Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
Amúgy én Gustavo helyett inkább beraktam volna Gomez mellé Olicot. Lehet több helyzetünk lett volna.
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
a real vért fog izzadni, szarré fogja magát hajtani a barca ellen😊 remélhetõleg ki is kapnak
mi pedig megyünk brémába, eredményre szarnirá mehet a b csapat ki a pályára<#hawaii>#hawaii>
Igy azt gondolom 50-50% esély maradt, esetleg 55-45 a Realnak.
A mi gólunk les volt, nem tudom Hajdú B mit variál rajta, még bele is ért kicsit a lesen lévõ ember. Szerencsére a 87. percben visszakapták, mert ott Gomez ellen egyértelmûen szabálytalankodtak. Az egyik védõ a labdát, de a másik egyértelmûen Gomezt takarította el.
A vége pedig a két évvel ezelõtti MU elleni meccset idézte nekem, mikor az 1-1-es tisztes, de valójában mégse jó eredményt az utolsó pillanatban a magunk javára billentettük. Akkor is kellett egy utolsó pillanatos nagy megmozdulás (hát talán Gomez volt aki akkor elvitte a labdát és beadta Olic-nak?), most Lahm, aki szerintem addigra már igen fáradt volt, elvitte ott a labdát azzal a zseniális mozdulattal és beadta a döntõ labdát. Hát reméljük, végül majd ez is ér ha nem is többet, de pont annyit...
ups and downs
Találkozunk a visszavágón<#eljen>#eljen>
Úgy gondolom, hogy több van mindkét csapatban, remélem a visszavágón ki is jön mindkét csapatból, és akkor rohadt jó meccset láthatunk. De ez is igen jó meccs volt.
<#eljen>#eljen>
HÁT MOST FENT VAGYUNK 😄D
I met God. She's black
ups and downs
mármint a 2010es meccs
2-1
majd 3-2
szerintem ez lesz most is😊
99be elbuktuk a bl döntõt 2001be megynyertük
2010 be elbuktuk 2012 megnyerjük????(persze elõtte be kell jutnunk de van erõnk érzem😊 és ráadásul pihenhetünk végig nem kell a bajnoksággal törõdni😊)
nagyon parázs meccs lett néhány játékostok idegileg azért nincs rendben pl,marcelo,ramos😄😄
sportszerû meccs volt, (a végén leszámítva ezt a Marcelo-Müller cuccot, de nem lett belõle baj) holnap nyugodtan nézhetjük a másik elõdöntõt 😄
ups and downs
Gomez mit hagyott ki, de a végén ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!Mondtam h azon az oldalon van keresnivalónk, Coentrao nem nagyon bírt az ottlévõkkel 😄.
(amúgy meg tisztára Alaba-fan lettem, most is nagyon jól játszott.)
ups and downs
I met God. She's black
a real játékosok le se szarták nem is reklamáltak........
De ha így megyünk tovább, akkor kicsikarhatunk egy kis elõnyt, aztán még akármi is lehet.
Elején beszorultunk, utána sikertült kiegyenlíteni a játékot. A gólban volt egy kis szerencse, dehát istenem 😊. Védekezést sztem jól megoldjuk, Robben oldalán még lehetne többet is keresni, többször is sikerült ott a védelem mögé kerülni (amikbõl aztán nem lett jó beadás). Ha kihúzzuk kapott gól nélkül, az már nagyon jó.
ups and downs
csak érdekes a taktiaki megközelítés!
NDFCB!!!!!
Igy akár még amit leírtál az be is jöhet, mintegy igazolva a Mainz elleni meccs feladását azért hogy ezt a játékrendszert (ami azért ott még igen ramatyul mûködött) bepróbálja élesben.
Azt én is, meg gondolom sokan észrevették hogy Schweinsteiger "érthetetlenül" mélyen játszott néha. De ilyen taktikai mélységeket nem tudtam volna ebbõl kihozni.
Hát rövidesen kiderül.