14177
- Ennyien nézik most a topikot!
-
#10205 schalke továbbjuthat
dortmund megint bebukta:D:D:D -
#10204 bate boriszov:D:D
ez is jó
bűn gyenge csapat:D -
#10203 nem olyan gyenge eza csoport azért persze mindenkinél torony magasan jobbak vagyunk legalább is papíron:)
de azért jöhetne a egy nordsjelland negyediknekD::D -
#10202 Lille. Jó ez, jó ez. -
#10201 fasza lenne...
inkább egy Anderlecht, Nordsjealland duót akarok :D -
#10200 most tuti 3. nak jön a juveD:D: -
#10199 F-csoport
valencia már fix! -
#10198 Ma bl sorsolás:)
Remélem vmi kis könnyed csoportba kerülünk....;)
Mondjuk egy Bayern-Dinamo K.-Anderlecht-Nordjelland csopnak örülék:D:D -
Gabe18 #10197 Ha 40, ha 30 rengeteg volt. De egy valamiben bízom, mi a 15 millió feletti igazolásainkat nem szoktuk elrontani. Az ilyen árkategóriás játékosaink rendre beváltak és kulcsemberek lettek a posztjukon.
Most lehetne mondani hogy ezt nem is lehet elrontani, de azért meg lehet nézni pár másik nagy csapat milyen melléfogásokat csinált már sokért. Hát remélem mi továbbra sem... -
#10196 Jó azért remélem itt nem lesz akkora tuskó mint a la ligába:D:D
12 sárga 3 piros egy szezonban:DD::D
ez itt nem fog beleférni -
#10195 30 lesz 'csak' (mondjuk ez is sok:D)...Martinez lemondott csomó dologról, így 2 év alatt visszajön a Bayernnek 'tőle' 10 millió euró. -
#10194 mondjuk 40 millát nem ér szerintem -
#10193 köszi, én nem. nem értek az ilyenekhez :) -
#10192 természetesen már rég be van jelölve :). -
#10191 vki nem szeretne hg-lenni??
átadnám neki a jogot:(
antijuve,Gabe18.....vki?? -
lord nihilus #10190 Egyébként ajánlom a hivatalos facebook oldalukat...leggyorsabban oda kerülnek ki a dolgok...
Ja és már adott egy helyes kis 13 másodperces videonyilatkozatot Javí :) -
#10189 én még nem hiszem el:)
majd hétvégén ha látom a csapatban:D:Dakkor talán:D -
#10188 na VÉGRE!!! -
lord nihilus #10187 ^^ <3
-
#10186 jaa. a transfermarkt szerint is ma véget érhet az átigazolási cirkusz (mondjuk ezt már írták 1-2szer ha jól emlékszem) -
#10185 Martínez Müchenben járt -
#10184 igen igen
még vidal csak csak érne egy 30 millát de marchisio:D:D:D
5ft-ot se:D -
#10183 Ha ez igaz akkor azt kell mondjam: szerencsere. -
#10182 lol
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/juventus-60-millios-ajanlatot-utasitottak-vissza-sajtohir-2168443 -
#10181 Attól függ mit akarnak elérni. Bajnokságot, BL-t így valóban nem lehet nyerni manapság (EL-t mondjuk még elvileg lehet, mert csak egy lépés hiányzott nekik). De a spanyol bajnokságban egy karakteres középcsapat még összehozható így is (mondjuk néha a kiesés ellen küzdöttek). Aztán ha összejön egy jó garnitúra (mint ahogy tavaly is történt), akkor lehet feljebb lépni. Nekem szimpatikus, amit csinálnak. Kérdés persze h meddig folytatják így.
