VIRTUAL DJ

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na ezaz csak nekem nincs olyan a mappába valaki egy .rar formátumban föl tudná tenni vhova... vagy esetleg e-mailbe.. [email protected]
köszi
mennyél be a fölött e lévõ config ba és ott alul keresd meg a ,,tallózd be'' a következõ fájl-t lame_enc.dll a ahova feltetted a virtualdj mappáját keresd meg és ott lessz a ez aféjl és ha leokéztad akkor elvileg már nem fogja kíírni a hibát 😊
hungaro
nekem 4.3as volt de annál csinálta ezt szal váltottam az 5.0-s ra és most MÉG nem írja ki!

Hivatás az Életért!

azabj h én ujra teettem és akkorsem megy... söt a réggibeknél sem ment ugyanugy... most az 5.0át használnmám
hungaro
nekem is kiírta,nem tudtam rajt segíteni,de újra telepítettem és megy

Hivatás az Életért!

Üdv!
valaki remélem tud segiten!
A virtual djben van egy kis gondom...
nem tudok mixet rögziteni a record gomb lenyomásával mert kiirja h "canot open mp3 encoder"
Mi a teendõ???
Segitsetek! vagy itt vagy a [email protected]
Köszoi
oksi majd ki próbálom de nekem kül. nem recseg hanme besszgatta a progi...
kül az új vdj nek tudja vki honnan lehet leszedniin a teljes verzióját??
nikeman
:S Nekem régen hangkari miatt recsegett, de az új VDJ-vel már semmi hiba sincs. Próbáld ki azzal.

nikeman

sziasztok !
Lenne enekem is egy problémám illetve kérdésem hozzátok.
Most nem rég kezdõdött egy hiba nálam a a Virtual DJ-vel , amikor megy mind a két lejátszón zene és mondjuk átakarok válatni eggyikrõl a másikra besszaggat az egész progi és még a hang is de ez akkor is elõfordul hogy ha szkreccselek vagy ha efect-et teszek be.
Na most ez amit le írtam nem mindig szokott bejönni hanem ilyen tök véletlenül..
Ha esetleg tudna vki valamilyen tanácsot,vagy ötletet adni azt szivesen várom..😊
Elõre is köszi.
Sziasztok!
segítségeteket szeretném kérni a következõ problémámra:van 1 hercules mk2es konzolom,de a telepítõ lemeze költözés során elveszett..a gépemet 1 vírus miatt újra kellett raknom és a cd nélkül nem tudom felinstallálni...(a különbözõ letöltött virtual dj progikkal egyszerûen nem mûködik..akadozik..lefagy..stb..kiderült h nem a konzol a hibás mivel szervízben is voltam vele,de a garanciája a cd elvesztésére nem vonatkozik, az is kiderült h a magyarországi forgalmazó nem foglalkozik tovább a termék terjesztésével és így nem tudnak hozzá másik gyári cd-t adni)Ezért ha valaki rendelkezik hercules mk2es telepítõ cd-vel és fel tudnám venni vele a kapcsolatot akár e-mailon keresztül, vagy esetleg vki tudna bármiféle segítséget vagy ötletet adni nagyon hálás lennék érte!
ROBforTRANCE
Sziasztok.

MIX10

[email protected] Vegyél fel msn-re és küldök át...
Gomber
hellosztok! valaki nem tud ehhez adni nekem egy pluningot ami tele van effektel vagy tutorialt vagy leírást vagy bármit csak tudjak csinálni ezzel egy jó discotíí4 köszi!

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Fülest három féle módon dudsz rá kötni... Ha a hangkártyád 4.1, akkor van rajta ilyen, hogy rear, front vagy right, left... Valamelyikbe dugd be a fülest, a másikba az erölködõt, vagy amid van... A "Config" menün belül tod beálítan a "Sound Setup" néven futó opcioknál. Ha nincs ilyen hangkártyád, akkor vegyél valami szar hangkártyát, majd istaláld fel a hozzá való progit. Így két hangkártyát fog látni a géped, ezzel együt a vdj is. NA szóval... Az egyik hangártyába a füles , a másikba erölködõ. Ezt is ugyan ott tod beállítani. Ha így se tetszik, akkor vegyél egy keverõt... Ehhez viszont vagy két hangkártya kell, vagy4.1 minimum...
FLeT
sry de nem tom...nem használok hozzá fülest...

