262
Írjatok server címeket plz!
-
progamer #142 csak szólok hogy vettem a fáratságot és utánnanéztem és nem találtam na nekem az a bajom tod azért fordultam fórumhoz -
#141 http://www.goteamspeak.com
Ha elfogadsz egy tanácsot. ha ennyi fáradságot nem veszel hogy ilyen alap dolognak utána nézz akkor sztem bele se kezdj
Teamspeak making softvare -
progamer #140 Sry a hibákért most ujbol: Todna nekem adni valaki egy linket ahonan ts2 szerver készítős progit lehet leszedni vagy valami leírást hogy hogy lehet ijet csinálni előreis thxnincs még -
progamer #139 Heló tudna nekem valki egy linket adni ahonnan ts 2 szervert lehet csinálni? előris köszz! -
#138 LÁtod ha valamit nagyon akarsz akkor az összejön és mennyivel jobb érzés hogy te magad jöttél rá :c)
Már csak a jogosúltságokat állítsd be okosan és minden zsír lesz -
#137 mind1, már megy a szerverem -
#136 mien readme-re gondolsz? -
#135 1. a readme ben eléggé szájbarágóssan van leírva. :c)
2. a teamspeak.com fórum részében még annál is szájbarágósabban van mindenki kivesézve.
Jah és hozzáteném, hogy a yes no és a fuck szavakon kívűl én sem nagyon beszélek ngolúl de annyira egyértelmű hogy csak na
-
#134 Hali!
Tudna nekem adni vki egy szájbarágós leírást arról hogy hogyan kell ts2 servert csinálni? előre is kösz -
#133 Ok köszi a segitséget remélem meglesz! -
#132 a teamspeak oldaláról le tudod tölteni a bot ot. ez egy külön progi . nem a Ts tartozéka. és ott meg minden 1értelmű -
#131 Az utobbit ismerem nekem az a bot. os verzio érdekel mert gondoltam hogy ez egy automatikus üzenet mikor belépek. Abban kérek segítséget hogy tudnám én is ezt legenerálni a megfelelő txt-ben. -
#130 Konkrétan amit te linkeltél az egy BOt ami a Ts re lépésedkor üdvözöl és kiiratja az ip címed a klienseddel csak neked.
innentől bonthatjuk a kérdésed két részre. 1. ha bot ot használsz adminként akkor a megfelelő txt k ben kell a szöveget átállítanod hogy a user mit kapjon. ha te szeretnél valakinek privát üzit küldeni, akkor meg klikk a nevére és ott a megfelelő funkcióra klikkelve tudsz neki üzenetet küldeni -
#129 Üdv hogy tudok privát üzenetet megszerkeszteni.
PL Ilyet:
[16:25:46]*privát*:Szia Pityu73!
[162:25:46]*privát*:Az IP címed: 103.185.31.31
Előre is köszi -
suska55 #128 ezt kit udnád fejteni kicsit érthetőbben is mert most amit leírtál abból nem sokkat értek
azt tudtam h portot kéne nyitni de akármit nyomkododok a routernek nem jó:( -
#127 de az ösztönző rövidítés után L mondtam, neki a megoldást :c) -
nenad #126 //nah, majd en is ezt mondom rhinora, meg maxra es akkor hatha utananeznek :D -
#125 suska
1. RTFM
2. a portok amin komunikál az a szerencsétlen TS szerver progi meg kell ynitni a routeren és frowardolni a szervernek.
3. azért ír ki két IP t mert egy a bbelső routeren belüli ip je a másik meg a külső internet felőli ip címe.
És amúgy az egyik legjobban dokumentált progi mint a példa is mutatja mert szinte halott a topic :d -
suska55 #124 hello
én is szervert szeretnék csinálni de elakadtam tudnátok segíteni?
a gond az hogy router-en van a szervergép, de a TSre csak a hálózaton lévők tudnak kapcsolodni, más nem:( valahogy routeren kéne állítani de nem tudom hogy mit...
egyébbként nekem is két ip címet ad meg - ezt se tudom hogy most jót vagy rosszat jelent az egyik a hálózati cím
pls segítsetek ha nem itt akor emailen [email protected] -
#123 http://www.goteamspeak.com
A Többi meg vagyott a fórumon vagy a user manual vagy a leírása vagy google...
