VIRTUAL DJ

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Riccardo G
Headhuntez, Brian M, Crixus, Blutonium Boy, Hardstyle Mafia, Max B. Grant, Zany, Audio Damage on http://www.riccardog.fw.hu/

http://www.headhunterz.nl/

DjKK
Helló!

Szerintem megtaláltam a megoldást.Szerintem az a probléma hogy én Windows Simplicity -Op rencert használok.És ez nem kompatibilis.Mivel a Tulajdonságok-->Kompatibilitás Nincs ott a simplicity tehát nem tudja futtatni.Ha tudna suerezni valki nekem egy olyan VDJ ami megy simplicity-n azt megköszönném.

Amit szeretnél,az vagy túl messze van,vagy túl drága,vagy túl nehéz...

DjKK
Helló!

És nincs más megoldás hogy ne kelljen "winreinstall"-t csinálni?

Csuhai G
winreinstall

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

DjKK
Sziaszok!

Hát én már nem tudom mivan.Vagy az én gépem nem jó vagy a programok.Letöltöttem az 5.2 -est nem ment.Aztán láttam hogy le lehet tölteni a 6.0 -át.De az sem ment.Akkor leszettem más Atomixet az se ment.Pedig régen minden ment.Valami tanácsot tudnátok mondani?

Gaso
helló!

az hogy lehet, hogy nekem volt egy windows xp-m tökéletesen ment a virtual dj, aztán telepítettem egy vistát, ott már kezdõdött a probléma... recsegett a poti olykor vontatottan szolt a zene stb stb.. csomó idegesítõ dolog, de hogy tudjam élvezni a "mixelést" újra feltelepítettem az xp-t, de nemjártam sikerrel mert itt is elõfordultak a vistás bajok, mi lehet a probléma?! mielöbbi segítségeteket várom!! elöre is köszönöm a válaszokat!
Csucsu2030
Üdv!

Ez mitõl 6.0 ?
Mivel tud többet mint az 5.2 ? (mivel hogy hivatalosan még el se kezdték a 6.0-t) és itt nem a skinek-re meg a plugin cuccokra gondolok.
A fájlméretbõl adódóan biztos tud valamit, mert a telepítõ 205 MB-os.
Ezt onnan tudom hogy leszedtem még a múlt héten de nem raktam fel és mivel te már így reklámozod ezért gondolom ki is próbáltad.

Ha lehetne egy pár infót róla! Köszi!

sziasztok srácok!

Olyan problémám lenne, hogy egyik pillanatról a másikra az automixnél ha bekapcsolom akkor nem áll meg középen a csúszka!

Ezt hol tom beállítani?

Köszi!

Huawei Ideos S7 Slim ;)

Van hozzá soksok addons! <#nevetes1>
Itt a borító kép:
Hájtok! Ha valakit érdekel a Virtual DJ 6.0-ás verziója (By: NewStar) az szóljon és ha megadja az e-mailjét akkor elküldöm!
Úgyhogy az 5.2-nek<#wave><#mf1>,jöhet a 6.0<#vigyor4>!
Csucsu2030
Jah, a spoiler kimaradt! <#banplz>

szpójler

Csucsu2030
WBBS-UCHF-UBBLG <#eljen><#eljen>

Csucsu2030
5W87-Z6PY-6HMLC <#eljen>

hali!
azt szeretném kérdezni, h nincs-e valakinek serialja?
ha van akk. leírnátok?
THX
Csucsu2030
Na akkor <#eljen>

norbi56
Na megoldottam a dokumantumokból kellett kitörölni a régebbi verzió fájlait.

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Csucsu2030
Sziasztok!

1. Innen a #1534-rõl szedtétek le vagy egy másik oldalról?

2. Mit használtok? XP vagy Vista (vagy esetleg Windows 7 ßeta)?

3. Volt-e az fent az 5.2-es elõtt egy másik verzió és ha igen, akkor le lett-e törölve rendesen?

Valahogy csak sikerül megoldani! Kitartás!

DjKK
Sajnos nálam is pont ez a helyzet!Talán Csucsu vagy valaki más tud segíteni.<#rinya><#nemtudom><#help>

norbi56
Sziasztok 5.2-t feltettem elindítom alap skinnel,"installation Error" mi a gond?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

