66
te melyik szoliba jársz?
-
Fejlesztő #66 Sziasztok!
Mi szolárium és szaunavezérlő elektronikákat fejlesztünk. Nagyon fontos, hogy az ember miként vezérli ezeket az eszközöket. Pl egy ösrégi szolinál vez elektronika nélkül a barnítás hidegen 18 melegen 21 volt. Az elektronika beszerelése után hidegen 20 melegen 25. Ja és hamarabb elérte a 20-ról a 25 öt mint 18-ról a 21-et.
Foglalkozunk még egyedi igényeket kielégítő elektronika fejlesztésével és gyártásával, valamint PC alapu programok írásával, de ez azthiszem nem ide tartozik.
www.gp-electronic.hu
[email protected] -
#65 húú, hát ez borzalmasan új, és borzalmasan nagy 5let kellett hozzá.
800 forintért árultok egy icipici delfint, amit otthon simán kivágok egy 4 forintos lapból.
amúgy meg reklám. -
Sunshine Tattoo #64 www.sunshinetattoo.hu tetoválás a nap erejével ÚJ!! és Cool!!
Szoliba lányoknak próbáld ki. -
#63 Ezt élmény olvasni:DDDDDD -
#62 régen én is jártam szoliba. egy ingyen-szoliba, ahol az ingyenesség fejében kamerák voltak a gépben és az öltözőben, amik élőben közvetítettek a netre. :D -
#61 Nekünk van vagy 8 minimum... :)..
Én lusta vagyok bele állni, inkább belefekszek!:D:D
Viszont tényleg higénikus!!! -
#60 KAbbe!!
MAjd te is rájössz, hogy a lányok szeretik... -
#59 en is probaltam . 2*20 percet semmi.... amugy kimegyek anapra es szejjel egnek:) de mind1:)
foleg hogy majdnem egyenlitonel vagyok:))))) seggem feher mint az atom:) -
Xboxman #58
plázacicafiú:P -
#57 nekünk van egy 56 csöves álló szolink.
egyszer az elején kipróbáltam 6 percet, és tényleg nagyon jó, de én nekem nem fontos, hogy mindig csokibarna legyek,
egyébként az álló szolárium a leghigiénikusabb, az nem vitás. -
#56 Eszed mint a nulla!:D:D -
Xboxman #55 homokos topig:P -
#54 most miért?:DD
junómí:D -
neménvoltam #53 Én bármilyen topicot szívesen látok vendégül a gumiban :D -
neménvoltam #52 Nem baj :D -
#51 Van még jó pár olyan téma ami simán mehet a gumiba. -
#50 na...
:)
-
#49 "egyszerűen szarul érzem magam ha fehér vagyok"
Vhogy én is így vagyok... -
#48 Szoli rulez!
Én egyszerűen télen, nyáron, tavasszal ősszel is szeretek szép barna lennei.Ennyi, ezen nem kell mit rágódni, nem kell egy társadalmi réteget építeni a szoláriumlátogatókra.Én már évek óta rendszeresen járok és nem is tervezem beszüntetni ezen tevékenységemet, főleg nem mások véleménye miatt.Az már más kérdés, hogy a vélemények megoszlanak afelől, mennyire egészséges a folyamatos szoláriumozás.Én azt mondom, ha az ember ésszel csinálja akkor nincs gond.
Én heti 2x járok 20 percre, régebben 3x jártam és ebből egyszer 24-re, de nincs értelme, a heti 2 bőven elég.
A Solisunba megyek mert ott nagyok a gépek, higiénikus a hely és jó a kiszolgálás.Az egyetlen gond vele, hogy gyorsan lekopik a színed.Régebben Ergoline szoliba jártam fel a Rózsa-dombra, az rendben volt nagyon, oriási gépek, gyönyörű és tartós szín, rendkívül igényes környezet, de sajnos azóta elszoktunk onnan mert messze volt kicsit tőlünk.
...De az egészben a lényeg, hogy nem ezen külsősőgek alapján kell bárkit is megítélni.Én azért megyek, mert részemről a barna bőrt részesítem előnyben, egyszerűen szarul érzem magam ha fehér vagyok..(szerencsére nem szoktam:))..), és ezt a barátnőm is így látja, ő is rendszeresen jár.Ennyi, ettől nem vagyok sem több sem kevesebb. -
#47 gumiba vele! -
#46 van benne valami -
neménvoltam #45 Javaslom menjen ez a topic a gumiba :DDD -
neménvoltam #44 oké :DDD -
#43 Ne ragadjunk már leezen..... -
#42 SZAR EZ A TOPIC! -
neménvoltam #41 amúgy nálad mit jelent a "komoly" ember? -
neménvoltam #40 aki akar szoliba jár, aki akar, az strandol vagy tengerre száll (vagy Balcsira de oda csak haverokkal) szóval ez ízlés kérdése -
neménvoltam #39 nem mindegy, hogy ki a szar jár szolizni? -
neménvoltam #38 loál topic -
#37 Mekkora egy fasz, vagy... :) nem azzér járok oda te idióta.... amúgy is ingyen van nekem... -
#36 Mekkora egy fasz, vagy... :) nem azzér járok oda te idióta.... amúgy is ingyen van nekem... -
#35 "Nagy ember nem jár szolizni, mert tudja, hogy csak a diszkós patkányok járnak oda"
Amúgy tök mindegy, de szerintem kell lennie annyi gógyidnak, hogy ne ez alapján íytélj meg senkit! -
#34 "olyan emberek járnak szolizni, hogy hozzá nem mersz szólni" -
#33 azt te mondtad! -
#32 Egyébként én a sznobot Adira mondtam, mivel ő azért jár oda, mert állítólag a nagy emberek is mind oda járnak :D Het ez a lolkabolka! :D -
#31 Aztcsináltok amit akartok! :D -
#30 szűklátókörű vagy ember! aki ad magára az sznob! gondolom te a seggedet se törlöd ki! -
#29 Emlékszem a mobil telefont is csak a bunkó pöcsök használták....
Én is jártam szoláriumba és most is fogok egy kiadós szolikúrát venni, nehogy szarrá égjek az első napon a török riviérán. -
#28 Jolika?! -
#27 bolka