66
te melyik szoliba jársz?
-
#26 lolka -
#25 sznob... -
#24 Itt csak te vagy lolka.... :) -
#23 Lolka vagy! Aki sznobságból megy szoliba az olyan is. :D -
Xboxman #22 "Lemész a haverokkal
focizni"
Huahaha azt tényleg élvezném(najó nem:) -
#21 lol topic :) -
#20 A francnak kell szoliba menni! Lemész a haverokkal focizni, jobban lesülsz alatta, mint akármelyik szoláriumban, és még jól is érzet magad. Monnyuk nem muszáj focizni, lehet futni, vagy akármi mást. Erről ennyit. -
#19 Hát én nyáron is járok szoliba, mert nem fogok a napon vergődni..... és akinek van egy kis esze az jár szoliba... -
#18 Hát te hülye vagy..... Nem mondtam, hogy izom pacsirta vagyok... De legalább nem vagyok olyan kis hülye mint te... Nagy ember nem jár solizni? Ügye tudod, hogy most nagyon égő dolgot mondtál...... -
#17 De ez hülyeség!Már lentebb leírtam, hogy én is azért járok szoláriumba, mert nem szeretek a strandon egy fél napot elszarni.Az meg természetes, hogy nyáron szeretne mindenki jobban kinézni, a hypó szín nem valami nyerő.Ez független a zenei ízléstől. -
#16 leégés ellen igen. -
#14 Jajj hozzád se merek szólni!! Hisz te biztos olyan izmos vagy !! :D NA ne viccelj már! Nagy ember nem jár szolizni, mert tudja, hogy csak a diszkós patkányok járnak oda. -
#13 Nekem is :) -
#12 A végeredményt tekintve semmi de ami a között zajlik.. Háttt erről lehetne vitatkozni. :) -
#11 Na ezzel a férfi dologról tudod, hogy nagyfa... hülyeséget mondtál... olyan emberek járnak szolizni, hogy hozzá nem mersz szólni. Most nem paráztatni akarlak meg nem azt mondom, hogy gyáva fasz vagy. (ezt nem mondom mivel nem ismerlek) Na csak annyit akarta ebből kihozzni, hogy nem csak kis buzik járnak szolizni. Ha nem elég "komoly" emberek. -
#10 Miért, mi a különbség a szolizás és a napozás között, már a végeredmény tekintve?Én sokat jártam szoliba, mert egyszerűen nem volt időm órákat tespedni a strandon, így többször elmegyek egy közvetlen alattunk lévő szoláriumba.
Teljesen felesleges valami "rosszra" gondolni egy szoláriumba járó férfiról. -
#9 éljenek a sztereotípiák :) nem csak plazzacicák járnak és járhatnak szoláriumba. sőt, sokaknak (különösen a nagyon fehér bőrűeknek) orvos is ajánlja, mert ott biztonságosan szerezhet egy alap színt, ami után már nem ég teljesen szét a bőre az első nagyonnyári napon.
persze ezt is - mint mindent - lehet rosszul használni és túlzásba vinni, de nem kötelező. -
#7 ennyire nem kellene közvetlen reklámozni 1 céget 1 public fórumon... -
#6 Akkor napoztok?? -
#5 :) -
#3 Vagy egyáltalán Solizol? -
#2 Hi!!
Arra lennék kiváncsi, hogy mit mond a nép a Solisunról kinek, hogy tetszik? Melyik Solisun a legkoszosabb és miért? Melyik a legjobb és miért?
Drágának találod vagy olcsónak? -
#1 hát...hát...egyikbe se :)