nekem is azt csinálja.az alaplapi hangkártyát,meg egy másik 5.1es hangkártyát használok,ami szintén olcsó kategóriás,ugyh tutii az a baja neki:))
Sziasztok!Az a problémám,hogy a VDJ használata közben a potik,és csúszkák mixelés közben sercegõ hangot adnak ki magukból.Arra gondoltam egy esetleges hangkártya csere megoldaná a problémát?!
Hi! Hát figyu én is próbáltam már a final scratch-et, de sztem nem egy nagy szám. A VDJ ugyanazt tudja timecode-ban. A traktor scratch meg csak annyiban különbözik, hogy újabb traktort adnak hozzá és a Native Instruments saját gyártmánya, már kihagyták a buliból a Stantont.
Egyébként egyik sem rossz megoldás, sõt akkor már említhetjük a Numarkot is, ami VDJ bázisra épül. Mind ugyanazt tudja lényegében, a VDJ oldalán megnézhetsz egy jó kis scratch videót ha nem hiszed, hogy jó a timecode rendszere. Nekem még semmi bajom nem volt vele soha.
Viszont ha árban összehasonlítod a termékeket, akkor ár/érték megoldásban még mindíg a Herkules és a VDj a legjobb. És ha azt mondod gagyi az MKII, akkor már itt a Hercules DJ Console RMX, Ausztriában már kapható, teljesen új design, fém borítás, nagyon jól néz ki.
Nem azt állítom hogy a VDJ a legjobb a világon, csak segíteni akartam azoknak akiknek nincs 200 ezer Ft-ja egy csak timecode megoldást kínáló eszközt megvenni, amihez ugye még meg kell venni a lemezjátszókat és a keverõt is, mert azok nélkül nem használható. Ennyi.
JSbyMSI8800
Kösz hogy feltöltötted!!!<#worship>

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

JSbyMSI8800
Sziasztok!!

Nekem kellene az a lame_enc.dll-es kis fájl a VirtualDJ-hez, mert nincs meg nekem, elveszett vagy lehet nem is volt meg. Fontos lenne mert szeretnék mp3-ba menti a zenéket, szóval aki eltudná nekem valahogy juttatni (pl. data.hu) azt nagyon megköszönném!!

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

http://xat.com/FreshLemon Sziasztok : Az alábbi link egy progressive house rádióval összekombinált chat. A zene Techno.Fm- rõl szól egész nap. A chat mottója "aki szeret chatelni aki szereti a progressive house zenét vagy a kettõt együtt az térjen be ide" . Link a chathez : http://xat.com/FreshLemon (Fogyasszátok egészséggel!)Jah és ami nagyon fontos! Nem kell meglepõdni ha nem találtok sok embert a chaten, vagy egyáltalán senkit. Ez egy új chat, de reményeim szerint be fog indulni. Zenével kapcsolatos nézeteiteket, itt könnyen megoszthatjátok egymással. És tervezem egy vállalkozó szellemû Dj-el a kapcsolatfelvételt aki szívesen nyomná online a zenéjét. Itt megoldható lenne ez is. http://xat.com/FreshLemon
Csucsu2030
Itt most arról van szó, hogy te olyanokat írsz aminek nem ebbe a topicba volna a helye, hanem a riváliséba a Traktor DJ-ébe, mert szerintem ott kéne fikázni ami a témával kapcsolatos! (-1 pont)

Viszont legalább õszinte vagy meg szépen fogalmazol. (+1 pont)

mila69en
mivan rosszat mondtam?:D tapasztalatból mondom, hogy kaka a timecode rendszere:) final-scratc-hez meg nem szabad hasonlítani az felsõ kategóriás cucc ezt is tapasztalatból mondom:)

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Csucsu2030
<#integet2> <#levele><#levele><#levele> <#wave>

mila69en
há még jó hogy nem akarod a traktor scratch-hez hasonlítani! az profi cucc!! time-code rendszerét meg ennek inkább hagyjuk mert hulladék:)

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Gyerekek! Látom egyre többen használják már a VDJ-t hazánkban is! Ez tök jó! Én már jó pár éve használom és ha adhatok egy tippet azoknak akik külsõ kontrollert keresnek hozzá: Hercules DJ Console MKII
Miért?
- mert ASIO hangkártya is egyben
- mert nem csak hangkártya hanem kontroller, így lemezjátszó nélkül is letolhattok pár bulit (ellentétben a Traktor Scratch és hasonlókkal)
- és mert Time code bakelitekkel lemezjátszón keresztül vezérelheted és külsõ keverõt is köthetsz rá
A drivert mindíg frissíti a gyártó, ami ingyenesen letölthetõ, tehát mindíg a legújabb VDJ-vel kompatibilis az eszköz.
Egyetlen negatívuma, hogy külsõre nem nagyon profi a kinézete, de a tudása már igen, és egyszerû a kezelhetõsége.

Ja még egy tanács: ha fellépnétek az innen-onnan letöltött VDJ-vel, figyeljétek a 6 órás határt! 6 óra folyamatos használat után a program blokkolja a hangkimeneteket és olyan zajt küld rájuk, ami 2000 W-on tuti tönkrevág minden hangfalat és a közönség füleit is. Kilépés, ujraindítás és mehet az újabb 6 óra. :))
Sok sikert!
Tom
Mindenképpen megéri,és ráadásul egy alapszintû kétcsatornás keverõt elég olcson tudsz már venni.Én is egy ilyet használok már két éve,és semmi gondom nem volt még vele.

http://djdremand.glap.hu/Magyar/Fooldal

Köszi a segítséget én is ezen gondolkodom h vegyek-e egy keverõt!!!:)
Ha egy kicsit költessz rá még,és veszel mellé egy keverõt,és azt kötöd a két hangkártyára,akkor mégtöbbet tudsz belölle kihozni.Annak idején én is így használtam,és csak pozítív tapasztalataim vannak róla.

