Fc Bayern München
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ups and downs
a német kommentátor is Manchestert hozta fel "hoffnungslos"...hát a lehetõségekkel azért élni kéne
ups and downs
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
tv: Digisport hu, Sat1, ORF1
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=278&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
ups and downs
Na de lényeg hogy az "ûrfoci" elbukott. <#hehe>#hehe>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ups and downs
talán nekünk jobb lett volna ha ma kikapnak...nem tudom...
de piszok kemény meccsük lesz szerdán...:S:S:S😄😄
3-2-õt tippelek😊
ups and downs
Neuer-Rafinha-Tymo-Gustavo-Contento-Pranjic-Schvejni-Olic-Müller-Usami-Petersen
<#taps>#taps><#worship>#worship> így is kell kell a pihenés<#hawaii>#hawaii>
van buytennel szerintem már nem számolnak(34 már õ is...:S), én legalább is biztos elküldeném,
ups and downs
októberben lesz 34:SS:😄D😞annak idején nem kellett volna inkább elküldeni...)
nem kell õ már ide inkább Dzeko jöjjön😊
Go Jeff Go!!!!