Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antijuve
nem is egy Marseille. De egy elõdöntõben már nincs könnyû ellenfél (néhány kivételtõl eltekintve 😄).

ups and downs

Effe88
Hát kell de nem egy basel az ellenfél az a gond😄

antijuve
Jaja, kéne nagyon, onnan még bármi lehet.

ups and downs

Gatti
Na hajrá Bayern! Otthon mindenképpen gyõznünk kell!

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Effe88
majd holnap elolvasom😄D:
annyira izgulok nem tudok koncentrálni😄😄😄
kezdõjön márrrrrrrrrrrrrrrr😄😄:

antijuve
Nagyszerû iromány 😊)

ja igen, AUF GEHT'S!!!

ups and downs

Mor3llo

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
Neuer – Alaba, Badstuber, Boateng, Lahm – Schweinsteiger, Gustavo – Ribery, Kroos, Robben – Gomez

jónak tûnik. Müller padra csüccsentése is megtörtént.

ups and downs

banok
20.45 Bayern München-Real Madrid
tv: TV2, Sat1, ORF1, TVR1, STV2
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=278&mforum=stream

nehéz dolgotok lesz.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

antijuve
Huuhhhha, ez lesz (eddig) a szezon meccse 😄.

ups and downs

Bercy
<#eljen><#eljen>
szabii98
Sok sikert a Bayernnek 😊

I met God. She's black

antijuve
én mindig 😄. néha szakadok a röhögéstõl, olyanokat bírnak írni 😄

ups and downs

Effe88
néha ha meglátomD:😄
ja onnan csórtam a képet😄

antijuve
olvasod a blogot? 😄

ups and downs

Effe88
RETTEGJ REÁL!😄😄😄

Effe88
jöhet a real
😄😄

Effe88
én kb. erre számítottam
totóba x-re vettem:S:SD😄:

antijuve
tudom, nincs jelentõsége, de ez a meccs katasztrófális 😄

ups and downs

Effe88
be de minek😄
gomez is minek jött be😄

antijuve
ribery bejött a második félidõre

ups and downs

Effe88
Neuer
Rafinha, Boateng, Badstuber, Contento
Timoschuk, Schweinsteiger
Robben, Müller, Alaba
Olic

pad: Butt, Lahm, Pranjic, Gustavo, Kroos, Ribéry, Gomez

petersen,usami hol van???védelemebe is behozhatott volna valakit a pl.bayern II-bõl legalább vmelyik belsõ védõ pihent volna...

banok
18.30 Bayern München-Mainz
tv: Eurosport2
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=76&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Effe88
hát kb ja...de ahhoz, hogy a realon túljussunk teljes 100%os fittség kell muszáj ma pihentetni(lehetõleg mindenkit😄)
kivi vagyok öreg jupp belátja-e???

Effe88
mi???
Robbent meg Riberit ha kivennénk a csapatunkból kb. örülhetnénk ha 7.-8.helyere beérnénk!!!

A dortmund meg le szarta a bl-t, a két frontos harcot úgy se bírták volna a bajnokságra rárepültek, be is jött a tervük!

Innen már nincs. Ha nem jutunk be a BL döntõbe ez az idény is mehet a kukába úgy ahogy van. A DFB kupa ezek után kb. senkit sem érdekel...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

djemba-djemba
Öröm nézni, ahogy a Dortmund kombinál. Respekt és gratula nekik...abszolút megérdemlik - minden riválist lenulláztak. El se hiszem, hogy kiestek a BL-bõl...

A mi játékunk annyira unalmas, h rossz nézni... Esküszöm kivenném Riberyt meg Robbent is a kezdõbõl, hogy a vonal melletti futkorászás helyett vmi értelmeset is lássak...

antijuve
mostmár nincs mentség, bajnok a Dortmund.

ups and downs

Effe88
sálke-bvb 1-2

Mehet a teljes b csapat a mainz ellen, had pihenjenek a játékosok a real elleni meccsre

djemba-djemba
jó kis statisztika(k) jó kis statisztika(k) itt

Gatti
Siralmas volt ez a meccs. Nagyon gyengén játszottunk Alaba , ribery és Boatengen kívül senki nem játszott jól. Kár érte mert így elúszott a bundesliga , talán jobban fel kellett volna készülni erre a meccsre. Robben pedig valóban egy rossz estét fogott ki de sztem ezért nem kell földbe döngölni a kihagyott 11 es után biztos nem volt már ott fejben ezért is lõhetett a kapu fölé. Amúgy sok veszélyes helyzetünk volt de a kapu elõtt csak bugdácsoltunk nem tudtunk sose ellõni.
A BL meccs nagyon nehéz lesz ezzel a csapattal biztos a bukás de remélem addigra változik a csapat morálja és felkészültsége.

