VIRTUAL DJ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valakinek kell egy szinte új (januárban vásárolt, 1év garis) Behringer UCA202 USB-s ASIO-s hangkártya 9000-ért, akkor az jelezzen.
A Numark DJ IO-ja nem rossz, de hasonló tudású ugyanakkor olcsóbb kártyákkal találkoztam már. Bár nem egyszerû találni, de aki türelmes, az rálel.
Nem mellesleg keresnék magam mellé társat/társakat, hogy a hálószoba dj mivoltomon túllépjek.
A Numark DJ IO-ja nem rossz, de hasonló tudású ugyanakkor olcsóbb kártyákkal találkoztam már. Bár nem egyszerû találni, de aki türelmes, az rálel.
Nem mellesleg keresnék magam mellé társat/társakat, hogy a hálószoba dj mivoltomon túllépjek.
Annyi még hogy nem ASIO hangkártyám van még, hanem egy SB 24 Bit, 96 kHz-es külsõ hangkari, de most tevezem majd egy ASIO hangkártya vásárlását!
Még pedig a következõt:
Front:
http://www.synthtopia.com/content/wp-content/uploads/2007/03/numark-dj-io.jpg
Back:
http://www.submusica.com/uploads/numark-djio-traseira.jpg
Még pedig a következõt:
Front:
http://www.synthtopia.com/content/wp-content/uploads/2007/03/numark-dj-io.jpg
Back:
http://www.submusica.com/uploads/numark-djio-traseira.jpg
http://www.headhunterz.nl/
Renz! Hát ja jelenleg nekem belefél! 😄 Végülis most jelenleg nekem az van amit felsolotál, de azért az utóbbi felsorolásomnak azért kifejezetten örülnék! 😄
UI: Igaz, hogy nem 2ft-ba kerülne, de talán egyszer majd meglesz, ha minden úgy alakul! 😄
UI: Igaz, hogy nem 2ft-ba kerülne, de talán egyszer majd meglesz, ha minden úgy alakul! 😄
ASIO - wikipedia
Röviden és tömören az a lényege, hogy a program közvetlenül kommunikál a hangkártyával és nem kell az oprendszeren keresztülvánszorognia a jelfolyamnak, ezáltal az ASIO-s hangkártyák latency-je (késése) töredék akkora, mint a "hagyományos" hangkártyáknak.
Röviden és tömören az a lényege, hogy a program közvetlenül kommunikál a hangkártyával és nem kell az oprendszeren keresztülvánszorognia a jelfolyamnak, ezáltal az ASIO-s hangkártyák latency-je (késése) töredék akkora, mint a "hagyományos" hangkártyáknak.
Egyébként meg aranyos az a kis felsorolás lentebb, de véleményem szerint egy laptopdj cucca férjen bele egy hátizsákba! 😉
Laptop, kontroller, hangkártya, füles meg 1-2 nagyon apró apróság. 'Oszt ennyi!
Laptop, kontroller, hangkártya, füles meg 1-2 nagyon apró apróság. 'Oszt ennyi!
Nos a kicsit lentebb belinkelt Traktor (thx VinylToy!) lényegesen okosabb mint az LE. Még szerencse, hogy megnéztem! 😊
Ráadásul az ASIO4ALL V2-nek hála már a több hangkártyás megoldás is müxik rendesen!
Persze ha Riccardo G megszerzi azt a hõn áhított xml-t és netán még úgy is mûködik ahogy kell, akkor marad a VDJ! 😊
Ráadásul az ASIO4ALL V2-nek hála már a több hangkártyás megoldás is müxik rendesen!