Az egyik legjobban dokumentált progi szvsz nem lehet gond ha nem vagy lusta utánna olvasni -
predy24 #122 hogyan kell beállitani és honnan tudnék hozzá jutni a kliens programhoz?
-
predy24 #121 sziasztok lenne egy pár kérdésem a team speak progirol.
-
Bensze #120 ahh kösziköszi sikerült megoldani az uj béta klienssel!:) -
#119 tüöltsd le a legújabb klienst az nem csinálja a hibát.
És frissítsd a Ts szervered is
-
Bensze #118 hali, ha valaki tudna segiteni akkor az pls vegyen fel msnen bensze88hotmail.com
amugy a hiba amit megkéne oldani:
valaki floodolt a ts-emen, szobákat hozott létre, de mikor ráklikkelnék h töröljem crashel a ts és befagy, hibaüzenetröl linkelek egy képet:
TS HIBAÜZI
esetleg lehetne valahogy másképp törölni a szobákat? -
Sturm44 #117 Ahh.. és igen... köszönöm... -
#116 C:\Documents and Settings\"Felhasználó"\Application Data\TeamSpeak -
Sturm44 #115 Sziasztok!
Épp a kindózom újratelepítésére készülök. De nem szeretném ha a Teamspeak törlésével a szerverek címei is eltűnjenek. Mi a megoldás? Egyáltalán, van olyan fájl, ahova a ts menti a Local Addressbook -ot? Én mondjuk nem találtam... -
Bensze #114 hmm, ovlastam lejjebb h proxy...hollehet tsen belül proxyt állitani? -
Bensze #113 62.165.213.235 -
#112 hülye -
#111 Nem feltétlen amikor itthon próbálgattam még anno pláne régen a Ts szervereket én is bannoltam magam :c) csak kíváncsiságból, hogy hogyan tudom feltőrni :c) -
#110 biztos nem a saját szerverén kapott ban-t. ez elég skizofrén lenne :) -
#109 Ha a saját szerverewdről van szó akkor egyszerű mert benmész webadminba ott csinálsz magadnak új usert akinek adsz webadminban SA t aki már fel tud menni és törölni tudja a bannt utána meg többi is így kezelhető probléma.
Ha nem a tied a szerver akkor meg csak annyi hogy halál komolyan gondoltad hogy itt segítséget hogsz kapni egy ilyen dolog megoldásához? -
Zsolesz0721 #108 CSövi, lenne 1kis gondom nékem, nemtudja vki h hogyan lehet a TeamSpeak-re beléni regisztráltan és SA-t CA-t adni magunknak meg a banomat is törölni? Aki tud segíteni az pls írjon 1e-mail-t erre a címre:[email protected]
Köcönöm szépen előre is a segítséget! -
#107 nem hozott izgalomba az oldal, ha szolgáltatás is ilyen... -
#106 CSak arra vigyázzatok hogy ha nem vagytok regelt TS viszonteladók nagyon könnyen nagyon sokba kerülő perbe szaladhattok bele. Bővebb infó a TS honlapján.
Egyre ikább beleszaladtak már az illegális hostolókba és egyre komolyabban veszik ezt.
Amúgy nem értem mi értelme TS t bérelni mikor egy csomó ingyenes van. és egy ingyenes programot tovább adni pénzért egyrészt sztem gerinctelen húzás másrészt meg illeglális és börtön valamint pénzbírsággal büntethető.
Uhh Főlleg Cégszerűen Űzve a dolgot :(
domain: coolnet-team.hu
domain-használó: Dark Angels Design Co.
domain-használó: Dark Angels Design Bt.
cím: Nagy Ignác u. 19/a
cím: 1055 Budapest
cím: HU
telefon: +36-20-313-1638
-
Geeng #105 inkább bérelj szervert tőlünk :) mi megcsináljuk neked de persze linuxon:)
Coolnet szerverbérlés website
-
#104 szerintem nemsokat kellene visszaolvasnod... -
Adamo25 #103 hy
Valaki elmondaná hogy kell Windowsra egy TS szervert csinálni???