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

kár érte, jó h nem fogadtam...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

antijuve
egyedül a Schalke elleni meccsaz ahol elõzetesen lehetne számítani a vereségükre. A Gladbach behúzta a kéziféket, a Lautern addigra kábé ki is fog esni, a Freiburg okozhatna még fejtörést nekik, de az meg pont Dortmundban lesz. Itt már nagy meglepetésnek kéne születnie ahhoz, hogy mi legyünk az elsõk.

ups and downs

Effe88
utolsó szalmaszálunk szerintem ma lett volna
nem éltünk vele
6 pont elõnyük van 4 forduló
sálke i.
gladbach o.
lautern i.
freiburg o.

nekünk!!!!!!
mainz o.
brema! i.
stuttgart o.
köln i.
ja meg ugye két lightos real meccs😄
ezt buktuk

Hét végén annyi szerencsénk van, a Dortmund elõbb játszik. Igy ha esetleg a Schalke nyer, ami abban a párharcban minden esetben benne van, akkor nekünk is full csapattal kell kezdeni, hiszen ha ott visszajövünk -3-ra akkor még mindíg lehet matekozni. Ha ott nyernek a sárgák, akkor "lefõtt a kávé" ahogy egy híres sportriporter mondaná. Akkor már lehet "B" csapattal kezdeni a Mainz ellen.

Ez a mi utolsó szalmaszálunk...

Effe88
legyen így!<#worship>

antijuve
hát csak úgy h meg lehet fogni õket is.
Esélyesebbek szerintem is, de volt már így máskor is és mégis továbbmentünk 😄

ups and downs

Effe88
barca is hullajt pontokat😄😄hogy jön ez ide😄😄
szerintem akkor is esélyesebb a real ellenünk(70-30kb)S:S:

antijuve
és mindezek ellenére hullajtanak pontokat 😄.

ups and downs

Effe88
ja csak van egy pár klasszisukD😄:😄+van padjuk+meg egy klasszis edzõjükD😄:

antijuve
😄 Hát ja, de egy ilyen bajnokság után, 4 darab dortmundtól zsinórban elszenvedett vereség után talán maguknak a játékosoknak is fel kéne tüzelniük magukat.

ups and downs

antijuve
azért tegyük hozzá h a Real sincs most olyan formában, mint volt korábban. Döntetlenek hazai pályán, most is egy szabadrúgásgóllal vezetnek (bár csak fél szemmel néztem az elsõ félidõt, lehet több helyzetük is volt).

ups and downs

Persze, majd Heynckes elmormog nekik valami lelkesítõt. Nem hiszek én abban sem. A végére kiforrja magát a mi sok kis problémánk, amit jól letakart tavasszal és õsszel is egy-egy jobb sorozat.

Effe88
Jó igen ebbe igazad van de hát na úgy elkúrtuk ezt a bajnokságot mint a picsa szeptemberbe még úgy festett, hogy ez sima lesz volt vagy 8-9 pont elõnyünk asszem...aztán elbasztuk...
A német kupa meg kurvára kéne mert hát még is csak egy kupa + ha most nem verjük meg ezt a dortmundot(pfejjj) akkor már tényleg nem tom mi leszS:S:S:
Bl döntõ, na igen ez valóban távoli ez a real kegyetlen kemény lesz...:S

A játékosok meg fáradtak de hát itt jön ki az, hogy nincs padunk...S:S:S:

antijuve
Az lenne az alap, h olyan mentalitással menjenek ki, hogy háromszor nem kapnak ki egy szezonban a Dortmundtól.

ups and downs

antijuve
A Kupának sztem most azért több értéke lesz, mint "általában", mégiscsak Dortmund-Bayern döntõ lesz. Mondjuk a BuLi elsõségért elcserélném én is.

ups and downs

Ezek után a Real kiverése eléggé sci-fi verzió számomra.

Kupadöntõre meg valaki elhiszi hogy ez a csapat valami "csak azért is" mentalitással kimenve nyerjen? Per pillanat nem hiszem ezt sem. A Dortmund meg bajnokként, felszabadultan játszhat majd ott...

Mor3llo
Bevallom õszintén, szvsz a Német Kupa a legkevésbé "értékes". Szép-szép, ha megnyerjük, de hol van az egy Bundesligához...
A BL-döntõ pedig elég távolinak tûnik, tekintve, hogy a srácok kezdenek kifulladni, egyes játékosok teljesen dekoncentráltak...persze, azért a BL-re általában összekapjuk magunkat, bármi is volt az elõzõ Buli meccsen.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
Háááát, oké h BL döntõ, de az utolsó szezon nem vonul be, mint sikertörténet és nem csak az eredmények, hanem a mutatott játék miatt is.

ups and downs

Effe88
német kupa meg bl döntõ még most is lehet!!!!