Persze ha Riccardo G megszerzi azt a hõn áhított xml-t és netán még úgy is mûködik ahogy kell, akkor marad a VDJ! 😊
Így kéne:
Virtual DJ Professional 5.0rev6 (legal)
Laptop
ASIO Külsõ Hangkari
Pioneer DJM 800
Pioneer CDJ 1000 MK3 & Pioneer CDJ 1000 MK3
VDJ Timecode CD & VDJ Timecode CD
Virtual DJ Professional 5.0rev6 (legal)
Laptop
ASIO Külsõ Hangkari
Pioneer DJM 800
Pioneer CDJ 1000 MK3 & Pioneer CDJ 1000 MK3
VDJ Timecode CD & VDJ Timecode CD
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Csináltam vele pár mixet, és ott nem tapasztaltam ezt, vissza is hallgattam, azok jók voltak.
Csak az utolsó mixben tapasztaltam ezt...
Kizárt hogy így normális. Még belegondolva sem.
Csak az utolsó mixben tapasztaltam ezt...
Kizárt hogy így normális. Még belegondolva sem.
Ha valakit érdekel itt van egy fullos TRAKTOR: http://rapidshare.com/files/35830790/N.I.Traktor_DJ_mixer.v3.2.2-AiR.rar
http://steflion.wix.com/studio
A vadonat új vestax ára 110k 1 év garanciával. (Van egy mixvibes edition 150-ért, de azt jól el kell felejteni. A magyarázat kicsit lentebb) Kell még hozzá egy jóféle asio-s hangkártya (hobbi célra már 10k alatt találsz). Persze megy még az alaplapi hangkártyákkal is, de azok minõségét ne firtassuk...
Maga a szerkezet nagyon jó fogású, a potik is elég jó minõségüek. Ami alapvetõ külömbség az olcsóbb kontrollerekkel szemben, hogy fém az egész! Adnak hozzá egy Traktor 3 LE-t is, de (szerintem) nem sok hasznát veszed.
Ha már itt tartunk!
4 féle dj programmal is kipróbáltam, íme a tapasztalatok (emelkedõ sorrendben):
Traktor 3 LE:
A kontroller támogatása itt a legjobb, minden kezelõszerv úgy mûködik ahogy kell. Maga a program a leggyengébb. Az audiónál egyszerre csak 1 hangkártyát használhatsz, így olyan kártya kell ha monitorozni is akarsz, amin több független kimenet is van. SUXX!
MixVibes PRO5:
A program maga elég használható, de a kontrollert SEHOL nem tudtam beállítani. Lehet hogy én vagyok a béna/vak, pedig nem ma kezdtem.
Virtual DJ 5:
A program ugyebár marha jó (szerintem a legjobb). A kontrollert alapból nem támogatja, DE! Van benne midi betanítás funkció, amivel szinte mindent sikerült életre keltenem, kivéve a jogwheelt. És ez bizony nagyon idegesítõ. A virtual dj oldalán találtam egy letölthetõ xml-t a vestax-hoz, csak épp pro licensz kell hozzá. Az persze (még) nincs. 😞
És a gyõztes pedig (dobpergés)...
A Deckadance!
Már az FL Studio is bõven bebizonyította a létjogosultságát, úgyhogy azok a srácok talán értenek egy picit a zenéléshez. És tényleg! Az összes featúrát most inkább nem részletezem, akit érdekel, az megtalálja ezen az oldalon. Sajnos az effekt része nem olyan egyszerû(?)/kifinomult(?) mint a Virtual DJ esetében, de még igazság szerint ki sem tapasztaltam teljesen a programot.
Ha valakinek sok a Vestax VCI-100 110.000 Ft-os ára, annak a Numark Total Control a megoldás (60-70 ezer HUF). A Behringer BCD-je sem rossz, de onnan már nem nagy az árkülömbség (pár ezer Ft) egy lényegesen "okosabb" Numark-hoz. A Behringer és a Numark is teljesen támogatott a Virtual DJ-ben, ez még mellettük szólhat.
Sajnos a Virtual DJ 300 dolláros ára bizony elég soknak tûnik még a vestax árához képest is. Ha meg lenne az az átkozott xml fájl! 😊
Majd csinálok képeket, meg videót.
