VIRTUAL DJ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi
Hivatás az Életért!
valaki remélem tud segiten!
A virtual djben van egy kis gondom...
nem tudok mixet rögziteni a record gomb lenyomásával mert kiirja h "canot open mp3 encoder"
Mi a teendõ???
Segitsetek! vagy itt vagy a [email protected]
Köszoi
kül az új vdj nek tudja vki honnan lehet leszedniin a teljes verzióját??
nikeman
Lenne enekem is egy problémám illetve kérdésem hozzátok.
Most nem rég kezdõdött egy hiba nálam a a Virtual DJ-vel , amikor megy mind a két lejátszón zene és mondjuk átakarok válatni eggyikrõl a másikra besszaggat az egész progi és még a hang is de ez akkor is elõfordul hogy ha szkreccselek vagy ha efect-et teszek be.
Na most ez amit le írtam nem mindig szokott bejönni hanem ilyen tök véletlenül..
Ha esetleg tudna vki valamilyen tanácsot,vagy ötletet adni azt szivesen várom..😊
Elõre is köszi.
segítségeteket szeretném kérni a következõ problémámra:van 1 hercules mk2es konzolom,de a telepítõ lemeze költözés során elveszett..a gépemet 1 vírus miatt újra kellett raknom és a cd nélkül nem tudom felinstallálni...(a különbözõ letöltött virtual dj progikkal egyszerûen nem mûködik..akadozik..lefagy..stb..kiderült h nem a konzol a hibás mivel szervízben is voltam vele,de a garanciája a cd elvesztésére nem vonatkozik, az is kiderült h a magyarországi forgalmazó nem foglalkozik tovább a termék terjesztésével és így nem tudnak hozzá másik gyári cd-t adni)Ezért ha valaki rendelkezik hercules mk2es telepítõ cd-vel és fel tudnám venni vele a kapcsolatot akár e-mailon keresztül, vagy esetleg vki tudna bármiféle segítséget vagy ötletet adni nagyon hálás lennék érte!
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
Már tudtok tölteni skinneket, és már a cdj200 + djm400 is megvan TSABEEE-nak köszönhetõen
Külföldi,Magyar.
Hivatás az Életért!
http://steflion.wix.com/studio
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Mostanában népszerû szakma lett 😄