221
Van valakinek valami ötlete??
 • marsu
  #221
  Sziasztok.

  Olyan problémám van, hogy van három gép, és egy router. Két gép tökéletesen működik a routerről, de amikor a harmadik gépet csatlakoztatom akkor jelentősen lassabb lesz a net, és a harmadik gépet egy idő után le is dobja.
  A gépben kicseréltem a hálozatikártyát, és a kábelt is a gép és a router között.

  Mi lehet a probléma??

 • biborgaj
  #220
  Sziasztok!
  Nekem csak egy kérdésem lenne:hogy tudok lekódolni egy mappát????!!!!!!
  ELŐRE IS KÖSZI! :D
 • kormika360
  #219
  Sziasztok! A problémám nagyon egyszerü a gépem minden exét Windows Media PLayerel akar megnyitni. Mi ilyenkor a teendö?? És nemlehet az exéket tarsitani. Se a programok telepitése törlése sem mükódik.
 • Lobsterman
  #218
  Helló a segítségére lenne szükségem valami szakembernek.
  Windows xp-t próbálok már 2 napja telepíteni egy ajándék gépre, de az istennek nem akar menni. A telepítő eljut addig hogy 35 perc van vissza, és "irql not less or equal" hibával elszáll minden egyes alkalommal. A ramra gondoltam eddig, hogy az lehet hibás, de nem az. Kicseréltem, és még így se jó. Ötlet hogy mitől lehet?
 • qisy
  #217
  Sziasztok!
  Olyan dologhoz kérnék segítséget, nemtudom van e rá megoldás, hogy egy windows felhasználói fióknak, ami jelszóval van védve, a tartalmát meg lehet-e nyitni a jelszó megadásával egy másik gépen, úgy hogy a winchestert beraktam a gépbe, de nem arról bootoltam be, és így nem engedi megnyitni a document and settingsben a felhasználói fiókhoz tartozó documentumokat.
  Előre is kösz a segítséget
 • Bexter
  #216
  Megoldottam másik winfos telepitővel.
 • Bexter
  #215
  Üdv.

  Következő eset történt.
  Új fontott raktam be a fonts könyvátba és láttam hogy rengeteg file van ott ami nem font filok. Fogtam és töröltem őket onnan (*.fon fájlok voltak)
  A gép újraindítása után egy vga8**.fon filét keres a system32 könyvtárban de nem találja ezért nem megy tovább kéri inditsam el telepítőt. Telepítő betétele után mormog 2 percig majd jön a kék halál és memoria gondr ahivatkozik. Kéri biosban állítgassak, de nekem olyan beálítási lehetőségeim nincsenek. A vérnyomásom magas emiatt, mert dolgoznom kéne rajta.
  közelben ninc smásik xp telepítő.
  Van valami ötletetek?
 • InterFoxSOFT
  #214
  Windows xp server pack 3-am van, mit tudok ezzel csinálni?:(
 • Nagylaci
  #213
  Hát nekem egy érdekes problémám adódott... Ugyanis nem lettek érthetetlen új hibajelenségeim hanem maguk a hibaüzenetek változtak meg! Szóval a szokásos XP hibaüzenet helyett megjelenik valami hasonló:  Ez azért rettentő idegesítő mert amikor kikapcsoláskor kifagy egy program akkor ez a fajta hibaüzenet leállítja a gép kikapcsolását és nem is áll le amíg valamit nem kezdek az üzenettel. Ráadásul nem is csináltam semmit (vagy legalábbis nem tudok rájönni mit...) ezért igencsak tanácstalan vagyok, hogy mi a nyavalya lehet ez?! Valahogy lehet változtatni a hibaüzenetek típusát az XP -ben?!
 • bcsirke
  #212
  fú nagyon szépen köszi, megprobálom elmagyarázni nekik
 • specialista
  #211
  A Feladatkezelőt a Ctr-Alt-Delete billentyű kombinációval tudják elinditani.Utánna a Fálj-Új feladat(Futtatás)-ba beirják azt,hogy explorer.exe,majd megnyomják az ok gombot.Ha igy sem indul el az Explorer,akkor megprobálhatják elinditani a rendszer-visszaállitást.Ez Windows XP-n müködik.Ilyenkor az Új feladathoz beirják,hogy c:\windows\System32\restore\rstrui.exe Ezzel elinditják a Rendszer-visszaállitást.A Tovább gombra kattintva a naptárban válasszanak ki egy visszaállitási pontot.Ha ez meg van,akkor megint nyomják meg a Tovább gombot.Feljön egy ablak,hogy erősitse meg a visszaállitási pont kijelölését,nyomják meg megint a Tovább gombot.Ezután a a rendszer-visszaállitás leállitja a Windowst.A visszaállitás után a Windows újraindul a fenti dátumkor érvényes beállitásokkal.
 • bcsirke
  #210
  helosztok, itt élek indiában, nagymamámék debrecenben, és ott hagytam nekik a régi gépem, hogy tudjunk skypolni, erre ma reggel azzal hivnak, hogy ötször probálták bekapcsolni a gépet, de csak a háttérkép jön be.(azaz nem indul nekik vmiért az explorer). Kb annyira értenek a géphez, hogy mindig megkérdezik mire hányat kattintsanak, most mi a faszt csináljak? Telefonon keresztül fél orán belül sikerült elérnem, hogy a feladatkezelővel véletlenül elinditották az ut2004-et. mit csináljak, v mit mondjak nekik??
 • vikipapy
  #209
  Hello

