2084
VIRTUAL DJ
  • balazs0000
    Olvass kicsit visszább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • achill9
    sziasztok skineket hogy lehet berakni???
    segítsetek már!!!!
    ha tudja valaki irja meg:[email protected]
    Köszi
  • Riccardo G
    ***HANDS UP PARTY***

• Riccardo G
    V-IMPORTANT NEWS :
    New Rob Mayth Single
    including Remixes of:
    Manian, Mondo, Topmodelz, Springstil, ...
    Release: 23.06.2008

Ohhh jeeeeeee!
  • Riccardo G
    van a home, és a pro!
    leírás a weblapon!
  • nikeman
    Mi a különbség a sima meg a pro között?
  • Riccardo G
    Virtual DJ Pro v5.1 is out now!
  • Riccardo G
  • balazs0000
    Ez nagyon komoly!!!!!!!!
  • istvan12
    Pancser!
  • Peetboy
  • nikeman
    - Mi lesz ha megölik a Bárányt?
    - Hozzák a Hamvait XD :D
  • Riccardo G
    06.27. Péntek - Club T-Boy (Bóly) - Hands Up Session!!! :D
    08.08. Péntek - Club T-Boy (Bóly) - Rob Mayth (D)!!!!!!!!!!!!!! :D
  • Riccardo G
    Hands Up & Jumpstyle 4ever!!! :D
  • Csuhai G
    Hehehe, lol...példáképed "DJ" Bárány Attila? :D Úristen.. "TGMT stílust képviselő".. nemhittem volna, hogy vannak olyan idióta emberek, akik hisznek abban, hogy ezt az úgynevezett "modern tánczene" stílust a zseniális bárány és hamvai barátja kreálta. Modern tánczene régóta létezik, csak épp electro-house néven. Nevetséges..
  • istvan12
    Sziasztok! Ismét egy nagyon kemény modern tánczenei válogatásból készűlt mix kerűlt fel a weblapomra. Tényleg nagyon jó zenékből van válogatva. A mic címe dj igi Best of Club Music vol1 és itt tölthető le: http://djigi.extra.hu/ Track lista is található a mixhez a kezdőlapon a track1 menűpont alatt. Letöltés előtt frissítsétek a weblapot.
  • istvan12
    Hadjuk már.
  • Riccardo G
    nem csak téged! :D
  • nikeman
    google, yahoo, live search és még sok kereső segítségedre szolgál.
    komolyabb 1000-es skin? áhh, vegyél egy igazit annál komolyabbat életbe nem találsz
    am mit értesz az alatt, hogy komolyabb? mer engem már kvára lefárasztasz ezzel a skin-es dologgal
  • istvan12
    Amit te belinkeltél az az alap pio skin attól vannak komolyabb 1000-sek is.
  • Riccardo G
    nem a faszt nem működik! két gépemen is kipróbáltam! más-más felbontással! laptop, és az asztali pc is hibátlanül vitte!
  • balazs0000
    Én már belinkeltem egy pio 1000-est.
  • istvan12
    Nem működik az a pio 800-as.
  • Csuhai G
    Riccardo G már linkelt neked egyet, ami működött, jó volt. Az nem elég?
  • istvan12
    Mert cdj 800-as skint ami működik is már 2 éve keresem. De ha tudsz valami nagyon komoly 1000-es skint akkor jöhet.
  • nikeman
    de mé pont cdj800? 1000 sokkal jobb, meg szebben is néz ki.
  • Riccardo G
    Én is mondtam már neki, de semmi jele a változásnak! :D
  • Riccardo G
    Lassan már kezd az agyamra menni! :D
  • istvan12
    Hátha tudnál szerezni nekem egy jó Pioneer cdj800-as vagy mk3 skint ami nagyon élethű és tökéletesen működik és nagyon jól nézz ki akkor elég lenne egy és abbahagynám a gyűjtögetést.
  • nagyist
    Nikemannal reszben egyetertek, de hozza kell tenni, h az eredeti fekete skinek nagyon rondak. Nekem a felbontas (1280x800) mellett foleg az a fontos, h a browser resze nagy legyen, es hogy hagyomanyos lemezjatszo legyen rajta. Ez utobbival azonban elismerem, h a kinezet is fontos.

Ugy altalaban gyujtod a pioneer skineket, vagy eleg lenne egy is, ami tokeletesen mukodik?
  • istvan12
    A kínézet miatt keresem a skint és azért mert ímádom a Pioneer dj technikákat de pénzem arra, hogy vásároljak sajnos nincs.
  • Csuhai G
    Egyetértek.
  • nikeman
    én nemtom minek skin meg minden. legyen egy normál, egyszerű kinézet, ami nem zabálja a procit meg a megmóriát. számomra a zenélés a lényeg a progival, nem a kinézet.
    mondjuk ennyi erővel VTT-t is használhatnék, de a vdj-ben azért legalább extrák is vannak
  • istvan12
    Nagyist nagyon szépen köszönöm a segítséged esetleg ha tudsz még valami jó pioneer skint ami nagyon élethetű és jól nézz ki belinkelek két képet kérlek szóljál már légyszíves vagy segíts már. Előre is köszönöm a segítséged. És itt a két kép a skinről amilyenekhez hasonlót még keresek csak kízárólag pionnert akarok. http://images.netbag.hu/20080526/14364435171.jpg
    http://images.netbag.hu/20080526/14390568555.jpg
  • istvan12
    Igen én is azt hittem lehet választani a proci és a tv között. De nem lehet???
  • nagyist
    Feltehetoleg eredetileg arra gondolt a keszito, h egy kapcsoloval valasztani lehet a proc es tv-s nezet kozott.
  • nagyist
    Van azon a kepen minden (4 lejatszo, 3 mixer, ...)
    Aki keszitette, osszegyujtott mindenfele kepet alapanyagnak, de a vegen nem hasznalta fel oket.
    A bmp-n akar egy Mig29-es is lehetne, de csak az jelenik meg a VDJ-ben, aminek a xml-faljban funkcioja van. Az effektproc azert nem latszik mert egy pannelt ratettek es az eltakarja. Amugy hiaba is latszodna, mert a gombok nincsennek beallitva.
  • istvan12
    Tetszik a skin nagyon csupán egy dolgot nem értem a képen látszik a effectprocesszor középen meg más a keverő is. Mikor betöltöm a virtual dj-be és használom akkor nincs effectprocesszor helyette egy pioneer tv és a keverő is más. Hogy van ez???
  • nagyist
    Emellett az eredeti nem is 1680x1050, hanem 1280x1024. Ha utanna szamolunk, akkor kiderul, h az aranya nem olyan, mint az 1024x768nak, ezert az aljat levagtam.
    Az atmeretezo masik gyengeje, h az eredetileg egesz erteku pixelekbol konvertalas utan tizedesszamokat csinal, majd kerekit. emiatt egy-ket gomb ide-oda ugral nyomkodashoz. szerintem profi skint csak manualisan lehet osszehozni. Inkabb fogadd el azokat, amiket talalsz a neten!
  • nagyist
    Az a baj, h ez az atmeretezo csak automatikusan beszorozza a koordinatakat egy aranyszammal, viszont a skinben a logonak a merete nem lehet akarmilyen kicsi, ill, nem takarhatja el semmi. ezert volt a hiba. Felraktam azt amit atmereteztem: Pioneer DVJ1000(1024x768).zip