2084
VIRTUAL DJ
-
#1444 denon+korg powa -
#1443 még valaki...? -
Bagoly81 #1442 álitsadát hogy ne mp3 vegyen fel hanem wav ban majd utána tömöritsed mással. -
#1441 Hy all!
olyan gondom lenne a VDJ-ben hogy az encoder nem működik mert nincs rendessen megadva az mp3 encoder helye és nem is találom. Mindig azt írja, hogy Record Error - Can't open mp3 encoder. Valaki tud megoldást? -
Bagoly81 #1440 hello!!
hoztam egy kis témának valót énis!!!
felvettem a mixemet videora:
~300 mega.
és csak a hanganyag:
~115mega.
szebb köritést sajna most nemtudok.
zene listát kérésre adok.Bagoly2008.08.03DeepAndTechno mp3Bagoly2008.08.03DeepAndTechno Video -
Lantee #1439 http://www.mixupload.com/Lantee
Egy kis onreklam...mit ki nem lehet hozni a Virtual Dj-bol! ;) -
LacaG #1438 jah meg kislányokkal se kezdek -
#1437 én meg pedofil -
LacaG #1436 Sajnálom hetero vagyok:D -
#1435 megérinthetlek? -
Lantee #1434 -
LacaG #1433 a sensationon viszont már az mj studioval nyomtam kis p2es laptomommal XD olyan szettet nyomtam mauoro picotto csak pislogott -
LacaG #1432 én az atomix-el nyomom talán a 3.0 verza:D tiszta sterbinckinek érzem magamXD
elnézést kérek a főnököktől az off-ért..:D -
LacaG #1431 okés főnök:D -
Lantee #1430 Amugy van is mindjart egy kerdesem:
Numar Total Control - CUE Lite a csomagban. Ugyebar a Numark Cue es a Virtual DJ egy es ugyanaz a program, es megis! A Virtual DJ felismeri, es hibatlanul kezeli a Total Control-t, a Cue meg el sem indul, mert nem erzekeli a vezerlot. Na, most akkor mi van? Ahogy olvasgattam a numark forumat, szinte mindenkinek ez a baja, es az ottani admin emailben kuldozgeti a frissitett drivert. Hat azert ez eleg gaz a Numarkra nezve, de minimum szanalmas. -
Lantee #1429 Ezt az egesz felhajtast nem ertem. Toltsetek fel a mixeket a mixupload-ra, es majd ott megmondjak a frankot. Az SG nem az a felulet...es ez nem az a topic. Ezen az oldalon pl. egyetlen szo sem esik a Virtual DJ-rol... -
doncsika #1428 figyelj laza csávókám senki se kiváncsi a hülyeségedre, ha olyan nagy a szád csinálj 1 mixet azt dicsekedj azzal ne azzal hpgy beszólok a másiknak, ennyi. -
LacaG #1427 Huh most kiosztottak a dídzséjek:D meg ez a nyelvtantanárnéni mi lesz most velem... -
#1426 És már megint nem a Virtual DJ a téma... -
Renz #1425 Ha nem az jönne le az írásodból hogy te is csak egy 15 éves okoskodó kis hülyegyerek vagy, aki az internet mögé bújva névtelenül játsza a nagyfiút, akkor nem szólnék egy büdös szót sem, de mivel sem helyesen írni, sem fogalmazni nem tudsz, inkább hasonló esetben máskor írj egy privát üzenetet. Ezzel csak magadat röhögteted ki. Persze ha ez a célod, akkor jó úton haladsz! -
Bagoly81 #1424 mizu!? vidékivagy? -
tomtom11 #1423 Nos először is!
Attól,hogy sok éve űzöm ezt a szakmát,még olvasgathatok a neten.Igi-t pedig azért "osztottam",mert az ilyen stílusú,magukról igencsak sokat képzelő,állandóan segítségért nyavajgó emberek,engem enyhén szólva irritálnak.Nem akarlak megbántani,de te is igencsak el vagy szállva magadtól,mellesleg a stílusod alapján te is valami TGMT-hívő vagy.
Előtted nem fogok bizonyítani,nekem arra ott van a péntek-szombat este.
Anyám pedig 19 éves koromban meghalt,ha lehet,légyszi ne emlegesd,köszi.
Részemről vita lezárva. -
LacaG #1422 tomtom11!
Hallod öcsém...te nemtom mivan veled, talán ettől a nyári forróságtól vagy nemtom de lehet a sok korongpörgetéstöl, hát csöppet elvagy szédülve magadtol...Mit csinálsz te? Százak előtt zenélsz?:D ja lehet valami aluljárónál apróér a kis gombelemes rozsaszin szintetizátoroddal mit még anyukád vett neked (látta belöled még dj mester válik) a kis falusi bucsuba...:D
15éve zenélsz?? Ne nevettes már aki 15éve zenél persze itt ossza az észt sg.hu virtual dj topikba:D:DD Aki ennyi ideje zenél annak neve van nem egy amator dj szoftver topikba oszt ki egy kezdőt...Még diszkózik:D
diszkot sztem talán a fokuszba láttál vagy a youtube-n..de 100méternél közelebb biztos nem haver:D
Elmennél egy normális helyre, látnál egy normális hangtechnikát-keverőt stb. azt hinnéd valami nasa központba vagy b+:D Hallod 15éve zenélsz sztem csuklóbol összevágsz nekünk egy kis mixet lássuk mire is vagy képes mert eddig csak betüket látott sztem az a nemtom hány száz ember itt a fórumon:DDD na várjuk kíváncsian azt a mixet ;)
csőke!:D -
Bradyx #1421 Sziasztok!
