokat, hogy aktiválódjonak... :/
  • Riccardo G
    Nah, frissítettem a rev7-re!
  • Gomb
    Ezeket az .xml kiterjesztésű mapper-eket hova kell bemásolni, hogy működjenek? BCD-t csatlakoztatni kell hozzá közben?
    Mert a VDJ 5 rev6-ban már nincs a config-ban midi config, csak kiválasztható hardware-ek. De egyénileg, hogy tudom beállítani magamnak a gombokat?

Köszi
  • Gomb
    Sziasztok!

A rev6 már alapban támogatja a BCD3000-et. Csak ki kell választani a listából és már vezérli is.
    Használ valaki vdj5-öt BCD3000-rel? Minden gomb működik még a jog is jól használható, de az valyon miért van, hogy csak második megnyomásra vált állapotot a gomb?

Tehát ha megnyomom a bass kill-t akkor leveszi a basszust, de vissza csak akkor rakja, ha újra megnyomom és megint, azaz 2x.
    Rosszul állították volna a be a vezérlését?

Valaki tudja, hogyan javítható?

Köszi

Gomb
  • Riccardo G
    nem hetente megjelenő verzók, és biztonsági fejlesztések, ill. frissítések! :)
  • FLeT
    Ez megvan nekem is és már kiszedtem belőle a piros írást meg az egyéb zavaró tényeket szóval már használható...Ha vkit érdekel írjon...
    De mi a CDJ400+DJM400-as skint keressük!!!
  • balazs0000
    Helló mindenkinek!
    Múltkor ezt olvastam az 5-ös VDJ-ről:
    " Saját rádióműsor-kiszolgálójával hallgathatják a barátaink a keveréseinket, ha ráhangolnak a csatornánkra."
    Azt szeretném megkérdezni, ezt hogy lehet megoldani?
  • DjTsabee
    Szerintem ezt keresitek...
    http://www.uploadd.com/download.aspx?pku=1BF98F8F633V1AMZ24IPBU11[11IQV
    (bár szerintem ez pont nem valami jó, idegesítő az a piros írás..:S)
    amúgy nem is jön valami gyorsan...nah de mind1
    üdv: Tsabee
  • hungaro
    vkit meg szeretnék kérni h. mondja el hogyan tudom zene közben fel venni hogy mit mondok(nincs kedvem el állíttani vmit)
  • Csuhai G
    Yeah ! (csak én nem veszek észre semmi újdonságot ezekben a hetente megjelenő verziókban? :D)
  • Riccardo G
    Közben Virtual DJ Professional 5.0rev7 is out now! ;)
  • Riccardo G
    A reklám látom azért megy! :D
  • K.András

Sziasztok, ez volna a második lemez a Passio, azaz szendvedés. Olyan számok találhatóak rajta, amelyek főleg lányoknak fog bejönni. Remélem, hogy nagyon. http://druglord.buzz.hu/
    A számok léptethetők borítóval rendelkezik, gyakorlatilag kiírva egy teljes értékű Mix lemezed lesz, megint tök ingyen. Anélkül, hogy sztárolnám magam, bármelyik fizetős CD-vel felveszi a versenyt akár a mixet tekintve akár mást. Csak nem kell érte fizetned. CD írásnál kapcsold be azt az opciót, hogy ne hagyjon két másodperces szüneteket a számok között (no pause betwen tracks), és máris kész a CD. Két fájlt kell letölteni csak. Mivel a rapidsharen van ezért úgy kell letölteni, hogy ha lejön az egyik fájl akkor lecsatlakozol a netről és utána egyből vissza, így nem kell várni rögtön töltheted a következő fájlt is.

Eddigi lemezeimet a régi bejegyzés címszó alatt találod (Január), szintén hasonló minőségben borítóval ellátott CD-k tölthetőek le. Szintén ingyen, természetesen.
  • FLeT
    Már belinkeltem egyszer!#953
    De ha valakinek megvan az feltölthetné valahova!
  • Csuhai G
    azaz DJM 400.. :)