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

helo flet tudnál segiteni nemtom hlehet beállítani h a fülesen tudjam hallgatni a prewiwet? léccives.
FLeT
mondjuk tõlem...

hungaro
Hy,efekteket honnan lehet beszerezni??

Hivatás az Életért!

sziasztok én még elég kezdö vok éppen ezért fordulok hozzátok nem tudnatok megmndani hogy hogyan lehet beüzemelni a fülest a virtual dj 5.0ban?? elöre is köszi
www.virtualdj-skin.mlap.hu
Nézzétek meg az oldalt
Már tudtok tölteni skinneket, és már a cdj200 + djm400 is megvan TSABEEE-nak köszönhetõen
még nem tudtok tölteni, de hamarosan...
Készül az oldal skacok😊 www.virtualdj-skin.mindenkilapja.hu
FLeT
de kell ám...mondj msn-t!

lejött!!! Hurá!!!! De nincs benne az k.va skin. Vagyis... benne van, de nem djm400. De kell van djm800 technics bakelittel felszerelve. Nekem nagyon bejön.
FLeT
mikor jön le a pack?

mindenkinek ez kell? Most már nekem is kell. De már szedem az ujj pack-ot. Remélem benne lessz. Nem sokára csinálok egy oldalt ahol ingyen tudtok letölteni skineket.
FLeT
Hi! nekem kéne skin...CDJ200+DJM400

FLeT
nem kell megnyitni, csak bemásolni a skins mappába...

hungaro
Akinek vannak nagyon jó disco számai az írjon privátot!! Nagyon fontos!!!

Külföldi,Magyar.

Hivatás az Életért!

stef666
Itt van egy két olyan dolog is amivel saját magatok készíthettek zenét:http://rapidshare.com/files/60479129/Stef-rapid_2.rar

http://steflion.wix.com/studio

Ha valakinek skinek kellenek vdj-hez 4.3 itt van lent az msn címem. Amdopteron! Neagodj, meg lessz ami kell.
okés nem tudsz msnt adni??

Ha jól emlékszem, én anno szedtem le hozzá progit...<#fejvakaras> Holnapra ki írom ha úgy jó neked. A hugom azt használja, majd megkérdem.
2.6 traktor

Nincs valakinek véletlenül pár effect-je, vagy Sampler-je?! Elõre is köszi.
melyik verziót használod?
hello én traktor al zenélek és nem tudja vki hogy lehetne ugy hogy online csináljam vki segítsen már lészszives😊köszönöm elöre is

Ezt én se mondtam magamról, én is csak házibulikat vállalok, + néha bevállalok egy-két discot is, ha felkérnek. De amugy hobby...
VinylToy

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Én nem tartom magam dj-nek, hobbiból otthon!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Vinyl! Te mióta pörgeted a bakelitet?
És driver nem kell hozzá? Itt van ilyen, hogy asio. Ez mit takar?
VinylToy
Megint mennyi "olcsójános" akar dj lenni 😄DD
Mostanában népszerû szakma lett 😄

VinylToy
Kell hozzá egy külsõ hardver (final scratch, serato) anélkül ne is próbálkozz.

VinylToy
A skin amit használni szeretnél, nagyobb felbontású a képernyõt kellene megváltoztatni.

Hétvégén ráadásul partyt kellene tartanom... Mekkora égés lessz, ha ezt beadja buli alatt is... Mit csináljak?!
Asszem baj van!!!!!!!! Megy a vdj gyönyörüen 2 óráig, aztán egyszer csak elkezdi visza fele játszani a zenéket... Mi történt?!<#falbav>