14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • Effe88
    schalke továbbjuthat
    dortmund megint bebukta:D:D:D
  • Effe88
    bate boriszov:D:D
    ez is jó
    bűn gyenge csapat:D
  • Effe88
    nem olyan gyenge eza csoport azért persze mindenkinél torony magasan jobbak vagyunk legalább is papíron:)
    de azért jöhetne a egy nordsjelland negyediknekD::D
  • antijuve
    Lille. Jó ez, jó ez.
  • antijuve
    fasza lenne...
    inkább egy Anderlecht, Nordsjealland duót akarok :D
  • Effe88
    most tuti 3. nak jön a juveD:D:
  • Effe88
    F-csoport
    valencia már fix!
  • Effe88
    Ma bl sorsolás:)
    Remélem vmi kis könnyed csoportba kerülünk....;)
    Mondjuk egy Bayern-Dinamo K.-Anderlecht-Nordjelland csopnak örülék:D:D
  • Gabe18
    Ha 40, ha 30 rengeteg volt. De egy valamiben bízom, mi a 15 millió feletti igazolásainkat nem szoktuk elrontani. Az ilyen árkategóriás játékosaink rendre beváltak és kulcsemberek lettek a posztjukon.
    Most lehetne mondani hogy ezt nem is lehet elrontani, de azért meg lehet nézni pár másik nagy csapat milyen melléfogásokat csinált már sokért. Hát remélem mi továbbra sem...
  • Effe88
    Jó azért remélem itt nem lesz akkora tuskó mint a la ligába:D:D
    12 sárga 3 piros egy szezonban:DD::D
    ez itt nem fog beleférni
  • Mor3llo
    30 lesz 'csak' (mondjuk ez is sok:D)...Martinez lemondott csomó dologról, így 2 év alatt visszajön a Bayernnek 'tőle' 10 millió euró.
  • tototto
    mondjuk 40 millát nem ér szerintem
  • antijuve
    köszi, én nem. nem értek az ilyenekhez :)
  • antijuve
    természetesen már rég be van jelölve :).
  • Effe88
    vki nem szeretne hg-lenni??
    átadnám neki a jogot:(
    antijuve,Gabe18.....vki??
  • lord nihilus
    Egyébként ajánlom a hivatalos facebook oldalukat...leggyorsabban oda kerülnek ki a dolgok...
    Ja és már adott egy helyes kis 13 másodperces videonyilatkozatot Javí :)
  • Effe88
    én még nem hiszem el:)
    majd hétvégén ha látom a csapatban:D:Dakkor talán:D
  • antijuve
    na VÉGRE!!!
  • lord nihilus
    ^^ <3
  • antijuve
    jaa. a transfermarkt szerint is ma véget érhet az átigazolási cirkusz (mondjuk ezt már írták 1-2szer ha jól emlékszem)
  • Peter1
    Martínez Müchenben járt
  • Effe88
    igen igen
    még vidal csak csak érne egy 30 millát de marchisio:D:D:D
    5ft-ot se:D
  • Bercy #10183
    Ha ez igaz akkor azt kell mondjam: szerencsere.
  • Effe88
    lol
    http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/juventus-60-millios-ajanlatot-utasitottak-vissza-sajtohir-2168443
  • antijuve
    Attól függ mit akarnak elérni. Bajnokságot, BL-t így valóban nem lehet nyerni manapság (EL-t mondjuk még elvileg lehet, mert csak egy lépés hiányzott nekik). De a spanyol bajnokságban egy karakteres középcsapat még összehozható így is (mondjuk néha a kiesés ellen küzdöttek). Aztán ha összejön egy jó garnitúra (mint ahogy tavaly is történt), akkor lehet feljebb lépni. Nekem szimpatikus, amit csinálnak. Kérdés persze h meddig folytatják így.
    Abban meg igazad van, h ebből a JM és Llorrente ügyből jól már nem fognak kijönni, ha ottmarad a két játékos: fizetni két ilyen gázsit, úgy hogy nem játszanak (és valszeg már nem is akarnak), nem túl okos dolog. Semmi értelme már, hogy ott tartsák őket...(lehet a Bayern is kivár h jobb pozicióban legyen?)
