2084
VIRTUAL DJ
  • Riccardo G
    hát 300 fő azért nem egy sarki kocsma! :D én tudom, mert én is tapasztaltam / tapasztalom! ;)
  • istvan12
    Ha még jobban hányni akarsz menj el tomtom11 300 fős bulijára a sarki kiskocsmába.
  • tomtom11
    Ha hányni is akarsz,hallgasd meg istvan12(a hatalmas nagy TGMT DJ)egyik mixét!
  • Riccardo G
    TGMT fujj de utálom! ááááááááá
  • tomtom11
    Szard le.Ettől leszel kemény gyerek!Gratulálok,igazi TGMT hülyegyerek vagy!De az én szememeben csak egy rossz vicc vagy!Mellesleg a modorod hagy némi kívánnivalót maga után,de sebaj,majd tanulsz jó kis beszólásokat Bárány Attilától,aztán menő DJ leszel!
  • istvan12
    Leszarom hogy mit írsz... de nagy ívben. Nehogy már te mond meg nekem mit csínáljak.
  • tomtom11
    Mint pl?Mi van,kezdesz idegbajos lenni?Ezért felkeltél fél 5kor,vazze?
    Ne is haragudj,de látom,hogy több fórumot is teleszemetelsz az ilyen,és ehhez hasonló "hozzzászólásaiddal",nameg a "mixeiddel".Mit vársz?Hogy leboruljunk DJ.Igi előtt,hogy mekkora király DJ vagy,mert nagy nehzen úgy ahogy ütemtre tudsz hozni 2 zenét?Ezt még 1-2 nem túl IQ bajnok Playmate lány is simán megtanulta.A véleményünket kérted,magkaptad!Nem tetszik,nem tudsz normálisan keverni?Nem lehet mindenkiből DJ,mint ahogy zongoraművész sem.Talán hagyd abba,jobb lesz mindenkinek!Mielőtt kérdőre vonnál:16 éve foglalkozom a szakmával,minden hétvégén 300-500 ember előtt lépek fel.Ha pedig nem tetszik a kritikám,szeretettel várlak egy szombat este,hogy megmutasd mit tudsz.Ha egy ilyen keveréssel kiállsz az emberek elé,simán kiröhögnek,kifütyülnek.Tehát amíg normális! mixeid sincsenek,addig szerintem kár publikiálni is őket,mert csak erős fikázásban részesülsz!
  • Smithie
    Fent van már torrenten magyar 5.1-es VDJ. Tetszik!:D
  • balazs0000
    Istvan12 az még nem minden, hogy az ütemek egyszerre szólnak. Amúgy én is hallgattam és nekem se tetszett.
  • istvan12
    Tehetsz egy szivességet ...
  • Riccardo G
  • hungaro
    dehogy is publikálni,internetre felrakni sorry
  • hungaro
    ezért nem publikálok egy mixet se...
  • Csuhai G
    Naah, azért nem kell ennyire alázni. Ha sokat gyakorol még simán lehet jó DJ.
  • tomtom11
    értem.tehát a kritikát úgysem fogadod el,írhat akárki akármit.te akkor is DJ leszel!szánalmas vagy...ezt megtanulni úgysem lehet,belőled soha nem lesz DJ!
  • istvan12
    eddig mindenki aki meghallgatta az volt elégedett... ennyi azt írsz amit akarsz.
  • tomtom11
    Egy példát légyszíves:ki volt elégedett?Tényleg nem hallod,mennyire torzan szól,és hogy mennyire rosszak a keverések benne?
  • istvan12
    Ha nem teszik ne hallgasd nem muszály letőlteni. Eddig még mindenki elégedett volt. Igaz még nagyon sokat kell tanúlnom.
  • tomtom11
    istvan12,nem akarlak elkeseríteni,de ezek a mixek csapnivalóan rosszak.
    Túl van vezérelve,sok a magas,a keverések pedig csúsznak,egyszerűen borzalmas.Attól hogy majmolni akarod Hamvai pg-t,meg Bárány Attilát még nem leszel DJ!Ha pedig ezeket keverővel és CD lejátszóval csinálod,akkor még hallásod sincs!már bocs...
    A Virtual DJ meg csak bohóckodni jó,főleg,hogy nálad az az első szempont,hogyan néz ki(skin)
  • Riccardo G
    :D :D :D
  • istvan12
    Mert ímádom... De főleg a skin miatt.
  • Csuhai G
    Akkor miért használsz VDJ-t? o.O
  • istvan12
    2 db Reloop rmp1 player és Behringer DJX 700-as keverő.
  • Csuhai G
    Mivel készíted a mixeid?
  • istvan12
    Sziasztok!

Felkerűlt a mai nap folyamán egy új mix a weblapomra. A mix címe dj igi Sound of Summer itt tölthető le: http://djigi.extra.hu/ Letöltés előtt frissítsétek a weblapot. A tracklist 2 menűpont alatt található a mix borítója és track listája nézzétek meg.
  • evickeee
    vagyis bocsánat!!!nem a gépem nem jó,hanem az oldal nem jön be....lassú a gépem!!!bocsánat!
  • evickeee
    hello!
    lécci valaki írja meg h el lehet-e menteni a VIRTUAL DJ TRIAL-ban szerkeztett zenéket!!!de lécci e-mail-ban!: [email protected]
    !de csak mert nem jó a gépem! most is csak az egyik barátnőmnél írhattam!!!előre is köccy!!!
  • istvan12
    Már hogyne lenne...
  • Riccardo G
    olyan skin nem létezik!
  • Csuhai G
    Hanem?
  • istvan12
    Köszönöm Ricardo de ez egyik se az a skin amit én belinkeltem és keresek 1024*768-ban azon a Pioneer cdj400-as egy djm 700--as keverővel van. Amit meg te belinkeltél azon 909-es keverővel van.
  • Riccardo G
    maga a progi is megy hibamentesen! (5.1)
    pedig laptopon nyomom, 2ghz, 1 giga ram (-256 mb vidikari)
    azt cső
  • Riccardo G
    nekem működik hibamentesen!
  • Riccardo G
    Lehet választani!
    http://www.4shared.com/file/39374141/e3926609/PIONEER_CDJ_400DJM_400_BY_MIZO.html?s=1
    http://www.4shared.com/file/38564837/72faf6d/PIONEER_CDJ_400DJM_909_BY_DJ_MIZO_verso_final.html?s=1
    http://www.4shared.com/file/46434872/4a6fb077/PIONEER_CDJ_400__DJM_909.html?s=1
  • istvan12
    Jajj ez a skin kellene nagyon 1024*768-as felbontásba. Kérem segítsetek itt a skin ez kellene: skin
  • Smithie
    Valami hibája van az 5.1-nek.Mikor rátolom a zenét a másikra és netán megy a flanger,akkor kibaszottul szaggat,pedig 2giga ram,dual core,pio 700-as skin.A 5.0 rev6-os ezt nem csinálja.De azért még teszteljük,bár ez egy crackelt,patchelt szirszar...
  • istvan12
    Nem programmal van csínálva.
  • tomtom11
    istvan12,milyen programmal csinálod a mixeid?Virtual DJ?
  • Riccardo G
    Nekem már fut! :D
  • Riccardo G
    Akinek kellene a legújabb VDJ (5.1) annak itt a letöltés!
    http://www.torrentportal.com/details/3276211/VirtualDj+5.1+By+CrazyBoris.rar.torrent