VIRTUAL DJ

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az az érdekes hogy csak azt a csatornát tudom hallgatni, amit egyébként is hallani. hiába kapcsolgatom semmi változás sincs
hungaro
Kontrolleren nem tudod állítani? a Behringer BCD2000-esnél lehet

Hivatás az Életért!

Sziasztok.

Virtual dj program és Hercules dj MK2 konzolnál van egy gondom.
A fejhallgatóban hogy lehet hallani a másik csatornán hogy mi szól épp?
Ezt valahogy nem tudom beállítani? Mi a titka ?
Tudna valaki ebben segíteni ?
Gaba9
<#fejvakaras>

Gaba323

Dj Furry
Amúgy én azóta se tudok felvenni : )) Azt elértem hogy tudok zenélni rendesen de felvenni nem akar a szemétláda :)

Ajándék csónak ne nézd a lapát!

Gaba9
minek külön progi ?? ott van benne a "rec" .. beállítasz egy külsõ kódolót h milyenbe akarod pl 192Kbs és a start után már veszi is ...

Gaba323

Egy Terratec DMX 6 24/96-os karim van.A keverõm kimenete a kártya Line in-jére van dugva,a VDJ recording beállítása is erre van állítva.Mikor indítanám a felvételt,nem sikerül(Soundcard is unavailable).
Persze,h lehe.Én is így csinálom,csak több sávos hangkártya vagy 2 hangkártya kell a gépbe és bekell állitani a cuccot aztán hajrá
Nem tudom igazán,melyiket ajánlod erre a célra?
Dj Furry
persze hogy lehet , elméletileg majd minden keverõvel lehet felvenni. Milyen progivala akrod felvenni?

Sziasztok!

A kérdésem,lehet-e analóg keverõt(Behringer VMX-200) használva mixet felvenni?Asio-s hangkarim van,de hiába dugom a line in-be a keverõt,nem történik semmi.
Új trance mixem letölthetõ
www.rmxmusic.mlap.hu

Susanna feat Omnia – Closer
Shogun Feat Emma Lock – Save Me
Lange – Live Forever
Andrew benett – Run Till U Shine
Protoculture – Naked
Tomcraft & Jerome Isma-Ae - Trouble In The Redlight District (Original Mix)
Taylor & Close - Cafe Del Mar (Original Mix)
Ashley Wallbridge - Chimera (Original Mix)
Cosmic Gate - Barra (extended mix)
Cosmic Gate - London Rain (Stoneface Terminal Remix)
Armin Van Buuren - Full Focus (Ummet Ozcan Remix
Max Graham feat. Ana Criado – Nothing Else Matters (Original Mix)
BT feat. JES - Every Other Way (Armin Van Buuren Remix)

Gaba9
megnyomod a gombot a jobb felsõ sarokban ha van .. ha nincs akkor passz

Gaba323

Helló!
Van a VDJ 6.5 progim.
Szeretném teljes képernyõn futtatni!! Hogyan tudnám megoldani???
Köszi a választ.
Gaba9
sorry de én passz ..

Gaba323

Dj Furry
No a másik gond, h nem veszi fel ha pl effectet vagy magasat vagy mélyet tekergetek : )) ennek is van valami okossága?

Dj Furry
Újratettem az xp-t tökéletesen veszi mind a 2 oldalt , de viszont a fgelvétel akad, erre tudnál vmit mondani?

Dj Furry
a felvételhez?

hogyan kell fell tenni azta mp3 encodert?? és melyiket PLS valaki help
Dj Furry
Szerintem azért mert a vdj amikor használsz pár tracket akkor megjegyzi hogy hol van a keresõ miatt. Nem helyezted át a mappát amiben vannak a trackek?

Feltettem a Virtual DJ-t, és mitõl van az hogy amikor beteszem az mp3-at, nem játssza le és semmit sem csinál, csak a szám mellé egy sima "ERROR"-t ír ki???
Dj Furry
Amúgy C-Media van hangkari , és a beállításoknál van a felvétel , nah ott nekem a line - re nme lehet rákattintani , és sztem pont az kellene nem? vagy neked hogy van? : ))

Dj Furry
Hát akkor újrateszem az xp-t és majd meglátom .... :) Remélem jó lessz.. köszi..

Gaba9
nekem ezen a csak az xp reinstall segített anno és azóta ezekkel a beállításokkal megyek elõre ...

Gaba323

Dj Furry
Hááááát , Én már mindengogy állítottam és akkor is csak az 1ikoldalt veszi fel...