  Nekem olyan problémám van h a céges gépen a windows betöltése után (windows 2000 sp4) semmi sem jelenik meg csak kék háttér, ill. csak az egér, innentől tovább nem történik semmi sem. Próbáltam már csökkentett módban futtatni akkor is ez volt a gond. Valaki tud segíteni?

  Viktor
 • SzarvasA
  #208
  Felraktam egy angol sp2 es windows xp-t ( ami tartalmazza a frissítéseket áprilisig), és a következő hibaüzenetet kapom kb. 15-20 percenként, és qva idegesítő mert minden játékról átvált ijenkor.  Kép linkje

  Ha tudna valaki segíteni hogy lehetne ezt leállítnai, akkor nagyon megköszönném.
 • Flower
  #207
  Cselló kapcsolatot nem tudom bontani:

  "Jelenleg nem lehet letiltani a kapcsolatot. Valószínűleg a kapcsolat egy vagy több olyan protokollt használ, amely nem támogatja a Plug-and-Play szabványt, illetve azt más felhasználó vagy rendszerfiók inicializálta."
 • DDOM
  #206
  Hali! tudna valaki segíteni abban a kérdésben,hogy miért lép ki a játékokból (és leteszi a tálcára) a WIN XP SP2!!!Valamikor újra tudom indítani a tálcáról,valamikor nem!És egyre többször csinálja ezt a sz*rságot!
  (akkor is ,ha leállítok minden feleslegesen futó programot)
  Mit kellene vele tenni???? Valaki segítsen légyszi!
  ((celeron 2.6,1GB mem,Geforce 6600 GT,120 GB HDD))
 • Monoton
  #205
  Hali!
  Macromedia Flash progival akadtak gondjaim! Tegnap még simán ment ma meg azt kapom mig tölti be a progit:  ez miféle hibaüzenet?

  már letöröltem ujra telepítettem de a hiba maradt

  Vki pls HELP mert nagyon kellene a progi!

  Ja és a képen a hibaüzenetban a 398 helyén mindig más van!
 • brenda
  #204
  Sziasztok!

  Új vagyok itt. Ráadásul nem vagyok számítógépes szaki sem :-)

  A probléma a következő. Két gépünk van, amiket routerrel kötöttem egy belső és az internet hálózatra. Rendben működtek addig a szép napig, amíg egyszercsak az egyik gép nem akar lekapcsolódni a hálózatról. A másik le tud. A ki- és bekapcsolás nem segít. Tudtommal semmit sem állítottunk el. Hibaüzenetként a következőt írja ki.

  "Jelenleg nem lehet letiltani a kapcsolatot. Valószínűleg a kapcsolat egy vagy több olyan protokollt használ, amely nem támogatja a Plug-and-Play szabványt, illetve azt más felhasználó vagy rendszerfiók inicializálta."

  Ha valakinek lenne ötlete, megköszönném.

  Üdv,
  Brenda
 • deicide
  #203
  Elöző pár hozzá szolásban már kérdzetem..de ott nem találtam amit megdatatok..!

  következő a gond...1 ideig jól meg az XP...amjd 1x csak elkezdi a bejelentkezést
  úgy kezdi hogy irjam be a felhasználó nevemet és a jelszvamat..!
  hol ott amutomatikus bejelentkezésre van téve..nincs másik felsználó csak én..!

  hogy és hol lehetne ezt megszüntetni...?

  másik kérdés..

  most úgyahogyan tökéletes a gép..nagyon nem akarom újra telepiteni
  épp ezért gondoltam arra hogy kellene vamailyen progi amivel csinálok 1 biztonsági mentést "image" filest...és ezt csak vissza töltöm..!
  Teljes partició mentést akarok csinálni..!
  Volt nekem ilyen progim a Ghost..de az NTFS partición nem müxik...!!
  valakinek valami javaslata...???
 • Fairfax
  #202
  az nfo is a zipben van.
  Ja és működik is, ami nem egy utolsó szempont.
  Nekem mióta bemásoltam a dll-t a system32-be azóta tudom frisíteni a windowst.
  Egyébként meg a .net keretrendszer ingyenesen letölthető.

