2084
VIRTUAL DJ
-
bandeszbiro #1362 Hi All!
Nekem olyan gondom van, hogy a VDJ-hez hozzáraktam a Numark Total Kontrollt. Minden jól megy kivéve egy dolog. Ha a jogtárcsát használom, akkor recseg egy kicsit a hang. Ezt hogyan tudnám orvosolni?
Előre is köszi!
Csá! -
tomtom11 #1361 Magammal biztosan,neked se ártana kicsit magadba révedned.
Nem tudom,valóban komolyan gondolod-e a "zenélést"
(amit általában zenekarok szoktad művelni,de ez most mindegy is,úgysem érted meg,mert majd szétdurran biztos az agyad,amikor ezt olvasod,és úgy nehéz értelmezni),mert attól hogy van egy rahedli mp3 a gépeden,és otthon szórakoztatod magad,addig nincs is ezzel semmi gond.De hogy te is,mint töb bezer "DJ" palánta,Hamvai-Bárány klón akarsz lenni,már megbocsáss,de enyhén szólva röhejes,főleg,ha igencsak kezdő szinten műveled,és ezt még mások tudtára is hozod.OK,valahol el kell kezdeni,én se voltam egyből profi(most se vagyok az),de ez a baj,hogy nem vagy tisztában magaddal,a felvétéleid minőségével sem,úgyhogy feltételezem,hogy a hallásod is egy nagy nulla.Ha meg hallod,hogy szarul szól,minek töltöd fel egyálatlán?A saját munkáidra sem vagy igényes?
Mellesleg hozzászólásaid olvasva ajánlom figyelmedbe:
http://mek.oszk.hu/01500/01547/index.phtml
A magyar helyesírás szabályai -
istvan12 #1360 Baz... ki te mível vagy tisztába?? -
tomtom11 #1359 Nekem csak a za bajom,hogy már lassan mindenki DJ-nek hívja magát,aki letölt 500 GB mp3-at,és megtanulja nyomkodni a sync gombot a Virtual DJ-n.Ennyi erővel én profi rally-s vagyok,mert szoktam a gépen játszani?
Amíg otthon bohóckodik vele,addig nincs gond,akkor kezdődik amikor teleszemeteli vele a net-et,és elhiszi magáról,hogy ő mekkorát alkotott(persze,azt tölt fel,és azt ír amit akar)
De akkor vállalja az ezzel járó kellemetlenségeket,kritikákat is.
Igi a szakma alapjaival sincs tisztában,lehet,hogy megtanulja,de addig tök felesleges hetenként "mix"eket gyártani,amiket se felvenni,se összekeverni nem tud rendesen.Az idegbajos visszaszólásaival pedig nem csak ezen a fórumon idegesített fel jópár embert,akik hosszú évek óta minden hétvégén sok ember előtt mutatják meg(élőben) mit tudnak,és nem otthon a szobában nyomkodják a gombokat.Nem tiszteletet várok,ez már a mai fiatalokban sajna nincs,de jó lenne ha tisztáben lenne mindenki magával,és az imádott példaképeivel... -
#1358 Olaszország?:D Elvéreztek... A hands up még talán... -
gabeszcsavo #1357 Üdv valaki eltudná nekem magyarázni hogy virtual dj-be ez a fejhalgatós dolg hogyan müködik normálisan és hogy lehet beálítani előre is köszi -
#1356 nah majd az enyém! ;) -
#1355 fel se éri azt asztalt... -
#1354 :D -
#1353 nana az én tökösöm dj lesz:D -
#1352 engem meg a hands up, olaszország, és a barátnőm éltet (L)!!!!!!!!!! -
istvan12 #1351 Nagyon szépen köszönöm... És valóban nem azért rakom fel a mixeimet, hogy reklámozzam magam. Sose fogadnék el pénzt érte és van is állásom. Nem a pénzért nem a hírnévért csínálom ezt az egészet. Csupán a zene szeretetéért a zene egyedűl az ami éltet engem és minden utat végígviszek és minden akadályt legyőzök azért, hogy megtanúljak zenélni. Mert egyedűl a zene az ami éltet engem. És szerintem is van fejlődés és mások szerint is ahoz képest ahogy kezdtem... -
#1350 Én speciel nem csipem Hamvait,Bárányt,se a többi tgmt lemezlovast,de azért ez már durva hogy igy leugattok egy kezdő emberkét aki lehet nem önajnározás céljából rakja fel a mixeit...Nekem John Aquaviva-nál kezdödik és ér véget a zene,de én ettöl még leszedtem,és leszedem a mixeit,nem estem hanyatt tőle,de fejlődöképesnek tünik Igi.
Ez a baj mo-n hogy nem az van hogy örülünk ha valaki próbálkozik hanem mégjobban a padló alá döngöljük,szomorú... -
Renz #1349 Hölgyeim és uraim!
Eladó egy vestax vci-100!
Gyári állapot, januárban vásárolt, jövő év januárig garanciális!