Maga a szerkezet nagyon jó fogású, a potik is elég jó minõségüek. Ami alapvetõ külömbség az olcsóbb kontrollerekkel szemben, hogy fém az egész! Adnak hozzá egy Traktor 3 LE-t is, de (szerintem) nem sok hasznát veszed.
Ha már itt tartunk!
4 féle dj programmal is kipróbáltam, íme a tapasztalatok (emelkedõ sorrendben):
Traktor 3 LE:
A kontroller támogatása itt a legjobb, minden kezelõszerv úgy mûködik ahogy kell. Maga a program a leggyengébb. Az audiónál egyszerre csak 1 hangkártyát használhatsz, így olyan kártya kell ha monitorozni is akarsz, amin több független kimenet is van. SUXX!
MixVibes PRO5:
A program maga elég használható, de a kontrollert SEHOL nem tudtam beállítani. Lehet hogy én vagyok a béna/vak, pedig nem ma kezdtem.
Virtual DJ 5:
A program ugyebár marha jó (szerintem a legjobb). A kontrollert alapból nem támogatja, DE! Van benne midi betanítás funkció, amivel szinte mindent sikerült életre keltenem, kivéve a jogwheelt. És ez bizony nagyon idegesítõ. A virtual dj oldalán találtam egy letölthetõ xml-t a vestax-hoz, csak épp pro licensz kell hozzá. Az persze (még) nincs. 😞
És a gyõztes pedig (dobpergés)...
A Deckadance!
Már az FL Studio is bõven bebizonyította a létjogosultságát, úgyhogy azok a srácok talán értenek egy picit a zenéléshez. És tényleg! Az összes featúrát most inkább nem részletezem, akit érdekel, az megtalálja ezen az oldalon. Sajnos az effekt része nem olyan egyszerû(?)/kifinomult(?) mint a Virtual DJ esetében, de még igazság szerint ki sem tapasztaltam teljesen a programot.
Ha valakinek sok a Vestax VCI-100 110.000 Ft-os ára, annak a Numark Total Control a megoldás (60-70 ezer HUF). A Behringer BCD-je sem rossz, de onnan már nem nagy az árkülömbség (pár ezer Ft) egy lényegesen "okosabb" Numark-hoz. A Behringer és a Numark is teljesen támogatott a Virtual DJ-ben, ez még mellettük szólhat.
Sajnos a Virtual DJ 300 dolláros ára bizony elég soknak tûnik még a vestax árához képest is. Ha meg lenne az az átkozott xml fájl! 😊
Majd csinálok képeket, meg videót.
üdv! milyen árba veted a vestax-ot??? énis arra áldoznék! de nem garantálom hogy hibátlan lesz Virtual dj vel! ird meg hogy mi a gyengéje
jó kavarást by conus ...
jó kavarást by conus ...
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni:
VDJ-ben középen van egy "pótméter", amivel át tudod húzni egyik zenét a másikba. Idáig úgy mûködött, hogy ha pl.:bal oldalon volt teljesen, akkor 100% hangerõvel szólt a bal oldal. Amikor elkezdted jobbra húzni, a jobb oldali zene hangosodott, a bal oldali zene hangereje végig 100% maradt, így középen 100% hangerõvel szólt mindkét oldal.
Utóbbi alkalommal valami gáz lett ezzel a funkcóval, mert ha bal oldalt volt, 100% hangerõn szólt, aztán ha a közepe fele kezdted húzni, a hangerõ csökkent, és majdnem középen a bal és jobb oldal hangereje kb. 25%-a lett az eredetinek, aztán ha húzom tovább jobbra, akkor hangosodik a jobb oldali zene, míg végül az is 100% lesz. Ez a mixben is hallatszik természetesen.
A bal és jobb alatt a bal oldali részben szóló mp3-ra, jobbnál a jobb oldali mp3-ra gondolok.
Uninstall/reinstall megvolt, mp3 hangereje azonos, elállítva semmit nem látok, hangkártyám ugyanaz, és idáig jó volt.