  • Gabe18
    Persze, mert az edzőjük sem őt, sem Llorentét nem játszatja mióta kiderült hogy le akarnak lépni. Persze ezzel bonyolódik a helyzet, hiszen ők menni akarnak, de a csapat meg nélkülük "erre" képes. Ergo ebből már a Bilbao jól sehogy sem jön ki, ha mennek szopás, ha maradnak akkor is, mert az edző már berágott rájuk és a hírek szerint a közönség is.
    Egyszerűen bebizonyosodik hogy a Bilbao "csak baszk játékossal játszok" nézete egyszerűen életképtelen a mai futballban hosszútávon, mert így hiába kasszíroznak mondjuk 65 millió eurót a két sztárjukon, ha senkire se tudják elkölteni...
  • antijuve
    Hát, nem csodálom h Martinez nagyon le akar innen lécelni...2 meccs és eddig 8 kapott gól, 0 pont.
  • antijuve
    Hát, van egy olyan érzésem h mostmár végigviszik a dolgot (aztán lehet nem). Vmiért nagyon meg akarjuk szerezni (nem is lenne baj).
  • antijuve
    +1
  • Effe88
    akkor le kell tojni
    (legalább is én hönesszék helyébe így csinálnám:), persze tudom vagy is gondolom, hogy ez nem ilyen egyszerű)
    ha 40 misiért nem adják a martinezt akkor azt mondanám
    oké, akkor b*sszátok meg
    evertonnak lecsengetnék 35 millát fellainiért vagy a citynek 25 millát de jongért stb, stb,...:D
    vki csak jönne(minőségi játékos persze)
  • Mor3llo
    számomra már - most hirtelen nem is tudom - baromi idegesítő, vagy unalmas. Végső soron már mindkettő...
  • antijuve
    buziznak a baszkok.
  • Effe88
    hát lehet
    de nem tudom mit kell ennyit húzni:S:S
  • antijuve
    tegnap azt mondták, hogy majd ma...aztán aug 31. 23:59-kor bejelentik
  • Effe88
    Martinez jöhetne már:D:D
    már 27.-e vanD:
  • antijuve
    Ők nyerték meg a másodosztályt, úgyhogy náluk csak gyengébb csapatok maradtak a másodosztályban. Erről nem ők tehetnek. Egy meccsből azért nehéz messzemenő következtetéseket levonni. Már évek óta érett a feljutásuk. Lehet igazatok lesz és simán kiesnek, de tavaly az Augsburgra mondták sokan, aztán bőven bennmaradtak. Szombaton megnéztem a Frankfurt-Leverkusen meccset is, az sokkal jobb volt és ugye a Frankfurt is újonc, de már nagy BuLi 1-es tapasztalattal.
    Amúgy mi sem játszottunk vmi jól, az első félidő kifejezetten rossz volt, gyakorlatilag helyzet nélkül. Ha azt vesszük, mindhárom Bayern gól viszonylag szerencsés körülmények között született (bár a végén 2 nagy ziccer is volt még).
  • DasIsFuck
    lol.
    ne a támadófelületet keresd már inkább, mert ezekbe azok szoktak bele kötni akik flamet szeretnének kelteni és átterelni személyeskedésre a vitát.

nem mintha lenne itt bármi vita jelen pillanatba...

egyébként ez a fürth már nagyon régóta ilyen unalmas nulla csapat.
    kb cottbus szintjén mozog...
    ezek nem emelik a német bajnokság színvonalát..
  • Effe88
    dfb pokal
    köv forduló
    Bayern-Lautern okt. 31.
  • Mor3llo
    Nem ezt, hanem őt. Nem fürt, hanem Fürth. Legalább vedd már a fáradtságot, hogy normálisan próbálsz fogalmazni, mert számomra baromi idegesítő.
  • DasIsFuck
    de azok legalább élvezhetőbb meccseket produkáltak, ez a fürt msot borítékolom, hogy ilyen nulla játékkal fogja végigjátszani az egész szezont...