Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
jövõre ugyan ez lesz
bvb kizúg a blbõl csoport utolsóként és megint mennek rá a bajnokságra:SS:S:már látom elõre:S:S

Mor3llo
Jaj isten õrizz, legalább egy edzõválasztásnál felejtsük már el a csoda-Bundesliga edzõket!
Anno idehoztunk LvG-t, meg lehet nézni, bajnoki cím, német kupa, BL-döntõ...az más kérdés, hogy Uliék elüldözték, ahogy illik. Hiába na, nagy volt a szája! Cserébe idehozták a puszipajtás Heynckest!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

antijuve
a Schalkét oda-vissza vertük, de igaz ez is kevés

ups and downs

djemba-djemba
nem bízok én már senkiben... 😊 mindenki megég a Bayern kispadon...

bár ne lett volna az utolsó 10 perc, akkor nyugodtan feküdnék ágyba...

persze nem lehet mindent Robbenen elverni, mert az egész meccsen így kellett volna támadni, de végül ez a meccs a nagyképûségén ment el

antijuve
Ha már Klopp és a Mainz...ott van Tuchel, mint nagy "reménység" 😄

ups and downs

djemba-djemba
az a legnagyobb szégyen, hogy csak a kis csicskákat vertük meg idén is... Gladbach, Dortmund oda vissza legyalult minket...a Leverkusentõl is szoptunk idegenben...

Nulla lendület, statikusság, körülményesség, kiszámíthatóság és vonalhoz ragadt Rib-Rob jellemzi a jatékunkat... Nem tudom, de itt Hitzfeld óta nem volt hasonló kvalitás... Szomorú...<#shakehead>

Effe88
hajdú b amúgy utálja a Bayernt...bár lényegtelen de ez tény😄

antijuve
robben javítani akart 😄. De basszus ki se pattant a kapusról, az sosem válik egy lövés becsületére 😄

ups and downs

antijuve
Az elsõ félidõ alapján teljesen egyetértenék, ha ott vezet a Dortmund, akkor szavunk nem lehetett volna. Nekem csak az fáj, h pont olyankor kapunk gólt, amikor már mi birtokoljuk a labdát (még ha komoly helyzetünk nem is volt). Nem mondom h érdemtelenül nyert a Dortmund, de egy döntetlen kijöhetett volna még 1-0 után is.
Az a baj h elõl tényleg nagyon haloványak voltunk, Gomez és Müller használhatatlan volt. Eleve ilyen meccseken én Olic-ot próbálnám ki kezdõként, talán jobban passzolna az ilyen típusú meccsekhez. Müllerrõl már ejtettünk szót.

Subotic meg...nocomment, nem tudni mi volt a baja, a 11-es teljesen jogos volt, nem dive volt Robbentõl 😄.

ups and downs

Effe88
hát a foci soha nem igazságos de azt a tizit be kellett volna lõni<#rolleyes><#zavart2>
Nem is értem miért nem Ribery lõtte...

Összességében marha nagy igazságtalanság lett volna ha itt mi pontot szerzünk. 5-10 percet fociztunk mikor égett a ház, addig ment ez a moslék lötyögés amit tudunk rendszeresen. Pont olyan szarul játszottunk az elmúlt hetekben bármikor, csak most az ellenfél némileg jobb volt.

Gomez nulla volt mint annyiszor mikor nem tudják a szájába betömni a labdát a kapu elé, magától észrevétlen.

Robben kedvét elvették az elején azzal hogy ketten fogták, meg is látszott a végén. Személy szerint rajta ment el a meccs, de hiba lenne rá verni a balhét, mert ez az egész "taktika" amivel mi idejöttünk ez csak is vereséget érdemelt. Ezt meg megköszönhetjük a Heynckes-nek...

Subotic-ot agyonverném egy láncal, amilyen egy moslék paraszt az meg. Nulla egy senkiházi.

A bajnoki címnek búcsút inthetünk, de így hogy a legfõbb riválistól oda-vissza szopunk mást nem is érdemlünk. Ezek után a Real elleni meccs se tûnik túl reményteljesnek, mentálisan szépen megzuhanunk valószínû, a forma meg nagyon zuhanni már nem tud. Csúnya dolgok néznek ki ott is...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

antijuve
Ebben igazad van, tényleg nagyon jó játékot játszanak. Kloppot nekünk kellett volna elhozni anno, a Mainznál már bizonyított (persze tudom h ez nem mindig garancia), temperamentumos, tud motiválni.

Persze, a kapott gól még elmegy, de az elõl kihagyott két ziccer már kevésbé (persze kit érdekel, ha a Freiburg ellen 5-0nál hagyja ki, de ezeken most nagyon nagyon sok múlott). Eleve h középre fejelték ki a labdát és senki nem volt a kipattanóra zavarni v felszedni a labdát.

ups and downs

Effe88
fejbe nem volt ma ott Robben sem...
hétvégén b csapat a mainz ellen csak ez segíthet a real ellen....

djemba-djemba
Félelmetes, hogy mennyivel kombinatívabb a Dortmund ezekkel a no name játékosokkal... Ilyenkor mindig elgondolkozok, hogy mi miért nem tudunk így belenyúlni, amikor edzõt választunk? Ezek elhozták a Mainztól Kloppot és már a második évben alázzák a Bundesligát Bayernestül-mindenestül...

ja, és valóban benne volt Robben vastagon a kapott gólban, de ami nagyobb baj, hogy kihagyott 2 kihagyhatatlant.