http://djdremand.glap.hu/Magyar/Fooldal
Csucsu2030
Bele

Sziasztok!!! Csupán egy kérdésem lenne!! Ha Két hangkártya van a gépbe akkor bele tudok hallgatni másik oldali deck-be???? Elõre is köszi a segítséget!!!!
lezli82
helló!visszatettem a 3.2-met,de nincs rajta ilyen opció,legalábbis én nem találtam rajta.viszont töltöttem le másikakat (4.2,5.06,5.07)az 5.07-est feltettem és annál is ugyen ez a szitu=halkan recseg vagy ingább zúg,a legjobban akkor hallható,ha a level koppig le van húzva és a lemezjátszón pedíg tekered a korongot akkor folyamatosan lehet hallani ameddíg tekered a lemezt.kivagyok tõle nagyon, a 3.2-esem ilyet nem csinált,viszont az meg szaggat,mennyi sok jó mixet tett nekem tönkre ez a jelenség.majd felteszem még a másik kettõt is és kipróbálom

Hi!
Nekem régebben volt olyan gondom, hogy a többcsatornás hangkártyánál(pl: 5.1-nél) ugye a front stereo a master, a rear a füles. Legalábbis én igy állítgattam. De a rear kimenetnek a hangzása nagyon más. Gondolom mert a hangkártyában az 5.1es hangvezérlésnél a hátsó csatornák hangjai eleve sokkal tompábbak. Nem tudom volt e másnak ilyen gondja vele. Meg a füles csatornáján hiába tekertem le mondjuk a mélyet, az csak a mastert módositja :o Ez normális? :)
Gondolkozok azon hogy kéne 2db sima USB-s külsõ hangkártya, és akkor biztos sok gond megoldódik. Örülnék ha a jelenlevõk közt lenne bárkinek ebben tapasztalata:) Érdekelne:)
Elõre is köszi:)
Csucsu2030
Hát az, hogy jó lesz-e majd hangkártyával én nem mondom 100%-ra de én még mindig ahoz tartom magam hogy az a bûnös.
De mivel nekem nagyon fáj a szívem egy hangkártyára, én fogok is venni (ha már a Jézuska így kibaszott velem és nem hozott a fa alá) egyet.
És ha megveszem, akkor majd leírom tapasztalataimat, meg hogy recseg-e vagy nem. Csak azt nemtom hogy milyet vegyek,mert nagyon messzire nem akarok menni árba.

Csuhai G
"rászántam magam arra hogy lecseréljem a 3.2-semet,amivel meg az volt a tré,hogy ha a lemezjátszó sebessége nem 0-án állt akkor kicsit szaggatta a zenét"

Vedd ki a keylockot (pitch alatt egy kis lakat) és mindenbizonnyal megoldódik ez a probléma.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

lezli82
üdv!elõször is kössz,hogy válaszoltál!másodszor,fingom sincs,gondolom igen,mert kész konfigot vettem és abban nem hinném hogy komolyabb hangkártya lenne.akkor ezek szerint nem én rontottam el valamit a beállításoknál,mert neked is recseg.bassza meg pedig végre rászántam magam arra hogy lecseréljem a 3.2-semet,amivel meg az volt a tré,hogy ha a lemezjátszó sebessége nem 0-án állt akkor kicsit szaggatta a zenét ,persze nem az összeset de elég sokat és ez mix közben meg trappolást eredményezettt nálam+hasonló kedves dolgokat.az 5.2 nem cincál viszont recseg király!!most akkor mit csinálljak????vennem kell egy új hangkártyát??szerinted akkor jó lesz??

Csucsu2030
Hát ez egy jó kérdés. Nekem is csak ez az egy problémám van a progival. Szerintem hangkártyahiánya van és azért recseg, ugyanis én az alaplapi integrált audio-t használom és meg vagyok gyõzõdve róla hogy kevés neki.
Te is integráltat használsz, vagy van rendes hangkártyád?

lezli82
sziasztok!valaki esetleg tud valamit arról miért csinálj az 5.2-es nálam azt,hogy így serceg halkan,bármit csinálok,ha a crossfadert vagy ha csak a méllyel játszok akkor is olyan mintha egy konkrét pult lenne ami mondjuk érintkezési hibás,de ez ugye lehetetlen,mert egy programról lenne szó,nem pedig dj pultról és ez belehallatszik felvételkor is.jó lenne ha erre lenne valami megoldás,kajak örülnék neki!elõre is köszönöm annak aki segíteni tud ebben!

Csucsu2030
Jaja

Csuhai G
Ha nem eredeti a Virtual DJ-d, akkor nem fogsz tudni regisztrálni.

Hello All! Valaki tud segiteni mert a virtualdj.com-on nemtok regelni a license-nél valami kodot kér csak nemtom mit...a serialt amivel telepitettema progit probáltam de nemment nemfogatta el aki tud egy jo kodot az irjon vagy aki segiteni tud!Nagyon fontos PLZ!!!!!
Máté12
Privát ment...

Logitech G25 tulajos!!

Inkább írd le az msn címed! Majd holnap elmagyarázom!
Máté12
Van, ezt, hogy érted hány csatornás? Van két hang karim (elöl, hátul). Az jó?

Logitech G25 tulajos!!