2084
VIRTUAL DJ
-
nagyist #1202 itt egy skin: cdj1000.zip
En meg ezt a plugint keresem: "Gamepad to VDJ MIDI Mapper", esetleg valaki tud segiteni? -
istvan12 #1201 Tetszene nagyon de semennyire nem értek az XML szerkesztéshez. Amit írtál már az is nagyon bonyolultnak hallatszik pedig nagyon kellene ez a skin a virtualhoz nekem ha már nem találtam jó Pioneer cdj-1000 mk3-as skint. -
#1200 PLS -
nagyist #1199 Eloszor nezd meg, hogy biztos ezt akarod-e!
A zippet kitomorited es a bmp falj felso reszen lathatod, hogy milyen az alapja.
Ha ezt akarod akkor az atalakitas elso lepese az, h az xml faljban levo dolgokat atirod az alapjan, amit a virtualdj.com oldalon a skin keszitesnel olvashatsz!
Masodik lepes az lehet, h kiegeszited mas funkciokkal, ill atalakitod ennek megfeleloen a bmp-t.
Mennyire ertesz az xml-hez? -
istvan12 #1198 Sziasztok!
Valaki segítsen már:CDJ800+DJM400.zip ezt a skint keresem a virtual dj 4-hez ki tudja honnan tudnám ezt megszerezni működőképesen segítsen már. -
#1197 Hello !
Valaki tudja hol lehet letölteni a Tractor mixelő progit ?
Aki tudja küldhetne egy lnket priviben.
Kösz ! -
DJ CONUS #1196 Process letöltés -
DJ CONUS #1195 A /Folyamat/ egy mixben!
Egy fogalom mely leírható de megfoghatatlan,
nélküle nincs mult, jelen s jövő!
Te is egy folyamat része vagy,amit életnek neveznek!
Ha nem érted ..rájösssz életed folyamán!
Elérhető itt közvetlenül===>
http://www.dj-conus.extra.hu/Process.rar
Ha tetszett írd meg a véleményed
és látogass el ide!==> www.modernzene.mlap.hu oldalra!
További csodálatos napot! -
istvan12 #1194 És hogy lehetne akkor ebből a skinből egy működő skint csínálni a virtual 4-hez? -
nagyist #1193 A #1183-as uzenetben levo linken talalhato CDJ800+DJM400.zip-re irtam. Gondolom ugyanarrol beszelunk. -
istvan12 #1192 Ezt a pio 800-as skinre írtad? -
#1191 Minimum Requirements
The minimum requirement to run Virtual DJ is:
* PIII 850 MhZ computer
* 1024x768 SVGA video
* DirectX compatible soundcard
* 512 MB RAM
* 20 MB free on the hard-drive
The recommended configuration is:
* PIV 3 GhZ computer
* 1024x768 SVGA video
* 4.1 DirectX compatible soundcard (with front and rear separate outputs)
* 1024 MB RAM
* 200 MB free on the hard-drive
The recommended configuration to mix video is:
* Dual Core 2 GhZ CPU
* dual output ATI or nVidia video card with 1Gb of on-board memory (no integrated laptop videocard)
* 2048 MB RAM -
#1190 Virtual DJ software features
v5.0.7
* Twin independent zero-latency players with:
o Standard controls (play, pause, stop, cue)
o Volume control
o Pitch control (from -34 to +34%)
o 3 band equalizers with Kill + gain
* One-click beat matching and synchronisation (new FAME algorithm)
* BeatLock engine: your songs will always stay in time, and you can work your mixes incredibly faster than any other DJ could
* Automatic beat-matched crossfading
* On-the-fly automatic BPM calculation
* Automatic pitch matching
* Automatic level matching
* Automatic beat matching
* Dynamic beat visualizer for easy "drag'n'drop" beat-matching
* Real scratch simulation
* Virtual scratch: Scratch your mp3 with your bare hand
* Automatic beat-aware LOOP function
* Synchronised sampler with 12 instant slots
* Master Tempo pitch algorithm
* Automatic first beat and last beat detection
* Automatic 4/4 phase detection
* OSC network synchronisation
* Infinite number of beatlocked desks (local multi-instance or network)
* Infinite number of cue points saved per songs
* Beat-aware effect plugins (included: beatgrid, flippin, vocal remover, filter, flanger, backspin, brake, etc...)
* VST effects compatibility
* Video mix with TV output (mix songs and/or video clips !)
* Full karaoke support
* Proprietary of FreeFrame video effects
* Inifite number of video effect simultaneously
* DJ-adapted video transition plugins
* Song database engine with easy-to-use search feature
* CoverFlow or text-only song browsing
* Compatible with iTunes playlists
* ID3 compatibility
* Automatic "filter" folders
* Automatic Hot-Swap of external harddrives
* Ready-to-burn file recording to burn your own mixed CDs
* Broadcast on the Internet
* CD to MP3 encoder
* Optional 3D sound card, 2 sound cards or Y-splitter for real-time monitoring or external mixtable use
* ASIO soundcard compatibility
* Fully customisable (skin engine and shortcut macro enngine)
* External MIDI keyboard compatibility for shortcuts
* Compatibility with most external controllers (DMC2, DAC3, iCDX, TotalControl, BCD2000, DJConsole, etc...)