Lehet nem jó helyen teszem fel a kérdésemet, de hátha vannak köztetek DJ-k, akik esetleg használjátok az iZotope RX nevű programot...
Namost az a problémám, hogy nem tudom a kazettáról digitalizált zenefájlomból eltüntetni az azokra jellemző háttérzajt, amit tudjátok a kazetta okoz.
Annyit kérnék, hogy adjatok meg a "Denoiser"-ben használandó paramétereket (pl. Threshold,residual whitening, stb.), mert eddig nem sikerült tökéletes beállítást találnom.
Remélem tud valaki segíteni.Köszönöm -
#1420 pedig hatalmas nagy okosság a staton fenale-scratch vagy a mixvibes -
Lantee #1419 Na latod, ilyeneket sosem hasznaltam, ugyhogy nem is tudok hozzaszolni.
Nalam az eloben valo zenelest csak es kizarolag 2db Technics SL1210MK2 es egy megfelelo kevero jelenti.
Az alant emlitett csomag most olyan £670 korul van, tehat boven megerne beszerezni, csak ugyebar amit emlitettem...a zenek. 4 ev kimaradt a bakelitgyujtesbol, szoval megint kene 2-3 honap (es nem keves penz, hiszen 5 es 10 font kozott mozog egy single) mire be mernek vallalni egy rendes 2-3 oras szettet. Ezert gondolkozom ideiglenes valamifele MP3 lejatszo/kezelo egysegre, amit a honom ala csapnek, a pultban rakotnem a mixerre, es mehet a johet! :)
Kulonben mostanaban ide jarok - szinte naponta - vasarolgatni, nezelodni. Biztos vannak nagyon jo boltok otthon is, ugyhogy nem nagykepuseg, de szerintem erdemes az oldalukat bogaraszni, arakat hasonlitgatni. --> http://www.westenddj.co.uk/ -
#1418 az mp3-akra meg esetleg késöbb lehet egy time-code rendszert ami már nem egy végösszeg ha minden megvan bár egy stabil notesz ami még kicsit huzósabb dehát csak szép sorjába mindent, most én is erre vagyok ráizgulva:D sztem denon lejátszoim eladom mennyiér vesztegetnek egy ilyen csomagot?:D finelscratch-et szeretnék dehát az ára mág mindig a csillagos ég:S még a mixvibes jöhet szoba ami ár érték arányba nem is ojan rossz bár nekem csak dvs-hez volt szerencsém nem tudom mivel tudhat többet a dvs2 vagy a pro virtual dj felejtös mint timecode -
Lantee #1417 Most csak annyi a gondom, hogy regebben bakelitrol jatszottam, de mikor kicsit leultek a dolgok, eladtam a cuccokat.
Most ugy nez ki, megint el tudok kezdeni zenelni, es hat az mp3 gyujtemenyem nem igazan szeretnem lecserelni...igencsak draga mulatsag lenne mindet megvenni vinyl formajaban. :S
Viszont nagyon gondolkozom, hogy megveszem a TechnicsSL1210mk2 csomagot (2 lejatszo + 2 concorde fej + 1 pioneer kevero + 1 fules), mert nagyon jo arban adjak, de az mp3-akat is el kell valahogy vinnem magammal. Erre melyik cuccot javasoljatok? -
#1416 na igen az ns7-et meglesném közelről:D egyvalamiben még mindig verhetetlen a numark, bakelit szimulálás a cdx-el nagyon magasra tette a lécet éshát vannak próbálkozások de sztem még mindig überel -
Lantee #1415 Koszonom, de a kerdes megoldodott. Sajna en is Vestax-ra mentem volna ra, de volt kozte es a Numark kozt bo £150 (Angol Font, nem EURO) kulonbseg. Szoval otthoni hasznalatra egyelore boven jo lesz a Total Control, de mar jon a kovetkezo eselyes az NS7! A Numark honlapjan kifejezetten tetszik! :) -
#1414 a vestax minőségi darab!! a nummark "gagyiság" megéri azta plussz 100eu-t a vesztax bar az árábol már vehetnél egy keverőt mondjuk egy ecler-t vagy egy vestaxot eclerek sztem qurvava joak nekem is az van de volt vestax is azis joságos havernak meg van eza Vestax VCI-100 szerintem nagyon kellemes nem egy szedett vedett kaka:DDD -
Lantee #1413 Ha mar Dj, akkor megemlitenem regi baratom Add2Basket nevet, aki - Hamvai es Barany fele szanalomkupacokkal ellentetben - nemzetkozi hirnevre tett szert.
