VIRTUAL DJ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.headhunterz.nl/
Szerintem megtaláltam a megoldást.Szerintem az a probléma hogy én Windows Simplicity -Op rencert használok.És ez nem kompatibilis.Mivel a Tulajdonságok-->Kompatibilitás Nincs ott a simplicity tehát nem tudja futtatni.Ha tudna suerezni valki nekem egy olyan VDJ ami megy simplicity-n azt megköszönném.
Amit szeretnél,az vagy túl messze van,vagy túl drága,vagy túl nehéz...
És nincs más megoldás hogy ne kelljen "winreinstall"-t csinálni?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Hát én már nem tudom mivan.Vagy az én gépem nem jó vagy a programok.Letöltöttem az 5.2 -est nem ment.Aztán láttam hogy le lehet tölteni a 6.0 -át.De az sem ment.Akkor leszettem más Atomixet az se ment.Pedig régen minden ment.Valami tanácsot tudnátok mondani?
az hogy lehet, hogy nekem volt egy windows xp-m tökéletesen ment a virtual dj, aztán telepítettem egy vistát, ott már kezdõdött a probléma... recsegett a poti olykor vontatottan szolt a zene stb stb.. csomó idegesítõ dolog, de hogy tudjam élvezni a "mixelést" újra feltelepítettem az xp-t, de nemjártam sikerrel mert itt is elõfordultak a vistás bajok, mi lehet a probléma?! mielöbbi segítségeteket várom!! elöre is köszönöm a válaszokat!
Ez mitõl 6.0 ?
Mivel tud többet mint az 5.2 ? (mivel hogy hivatalosan még el se kezdték a 6.0-t) és itt nem a skinek-re meg a plugin cuccokra gondolok.
A fájlméretbõl adódóan biztos tud valamit, mert a telepítõ 205 MB-os.
Ezt onnan tudom hogy leszedtem még a múlt héten de nem raktam fel és mivel te már így reklámozod ezért gondolom ki is próbáltad.
Ha lehetne egy pár infót róla! Köszi!
Olyan problémám lenne, hogy egyik pillanatról a másikra az automixnél ha bekapcsolom akkor nem áll meg középen a csúszka!
Ezt hol tom beállítani?
Köszi!
Huawei Ideos S7 Slim ;)

Úgyhogy az 5.2-nek<#wave>#wave><#mf1>#mf1>,jöhet a 6.0<#vigyor4>#vigyor4>!
azt szeretném kérdezni, h nincs-e valakinek serialja?
ha van akk. leírnátok?
THX
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
1. Innen a #1534-rõl szedtétek le vagy egy másik oldalról?
2. Mit használtok? XP vagy Vista (vagy esetleg Windows 7 ßeta)?
3. Volt-e az fent az 5.2-es elõtt egy másik verzió és ha igen, akkor le lett-e törölve rendesen?
Valahogy csak sikerül megoldani! Kitartás!
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Egyébként egyik sem rossz megoldás, sõt akkor már említhetjük a Numarkot is, ami VDJ bázisra épül. Mind ugyanazt tudja lényegében, a VDJ oldalán megnézhetsz egy jó kis scratch videót ha nem hiszed, hogy jó a timecode rendszere. Nekem még semmi bajom nem volt vele soha.
Viszont ha árban összehasonlítod a termékeket, akkor ár/érték megoldásban még mindíg a Herkules és a VDj a legjobb. És ha azt mondod gagyi az MKII, akkor már itt a Hercules DJ Console RMX, Ausztriában már kapható, teljesen új design, fém borítás, nagyon jól néz ki.
Nem azt állítom hogy a VDJ a legjobb a világon, csak segíteni akartam azoknak akiknek nincs 200 ezer Ft-ja egy csak timecode megoldást kínáló eszközt megvenni, amihez ugye még meg kell venni a lemezjátszókat és a keverõt is, mert azok nélkül nem használható. Ennyi.
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Nekem kellene az a lame_enc.dll-es kis fájl a VirtualDJ-hez, mert nincs meg nekem, elveszett vagy lehet nem is volt meg. Fontos lenne mert szeretnék mp3-ba menti a zenéket, szóval aki eltudná nekem valahogy juttatni (pl. data.hu) azt nagyon megköszönném!!
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
Viszont legalább õszinte vagy meg szépen fogalmazol. (+1 pont)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Miért?
- mert ASIO hangkártya is egyben
- mert nem csak hangkártya hanem kontroller, így lemezjátszó nélkül is letolhattok pár bulit (ellentétben a Traktor Scratch és hasonlókkal)
- és mert Time code bakelitekkel lemezjátszón keresztül vezérelheted és külsõ keverõt is köthetsz rá
A drivert mindíg frissíti a gyártó, ami ingyenesen letölthetõ, tehát mindíg a legújabb VDJ-vel kompatibilis az eszköz.
Egyetlen negatívuma, hogy külsõre nem nagyon profi a kinézete, de a tudása már igen, és egyszerû a kezelhetõsége.
Ja még egy tanács: ha fellépnétek az innen-onnan letöltött VDJ-vel, figyeljétek a 6 órás határt! 6 óra folyamatos használat után a program blokkolja a hangkimeneteket és olyan zajt küld rájuk, ami 2000 W-on tuti tönkrevág minden hangfalat és a közönség füleit is. Kilépés, ujraindítás és mehet az újabb 6 óra. :))
Sok sikert!
Tom
http://djdremand.glap.hu/Magyar/Fooldal
http://djdremand.glap.hu/Magyar/Fooldal
Nekem régebben volt olyan gondom, hogy a többcsatornás hangkártyánál(pl: 5.1-nél) ugye a front stereo a master, a rear a füles. Legalábbis én igy állítgattam. De a rear kimenetnek a hangzása nagyon más. Gondolom mert a hangkártyában az 5.1es hangvezérlésnél a hátsó csatornák hangjai eleve sokkal tompábbak. Nem tudom volt e másnak ilyen gondja vele. Meg a füles csatornáján hiába tekertem le mondjuk a mélyet, az csak a mastert módositja :o Ez normális? :)
Gondolkozok azon hogy kéne 2db sima USB-s külsõ hangkártya, és akkor biztos sok gond megoldódik. Örülnék ha a jelenlevõk közt lenne bárkinek ebben tapasztalata:) Érdekelne:)
Elõre is köszi:)
De mivel nekem nagyon fáj a szívem egy hangkártyára, én fogok is venni (ha már a Jézuska így kibaszott velem és nem hozott a fa alá) egyet.
És ha megveszem, akkor majd leírom tapasztalataimat, meg hogy recseg-e vagy nem. Csak azt nemtom hogy milyet vegyek,mert nagyon messzire nem akarok menni árba.
Vedd ki a keylockot (pitch alatt egy kis lakat) és mindenbizonnyal megoldódik ez a probléma.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Te is integráltat használsz, vagy van rendes hangkártyád?
Logitech G25 tulajos!!