Abban meg igazad van, h ebből a JM és Llorrente ügyből jól már nem fognak kijönni, ha ottmarad a két játékos: fizetni két ilyen gázsit, úgy hogy nem játszanak (és valszeg már nem is akarnak), nem túl okos dolog. Semmi értelme már, hogy ott tartsák őket...(lehet a Bayern is kivár h jobb pozicióban legyen?) -
Gabe18 #10180 Persze, mert az edzőjük sem őt, sem Llorentét nem játszatja mióta kiderült hogy le akarnak lépni. Persze ezzel bonyolódik a helyzet, hiszen ők menni akarnak, de a csapat meg nélkülük "erre" képes. Ergo ebből már a Bilbao jól sehogy sem jön ki, ha mennek szopás, ha maradnak akkor is, mert az edző már berágott rájuk és a hírek szerint a közönség is.
Egyszerűen bebizonyosodik hogy a Bilbao "csak baszk játékossal játszok" nézete egyszerűen életképtelen a mai futballban hosszútávon, mert így hiába kasszíroznak mondjuk 65 millió eurót a két sztárjukon, ha senkire se tudják elkölteni... -
#10179 Hát, nem csodálom h Martinez nagyon le akar innen lécelni...2 meccs és eddig 8 kapott gól, 0 pont. -
#10178 Hát, van egy olyan érzésem h mostmár végigviszik a dolgot (aztán lehet nem). Vmiért nagyon meg akarjuk szerezni (nem is lenne baj). -
#10177 +1 -
#10176 akkor le kell tojni
(legalább is én hönesszék helyébe így csinálnám:), persze tudom vagy is gondolom, hogy ez nem ilyen egyszerű)
ha 40 misiért nem adják a martinezt akkor azt mondanám
oké, akkor b*sszátok meg
evertonnak lecsengetnék 35 millát fellainiért vagy a citynek 25 millát de jongért stb, stb,...:D
vki csak jönne(minőségi játékos persze) -
#10175 számomra már - most hirtelen nem is tudom - baromi idegesítő, vagy unalmas. Végső soron már mindkettő... -
#10174 buziznak a baszkok. -
#10173 hát lehet
de nem tudom mit kell ennyit húzni:S:S -
#10172 tegnap azt mondták, hogy majd ma...aztán aug 31. 23:59-kor bejelentik -
#10171 Martinez jöhetne már:D:D
már 27.-e vanD: -
#10170 Ők nyerték meg a másodosztályt, úgyhogy náluk csak gyengébb csapatok maradtak a másodosztályban. Erről nem ők tehetnek. Egy meccsből azért nehéz messzemenő következtetéseket levonni. Már évek óta érett a feljutásuk. Lehet igazatok lesz és simán kiesnek, de tavaly az Augsburgra mondták sokan, aztán bőven bennmaradtak. Szombaton megnéztem a Frankfurt-Leverkusen meccset is, az sokkal jobb volt és ugye a Frankfurt is újonc, de már nagy BuLi 1-es tapasztalattal.
Amúgy mi sem játszottunk vmi jól, az első félidő kifejezetten rossz volt, gyakorlatilag helyzet nélkül. Ha azt vesszük, mindhárom Bayern gól viszonylag szerencsés körülmények között született (bár a végén 2 nagy ziccer is volt még). -
#10169 lol.
ne a támadófelületet keresd már inkább, mert ezekbe azok szoktak bele kötni akik flamet szeretnének kelteni és átterelni személyeskedésre a vitát.
nem mintha lenne itt bármi vita jelen pillanatba...
egyébként ez a fürth már nagyon régóta ilyen unalmas nulla csapat.
kb cottbus szintjén mozog...
ezek nem emelik a német bajnokság színvonalát.. -
#10168 dfb pokal
köv forduló
Bayern-Lautern okt. 31.
-
#10167 Nem ezt, hanem őt. Nem fürt, hanem Fürth. Legalább vedd már a fáradtságot, hogy normálisan próbálsz fogalmazni, mert számomra baromi idegesítő. -
#10166 de azok legalább élvezhetőbb meccseket produkáltak, ez a fürt msot borítékolom, hogy ilyen nulla játékkal fogja végigjátszani az egész szezont...