Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
Gatti
de ha mi lövünk egyet akkor a madridnak már 3 at kell 😊

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

antijuve
az lehet, de hogy a Madridnak is az 100%.

ups and downs

Gatti
Jó meccs volt a tegnapi kár hogy kaptunk egy gólt , így madridba is muszáj lesz lõni.
Amúgy én Gustavo helyett inkább beraktam volna Gomez mellé Olicot. Lehet több helyzetünk lett volna.

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

óriási ez a fotó!

szabii98
Akkor van esélye a Bayernnek, ha a Barca ellen nagyon kikapunk :\

I met God. She's black

Mor3llo
Na igen, ezt én is figyeltem...pedig lehet nem lenne rossz elképzelés <#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Végülis jó hogy nem te írtad, mert ebbõl kb. semmi nem valósult meg ha jól láttam... <#whatever>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A Bayern hazai góljaiban a hangosban üvöltõ kommentátor a legjobb😄😄 elképesztõ milyen hangulat lehet ott😊 " Bayern München !EIN! Real Madrid !NUUUUL! danke!"😄

Mor3llo
A továbbjutást még közel sincsen meg. A visszavágót is ilyen ütközõsen, vért izzadva kell lehozni, akkor talán lehet valami.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

w77d
szerintem megvan a továbbjutásunk. ha a visszavágót legalább ennyire komolyan vesszük nem lesz itt probléma...

Effe88
azért a hétvége nem mindegy
a real vért fog izzadni, szarré fogja magát hajtani a barca ellen😊 remélhetõleg ki is kapnak

mi pedig megyünk brémába, eredményre szarnirá mehet a b csapat ki a pályára<#hawaii>

1-1-nél azt mondtam volna hogy kiestünk.
Igy azt gondolom 50-50% esély maradt, esetleg 55-45 a Realnak.

A mi gólunk les volt, nem tudom Hajdú B mit variál rajta, még bele is ért kicsit a lesen lévõ ember. Szerencsére a 87. percben visszakapták, mert ott Gomez ellen egyértelmûen szabálytalankodtak. Az egyik védõ a labdát, de a másik egyértelmûen Gomezt takarította el.

A vége pedig a két évvel ezelõtti MU elleni meccset idézte nekem, mikor az 1-1-es tisztes, de valójában mégse jó eredményt az utolsó pillanatban a magunk javára billentettük. Akkor is kellett egy utolsó pillanatos nagy megmozdulás (hát talán Gomez volt aki akkor elvitte a labdát és beadta Olic-nak?), most Lahm, aki szerintem addigra már igen fáradt volt, elvitte ott a labdát azzal a zseniális mozdulattal és beadta a döntõ labdát. Hát reméljük, végül majd ez is ér ha nem is többet, de pont annyit...

antijuve
de a gólját se a legegyszerûbb módon lõtte be.Ha jól láttam a térdérõl pattant be...Azért két ziccerbõl egyet bevágott. Mondjuk kicsit elmosolyodtam, amikor még 1-0nál Robben odapasszolta neki, õ meg belebotlott a labdába 😄

ups and downs

Mor3llo
Szerintem ez is kitûnõ meccs volt, igazi BL-klasszikus, a legjobbik fajtából. A két csapat múltjához méltó mérkõzés, gratula nektek is!
Találkozunk a visszavágón<#eljen>

Voyager5
Na átjövök ide is gratulálni, faszán toltátok srácok!
Úgy gondolom, hogy több van mindkét csapatban, remélem a visszavágón ki is jön mindkét csapatból, és akkor rohadt jó meccset láthatunk. De ez is igen jó meccs volt.
<#eljen>
A nagyon jóltól messze voltunk... sajnos... Nagyon jól a Barca ellen játszottunk a szuperkupa valamelyik meccsén (hiába kaptunk ki), egy olyan teljesítménnyel be is húzhattuk volna ellenetek ezt az idegenbeli meccset. De mindegy.

Bercy
Pedig nagyon jol jatszott a madrid is!
antijuve
Pepe teljesen kultúrált volt, nem csinált semmi feltûnõ baromságot.

ups and downs

Mor3llo
Gomez bazdmeg...egy DSP szám jut az eszembe rólad, mégpedig az 'Egyszer fent, egyszer lent...'
HÁT MOST FENT VAGYUNK 😄D

Effe88
hát az edzõtök baszta el õket idegileg😄
az egy féreg😄

Amiga
Gratulálok nektek, nagyon jól játszottatok ma!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

szép volt srácok, teljesen elkeseredtem a csapatom játékának látványán :\

szabii98
Marcelo annyira nem idegbeteg, de Pepe nagyon, bár most nem mutatta ki 😄 Ramos meg..hozta a szintet 😄

