Windows Hiba Help!!!!!!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja egyik okozója az W32.Blaster.Worm. tegnap jelent meg a piacon az új kis aranyos. A symantec 6 óra alatt kifejlesztette a megoldást le lehet tölteni. Elég durva féreg. Ja a format álítólag nem segít, ugy hogy ha valaki erre adja a fejét az particionáljon is.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nekem is megjelent tegnap ez a hiba. Találtam egy nagyon hasznos külföldi forumot. Nézzétek meg. Én csak este tudom kipróbálni az ottani megoldásokat, de úgy tûnik sokaknak sikerült kibekkelni.

Katt ide!

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Maga a könyvtár pedig itt van:

C:\WINDOWS\SYSTEM32\DLLCACHE vagy C:\WINNT\SYSTEM32\DLLCACHE
Egyébként a leggyorsabb megoldás a DLLCACHE törlésére: Start/Futtatás: SFC /PURGECACHE
Amúgy honnan a szarból eredt ez a féreg? Én elég sokfelé megfordulok a neten, volt is már vírusom, de ezt megúsztam...

Azér a peccset felraktam, bár ahogy látom idõzítve volt a kis dög😞

ABIT NF7/AMD 2400+/Samsung 2x256 2700/40GB Maxtor/9500pro/Samsung 753DFX/LG DVD/LG 24X/Win XP Prof

SoftFX
Na nem csak én jártam így...😞
Mi a legutobbi álláspont, mit kell csinálni?

SoftFX

AtomHeart
Ez a fereg engem sem kimelt...

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

Wow, nálam is jelentkezett ez a hiba, még jó hogy elnéztem ide a fórumba.. nálam egy gond van, hogy még a rejtett fájlok-mappák megtekintésének engedélyezése után sem találok ien DLLCACHE könyvtárat... valami ötlet? elõre is köcc!

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Bandew
Kösz. Több mint 2000 fájl volt ott.😄

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

intézõ magyarban:
eszközök/mappa beállításai/nézet->rejtett fájlok és mappák megjelenítése

a tcmd magyar az ua. 😊)

rage
Akinek nincs fent XP alatt ez a biztonsági patch , az megszívhatja ezzel...
Vagy legalább blokkoljátok a 135-ös portot.
Amúgy a HKEY_Local_Machine/Software/Microsoft Windows/Current Version/Run alá (ahol a minden indításkor elindítandó programok szerepelnek) berak egy "windows auto update" kulcsot

Ezt innen ki kell törölni, továbbá ,keressetek rá az msblast.exe ,
illetve a gyökérkönyvtárban lévõ rpc.exe,tftpd.exe, rpctest.exe
file-okra

Mind a négyet ki kell törölni, s ha ezek, illetve a registry bejegyzés kitörlõdött, már csak fel kell tenni a fent említett , megfelelõ nyelvi verziójú javítást
A vírus neve :
Worm.Win32.Autorooter

Javítás:
http://microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2354406C-C5B6-44AC-9532-3DE40F69C074&displaylang=en

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Intézõben:

Tools\Folder Options\View

És itt: Hidden Files and Folders ---> Show hidden files and folders

Magyarnál valami ilyesmi lehet:

Eszközök\Könyvtárak\Nézet

Rejtett fájlok és könyvtárak---> Rejtett könyvtárak és fájlok megjelenítése

Total Commander (Windows Commander):

Configuration\Options\Display

Show Hidden/System files

Magyarban kb:
Beállítások\Általános beállítások\Képernyõ

Látszik a rejtett /system fájl

Ennyi.

Bandew
hogy kell bekapcsolni, hogy mutassa? (lehet hogy hülye vagyok, de tényleg nem tudom, meg most fáradt vagyok a keresgéléshez)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

kosz Bandew.. vhogy pont atsiklottam azon a hozzaszolason 😉
Ha továbbra is rendetlenkedne a gép peccs után (esetleg közben) akkor töröljétek a C:\WINDOWS\SYSTEM32\DLLCACHE könyvtár tartalmát. (Ha nincs bekapcsolva a rejtett fájlok/könyvtárak kijelzése akkor nehezen találjátok meg, szóval be kell kapcsolni) Csak a tartalmát, a könyvtárat ne! Akkor is törölhetitek ha hetvenmillió fájl van benne (preventálva minden kérdést hogy szabad-e) egész nyugodtan, ezek "gyorsítótárazott" (cache-elt) rendszerfájlok illetve rendszerbe ágyazódó fájlok. SEMMI ÁRTALMASAT nem tesz, illetve lelövöd vele az esetlegesen aktív régi de még hibázó fájlokat.