Használható pc-vel és mac-el, vagyis windows-al és osx-el is! Kompatibilis szinte az összes dj programmal:
Virtual DJ, Traktor, Mixvibes, DjDecks, stb...
Budaörsön egyeztetés után kipróbálható!
Irányár: 100.000HUF -
db9 #1348 Utolsó üzenetem storno,megy egy hangkarival Ricardo G köszönöm mégegyszer!
-
db9 #1347 Először is köszönöm a tanácsokat,a mastert lejjebb vettem,viszont nekem egy hangkártyával nem megy a dolog,csak az egyik oldalon jön ki hang! -
istvan12 #1346 Rendben... -
tomtom11 #1345 Igi,vazze,tudod hány ilyen "DJ" palántával találkoztam már?
Nagyon sokkal.
Eláruljam,hányból lett DJ?
Egyből sem!
Csak tudod,ők legalább nem hirdetik,sztárolják magukat a neten(bár te is inkább csak kiröhögteted magad)
Húzd meg magad,mixelgess otthon,szerintem senki nem kiváncsi rád!
Ilyen TGMT DJ-ből minden faluban van legalább 5
Már ne is haragudj,de nevetséges,amit művelsz a zenével,DJ szakmával foglalkozó fórumokon.Nem veszed észre magad?
Látod,ez az elszomorító! -
istvan12 #1344 Sziasztok!
Új mix a weblapomon Dj igi THIS IS House címmel. Letöltés előtt frisítsétek a weblapot. Itt tölthető le: http://djigi.extra.hu/ A track lista és a borító a track3 menűpont alatt található. Várom a véleményeket. Újjítsáok folytak a webalpon ezért frissítsétek mindegyik menűpontot:kezdőlap,kapcsolat,top10 stb... -
#1343 ha egy 5.1-es hangkarid van benne, akkor nemtudom miért kell két hangkártyáról nyomatni! az alaplapit letiltani, és az 5.1esről tolni 4.1ben! és probléma megoldva! régen amikor nekem is két hangkártyáról ment, ez volt 2 napig :D nálam is jelentkezett a probléma! -
nagyist #1342 Talán vedd halkabbra a mastert! Minden láncszemen kerülni kell a túlvezérlést! A berecsegés azt jelentheti, hogy az egyik szakaszban (ez lehet a behringer egyik műveleti erősítője is)túlcsordulás van.
-
db9 #1341 www.music-all.mindenkilapja.hu
ha esetleg valakit érdekel,zenével és hifivel kapcsolatos!Induló oldal! -
db9 #1340 Nem demó.És szerintem a hangkártya sem egy régi darab.Már megpróbáltam másik hangkártyával és ugyanazt csinálta feltehetőleg összeakad,de mivel lehet ezt kiküszöbölni,esetleg egy másik változattal?
-
#1339 10kg-os kalapács?? -
#1338 demó? am lehet latency, de új vdj nálam se szerette a régi hangkártyát, aztán már nem is tom hogyan de elmúlt -
db9 #1337 Hello sziasztok!
Lenne egy kis gondom a virtual dj vel,2 hangkártya van a gépemben
egy alaplapi,és egy pci,ezek egy behringer keverőre vannak rákötve,és
az a problémám hogy bizonyos időközönként a pci hangkártya berecseg,majd abbamarad,és ez rögzítésnél elég kellemetlen!Segítségeteket előre is köszönöm!gépem:AMD PHENON 9500 QUAD CORE,2GB RAM,REALTEK HD AUDIO,ÉS EGY PCI-OS GENIUS 5.1 ES HANGKÁRTYA -
#1336 igen és semmi köze az alap trance-hez -
#1335 Hát fiam a Hands Up az kérlek szépen hivatalosan Commerical Trance! ;) -
#1334 holmá?:D a hands up az a DANCE-nek egyik alfaja -
#1333 Az fasza,nekem is csak azzal volt gondom amit belinkeltél,a crazy borisos cucc volt nuke... -
#1332 kipróbáltam itthon is, és élesbe is! nekem semmi szaggatás nincs! szóval nem programhiba! :) -
#1331 A Hands Up is Trance! ;) -
#1330 Trance :D -
#1329 Hands Up -
#1328 Bárány - Hamvai -
balazs0000 #1327 Nem tudom pontosan mire gondolsz. A VDJ-vel mixelni lehet, nem zenéket szerkeszteni. Amúgy rákattintasz, hogy RECORD, majd START RECORDING (beírod a címet)és kész. -
balazs0000 #1326 Istvan12, hogy mondhatod valakire, hogy rossz zenét csinál, ha még nem is hallottad? A másik dolog meg az, hogy meg sem tudod különböztetni a jó mixet a rossztól!!! -
evickeee #1325 1 -
evickeee #1324 LÉCCI!!!MÁR NEWM 'SZER KÉRDEZTEM!!!KÖSZI!! -
evickeee #1323 HELLO!!!megmondaná valaki h el lehet-e menteni a VIRTUAL DJ TRIAL-lal szerkeztett zenéket???ha igen akkor lécci azt is írd le h hogy!!köccy!!!