Szerintetek?
Remélem tudtok segíteni:
VDJ-ben középen van egy "pótméter", amivel át tudod húzni egyik zenét a másikba. Idáig úgy mûködött, hogy ha pl.:bal oldalon volt teljesen, akkor 100% hangerõvel szólt a bal oldal. Amikor elkezdted jobbra húzni, a jobb oldali zene hangosodott, a bal oldali zene hangereje végig 100% maradt, így középen 100% hangerõvel szólt mindkét oldal.
Utóbbi alkalommal valami gáz lett ezzel a funkcóval, mert ha bal oldalt volt, 100% hangerõn szólt, aztán ha a közepe fele kezdted húzni, a hangerõ csökkent, és majdnem középen a bal és jobb oldal hangereje kb. 25%-a lett az eredetinek, aztán ha húzom tovább jobbra, akkor hangosodik a jobb oldali zene, míg végül az is 100% lesz. Ez a mixben is hallatszik természetesen.
A bal és jobb alatt a bal oldali részben szóló mp3-ra, jobbnál a jobb oldali mp3-ra gondolok.
Uninstall/reinstall megvolt, mp3 hangereje azonos, elállítva semmit nem látok, hangkártyám ugyanaz, és idáig jó volt.
Szerintetek?
Hátha még van itt élet...
Szóval a lentebb említett kütyük erõsen hiánycikknek számítanak, ezért jól bevásároltam egy vestax vci-100-at. Egyetlen bibi van csak, hogy a virtual dj-ben nincs benne alapból a midi kiosztása, a hozzá adott traktor meg erõsen hiányos a tudás tekintetében. A virtual dj hivatalos oldalán ott a nekem szükséges xml, csak épp egy pro licensz kell hozzá, ami persze meg nincs. Ha esetleg valaki tudna segíteni, azt megköszönném.
Szóval a lentebb említett kütyük erõsen hiánycikknek számítanak, ezért jól bevásároltam egy vestax vci-100-at. Egyetlen bibi van csak, hogy a virtual dj-ben nincs benne alapból a midi kiosztása, a hozzá adott traktor meg erõsen hiányos a tudás tekintetében. A virtual dj hivatalos oldalán ott a nekem szükséges xml, csak épp egy pro licensz kell hozzá, ami persze meg nincs. Ha esetleg valaki tudna segíteni, azt megköszönném.
Hi!
Egy roppant egyszerû kérdés azoknak, akiknek van valami halvány rálátása (neadj'isten még ki is próbálta):
Numark Total Control vs. Behringer BCD-2000 (vagy 3000)
Esetleg hasonló tudású és hasonló árkategóriájú cucc is érdekel.
Egy roppant egyszerû kérdés azoknak, akiknek van valami halvány rálátása (neadj'isten még ki is próbálta):
Numark Total Control vs. Behringer BCD-2000 (vagy 3000)
Esetleg hasonló tudású és hasonló árkategóriájú cucc is érdekel.
Innen leszedheted a Virtual full verzióját kiütve:http://rapidshare.com/files/36492725/Atomix.Virtual.DJ.v4.3-AiR.rar
http://steflion.wix.com/studio
Ha esetleg felbukkanna egy eladó bcd 2000, akkor dobjon rám egy mailt!
renz kukac citromail pont hu
renz kukac citromail pont hu
Hy kösz mindenkinek az érdeklõdést de a bcd sajna elkelt!
AKI a Trakival szenved itt egy Kollegám oldala aki segithet!
(<#papakacsint>#papakacsint>]mert ért ö ért hozzá)..........................
http://deejaybpm.uw.hu/
(<#papakacsint>#papakacsint>]mert ért ö ért hozzá)..........................
http://deejaybpm.uw.hu/
Ment mail, válaszolj ha meg van, ha nincs! Thx!