* Optional automatic mixing: Virtual DJ recognizes the style of the music (techno, hip hop, lounge) and adapt its mix in consequence
-
nagyist #1189 Amugy majdnem ugyanolyan a felepitese, mint a VDJ skineknek, csak mas kulcsszavakat hasznal. Biztos at lehetne irni. -
nagyist #1188 Udv!
Megneztem ezt a skint. Azert nem mukodik, mert nem virtualdj-hez irtak.
Az xml faljban ez szerepel: bdjskin a google alapjan a traktordj-hez all kozel. -
#1187 Megkérek minden kedves igazi partyarcot hogy a www.riccardo_g.mlap.hu vagy a www.handsupsession.huoldalon adja le voksát! Nagyon szépen köszönjük! -
istvan12 #1186 Sziasztok keresek egy skint ami működik CDJ800-as skint a virtual dj-hez. Kérem aki tud segítsen. -
#1185 akkor maradt a 5!
van egy kettő skin sajnos, ami hibás! -
istvan12 #1184 Nagyon szépen köszönöm! 1 kérdés a pio cdj800 és djm40 skin melyik virtualhoz jó? Mer se a virtual 3.0 és 4.0-hoz se fogadja el?! -
#1183 itt mindet megtalálsz fiam! ;)
http://www.4shared.com/account/dir/3641438/946f618b/SKINS.html?sId=wal6kEsnx3EOlamb -
istvan12 #1182 Sziasztok! Ha valaki tud valamilyen jó kis komoly pioneer skint a virtual dj-hez kérem segítsen már nekem honnan tudnék letölteni! Pioneer 100, Djm 800,pioneer cdj 400 valami jó kis élethű pioneer skineket keresnék! -
#1181 mert demo azért!
egy idő után a demo elkezd kibaszni veled! :)
akadni fog, recseget, stb... -
#1180 nekem régen még latency miatt recsegett a hang, aztán lejjebb vettem és már nem -
goofyD500 #1179 Sziasztok!
Van egy gép: X2 4000+ 2gb Ram, XP-vel, és egy Creative Audigy 5.1-es hangkártyával.
Ha elindítjuk e aprogramot, pár napig teljesen jól működik, azután, ha adom vagy veszem vissza a hangot, akkor recseg a pottméter és nem lehet vele normálisan "dolgozni", mert sokszor mellé üt a basszus. Olyan , mintha akadna a gépen. Ha akad is, akkor miért működik egy pár napig normálisan? Mi lehet a gond?
A segítséget előlre is köszönöm! -
#1178 jajám! de még azokat is betudom fagyasztani! :D
megfelelő módszerrel! :D -
#1177 Jaja, ezért szoktam csak azokat az effekteket használni, ami alapból benne van a progiban.. nomeg persze a keverőn lévőket. -
#1176 ennyi! :D
én nem szeretek effecteket használni, mert nem tudni hogy melyik verzóhoz készült pontosan, azt bármikor befagyaszthatja a programot! jártam mér igy! :D
hála istennek otthon nem buliban! :D inkább a keverőn effectezek! :D -
rolieee #1175 Riccardo mester, taníts:D az effektek is jók lettek, uhhogy öröm van most a háznál. köszöntem szépen a segítséget! -
#1174 :DDD
alapból nem ismeri be a samplereket! :D
a programban belül be kell tallózni őket! ;) -
rolieee #1173 mikor kerestem neten az effekteket, direkt 5.0sakra specializálódtam hogy ilyesmi előse fordulhasson, ugyhogy asszem megbaszom ezt a progit
köszöntem szépen a fáradtságot:) -
#1172 Azt még érdemes lenne megnézned, hogy az effekteket melyik VDJ-be "csinálták". Ha olyan effekteket szedtél le, amik a 2.x-es verziókhoz vannak tervezve, készítve (tehát régiek), nem biztos, hogy felismeri őket a 4-es, vagy az 5-ös "sorozat".
Fogalmazási hibákért elnézést, fáradt vagyok. x) -
rolieee #1171 esetleg egyéb építő jellegű ötlet? :) -
#1170 :D :D :D:DDDDDD -
rolieee #1169 lámának láma vagyok, de azé nem ekkora:)
azért köszöntem -
#1168 Azért mert ki kéne csomgaolni az effekteket. -
rolieee #1167 ó és effekeket töltöttem le, beismásoltam az általam jónak gondolt mappába, de a programban nem jelenik meg. űű -
rolieee #1166 Virtual dj 5.0val rendelkezem, valaki szakértelmével hozzátudna járulni ahoz hogy fülest betudjam állítani?:) előre is köszönöm -
Bagoly81 #1165 ja ja éncsináltam :D hát nemvolt olcsó az biztos meloztam is érte..
szerem is.
azért király nemvagyok :D -
systmatyk1985 #1164 THX!
Ezt a videót te csináltad?Ha igen akkor király vagy!"Ócska" a felszerelés,vagyis kicsit ott van a szeren cuccod!Az Ecler keverő és a Kaoss Pad ott van rendesen!Mind tudásban,mind árban!Nem olcsó a felszerelésed! -
Bagoly81 #1163 http://www.bagoly81.extra.hu/Bagoly2008.05.03camera.on.wmv
nemillik ide dezaért belinkelem:D