208
Miért?
-
Xboxman #78 Nem evvel az egész szarságal,bármit csinálok tölt föl a netre... -
mármint a hozzászólásommal, vagy az .exe-vel? -
neménvoltam #76 bár most lehet hogy nagy baromságot írtam -
neménvoltam #75 a tűzfal be se engedi a vírust -
Xboxman #74 ???
Egyébként most evvel mi az isten faszát csináljak? -
Mi a különbség a tűzfal meg mondjuk egy antivírus progi között? -
neménvoltam #72 Ezek szerint akinek zonealarmja van annak nem kő izgulnia? -
bocs, ezt inkább ne is olvasd el....... -
átküldjem mailen? -
én is ov kórsz, mert egy szívrohamtól mentettetek meg!!! -
Xboxman #68 bazzeg leszedtem a csomagot és még mindíg baszakodik!Az előbb kigagyott és most is folyamatosan tölt fel a netre 2-5K-val:/
Faszom -
Köszönöm mindenkinek az extra gyors és hatékony segítséget! -
ez utóbbi asszem egy ideje kis .zip csomagban csücsül a vinyón :) -
azt ne használd....vmi normálisat szedj le pl zonealarm... -
Javoll!!! -
Muhhhahhha, a felhasználói infódban írt foglalkozásról jut eszembe amit az indexen írtak:
Senior Winter Logistics Manager - Hómunkás :)
Bocs az offért, csak most muszáj volt -
...azt kapcsold is ki rögtön és szedj le egy Kerio Personal Firewallt. -
Ez utóbbit hogy a csába kell megcsinálni? Én életemben először most kapcsoltam be az xp tűzfalát... -
neménvoltam #60 Egyelőre nem jött elő. Bár már töltöm is a peccset. -
Nekem most szokatlanul hosszú ideje stabilnak tűnik :) (kopp-kopp-kopp)
Zsenykának jelentem: disznókat megetettem, DLLCACHE könyvtárhoz nem nyúttam' :) -
Minden felhasználónak azt ajánljuk, hogy frissítse rendszerét a a fenti Microsoft linken található javítással és ezen kívül blokkolja az Internet felől a 135-ös, 139-es és 445-ös TCP portokat a helyi tűzfalon."
Talán ezt kellene tenni, nemde ? -
Szerintem valaki írjon egy olyan vírust vissza, hogy aki ezt elküldte/kitalálta/megcsinálta, annak vállból rohadjon le mind a két karja... -
neménvoltam #55 Zone Alarmon át tud jutni? Bár lehet, hogy ez láma kérdés. Vírusokban nem vagyok otthon. -
TheZsenyka #54 Töröld a DLLCACHE könyvtár tartalmát. -
vazz!
Az elöbb ugyanezt csinálta a gép!
De már megcsináltam...asszem! -
hát ha igen, akkor remélem hamarosan megujjazza egy vad elefánt...a mocsok fajtája az ilyennek... -
neménvoltam #51 Zone Alarmon át tud jutni? Bár lehet, hogy ez láma kérdés. Vírusokban nem vagyok otthon. -
:))) -
Köszi, bár be kell valljam fingom sincs mit mondtál -
Igazad van, kivéve a videókártyát. Ahányszor az éppen aktuális drivernél frissebbet telepítettem valami tuti nem működött :) -
Ja, a datanet csak véletlen, viszont az érdekelne, hogy amikor egy ilyen utasítást kap a gép, az automatikus, vagy valami hülyegyerek éli ki magát. -
a videokártyához is szedsz le újabb drivert nem? játékokhoz patch-et ami javítja a hibákat...
és nincs bonyolult program ami elsőre hiba nélkül megy :) -
Végülis abban nem volt igazam hogy nem netfüggő, mert egyfajta trójai progi, de tuti nem a szolgáltatótok a ludas, na :)
(amint az látható a cikkből) -
TheZsenyka #44 Ha nincs gondod az oprendszerrel akkor felesleges. Egyébként semmi ártalmasat nem okoz :D Csak cache-elt oprendszer fájlok. -
yeah megvan :), most akkor az .exe telepítése ellenére töröljem? -
Nálunk sokkal okosabbak alább írták, hogy nem netfüggő...bár nekem úgy nem jött elő, hogy nem ment a net... -
neménvoltam #41 Nekem sincs olyan könyvtáram. -
TheZsenyka #40 De azért XP-d van nem? Kelle lennie... esetleg nem láthatóak a rejtett könyvtárak/fájlok... -
Biztos én vagyok a hülye, de ha minden jól műxik nekem eszemben sincs javításokat keresni... -
Én le tudtam szedni Viszont nekem tényleg nincs olyan könyvtáram. Vagy az már az említett exe telepítése miatt nincs?