Riccardo_G - VA Dance Mania Vol. 1. (Reload The Party)
Letölthetõ!!! http://www.riccardo_g.mlap.hu/
Letölthetõ!!! http://www.riccardo_g.mlap.hu/
sziasztok! látom én azt h ez virtual dj fórum, de épp traktor dj-vel szebvedek, még nem jöttem rá hogy jutok el odáig hogy beszúrjam a zenéket vki segíthetni pls!!! a virtualnak csak trialját ahsználtam, lejárt, pedig megszoktam naon 20 nap alatt... S.O.S van !!!
dJ MeRcy
Hy!ha valakit esetleg érdekelne 1 bcd-2000 keverõ/fél éves,itthon használt/ keressen!ár:30000ft [email protected]
szisztok. nekem olyan kérdésem lenne hogy hogyan tudom felvenni a mix-em keverõvel mert van egy 3 sávos keverõm és már mindent próbálgattam de nem nem ugy veszi ahogy kéne szóval egyszerûen nem jön össze..
ha vki tudna segíteni megköszönnném.
köszönöm<#wow3>#wow3>
köszönöm<#wow3>#wow3>
szisztok. nekem olyan kérdésem lenne hogy hogyan tudom felvenni a mix-em keverõvel mert van egy 3 sávos keverõm és már mindent próbálgattam de nem nem ugy veszi ahogy kéne szóval egyszerûen nem jön össze..
köszönöm
köszönöm
én azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudom használni a broadcast funkciót, mert minden beállítást megcsináltam úgy ahogy kell és mégis azt írja ki hogy: cant connect to server és ide az IP címemet írja .Léci valaki segítsen
v5.0.rev6
* Twin independent zero-latency players with:
o Standard controls (play, pause, stop, cue)
o Volume control
o Pitch control (from -34 to +34%)
o 3 band equalizers with Kill + gain
* One-click beat matching and synchronisation (new FAME algorithm)
* BeatLock engine: your songs will always stay in time, and you can work your mixes incredibly faster than any other DJ could
* Automatic beat-matched crossfading
* On-the-fly automatic BPM calculation
* Automatic pitch matching
* Automatic level matching
* Automatic beat matching
* Dynamic beat visualizer for easy "drag'n'drop" beat-matching
* Real scratch simulation
* Virtual scratch: Scratch your mp3 with your bare hand
* Automatic beat-aware LOOP function
* Synchronised sampler with 12 instant slots
* Master Tempo pitch algorithm
* Automatic first beat and last beat detection
* Automatic 4/4 phase detection
* OSC network synchronisation
* Infinite number of beatlocked desks (local multi-instance or network)
* Infinite number of cue points saved per songs
* Beat-aware effect plugins (included: beatgrid, flippin, vocal remover, filter, flanger, backspin, brake, etc...)
* VST effects compatibility
* Video mix with TV output (mix songs and/or video clips !)
* Full karaoke support
* Proprietary of FreeFrame video effects
* Inifite number of video effect simultaneously
* DJ-adapted video transition plugins
* Song database engine with easy-to-use search feature
* CoverFlow or text-only song browsing
* Compatible with iTunes playlists
* ID3 compatibility
* Automatic "filter" folders
* Automatic Hot-Swap of external harddrives
* Ready-to-burn file recording to burn your own mixed CDs
* Broadcast on the Internet
* CD to MP3 encoder
* Optional 3D sound card, 2 sound cards or Y-splitter for real-time monitoring or external mixtable use
* ASIO soundcard compatibility
* Fully customisable (skin engine and shortcut macro enngine)
* External MIDI keyboard compatibility for shortcuts
* Compatibility with most external controllers (DMC2, DAC3, iCDX, TotalControl, BCD2000, DJConsole, etc...)