Dj Furry
jaa ugyan így állítottam be , és így nem volt jó .... akkor ? :D

Dj Furry
Köszi szépen ! :) megkukk :))

Gaba9
Config -> sound setup -> inputs - none
Config -> sound setup -> outputs - external
Config -> sound setup -> sound - card 4.1

Record -> config -> Line In (elsödleges)
Ennyi ami nekem van beállítva .. de nekem is ilyen volt még elején amit te írsz .. de nekem ez win7 alatt volt .. xp alatt normális hang driverrel már ment rendesen meg megy is ... :)

Gaba323

Dj Furry
Megkukkoltam , sikerült, de viszont az van , hogy nem érzékeli hogy a keverõn áthúzom , hanem csak elinditja h 1xrre megy a 2. És a azt nme veszi fel mikor áthúzom , Neked meiken van belõve?:)

Gaba9
de van ám :) a felvétel confignál találod ...

Gaba323

Dj Furry
ahha , akkor a vdj-n ez is van? eddig nem néztem majd minnnyá megkukkk : )) köszike!! : ))

Gaba9
be kell állítani h line in-rõl vegyen fel ne pedig a vdj crossról és persze a keverõbõl kötni kell a line in-re is .. :)

Gaba323

Dj Furry
nah megoldottam , mint kiderölt nme is jó a hangkari , 1 ism adott 1 et ami 1sõre jó lett... 2 ik megoldatlan akta :D Hogyan lehet vele felvenni? 1 külsõ progival? mert a vdj crossfaderje középen van.

Gaba9
:)

Gaba323

Dj Furry
visszaviszem a karit , mert má kihullika hajam :)

Gaba9
jaaaaaaa .. az más

Gaba323

Dj Furry
De igen , de akkor csak monóban szól. nekem sima integrált a hangkarim , amin a 3 dugaj van . zöld , piros, meg a kék.

Gaba9
nem értem ezt az 1ik oldal zene másikon ... :O
ha több csatornás az alap integrált kártya és a vdj-ben be teszed a zenéket a két oldalra és a keverõvel intézed a többit akkor az nem lejátszóként használható ??

Gaba323

Dj Furry
Mert akkor ugye csak ugy tudom használni , hogy 1 ik zene 1ik oldalt a másik meg a másikon , és normálisan akarom úgy használni hogy a vdj csak a lejátszó legyen .. a keverõt pedig 100% -osan

Gaba9
akkor sztem driver probléma .. mér nem használod szimplán az integráltat ... ??

Gaba323

Dj Furry
ja és ha elindítok valami zenét akkor lefagy a vdj is meg a média player is

Dj Furry
Vettem 1 5.1 es karit. leszedtem az alaplapi kártyát a biosban letiltottam .. betettem az 5.1 est telepítettem és csak recvseg meg pattog de már akkor is amikor az xp áll fel .. esetleg vmi 5let? lehet hogy rossza kari?

Dj Furry
akkor maradok annál hogy majd 1 5.1-est veszek és ennyi : )) megvárom .. thx a segítséget

Gaba9
az nem .. vagy kettõ újonnan berakott és egyforma vagy akkor maradjon az integrált .. régen én két egyforma hangkarival csináltam de új gépbe már nem vettem pluszba így maradt a 7.1es integrált ami tökéletesen teszi a dolgát így is (nekem elég)

Gaba323

Dj Furry
És az ugy nem jó ha benne van ugye a sima integrált, meg beleteszek + 1 et ami sima?

Dj Furry
Ok nagyon szépen köszönöm :)

Gaba9
elég hozzá .. nekem 7.1esem van de csak 4.1re van állítva .. rá van kötve a Numark keverõ és kész .. felvenni is fel lehet ha visszakötöd az erõsítõt a gépbe is ...

Gaba323

Dj Furry
Sziasztok , 1 olyan kérdésem lenne csak , hogy külsõ keverõt kötnék vdj -hez. 5.1 es hangkártya elég ahoz , hogy rendesen menjen mind a 2 oldal? Mert most rákötöttem a keverõt , és ugye úgy tudom csak beállítani , hogy 1 ik zene 1ikoldalt megy a másik meg a másikon. Ja és azzal úgy lehet e felvenni.... ? Elõre is köszi.

Nem kel két hang kártya nekem egy SB 5.1 van és régen toltama VJ Behringer keverõvel.
Sziasztok!

Egy Behringer keverõt használok,és a mixeket szeretném rögzíteni a számítógépen.Milyen kábellel tudom összekötni a hangkarival(Terratec DMX6)?Gondoltam arra,hogy esetleg Usb-rca átalakító,majd abba kábel?!