 • Fairfax
  #201
  http://rapidshare.de/files/5366595/Windows.Genuine.Advantage.Validation.v1.3.272.0.zip.html
 • Hunter of Deer
  #200
  Hali!! Segíjjen már valaki please!!!
  Ja meg olyat is csinál a gép hogy játék közben újra indul!!!
  De sima xpvel nem csinál ilyeneket!
 • Hunter of Deer
  #199
  Hy!
  Nem tudna nekem valaki segíteni??
  Feltettem a Windows sp2-t felteszem a drivereket és amikor mondjuk cs-zek akkor egy pár perc után kirak a windowsba de ez más játéknál is előfordul!!!
  De ez mitől lehet??
  Help me!!!
  THX
 • TTomi
  #198
  Köszi!
  Bár elötte nem árt beszerezni a .net-keretrenszer 1.1es verzióját. Ami szintén az update webhelyéről tölthető le.
 • lck
  #197
  A megoldás ezen az oldalon található.
 • TTomi
  #196
  Sziasztok!
  Meglátogattam a windows update webhelyet erre ellenőrzi, hogy eredeti a windowsom. Sajnos az eredeti licens kulcsot elhagytam :) ezért kénytelen voltam a netről pótolni. Hogyan lehetne kijátszani ezt az ellenőrzést? Tudja valaki?
 • PetruZ
  #195
  Ezt olvasd el.
 • deicide
  #194
  kitöröltem mén ott mindent....!!

  de itt a fő baj hogy a saját fiokomba lépek be...az elején..ezt nem akarom....azt akarom hogy automatikusan menjek a sajátomba...!
 • marsu
  #193
  Vezérlőpult, felhasználói fiókok, és ott töröld, vagy kapcsold ki azokat a fiókokat, amiket nem szeretnél látni bejelentkezéskor. Újraindítás, és elméletileg kész is.
 • deicide
  #192
  Nekm nincs hibám..vagy is az xp-nek van...!:) de csak szépség hibája...!

  Hol és hogyan lehet kivenni az az opciót...hogy amikor felál a gép akkor ne kérjen jelszót meg vendéget sem akarok meg semmit...!

  naturt akarok és azt ha felál akkor utánna rögvest az asztel jelenjen meg...!!
 • marsu
  #191
  ok kösz
 • stratoman
  #190
  Menj be a BIOS CPU menüjébe, ellenőrizd, hogy jók e a beállítások. Ha jók, csinálj egy mentést.
  Ha többször csinálja akkor nézd meg az elemet az alaplapon.
 • marsu
  #189
  Hy all

  Ez a probléma! Mit kell csinálni a processzorral????
 • Laky
  #188
  köszi, így már jó :)
 • izb
  #187
  Használd igy!
  Update
 • Laky
  #186
  nem akar bejönni :\
  help
 • forestjr79
  #185
  Jajjaj, bocsi, most találtam meg a segítséget kérek topicot...
 • forestjr79
  #184
  Sziasztok! Lehet, hogy nem idevaló probléma, de nem találtam neki topicot, nyitni pedig nem akartam. Szóval egy ideje játék közben teljesen lekapcsol a gép, de úgy, hogy a power gomb égve marad. Arra tippelek, hogy túlmelegedhet esetleg a proci, vagy a videókari? Akkor se értem, hogy miért világít a power gomb. Ha valaki tudna segíteni, megköszönném! Üdv!
 • Antromorph
  #183
  nem tunningolsz valamit?
  Esetleg megpróbálhatnál videókártya meghajtószoftvert frissíteni.
  Lehet, hogy megoldódik a problémád. De ez csak tipp.
 • t0m1
  #182
  A helyzet a következő: kb 5perc játék(Quake3) után a Windows XP-m ezt írja ki: A "0x00452a6c" címen található utasítás "0x83c3c381" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő utasítás:read".
  OK Mégse
  Bármelyikre kattintok ugyan az a helyzet:megnő a gamma a monitoromon és csak a játék újbóli elindításával tudom visszaállítani.
  Végigfutattam egy memóriatesztet és az nem jelzett hibát a RAM-ban.
  Szerintem a videókártya [ATI Radeon 9600 |GPU Chip: RV350 (4150), 4 Pipelines, 128 MB] a ludas.

  HA VALAKI TUD KÉREM SEGÍTSEN! HOGY TUDHATOM MEG HOGY MI A HIBA?

  Az egész nem érdekelne ha nem csinálná ugyanezt a HL2-ben is.
  Előre is köszönöm.