* Optional automatic mixing: Virtual DJ recognizes the style of the music (techno, hip hop, lounge) and adapt its mix in consequence
* Twin independent zero-latency players with:
o Standard controls (play, pause, stop, cue)
o Volume control
o Pitch control (from -34 to +34%)
o 3 band equalizers with Kill + gain
* One-click beat matching and synchronisation (new FAME algorithm)
* BeatLock engine: your songs will always stay in time, and you can work your mixes incredibly faster than any other DJ could
* Automatic beat-matched crossfading
* On-the-fly automatic BPM calculation
* Automatic pitch matching
* Automatic level matching
* Automatic beat matching
* Dynamic beat visualizer for easy "drag'n'drop" beat-matching
* Real scratch simulation
* Virtual scratch: Scratch your mp3 with your bare hand
* Automatic beat-aware LOOP function
* Synchronised sampler with 12 instant slots
* Master Tempo pitch algorithm
* Automatic first beat and last beat detection
* Automatic 4/4 phase detection
* OSC network synchronisation
* Infinite number of beatlocked desks (local multi-instance or network)
* Infinite number of cue points saved per songs
* Beat-aware effect plugins (included: beatgrid, flippin, vocal remover, filter, flanger, backspin, brake, etc...)
* VST effects compatibility
* Video mix with TV output (mix songs and/or video clips !)
* Full karaoke support
* Proprietary of FreeFrame video effects
* Inifite number of video effect simultaneously
* DJ-adapted video transition plugins
* Song database engine with easy-to-use search feature
* CoverFlow or text-only song browsing
* Compatible with iTunes playlists
* ID3 compatibility
* Automatic "filter" folders
* Automatic Hot-Swap of external harddrives
* Ready-to-burn file recording to burn your own mixed CDs
* Broadcast on the Internet
* CD to MP3 encoder
* Optional 3D sound card, 2 sound cards or Y-splitter for real-time monitoring or external mixtable use
* ASIO soundcard compatibility
* Fully customisable (skin engine and shortcut macro enngine)
* External MIDI keyboard compatibility for shortcuts
* Compatibility with most external controllers (DMC2, DAC3, iCDX, TotalControl, BCD2000, DJConsole, etc...)
* Optional automatic mixing: Virtual DJ recognizes the style of the music (techno, hip hop, lounge) and adapt its mix in consequence
Lenne egy kérdésem:
A zenei listánál ki lehet választani, hogy milyen részleteket jelenítsen meg, mint pl: BMP, vagy Key. A key-t hogy lehet vele beolvastatni és honnan?
Elõre is köszönöm!
A zenei listánál ki lehet választani, hogy milyen részleteket jelenítsen meg, mint pl: BMP, vagy Key. A key-t hogy lehet vele beolvastatni és honnan?
Elõre is köszönöm!
Franciaországban a 2006-os techno festival-on.
Stílus? 😊
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Olyan mixet csináltam. Még nem oszatnám meg senkivel, egyrészt még senki nem kiváncsi rá, másrészt pedig ünnepi alkalomra hagyom. Január 7.-re. Valakinek a névnapjára!
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Békés, Boldog karácsonyt kivánok minden Laptop Dj-nek!
És sikerekben gazdag boldog újévet Elöre is! by Conus
És sikerekben gazdag boldog újévet Elöre is! by Conus
üdv mindenkinek!
Lenne egy olyan kérdésem hogy amikor el akarom inditani a virtual dj-m akkor felugrik egy kis Error üzenet... "Error in the sound of DirectX" üzenetkét dobja föl kedvesen de be tudok lépni meg be is tudom tölteni a számokat de mikor a play-gombra kattintok nem idul el a zene! Mit tudnék ellene tenni??? már használom vagy 3 éve de most elõször adott be ilyen hibát...
köszi!
Lenne egy olyan kérdésem hogy amikor el akarom inditani a virtual dj-m akkor felugrik egy kis Error üzenet... "Error in the sound of DirectX" üzenetkét dobja föl kedvesen de be tudok lépni meg be is tudom tölteni a számokat de mikor a play-gombra kattintok nem idul el a zene! Mit tudnék ellene tenni??? már használom vagy 3 éve de most elõször adott be ilyen hibát...
köszi!