I met God. She's black

antijuve
Schweini elég gyenge volt (a gólnál is õ tögymörögte el a labdát), látszik rajta a kihagyás. Jövõhéten tán már sokkal jobb lesz.

ups and downs

Effe88
nekem manchester feelingem van
mármint a 2010es meccs
2-1
majd 3-2
szerintem ez lesz most is😊

99be elbuktuk a bl döntõt 2001be megynyertük
2010 be elbuktuk 2012 megnyerjük????(persze elõtte be kell jutnunk de van erõnk érzem😊 és ráadásul pihenhetünk végig nem kell a bajnoksággal törõdni😊)

antijuve
sztem tuti lövünk egyet, a kérdés h mennyit kapunk.

ups and downs

Effe88
köszönjük<#eljen>
nagyon parázs meccs lett néhány játékostok idegileg azért nincs rendben pl,marcelo,ramos😄😄

antijuve
<#eljen>
sportszerû meccs volt, (a végén leszámítva ezt a Marcelo-Müller cuccot, de nem lett belõle baj) holnap nyugodtan nézhetjük a másik elõdöntõt 😄

ups and downs

Bercy
2 - 1 szerintem ez a meccs alapjan egy korrekt eredmeny. Madridban rugnunk kell egy golt hamar es akkor jok az eselyek nagyon.
antijuve
Úristen milyen gólt kaptunk...ha Roni belövi elsõre akkor még oké, de így...mondjuk eleve h mibõl indult a támadás.
Gomez mit hagyott ki, de a végén ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!Mondtam h azon az oldalon van keresnivalónk, Coentrao nem nagyon bírt az ottlévõkkel 😄.

(amúgy meg tisztára Alaba-fan lettem, most is nagyon jól játszott.)

ups and downs

szabii98
Grat, mint Reálos, azt mondom megérdemelten gyõzött a Bayern. Jövõ héten visszavágó 😊

I met God. She's black

Effe88
gomez<#zavart2><#falbav>

Effe88
hát beszarok
ez mi volt...jézus ereje

Effe88
istenem hajdu g**i ezt a gólt hányszor fogod még megrágni
a real játékosok le se szarták nem is reklamáltak........

Jól kezdtünk, aztán jött a Real 10 perce, akkor nagyon elvesztettük a fonalat. A gól óta inkább mi irányítunk, vagy mondhatni az történik inkább amit mi akarunk. Hát a gól az les volt sajnos, nyugodtan számolhatunk úgy hogy ez könnyen lehet hogy kompenzálva lesz valamivel ha bíró is megtudja.
De ha így megyünk tovább, akkor kicsikarhatunk egy kis elõnyt, aztán még akármi is lehet.

szabii98
Ez a Bayern megverné a Barcát

de a Realnak az x is jó 😄D

I met God. She's black

antijuve
Pfuuu, hát ez..jó meccs 😄
Elején beszorultunk, utána sikertült kiegyenlíteni a játékot. A gólban volt egy kis szerencse, dehát istenem 😊. Védekezést sztem jól megoldjuk, Robben oldalán még lehetne többet is keresni, többször is sikerült ott a védelem mögé kerülni (amikbõl aztán nem lett jó beadás). Ha kihúzzuk kapott gól nélkül, az már nagyon jó.

ups and downs

[HUN]FaTaL
Még vágjatok 3-at, hogy a továbbjutás is eldõljön 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

w77d
Gyerekeeeeek 😄 csak így tovább

Effe88
góllllll
Riberyyyyy

[HUN]FaTaL
Remélem nyertek 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Effe88
kezdõdik
kezdõdik😄😄

Mor3llo
nem én írtam 😄
csak érdekes a taktiaki megközelítés!

NDFCB!!!!!

tobias88
ki nem?
antijuve
én is 😄.

ups and downs

Hm... hát az már érdekes hogy az általad legerõsebbnek ítélt Bayern lesz a kezdõ, Müller padozásával.
Igy akár még amit leírtál az be is jöhet, mintegy igazolva a Mainz elleni meccs feladását azért hogy ezt a játékrendszert (ami azért ott még igen ramatyul mûködött) bepróbálja élesben.
Azt én is, meg gondolom sokan észrevették hogy Schweinsteiger "érthetetlenül" mélyen játszott néha. De ilyen taktikai mélységeket nem tudtam volna ebbõl kihozni.
Hát rövidesen kiderül.

Effe88
ámen!!!!!!!!!!
csak kezdõdne márrrrrrrrr

w77d
GYEREKEK MA NYERÜÜÜNK!!!

Effe88
cselzinek jobban örültem volna azért😄