14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#10285 tyuha, ez nagy gól volt a végére -
#10284 pizzaró-.- -
#10283 ez gomezről befelé pattant volna.ezért weltklasse :) -
#10282 hm ez a dante agyhalott???:D -
#10281 igen vagy az
-
#10280 sztem megy be középre Dante helyett -
#10279 badstuber gólpasz:D:D
elég ritka
gondolom mikor alaba felépül akkor badstuber padozni fog -
Gabe18 #10278 Az már most kitűnik hogy amire Martinezt vettük abban elsőrangú. 1v1-ben tízből ha egyszer el tudják vinni mellette a labdát. Emellett most még nem gyenge gólpassz is adott.
Az se tűnik rossznak hogy ha Martinez-Gustavo a két védekező KP, akkor Schweinsteiger visszamegy a "régi" posztjára a középpálya támadó részébe. Legalábbis valami ilyesmit láttam most a végén. Ez is lehet egy felállás.
Dante viszont úgy tűnik nem csak frizurára bohóc... Ilyen agyhalott belépőt mint most a 11-esnél ritkán látni egy "elvileg" védekező játékostól.
Az meg csak a szokásos hogy ha az ellenfél védője kitárt karokkal beleáll a lövés útjába ami a kezéről levágódik, az nekünk nem 11-es...
Mindenesetre nem tudom mikor játszottunk utoljára ilyen jól úgy hogy se Ribery se Robben nem volt. -
#10277 azt nézem:D:D
de nem bajD:
vetünk egy gomez kettőt lényegesen olcsóbban mint amennyibe gomez került:D:D
télen gomezt eladhatjuk:D:D:D -
#10276 Mandzu már megint üreskapus gólt lőtt -
#10275 dehogy van nagyobb rangja ne viccelj márD:D
tavaly is ugyan ezt eljátszotta a tetű eurosport
akkor is ezta szar dortmund-leverkusent adták a Bayern-Bremen helyett....
na mindegy nyomják csak a szar csapatukat úgy is mi leszünk most már a bajnokok -
#10274 Gomez sérült, Robben a magyar meccs előtt sérült meg picit, lehet emiatt nem játszott. Ribnek is lehet vmije, mert ha csak pihentetni akarná, akkor a padra azért leültetné. -
#10273 Szalai is játszhatott volna, szerintem jobb mint Priskin, de hát Egervári tudja.. -
#10272 Robben, Ribery meg Gomez a BL meccs miatt pihentek vagy sérültek? -
#10271 Huszti két gólt lőtt, adott egy gólpasszt megint, de a válogatottba azért nem kell (tom h nem itt a helye, de akkor is. Ekkora luxust...mintha megengedhetnénk) -
#10270 Kroos, a jó ég áldjon meg! :D
Nem láttam a meccset, majd a hosszabb összefoglalót megnézem, de a gólok ideje alapján szépen lelazsálhattuk a meccs 70%-át. -
#10269 Bayern szurkoló vagyok, de első sorban magyar, ezért én örülök Szalai góljának :) -
#10268 nem változtat rajta, a lényeg hogy nem magyar és nagyobb rangja van egy dortmund leverkusen meccsnek mint bayern mainz -
#10267 Az Eurosport-nak a központja Párizsban van. -
lord nihilus #10266 eddig jó... -
#10265 Nem magyar adó, csak van magyar kommentár is a másik meccsen mind2 csapat nagymúltú ez által rangadó, érthető. Az hogy nekünk magyaroknak fontos a mainz angliában leszarják. -
#10264 Mandzu már gólt is lőtt -
#10263 eurosport elmehet a pcsába
bvb-leverkusen adják a Bayern-mainz helyett
hát normális!!!mainzba van magyar is+Bayernnek van a legnagyobb szurkoló tábora itthon is...barmok -
#10262 na egy ilyen sikerről maradtam le:S
-
#10261 Ribery gól a Franciáknál
Neuer-Boateng-Lahm-Kroos-Müller végigjátszotta az osztrák-német meccset(1-2)
Robben nem játszott
Shaqiri gól albánia ellen.
Timoscsuk végig játszotta anglia ellen.
-
#10260 Szegény Stuttgart mindig megjárja. -
lord nihilus #10259 Javíííííí -
#10258 na kíváncsi leszek martinezre :) remélem _Alaba szintjét megüti :) -
#10257 Martineznek ma van a szülinapja:D:Dlol
24 lett -
#10256 6-1
már sajnálom a stuttgartot
elég lesz már
ha a bvb ellen játszanánk azt mondanám tovább:D:D:D -
#10255 6-1 :DDDD -
#10254 ohohohhooohohóóóóóóóóóó
5-1:DD:
(amúgy halkan jegyzem meg tavaly is vhogy így kezdtünk:D:Daztán mi lett a vége.....:D:D:D) -
IXEMGabeo #10253 5-1 a Stuttgart valóban elintézte saját magát... -
#10252 5-1 -
IXEMGabeo #10251 Luiz Gustavo gólja a forduló gólja szerintem
Mandzukic gólja nevetséges volt -
#10250 4-1 :d erős lett ez a bayern csapat :) -
Gabe18 #10249 Na jó, Martinezt el is adhatjuk, Kroos meg Gustavo úgy megijedt tőle hogy most már 10 évig csak ekkora gólokat fognak rugdosni... -
#10248 3-1 :D eddig nagyon jó :))) -
#10247 ja meg Alaba-t se látom -
#10246 Robbennek és Gomeznek milyen sérülése van?