Nagyobb rendezvény? Például?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
én úgy hallottam, hogy csak a gombok szinében van különbség és abban hogy kapsz hozzá szoftvert. Szerintem ugyanolyan jó a 2000-es is.
Én veszek is egyet a napokban. Nagyobb rendezvényeken is bizonyított, akkor gondolom nekem otthonra is jó lesz játszani. 😊
Én veszek is egyet a napokban. Nagyobb rendezvényeken is bizonyított, akkor gondolom nekem otthonra is jó lesz játszani. 😊
Ide rakd be az effectet: C:\Documents and Settings\User\Dokumentumok\VirtualDJ\Sampler
Ne a c:\program files\Virtual stb... helyre
Ne a c:\program files\Virtual stb... helyre
Valaki segítene, hogy kell berakni effekteket?
hay
közbe megoldodot a bcd2000 skin problem!!!!
hála enek az oldalnak itt van egy pár száz skins vdj hez:
http://www.4shared.com/dir/3641438/946f618b/SKINS.html
üdv
ld2000
közbe megoldodot a bcd2000 skin problem!!!!
hála enek az oldalnak itt van egy pár száz skins vdj hez:
http://www.4shared.com/dir/3641438/946f618b/SKINS.html
üdv
ld2000
Hali!
Mágusok, miért van az, hogy video lejátszásnál kifagy a kép? A hang megy tovább. Elõre is köszi a tippeket! :-)
Mágusok, miért van az, hogy video lejátszásnál kifagy a kép? A hang megy tovább. Elõre is köszi a tippeket! :-)
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Ebböl nem tudjuk megállapitani hogy Virtual Djvel vagy kazetáss magnóról nyomod😊
Elözö komentedre a válasz "Magyarországon"!😊
És egy kérdés a végére : Mennyi felétek Szilveszterre a beugró különbözö szorakozó helyekre!
Elözö komentedre a válasz "Magyarországon"!😊
És egy kérdés a végére : Mennyi felétek Szilveszterre a beugró különbözö szorakozó helyekre!
Nem szett közbe, de egy bulim!
http://www.youtube.com/watch?v=hlVYVpIVYUI
http://www.youtube.com/watch?v=hlVYVpIVYUI
De te mirõl beszélsz? Ki ugrál itt kin? Senki senkin! Már rég meg lettek beszélve a dolgok, nem tudom hol élsz!
Riccardo Csinálj felvételt Magadról Szett közbe! azt ileszd be!
De kiváló ötlet ilyen videokat megnézni ezzel csak tanultok!
by conus<#wave>#wave>
De kiváló ötlet ilyen videokat megnézni ezzel csak tanultok!
by conus<#wave>#wave>
Riccardo_G és Essis Nem az a lényeg hogy egymáson ugráljatok!
Ez egy fórum amely segítséget nyujt másoknak! csak akkor irjatok ha máson segítetek ezzel! <#law>#law>
1.Ez itt nem a Reklám helye!
2.Ne ocsárold a másik szakmai tudását látatlanba!
3.A közönségnek zenélsz tehát ö lesz a legföbb bírád!<#worship>#worship> ámen!
Ez egy fórum amely segítséget nyujt másoknak! csak akkor irjatok ha máson segítetek ezzel! <#law>#law>
1.Ez itt nem a Reklám helye!
2.Ne ocsárold a másik szakmai tudását látatlanba!
3.A közönségnek zenélsz tehát ö lesz a legföbb bírád!<#worship>#worship> ámen!
Virtual DJ 5 Professional rev6 & Pioneer CDJ 1000 MK3 Skin
http://www.sendspace.com/file/5ul3kg
Feltettem a legújabb VDJ-t egy Pio 1000 MK3-al!
Töltögessétek!
http://www.sendspace.com/file/5ul3kg
Feltettem a legújabb VDJ-t egy Pio 1000 MK3-al!
Töltögessétek!