Szoval erdemes nyitott szemmel jarni, es nem a 4-5 "NAGY"-o majmolni.
http://asgard.hu/add2basket/ --> Ra tenyleg buszkek lehetunk! -
Lantee #1412 Hi all,
Elkovettem egy hibat, amit most megosztok veletek! Okos ember a mas hibajabol tanul...ugyebar. :)
Gondoltam itt az ideje frissiteni egyet a hardwereken, szoval berendeltem a kovetkezo kombot;
- M-Audio Delta Audiophile
- M-Audio X-Session Pro (usb mixer) - Torq LE progival
Hat ez egy rakat fos! A hangkartya nagyon jo, de ez mixer...pff...Kepen pofasan nezett ki, tudasa is eleg lett volna, de eloben valami siralmas. Mintha 13 eves kinai gyerekek froccsontott probalkozasa lenne.
A Torq program meg szanalmasan rossz! Meg szerencs, hogy kb. £60-bol megvolt.
Vissza is kuldom, es inkabb beruhazok vagy egy Numark Total Controller + Cue csomagra (£249), vagy egy Vestax VCI-100-re, bar ez utobbi eleg borsos aron van (£345).
Kerdes:
Esetleg van valakinek jo/rossz tapaszalata barmelyikkel? Tud ajanlani egy igazan jot?
Koszi -
Bagoly81 #1411 azért az hogy hamwai és társa ott tart ahol annak persze oka van. cefetjo promozással. elis érték, jokor voltak jo helyen.
a stilusán belül kevesen vannak. ilyen hirnévvel. állandó rádió kapcsolata van a bulizókkal. nem réteg zenét játszik. és pl megtaláljuk a norbi kondi videokba. amik persze megint csak öt hirdetik.
és persze pesten van. seholsem tudsz ugy érvényesülni mint a fővárosunkba. csak ottvan anyi(féle) ember akikért érdemes csinálni.
szoval csak egy jó hátszélel lehet valamit elérni. és amikor bizonyitani kell akkor megkell tenni.
-
#1410 kis javítás:
koponyájába >>> koponyájában
hamvai társai >>> hamvai és társai -
#1409 Ja, de mitől lesz szélesebb körben hírneved?
Attól, hogy vmihez te társulsz az emberek koponyájába.
Lásd modern tánczene = hamvai társai.
Ennek a megvalósításához pedig pénzre és menedzserre van szükség. -
Bagoly81 #1408 hát ezen lehet vitatkozni de egy jó névvel meglehet teliteni szinte bármilyen helyet. ugyvélem. mármint a hely adotságait figyelembe véve. persze hogy sok mulik a pomozáson. hiszen megkell szolitani anyi embert hogy megteljen a hely. no meg a csillagok állásán is sok mulik :D
ahoz hogy a menedzsment fatáziát lásson benne azt csak ki kell harcolni valahogy. amit csak bizonyitással, referenciával lehet.
dj nek persze nemcsak a neve teliti meg a helyet de sokat segit az is.
-
#1407 Azt ne felejtsük el, hogy mindenkor a promoterek feladata a közönség-szerzés és nem dj-é, annak nevé-é.
Bekerülést illetően szinte minden kizárólag a mendzselésen múlik.
A sikeres party úgyszintén a mendzselésen és a promóción múlik. -
Bagoly81 #1406 jó dj- sok dologbol adodik össze persze. de ki milyen stilus képvisel. szerintem 2 fajta dj- létezik. leginkább ide kell belesorolnia magát a jelentkezönek.
az egyik a DISCOS én igy hivom. mért discos? azért mert ö egy vagy 2 haverjával egyedül végig viszi az estét mikrofonoz, szülinaposok üzeneteit küldi ki a közösbe és a közönség nagyrészeét ö szolgálja ki. slágerezik, kivánságokat teljesit. néha belecsempészi a zenei izlését.
van a party dj. akikről sokat lehet hallani. ugye ott nem mikrofonozik a dj. nemszokása zenéket teljesiteni saját maga zenei izlését adja. ezeket partyknak szoktuk hivni.. ugye. drágább a belépő is. és nincs minden hétvégén. eltekintve 1-2 jobb fajta clubbot ahol ez a fajta "underground" zenei stiulus meg tud maradni és nyereséges is. ide a legnehezebb bekerülni ide csak producer dj-k tudnak bekerülni könyen. vagy megforditod a dolgot te saját magad rendezel ilyen partykat és ha már van neved a régioban, és jol promozod magad, talán felfigyel rád valaki. és ha a neved miatt embereket is tudsz hozni mert mi másért hívnának akkor nyert ügyed van.
bocs a hosszu hsz. ért. -
#1405 Szerintem itt vga gond lesz, ami laptop esetében elég nagy szívás.
Szerintem tölts le egy 3D Mark 2005-öt, futtasd le és meglátjuk, hogy mi történik.
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=874