Remélem, a Real ellen legalább egy ikszet hozunk itthon...

antijuve
ez a majom hajdú bé meg mondja a fasságait. Elsõ félidõben jobb volt a dortmund, de a másodikban...akkor lõttek gólt, amikor már nem volt bennük. Nem mondom h bennünk igen, de akkor is.
Müllerrel meg nemtom mi a fasz volt, de a mai játéka az értékelhetetlen kategória sajnos. Alabanak viszont nagy respect, baromi jól nyomta.
Pedig az X se lett vna rossz, mert Gelsenkirchenben sztem kikaptak volna...(de ez csak feltételezés).

Basszus, ez most nagyon nem kellett 😞(
BL meg...hát az piszok nehéz lesz, nehezebb mint ez. Remélem a kupadöntõn visszavágunk sokmindenért a Dortmundnak

ups and downs

Effe88
bajnok a dortmund
megérdemelten nyertek ma!!!Robben volt a nap lúzere<#levele>

Ez van a kupát meg kell nyerni hétvégén meg b csapatot kell ki küldeni a mainz ellen had pihenjenek a srácok a real ellen!!!!!!!!!!

Bercy
robben 😞((( miket muvelt ez a gyerek...tragedia. akkor a bajnoksag eluszott, hajra a bl-re.
antijuve
Én sírógörcsöt kapok mindjárt. Ezek a kibaszott 0-1ek a Dortmund ellen, hihetetlen.
Robbenre nem találok szavakat: beragad a gólnál, hazagurításszerû 11-es, és 2 méterrel fölébasz egy labdát 3 méterrel. Ilyen nem létezik. Döntetlenre rászolgáltunk volna, de így bukta a bajnokság...

ups and downs

djemba-djemba
Robben kihagyta a tizit... nem hiszem el...

ezt a meccset lehet megtettem volna döntetlenre

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

antijuve
Háááát, eddig Alaba játéka tetszik a legjobban. Robben a félidõ végén már aktivizálta magát, Gomezhez meg nem jut el a labda a 16-oson belül. Lehet egy cserét meg kéne kockáztatni Oliccsal. Müller viszont teljesen észrevehetetlen, alig ért labdába...
Volt egy kis szerencsénk is, a Dortmundnak több helyzete volt, remélem a második félidõre kitalál Jupp valamit.

ups and downs

Gatti
Nehéz meccs lesz , nyerni kell ha kell az elsõ hely 😊

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

antijuve
most látom mit írtál 😄. kemény 😄.

ups and downs

Effe88
igen nekem is ez ugrott be😄😄😄

Effe88
kicsit elszáltamD😄:d
de hát okoskodott össze vissza a tag meg baszogatott😄😄😄

antijuve
az õsnémet 😄D

ups and downs

Steve Downie
"nyerjél ma 20 ft-t te pohárg*ci"
😄DDDD

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Effe88
gyõztünk a városi derbin<#vigyor5><#idiota>

regional liga-dél
1860 München II-Bayern II
0-1
12.perc koran altinay góljával😄😄😄

Buddy
Nem lehet mindig 7-eket rúgni, ráadásul az Augsburg nemrég találta ki, hogy bent akar maradni, eléggé masszívak lettek, úgyhogy eredményileg jóaz

Nekem az is jó, ha szerdán a dongókat is hasonló 2-1-gyel rakjuk a sarokba
Mainz se lesz akkora sétameccs..pláne fejekben már Madrid is ott lesz :S

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

antijuve
Hát mi sem panaszkodhatunk a hétvégi meccs után, mert ez nem volt egy húdanagy produkció. Gyõztünk, ez a lényeg, a nagy forma majd most kell!

ups and downs

Buddy
de...szoktak azért....marseille, arsenal....fél europa szétszedi õket, csak a bu.li-ban pattognak :S

reméljük...nagyon reméljük, hogy szerdán be lesznek rakva a helyükre
a sorsolásuk pedig elég komolynak tûnt, wolsburg-bayern-schalke-gladbach
(gladbach szerintem innentõl kipukkadt lufi innentõl jó ha megtartják a 4. helyet)

de...igazából személy szerint azt mondom, hogy lebélsározom a bajnokságot, ha megnyeri a bayern a bl-t 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Effe88
2-1 lett végül
Gomez 2 gól😊
ez a bvb meg hihetetlen, ezek soha nem kapnak ki??!!<#zavart2><#zavart2>

szerdán kezünkben a sorsunk bvb-Bayern!!!!

Effe88

Effe88
1:1 S:S:

Effe88
1.perc Gomez😄

banok
15.30 Bayern München-Augsburg
tv: -
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=76&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Gatti
Na ez is viszonylag sima meccs volt, igaz most elmaradt a gól zápor hazai pályán , de csak mert Gomez nem játszott 😄
A Real már kemény falat lesz , nehéz meccs lesz.

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

Effe88
Gomez aláírta új szerzõdését, ami 2016-ig szól!

antijuve
én a 2001-es párharc eredményével is elégedett lennék: kettõs gyõzelem és micsoda meccsek, pedig az is egy nagyon jó Madrid volt.

ups and downs

Effe88
valami ilyesmi kellen most is😄😄😄
persze nem reális😄😄de jó lenne😄😄

Effe88
bezony😄

antijuve
rutinból megvolt a párharc 😄. Kb most kezdõdik a BL nekünk 😄 (pedig a csoport is nehéznek tûnt, de végülis sima vót)

ups and downs

Effe88
látod dortmund,inter
így kell játszani a marseille ellen<#hawaii>

na jöhet a real...kemény lesz nagyon!!!!

antijuve
azt hiszem a második félidõ elég ingerszegény lesz

ups and downs

Effe88
kettõ a kolbász😄😄

antijuve
Olic duplaa

ups and downs

Effe88
zsír

antijuve
Olic 1-0