17
MSI alaplapoknál full duplex mód engedélyezése
  • loser
    hali...

kéne 1 kis help...

Az alaplaphoz usb drivert szedtem le
    viaehcx1.cat
    VIAEHCX1.INF
    ezek a fájlok vannak benne de nemtom hova kell bemásolni.
    tud vki segiteni ?
  • bfg900
    Most ajánlottak nekem az asus a7n8x helyett egy msi k7n2 delta-l alaplapot. Az áruk nagyjából megyegyezik, és kiváncsi lennék, hogy mi a véleményetek a 2 lapról, van-e easetleg valamilyen hártánya bármelyiknek a másikhoz képest?
  • greco
    Bios frissítés után újra be kellene állítani a proci mhz-ét.MSI KT3V alaplapról van szó.Pontosan hol is kell beállítani a biosban.A CPU FSB CLOCK LENNE AZ? Most 100Mhz-en van.A procim 2100-as AMD.
  • Gugger
    hát ez az, de pont az lenne a lényeg, hogy házimozira szeretnénk kötni! Ezért kellene S-Bracket.
  • BBking
    Egyébként az S-Bracket nélkül is 5.1-re lehet kötni,de csak analogba.
  • BBking
    szombathelyi Elender
  • Gugger
    Hol lehet akkor venni? Hol van az a hely ahol te vetted a lapot?
  • BBking
    Ha optional,akkor azt külön kell megvennied.Nekem is MSI K7N2-l es alaplapom van és külön kellene megvenemm S-Bracket-et.Nekem 2800Ft-ot mondtak ahol vettem az alaplapot.Bár csak kiváncsiság volt,van hk-ám.
  • seAke
    Tehát hogyn is kell egy ilyen bios update-t csinálni?
  • Pupcika
    help pls.
    865 neo2 ls lapom van (NEM RAID) és az optional részén láttam olyan csatlakozót hogy (SPDIF) és coaxiális kimenet lehet róla.
    a kérdésem az lenne hogy a digitális jelet csak a raides lapok kezelik, mert ezen megtaláltam a csatlakozóhelyet és az egy halott csonk csak (dísznek van ott) vagy esetleg télleg tudnám használni és nem kellene audigy2-t vennem hogy a házimozierősítőre dugjam a nyavajást?
    ha lehetséges, hogy valós akkor honnan tudnék - S-Bracket - néven futó kiegészítőt szerezni hozzá?
  • Roll
    Sziasztok!Van egy MSI i845E Max (ms-6566E) alaplapom. Keresgéltem hozzá biosfrissítést és találtam is az msi oldalán, de nem értem hogy lehetséges az amit ott olvastam : HT READY.
    Légyszi nézzétek meg itt. Köszi
  • csudiboy
    de nékem ugy se müködik
  • Punker
    kezdésnek töltsd le az MSI honlapról a friss bios-t.
  • csudiboy
    és azt hogyan csinájjam mer még ilyet nem csináltam
  • Sati
    Figy csinálj egy Bios frissitést nekem nekem is egy MSI KT4 Ultra alaplapom van fel raktam az 1.4 es biost azt minden tökéletes.
  • csudiboy
    nah szevasztok lécci segiccsen valaki nekem én készítettem 1 alaplapi infrát tökéletesen müködik csak nem nálam mvel MSI alaplapoknál nem tudom hogy hogyan lehet beállítani full duplex módot meg ilyen hasonló finomságokat SEGICCSETETEK