Bandew
Lásd:#23

aze kivancsi vagyok mitol is csinalja ennyi embernel ezt a hibat..
na felpeccseltem.. remelem mostma nem szorakozik velem..
Alien
tényleg ha leszedtem azt a fissitést , akkor készen vagyok? mert a Norton nem jelez semmit, hogy lenne virusom

Alien
Milyen durva már, hogy mindenkinél elõjött a hiba

fm
köszi.

lol!!! nalam is pont ugyen ez a problema..

http://microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2354406C-C5B6-44AC-9532-3DE40F69C074&displaylang=hu

Azért írtam be, ha bármi gáz lenne. Ugyanez linkelt formában katt ide.
Bandew
Rákattintok és nem csinál semmit. 😞((

Miért nem?

Bandew
HELP!!!!!!

Bandew
Istenem nem tudom letölteni ezt a szart!!!!!! 😞((

Bandew
Azt meg hun kõ?

Mert a rejtett könyvtárak/állományok nem látszanak... kapcsol be a rejtett fájlok megjelenítését.

Bandew
Nekem nincs ilyen könyvtár.

Bandew
AZ elöbb nem olvastam el a hozzászólásokat, mert gyorsan cselekedtem mielõtt elkezdi, de most elolvastam, és hát mit mondjak. Elég durva. Mi ez valami virus?

Bandew
KIRÁLY nekem is pont ez a problémám!!!!!!!!!!!!!!😄DDDDDDDDDD
Gondoltam nyitok egy topicot, de elötte benézek ide!😄DDDD

Ha törlitek a könyvtár (C:\WINDOWS\SYSTEM32\DLLCACHE\) tartalmát, akkor van valami esélyetek hogy le is töltsétek a peccset, különben mielõtt leszedhetnéd esetleg újraindul.

Tutira. Én már telepítés után törölni szoktam õket. Ha valami progi felülír egy fájl-t, akkor onnan állítja vissza a windows. Aki biztonságra megy ne törölje, de sok értelme nincs.
Ja, még valami: ha valakinek helyhiánya van, akkor nyugodtan törölhetõ a Windows\driver cache\i386 könyvtár tartalma, és a komplett help könyvtárat is.

ITT a mewgoldás

http://www.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=2&t=003289

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

Alien
Ez hihetetlen, nálam is jeletkezett a hiba. TheZsenyka amit mondtál könyvtárat nekem abban 2255 file van.... tutira törölhetem õket?

fm
nagyon sok mindenkinél!! ez a durva,már másik topicban is kérdezik.

amugy nekem se teljesen oldódott meg a hiba,mos nem lehet chatelni,meg sms-t irni netrõl.

fm
nekem is fenn van már fél éve az xp,de most jelentkezett elõször ez a hiba!

Királyság.

Van egy "C:\WINDOWS\SYSTEM32\DLLCACHE" könyvtár, azt totálisan tölöjétek ki. A könyvtárnév maradjon!

Alien
Jah, és vki mondja el legyen szives, hogy hogyan kell képet feltölteni, mert lehet, hogy,úgy egyszerûbb lenne, ha látnátok a képet😊

Alien
Sziasztok, lenne egy óriási nagy problémám. Az egyik barátomnak kiirt egy hiba üzenetet az Xp.Íme: A rendszer leállítás alatt van, mentse minden munkáját, és jelentkezzen ki. Minden nem mentett módositás el fog veszni. A leállitást NT AUTHORITY/SYSTEM kezdeményezte ...Lelállásig hátra lévõ idõ: 00:00:53...Üzenet: A Windowsnak újra kell indulnia, mert a következõ szolgáltatás váratlanul befejezõdött.Távoli eljáráshívás(RPC)...........ennyi. Ha van valakinek ötlete, akkor segitsen, mert a barátaimaml nem tudtuk megoldani😞(